Brandnooz leden 2014 (tentokrát trochu mimo terč)

2. února 2014

Po zabávném prosincovém boxu jsem se na ten lednový dost těšila. Ne nadarmo jsem psala, že se předchozí trefil, protože nové lupeny od Nestlé jsou fakt děsně dobrý a už jsem si je od té doby koupila i párkrát sama (a vzhledem k tomu, že jejich část regálu je pravidelně vybrakovaná, nemám na jejich povedenost očividně nijak ojedinělý názor ;), a likér byl taky výbornej.

Bohužel lednové vydání se zrovna dvakrát nepovedlo ... skoro by se dal označit jako výběr věcí, co bych si nikdy nekoupila, přičemž tento stav bude zachován i do budoucna.

Co bych vytkla obecně, bez ohledu na konkrétní výrobky, je:
1) tentokrát se jen v jednom případě jedná o novinku na trhu
Aneb něco, co bylo uvedeno na trh např. v srpnu 2011, prosinci 2012 nebo březnu 2013, fakt za novinku nepovažuju. A protože doteď jsem měla za to, že cílem krabky je přinášet právě ty novinky (zvlášť když to má i názvu, že), je takový obsah z tohohle hlediska dost zklamání.

2) měla jsem tam tři věci pro děti (který bych navíc ohodnotila tak, že jestli tohle dětí jedí, měly by se nad sebou silně zamyslet)
Problém je, že potraviny cílený na děti mě vůbec nezajímaj a celkem bych ocenila, kdyby někde v profilu bylo škrtátko, že si tenhle typ výrobků nepřeju dostávat. Stejně jako je tam teď škrtátko, že si člověk nepřeje dostávat alkohol 
btw. úplně ideální volba by byla ta, aby byl počet z boxu vyřazenejch dětskejch výrobků doplněn následně do plnýho počtu alkoholem .. no nic, popojedem ..


Skupinové foto obsahu.







Cereální sušenky od Sedity.
Evokuje mi to pochopitelně Bebe (nemyslím tebe, Chrouste, klíííd). Bebe si občas kupuju, stejně tak podobný Emko, ale těhlech jsem si nikdy nevšimla (anebo je cíleně ignorovala, páč Sedita mi pro změnu evokuje Milu, známou v potravinovým podsvětí taky jako sladkej ztuženej tuk v oplatce - což není nic, s čím bych chtěla prasit víc než 2x do roka). Teď už vím, že je můžu ignorovat dál, chuťově jako nic moc.







Tohle považuju za výrobek pro děti, i když tak třeba nebyl myšlenej. Páč plněný žvejky a ovocný karamely? No kdo tohle jí? Naprostá zbytečnost, co vůbec nestojí za kalorie, který si tím ukrojíte.








Energy drink Biotta, ona jediná novinka na trhu, co ještě není v prodeji. Obsahem je ovocná šťáva a guarana, sílu má mít jako šálek kávy.
Pokud jde o šťávu, je dobrá, takovej rybízovej džus. Pokud jde o kofein, ten jsem nezaznamenala. Jsem na něj docela citlivá, protože kafe nepiju, a tohle v žádným případě nebylo rovnocenný šálku kávy, přišlo mi to prostě jako obyč džus.
Co mě zaujalo, je balení ("plechovka" je z papíru) a cena (80 Kč - za 250 ml šťávy? to si koupí leda blázen; doufám:D).








Další ujetost k pití.
Jistě, psychedelická forma dávkování se mu nedá upřít, ale tím pozitiva končej.
V uzávěru jsou takový tři barevný písty, ve flašce pak voda. Píst stlačíte a do flašky se vám vysype obsah pístu, sladkej barevnej prášek. Protřepete, vypijete. Pak naplníte vodou a tak ještě dvakrát dokola. Má to mít účinky pro různý fáze dne, jakože regenerace, relaxace a tak. Ehm.

