Inglot stín na obočí - to potřebujete!

12. února 2014

Resty v recenzích v praxi. Tohle je takovej roční restík cca. Ale zas aspoň po tom roce používání si můžu být názorem dost jistá - a to se taky počítá :D

Fotky jsou pořízený hned po nákupu, letos by na pozadí byl leda tak neumělej pokus o jaro, sníh ani smykem. Ale když ho teď tak vidím, tak si, zcela mimo recenzi, neodpustím vyjádřit nespokojený mňouknutí nad letošní zimou (echm*echm) ... jako kdy mám asi vynosit ty tři nový beranice? No, Zimo?? Nejsem očividně jediná, kdo tady má nějakej rest, že.
Ale jako, já jsem z toho vedra (= pod nulou bylo v součtu tak tejden) normálně fakt frustrovaná. Fakt. Mám takovej vnitřní pocit, že něco mělo bejt - a nebylo to. A to je vždycky blbej pocit. Nicméně, co tak pozoruju, tak jsem se svojí preferencí standardního sledu ročních období bez nečekaných absencí zúčastněnejch spíš výjimka, páč okolí je ze zimy-nezimy většinou nadšený. Co vy? Nějakej další klasik?
 
Ale zpátky k Inglotu.





Do paletky jsem si tehdy pořídila stín a vosk na obočí
Ukázalo se, že výběr jejího tvaru nebyl prozřetelnej, jelikož kulatý náplně přestali mezitím dělat, takže nska je mi celá plnitelná paletka dost naprd. Hmpf.






Důvod, proč nějaký stín na obočí od Inglotu potřebujete, je jeden. Teda je jich víc, ale jeden vede - stíny jsou naprosto studený, bez jakýchkoli načervenalých tónů. Což je věc, kterou jen tak nepotkáte. Já ji třeba až do dob Inglotu nepotkala - jakákoli tužka, jakejkoli hnědej stín, všechno to bylo vždycky do červena - a tím pádem na obličeji vypadalo nepřirozeně a zmalovaně. 
Inglot oproti tomu splývá tak, že nějaká úprava obočí není vůbec znát. Přirozený, perfektní.
 
Pokud jde o vosk, ten naopak spíš nepotřebujete.
Já si ho koupila z jedinýho důvodu - před Inglotem jsem měla paletku od Elfu, stín a vosk. Stín byl hroznej a červenej, ale vosk byl docela dost tmavej a červenej jen málo (aspoň oproti stínu), prostě to šlo použít bez nějakýho většího fopáčka. Taky byl dost pigmentovanej, tkž nakonec jsem stín nepoužívala vůbec, jen ten vosk samostatně. Vosk se totiž používal jako první, jakási báze pro lepší výdrž, stín až na něj.

U Inglotu jsem čekala stejnej postup (nejdřív vosk, pak stín), ale vosk je u něj úplně jiný - hodně lesklý, měkký a skoro průhledný (i když vypadá normálně barevně, v paletce je uprostřed). 
Sice jsem to párkrát udělala, jak jsem byla zvyklá (stín, vosk), ale vzhledem ke své konzistenci vosk moc funkci báze neplnil, spíš naopak, stín se pak rozmazával. Musela jsem tedy uznat, že vosk tady bude spíš fakt vosk, tedy nanesete nejdřív stín a voskem pak obočí jen ohladíte, zafixujete a dodáte mu lesk. Takhle jsem ho nakonec vypoužívala, ale nový jsem už nepořizovala. On totiž stín drží parádně (celý den) i bez vosku, takže se to ukázalo jen jako taková zbytečná fáze líčení navíc (a o lesk taky zrovna moc nestojím).




Stín vypadá takhle, tmavá studená hnědá. Zdá se až do šeda, ale pro obočí je to fakt perfekt (jo, omluvte ti nažloutlý čáry, to jsem swatchovala linky a moc nešly dolů :D)




Odstín 567. 
Odstínů mají víc (pokud si pamatuju, tak minimálně 6) a samozřejmě nejen pro hnědovlásky, ale i pro světlejší typy.





No a po tom roce denního používání ho ubylo tolik, kolik vidíte na fotu níže.
Nezdá se vám to, fakt to není skoro znát. Počítám, že tak dva tři roky ještě vydrží. Takže krom toho, že má perfektní barvu, tak je to ještě super kauf.