Verzí bylo víc, já zase vyfásla dětskou. Ale asi ne, že by na tom záleželo, pokud jde o obsah. Píst jsem zkusila jeden a ... víc po mě nemůže nikdo chtít. Přeslazený, nezajímavý, proč prostě do sebe něco takovýho tlačit? Nechápu. Ještě dodám, že to obsahuje nějakou tu stévii, což byl možná důvod, proč to bylo tak hnusný (nečetla jsem o ní zrovna pěkný věci)










Další záležitost z říše temný kuchařský fantazie. Igelitovej pytlík k pečení kuřete. A já myslela, že to ve skutečnosti neexistuje a ta reklama je jen takovej sociální experiment, jestli to někdo do obchodu půjde fakt shánět. No, asi šel.
Pytlíky jsou hned dva + k nim ještě jakási ochucená sůl (asi aby to nevypadalo blbě, že v tom velkým kchůl barevným obalu jsou jen dva kusy posh fólie).

Jestli to zkusím? Tak jistě. Naprosto nesnáším pečený kuře, přijde mi, že bez ohledu na cokoli pokaždý hnusně smrdí, tkž pokud na něm nakonec bude připečenej kus igelitu, ani se nic moc nezmění.








Farmářské Bohemia chips.
Chipsy mám ráda, rozmarýn ne. Ale snědla jsem je. Samozřejmě. U chipsů to ani jinak nejde, že. Aneb kdo nikdy nesnědl chuťově diskutabilní chipsy, jen proto, že je měl po ruce, ať hodí chipsem.







Indická omáčka od Uncle Ben´s
Asi jedná věc z celého boxu, co mě jakž takž potěšila. Ale i u ní je to tak, že bych si ji nekoupila. Dřív jsem totiž tyhle omáčky celkem dost používala, abych nakonec došla k racionálnímu názoru, že 50+ Kč za trochu okořeněnýho rajčatovýho protlaku je přece jen něco, co s klidem oželím. Zvlášť když ani chuťově nebyly nic výjimečného, to třeba omáčky z M&S jsou alespoň zajímavý.







Zelený čas Teekanne.
Občas nějaký z téhle řady vezmu. Ale tak jako ... čaj v pytlíku ... když to ani není novinka ...








Emco Mysli mě na první pohled potěšily, protože si je kupuju i sama. 
Na druhej pohled jsem viděla, že je to bohužel zas nějaká ujetá verze pro děti. Vyfásla jsem pro piráty. S nálepkama. A radioaktivníma burizonama. Který nejspíš chutnaj tak, jak vypadaj (kdo tipuje, že je budu vybírat, tipuje správně - pokud jde o barvu konzumovaných potravin, mám ještě pořád nějakou hrdost).





Ohledně dalších vydání budu aplikovat svý oblíbený pravidlo pěti dílů - který využívám u seriálů a znamená, že než nějakej odepíšu, podívám se alespoň na pět dílů, abych si udělala férovou představu (a funguje to; nebýt PPD, zavrhla bych třeba Misfits, protože po prvním, druhým i třetím mi ty postavy pořád přišly jako naprosto nesnesitelný kokoti, na který se nechci ani náhodou dívat; po těch pěti jsem si už zvykla :D)

U Brandnooz teda budu doufat, že do budoucna se bude držet proklamovanýho konceptu novinek (které budou novinkami) a omezí přeslazený kraviny typu bonbony, příp. bydlenovitosti typu igelitka na kuře.



Na závěr bych dodala, že jsem zaznamenala, že se objevila ještě jedna jídlo-krabka s názvem Zajíci v krabici, ale 350 Kč za kus se mi zdá příliš drahé, než abych ji zkoušela. Hlavně proto, že pod potravinama, který se vymezujou jako "zdravé" si bohužel představím nějakou předraženou zbytečnost jako je třeba tady ten pidi džus za 80 Kč ;)


Co vy a obsah? A šli jste tenhle měsíc do nějaký krabky?

65 comments

2. února 2014 v 8:53

Mám objednaný Zajíce na únor, tak jsem zvědavá... Tam by totiž modré burizony být neměly a to mi za ty peníze stojí...

Anonymní
2. února 2014 v 9:04

Taky jsem byla z téhle krabičky dost zklamaná. Sušenky, bonbóny a pitíčka - mě to přišlo, jako když chtěli zaplácnout místo - aby tam něco bylo. A to jsem se fakt těšila. Myslela jsem, že leden bude o dost zajímavější, když ten prosincový byl fakt dost povedený. Dosti se mi nelíbilo, že tam byli věci, uvedené na trh už někdy v roce 2011. To fakt novinka není. Celkově jsem tak tajně doufala, že to bude nějaký wellness balíček - pro správné nastartování organismu po všech těch dobrotách... a kde nic tu nic.

2. února 2014 v 9:13

Zajíce jsem si chtěla objednat, přijdou mi to jako mnohem lépe utracené peníze než tahle krabka. Polovinu bych z toho vyhodila nebo porozdávala. No musím uznat, že pánové to nemají ještě tak úplně vychytané.

2. února 2014 v 9:29

A mělas v tý krabičce s radioaktivním jídlem aspoň toho Igráčka? Protože jestli ne, tak to je už skandál :D.
Na grilovaný kuře máme stejnej názor, stačí to cejtit na ulici a už se mi zvedá kufr :).

2. února 2014 v 9:36

Jako je to takový neslaný nemasný... potěšil mě akorát energetický nápoj a omáčka. I když máš pravdu, že ta ze Spencera je daleko lepší. Produkty pro děti mě docela naštvaly, akorát hromada zbytečných cukrů. To, že jsem zaškrtla, že mi je 18 ze mě automaticky dělá matku?!
Wonderfull Today

2. února 2014 v 9:42

To je moc pěkný. Jako by rozmazlený dítě šlo koupit do obchodu omáčku na těstoviny a zpátky doneslo všechno, co chtělo... :D

2. února 2014 v 9:48

jako sní se to všechno :D nejvíc mě pobavil ten energetickej rybízovej džus, jako kterej to přesně chutnalo, jak říkáš :D energie žádná a ta cena, no LOL :D to druhý pití mě bavilo jen do tý doby než jsem ho ochutnala :D ty sušenky byly pěkně odporný, ale karamely mám ráda :D i ta omáčka mi docela chutnala i přes to, že nesnáším rozvařenou zeleninu vypadající jako by už jednou u někoho v žaludku byla. ale největší zklamání bylo, že jsem nedostala ty musli "pro princezny" doufám, že mi je máma někdy koupí :D

2. února 2014 v 9:51

Já byla spokojená více než s tim prosincovym. Karamelky jim a potěšily mě snad nejvíc :D

2. února 2014 v 9:59

Já jsem tomu jídloboxu nějak nedošla furt na chuť. Příjde mi, že ty věci co by mě došli, tak bych možná ani nejedla :/ a ty modrý burizony vypadají jedovatě :/ To bude zas x barviv :D

2. února 2014 v 10:02

Kosmetické boxy mám moc ráda zatím mi vše vyhovovalo a miluji jídlo, ale co jsem zatím koukala na recenze tak mě to nechává chladnou. Zdá se mi to jen jako box narvaný polotovary a nezdravím jídlem.

2. února 2014 v 10:02

Sliny se mi nesbíhají, chuť na to fakt nemám:-)

2. února 2014 v 10:41

Fuj rozmarýnový chipsy! Rozmarýn miluju, takže jsem natěšeně běžela nakoupit, jenže on se tam ten rozmarýn nějak ztratil. Jediný, co jsem cítila byl česnek a paprika, takže jsou to prostě klasický paprikový, který bytostně nenávidím, s kapkou rozmarýnu.
Myšlenka funkčního nápoje v dávkovačích na lahvi je super, ale je tu prostě ten problém, že klasická doporučená dávka každýho ionťáku je brutálně sladká. A bohužel to nejde nasadit na jinou než tu jejich láhev. Hodit to na čtvrtlitrovku, tak je to dokonalý.
Pytlik zkus na zapečený brambory, zůstanou krásně šťavnatý s minimem tuku.

2. února 2014 v 11:02

Mně se ten nápad s jídlokrabkou hodně líbí a docela jsem už uvažovala, že bych si ji na zkoušku taky objednala. Ale zrovna tohle balení by mě asi úplně nepotěšilo. Koukala jsem na konkurenčního zajíce a výběrem mi přišel lepší (a zdravější). Navíc je docela dobrej nápad, že tam dávaj i recepty.