Což se nedá říct o zmíněným Elfu - krom toho, že vosk byl pryč tak po půl roce, tak mi z něj ještě znatelně padalo obočí. Tehdy mě nenapadlo, že by za to mohl, říkala jsem si, že je normální, že při odličování nějakej ten chloupek vypadne. Jenže jak jsem začala používat Inglot, tak nepadalo nic (a obočí viditelně zhoustlo). Takže na Elfa pozor - je červenej a brežněva si s ním nevypěstujete.





Shrnutí:
Za pár korun budete mít stín ve skvělém odstínu a s celodenní výdrží, a to navíc po následujících několik let. Jsem říkala, že potřebujete.



A s čím si vylepšujete obočí vy?



43 comments

12. února 2014 v 8:34

Zajímavý zajímavý, díky za tip. Já používám, co mi padne pod ruku, nějak se mi to tu nashromáždilo, mám tu klasickou paletku od elfu, pak barevnej gel od elvu, barevnej gel od alverde, nějaký tužky...ne a ne to spotřebovat, takže na další nákupy teď moc nemám nárok :D

12. února 2014 v 8:55

Používám paletku stínů na obočí od Catrice, s kterou jsem maximálně spokojená. Drží to, moc to neubývá, má to skvělý šedavý podtón a zrdcátko se stětečkem a pinzetou (která je sice docela naprd) k tomu. Takže dnešní must have nepotřebuji a ušetřím, juchů :D

12. února 2014 v 9:09

Taky jedu v Inglotu, zrovna nedávno jsem o něm i já psala (http://jahodavcokolade.blogspot.cz/2014/01/ingloti-oboci.html). Stíny jsou pecka, ale bacha na tu jejich tužku, nemaluje, mrcha.

12. února 2014 v 9:15

Já používám jenom vosk, co mám v paletce od E.L.F. a super. Asi to bude to samé, jako jsi psala ty. A ten hnědý stín a bílý (nebo průhledný) vosk vůbec))) Dřív jsem používala normálně černé stíny, jen jsem to lehce orámovala. Tyhle věci vydrží fakt roky!
Тнє ∂ιαяу σƒ ριєяєттє

12. února 2014 v 9:22

Hele,ja používám ELF jako driv ty a u me teda žádný vypadavani nepozoruju. Kazdopadne mas recht,používám jen vosk,stín je totalne k prdu.

12. února 2014 v 9:43

"za pár korun" - no právě jsem si chtěla přesně toto pořídit tehdá v kulaté verzi - to jedna náplň stála 90 Kč x3 = 270 Kč plus něco za paletku, celkem cca 400 Kč. Což bylo v pohodě, ale nějak jsem se k tomu nedostala. Teď jsem se k té myšlence vrátila a už mi nebylo tak do skoku - ve čtverečku už vosk stojí nějakých 290 Kč a to je teda trochu moc, protože stín bude určitě 150 Kč, tj. celkem 600 Kč jen za náplně a 130 Kč paletka na 3 náplně = skoro 730 Kč. To si raději koupím Brow Zings od Benefitu no....
Jinak Inglot stíny jsou fajn a věřím, že i tohle bude bájo.

12. února 2014 v 10:17

ja pouzivam brow gel od Eyeko, velka spokojnost, tiez by som ho radila do kategorie "to potrebujete" http://thebeautycouloir.blogspot.sk/2013/12/recenzia-gel-na-obocie-eyeko-brow-gel.html

12. února 2014 v 10:30

paletku na obočí od alverde, teď jsem ji už nikde neviděla, ale mám ji už cca dva roky a je asi taky věčná, nebo jejich tonovanou řasenku na obočí

12. února 2014 v 10:36

@Evelins Book třeba jsem měla jen extrémně jedovatou verzi :D

12. února 2014 v 10:40

@Veronika - Cosmetic Jam ale vždyť píšu, že ten vosk není vůbec potřeba - stačí úplně jen stín :) což je pak fakt za pár korun

12. února 2014 v 11:04

Ja ted pouzivam Inglot Full Metal Eyebrow Pencil, odstin 512. Uz mam treti baleni a porad se nemuzu rozhoupat k recenzi, i kdyz jsem moc spokojena…Nic podobneho jsem nikdy nemela, tuzka ma takovou gelovou konzistenci a zda se, ze moc nekresli, ale udela krasne prirozene oboci. A navic to baleni se jim strasne povedlo=) Jinak stiny u me vedou Anastasia Brow powder Brunette - taky zadna cervena, jen 2 pekne se doplnujici studene odstiny.