2. února 2014 v 11:23

no uprimne zadna slava. Smesim koreni se uz nejakou dobu vyhybam (prakticky asi nejdrazsi baleni soli, jake muze byt). Zajic vypada zajimave, zatim je obhlizim. Cim to, ze ty krabky v CR nebo SR (pokud takove vubec jsou) jsou v porovnani s treba nemeckymi jako chudi pribuzni?

2. února 2014 v 11:25

Absolutní propadák za mě, ještě že už v brand krabnách nejedu a nikdy nepojedu! Zajíci jsou o dost lepší, kdybych sama dost nekupovala zajímavé potraviny šla bych do nich.

2. února 2014 v 11:40

Tak to jsem ráda, že jsem odolala...

2. února 2014 v 12:00

Já jsem zrušila předplatné,jako já nemíním platit za zbytky co nikdo nekupuje a navíc tam nemůže být řeč o novinkách,že jo! Napsala jsem svůj názor na fb stránku BR. a tam se do mě pustili jak admini tak i pitomci,co asi jsou zvyklý žrát zbytky a nechutnosti,protože takto mi tento box připadal.samý nechutný hnusy!

2. února 2014 v 12:27

Já rozmarýn doslova NESNÁŠÍM, myslím, že bych nesnědla ani ty chipsy :-D, i když i pro mě jsou obecně mor! Proto se zatím neobjevila na trhu žádná krabička, kterou bych byla ochotná si objednat, protože nechci platit za věci, které nevyužuji (já vím, že podstata krabiček je něco jiného - překvapení apod.). Doma mám dost zbytečných krámů a nechci mít doma ještě zbytečné jídlo :-). Navíc náplň téhle krabičky mě nebere vůbec!

2. února 2014 v 12:35

no, dala bych si brambůrky, ale ty modrý bobky mi připomínají namořený semínka proti škůdcům.

2. února 2014 v 12:49

@Marie Součková zrovna ty burizony bych v tomhle vydaní viděla jako ten nejmenší problém :D

2. února 2014 v 12:51

@Myyna tak jako ale už! Igráčka jsem si všimla na obalu až teď! To je ovšem škandál!:D

2. února 2014 v 12:52

@Barča akorát si prohlídni, jestli tam bude ten igráček:D

2. února 2014 v 12:54

@Hanča Zajda jak to myslíš čtvrtlitrovku? Vždyť pak to bude ještš sladší ne?:D

2. února 2014 v 12:59

nekupuju bebe, ale emco, bo v emco je rostlinný olej, kdežto v bebe tuk - dle mého názoru ztužený... já tedy jím kde jaké prasárny, takže nechápu co mi na tom vadí, ale prostě vadí! Tenhle box teda nic moc pro mě! samej cukr a glutamát :D

2. února 2014 v 13:02

si si istá, že si o stévii čítala negatívne veci? nepomýlila si si to s niečím? lebo zrovna stévia je úžasná prírodná záležitosť

ALE

ja bez okolkov priznávam, že mne jej sladká chuť takisto nevyhovuje, ale inak je to fakt čisto prírodná, zdravá a neškodná záležitosť

2. února 2014 v 13:05

Ty burizony vypadají jako namořené klubíčko semínek řepy cukrovky :-D
No tak nenadchlo by mě to. Nechápu, proč je účelem krabice nacpat tam nejvíc zbytečné věci... Tak o tom, že sladkosti nikdo skutečně nepotřebuje - natož děti!! - se snad nemusíme bavit. Hotová omáčka - budiž, i když lepší by byla třeba sušená bio zelenina a kvalitní protlak a luxusní omáčku už si vyrobíš sama. Koneckonců myslím, že box si objednávají (teď už možná objednávali) hlavně lidé, co se o jídlo a jeho kvalitu zajímají a na nějaké přeslazené krávoviny nejsou zvědaví...
Jinak to iontový pití jsem jednou ochutnávala, děsně sladký, nápad ok, cena ve sportu 30 Kč a pro ty, co věří na sportovní doplňky stravy zajímavé.

2. února 2014 v 13:07

Hele a co jsi četla o stévii? to by mě zajímalo. Měla by být neškodná. Za mě má jen jednu vadu - nesladí :-D

2. února 2014 v 13:08

@Lucie Simurdova koukala jsem na to a ta argumentace pul rokem zrovna nevychazi, mladsi nez 6 mesicu tam byly pouze 3 veci .. Coz ma teda v tom letaku oznaceno spravne, jako "novy" a u ostatniho "tip", jenze problem je, ze tipy celkem ozelim, me zajimaj hlavne ty novinky a imo by jich tam mela byt vzhledem k nazvu cely krabky vetsina, ne naopak

2. února 2014 v 13:10

@CosmeticsAndThings seminka proti skudcum:D nebo mozna i nejaky ty skudci, co uz namoreny seminka potkali, lol

2. února 2014 v 13:15

@Meduňka-B fakt? Tak to jsem si ani nevsimla .. ale je pravda, ze mi emco prijdou takovy chutove nadupanejsi .. Bebe jsou posledni dobou takovy az moc krupavy a preslazeny

2. února 2014 v 13:17

@Alex jsem si jista ;) slo tam prave o tu jeji chut, pry je strasne divna a je to neco jako lekorice - a aby se vyrovnala ta divnost, tak se v dost vecech jeste doplnuje sladidlem, proste aby tam nebyla jen ta stevie a chutove to bylo konvencnejsi .. Coz pak ale trochu postrada smysl, sladidla jsou hnus, to radsi ten cukr ozelet

2. února 2014 v 13:20

@Veronika - Cosmetic Jam jak jsem teď psala Alexovi, prej je to strašně hnusný:D což tohle pití bylo, ale stévii si kvůli tomu kupovat nehodlám, abych si to ověřila:D

2. února 2014 v 13:35

@Černá MooraAle když ti cukři a glutamáti sou tak návykový a dobrý!:-D

2. února 2014 v 13:37

Ou, tak to fakt nic moc. Ale ty farmářský chipsy mi přijdou lepší než normální, ale možná jsou navoněný nějakou umělou bramborovou příchutí :D Máš pravdu, že minulej box byl lepší, todle teda fakt nic moc.

Anonymní
2. února 2014 v 13:48

By me zajimalo, co jis, kdyz tady tolik opovrhujes cukrama a pritom ses vyzrana.

2. února 2014 v 14:27

Ego sušenky jsem nikdy neměla a ani mě to neláká. Ty žvýkačky jsem měla - jinou příchuť - a jsou moc dobré. Bez cukru ;) A když třeba držíš dietu a máš na něco chuť, proč si místo oplatku (nebo oblíbených Bebe sušenek plných cukru) nedat bonbon?
Ty tři funkční nápoje jsem taky měla, bylo to zdarma k časopisu...:D Máš pravdu, chuť nic moc, vyzkoušela jsem první píst, bylo to strašný, tak jsem je smíchala všechny (bavilo mě, jak tam padá ten prášek:D) a pak vylila do dřezu a vyhodila..:D
Ten pytlík na kuře není klasickej igeliťák, je to taková tvrdší fólie a nevyteče ti z něj žádná štáva, když do toho pytlíku přidáš i nakrájený brambory, jsou krásně šťavnatý po té šťávě z kuřete. Použili jsme to párkrát, ale pokud nechceš mít kuře vysušený, je to super věc.
K chipsům opravdu nic říct nemůžu, nejím je. Ale je pravda, že rozmarýn taky dvakrát nemusím.
Omáčky na špagety si dělám sama doma, ty kupovaný jsem jedla dřív, občas máma udělá o víkendu na oběd něco, kde je trochu té kupované omáčky zakomponované. Ale stejně si ty kupované vždycky dochucujeme. Jediná, která mi chutnala tak, jak byla koupená, je omáčka od Jamieho Olivera, ale jeho omáčky jsou dražší, já je chytla ve slevě.
A neříká se vyfásla jsem pro piráty, ale vyfásla jsem piráty. Bez pro.

2. února 2014 v 14:27

radioaktivní burizony, to je dobrý :D :D

Anonymní
2. února 2014 v 15:07

@Eva
Jenže to musli se jmenuje Pro piráty, a ona píše, že vyfásla musli Pro piráty: tj. musli jsem vyfásla (P)pro piráty...takže je to úplně správně.

2. února 2014 v 15:08

@Anonymní :DDD
To bys chtela vedet, co? Kdyz pekne poprosis a olizes mi boty, tak ti to mozna povim.

2. února 2014 v 15:11

@Eva jo, taky jsem s tema pistama pak udelala to samy:D

Btw. posledni vetu nechapu, ty mysli jsou oznaceny pro piraty - jak jako, ze se pro nerika?:D

2. února 2014 v 15:14

Haj Mooro :-)
Viděla si film Candyman? Moje trauma z dětství. Je to o chlapíkovi jménem Candyman, kterého místní lidi děsně znetvořili a předhodili včelkám. Chuťovka. No proč to zmiňuju - když řekneš jeho jméno pětkrát před zrcadlem, tak se ti prej zjeví. To samé platí, když na blogu napíšeš "Bebe" - v tu ránu se zjeví chroust :-D
Bebe

2. února 2014 v 15:22

Mě se lednové vydání líbí víc jak to minulé. Je pravda, že bych byla také po odstranění dětských potravin.

2. února 2014 v 15:30

Taky nějak nejsem bonbónová... čokoládu miluju, karamel taky, ale tohle mě prostě nebere. Zajímavý obsah by to pro mě taky nebyl, směs na kuře je přesně to proč jsem box nechtěla, když je nabízeli... připadalo mi to jako krabice instantních ptákovin (a to mám pečené kuře, dokonce i v pečícím rukávu ráda!):) Veronika

2. února 2014 v 15:56

@Černá Moora Já jsem fakt blondýna :D Měla jsem na mysli samozřejmě 3/4l.

2. února 2014 v 16:10

@Černá Moora

bohužiaľ ano, je to trochu cítiť po pendreku... to je presne to, čo ani mne nevyhovuje, ale je to škoda, keby to nebolo cítiť, nesladil by som ničím iným

2. února 2014 v 18:13

On ten Džusík je totiž BIO proto ta krásná cena... ;) Ten pytlík s kořením na kuře je pořádnej úlet, fuj. A líbí se mi, že někdo z toho boxu není tak nadšenej jako ostatní. Už mě nudí číst samý pochvalný žblepty...

2. února 2014 v 19:36

Hele, ta stévie až tak hnusná není. Ono dost záleží, co s ní sladíš, já ji dávám do čaje a tam mi to vůbec nevadí, ale třeba kafe bych si tím nesladila.

2. února 2014 v 19:41

@Bebe - Růžový chroust :DDD fér
Jj, viděla, i jsem ho tady myslim jednou v nejaky recenzi zminovala, ocividne nas to poskodilo vic:D

2. února 2014 v 19:42

@Lilian Winters jj, ja vim, ale bio je podle me jeden velkej podvod, takze k nemu moc smirliva nejsem:D

2. února 2014 v 21:30

Box nic moc. Už minimálně tak 3/4 roku žádný neobjednávám. Měla jsem cca 2 Senzaboxy a 2 Ladyboxy, ale od té doby co se sloučily to jde z kopce, takže už nic neobjednávám. Jinak tento box se mi líbil jen prosincový a uvažovala jsem, že bych si ho v lednu koupila, ale upřímně řečeno jsem ráda, že jsem na to zapomněla, protože tento box by mě velmi zklamal. Více jak polovinu věcí znám a ozkoušela jsem a není to nic pro mě. Uvidím ještě co únorový box a pak případně buď objednám nebo neobjednám. Ovšem musím říci, že je mi velmi líto, že naše české boxy stojí za starou belu. Kam se na ně hrabou zahraniční boxy které bych kupovala každý měsíc pravidelně a ráda :(

Anonymní
2. února 2014 v 22:50

Jeden čas jsem mívala ve zvyku sladkou dopolední svačinu. Bebe sušenky nebo Emca to jistily (přestože jak tu někdo nahoře psal, pocitově mi Emca taky přišly na chuť ne tak vycpaný cukrem, ale tak zas nejsem úplně bio nazi, abych se skládala z každý kostky cukru, co v něčem je), Ega jsem si koupila taky, ale přišly mi jako průměrný sladký sušenky. Nepředpokládám, že by mě to otrávilo, kdybych si chtěla zamlsat, s klidem bych si je koupila, nicméně pokud bych se trochu zajímala o to, co jím, tak asi ne. Na úrovni jakýchkoli jiných Tatranek nebo sušenek. Radši kvalitní čokoládu, pro ty, co zdravou výživu fakt hodně řeší, si kupte něco cereálního. Proti stévii nic nemám, občas si koupím ovocné pivo, výrobce přešel na slazení tímhle a jak sladké skoro nejím, tak jsem na přemíru cukru (snědla jsem tuhle lžičku Nutelly a málem mi vypadly zuby, pak jsem mrkla na složení a na prvním místě cukr) i umělá sladidla dost citlivá a tohle mi chuťově neva. Spíš bych vsadila na to, že divný to je, protože je to pití v prášku, k těm já nějak obecně nemám důvěru. Že mi neva stévie je možná tím, že nemám chuť tak navyklou na konvenční sladkost obyč cukru a nemůžu tudíž tak porovnávat. :-) Brambůrky nejím, prefabrikovaný müsli taky ne. Čaj nepiju a když náhodou, tak znám i lepší věci, než pytlíkovej čaj, co mají v každým supermarketu (kdyžtak třeba zázvorový z čerstvého zázvoru). Sladký zrovna momentálně prakticky nekonzumuju, takže by mě z toho nebraly ani ty bonbóny, možná tak ten energeťák (k nálepce BIO se taky stavím docela vlažně a nějak mi nepřijde kafe obsahující kofein o nic méně přírodní než guarana) anebo ta omáčka. Ale zase mi to nepřijde jako nic moc výjmečnýho, schopnou zeleninovou omáčku si standardně koupím. Pokud nebudu koukat jen po tom nejlevnějším a budu chtít, aby v tom byla fakt rajčata a koření, ne kopec éček, tak není problém. Navíc teda vím, co od zeleninový omáčky čekat, jak to bude chutnat, čili nevím, co by mě vlastně na tomhle mělo okouzlit nebo překvapit. Možná ještě ten pytlík na kuře má fakt smysl v tom, že se to nevysuší, nikdy jsem to nezkoušela. Závěrem: Kdo je cílovka toho projektu, člověk, co v životě nenakupoval v supermarketu?

Nepříjemná chobotnice
3. února 2014 v 6:30

Mno.. Ani bych nepsala, ale tak jo, když se ptáš. Ty ovocný karamely jím a zbožňuju třeba já.

Jinak hrdost a neškodý, naprosto neškodný barvivo je taky zas úlet i v nadsázce.

3. února 2014 v 15:25

tak to müsli vypadá, jako by se do něj vy*ral šmoula ... jinak mě nezaujalo bohužel nic :(

3. února 2014 v 16:00

Koupila bych si pouze ten čaj, všechno ostatní mi přijde do boxu pro milovníky jídla jako totální úlet.

3. února 2014 v 20:15

@Nepříjemná chobotnice tak kazdej ma ty hranice u barvy potravin jinde, lidi pojidajici karamely ocividne dost nizko:D

Anonymní
5. února 2014 v 11:09

Páni, tak to jsou dobře vyhozené peníze, za ty by se dala koupit spousta kvalitních potravin, proboha, přestaňte to kupovat! Takhle si do těla cpete samé svinstva!

Anonymní
5. února 2014 v 11:10

@nufNa ten se vykašlete, radši si kupte kvalitní zelený sypaný čaj. Finančně vyjde lépe a chuťově je to nebe a dudy.

Anonymní
6. února 2014 v 10:27

@Anonymní

Tak ač nejsem čajofil, Teekanne vnímám jako naprosto průměrný sortiment supermarketu a pro sebe bych si ho možná koupila, protože čaji extra neholduju. Pokud bych chtěla opravdu dobrý čaj, tak se mu fakt vyhnu obloukem.

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...