12. února 2014 v 12:09

A kdyz mam doma paletku z Freedom systemu, tak si tedy muzu koupit jen ten jeden stin na oboci v te novejsi hranate verzi?

12. února 2014 v 12:31

Jako, že je teď jaro, to je pěknej voser, ale připrav se, o víkendu má bejt léto!!! "blicí smajl"

12. února 2014 v 12:52

Nenávidím domalovávíní obočí. Fakt že jo, příšerně mě to obtěžuje. Vzhledem k jeho průhlednosti ale musím, protože ač si lehce mimiňský vzhled pěstuju, černé linky a žádné obočí je dost i za mou hranicí. Činím tak pomocí stínu Stilla, který mi s něčím přišel coby vzorek a jelikož ho používám jen na obočí, budu ho mít ještě za cca. devět let :-)

12. února 2014 v 14:10

Já jsem používala Elfí set dost dlouho, ale ta výdrž balení mě dost nebaví.. Vzhledem k tomu, že jsem nikdy nebyla schopná koupit víc kusů do zásoby :)) Chystám se na důkladný průzkum nějakého barevného gelu, ale světlejší odstíny je taky umění sehnat.. Inglot mám naštěstí dost z ruky, ale časem se jeho návštěvě určitě nevyhnu..

12. února 2014 v 15:54

Rozhodně zajímavé, zkusím se porozhlédnout

12. února 2014 v 16:01

Ja mam paletku od Benefitu a teda spokojenost, jak s pdstinem, tak vydrzi :-)

12. února 2014 v 17:23

@Talka to zní taky fajn, příště se po ní podívám

12. února 2014 v 19:02

já mám taky Inglot, ale teda novější, už hranatý. je to odstín 560 (o něco světlejší než tvůj) a je výborný, pigmentace, výdrž i barva. nikdy by mě nenapadlo, že by mi šla zrovna taková, ale slečna mi ho vybrala fakt perfektně. možná časem omrknu i nějaké ty vosky, pro nějaké výraznější líčení, ale už nemám volný chlíveček a nechce se mi teď kupovat další paletku

12. února 2014 v 19:18

No já mám už druhým rokem Oriflame, používám ho denně a né málo :D a ubylo ho stejně jako tvého Inglotu, odstín mi sedí, je v takové té super cute krabičce a budu ho mít ještě tak pět let.. Ale oceňuji, že konečně někdo dělá na obočí studené tóny ;)

12. února 2014 v 19:36

Paletka vypadá skvěle, taky bych si přesně nějakou takovou chtěla v brzké době pořídit:)

12. února 2014 v 19:42

Vypadá to docela dobře! Já jsem ukořistila set na kouřovky a obočí z H&M a to je prostě super...

Anonymní
12. února 2014 v 19:45

To, že na Slovensku nemám značku Inglot ma mrzí asi najviac.. Inak ja na obočie používam buď set od Famous alebo tmavohnedý gél od Catrice..

12. února 2014 v 19:52

Ten vypadá dobře! Já obočí maluju normálně stínem na oči, mám nějakej prastarej monostín Maybelline, kterej se už ani neprodává, ale jeho barva je pro mě super - studená, popelavá a myslím, že mi sedí. Až se ale dostanu do Prahy, mrknu i na Inglotí stíny, nebo mám strach, že si ten můj rozbiju a zůstanu v záplavě hnědočervené :D

12. února 2014 v 20:16

super odstíny mají i palekty od nyx, tento však také vypadá skvěle
Once Upon a Time

12. února 2014 v 20:41

Paletka působí skutečně velmi pěkně, zajímalo by mě jen, jak pak vypadá stín přímo na obočí. Asi to půjdu do Inglotu omrknout. :) DVOJITÁ GIVEAWAY

12. února 2014 v 22:26

mooromooro,prosimprosim,je to sice offtopic,ale mas uz nejakej prvni nazor na ten Revlon Colorstay?moc dekuju!

12. února 2014 v 22:37

Zima mi též chybí, moc. Včetně házení sněhu! Miluju bílou zimu, tohle divné cosi se mi nelíbí ani trošku.

13. února 2014 v 7:55

Ahooooj, elf nesnáším :-)
No a v Inglotu ke mne byl ten capek ne uplne prijemnej, takze nevim zda tam znova pujdu...
Ale na obočí.mam tužku od Catrice, Lucka z Getthelouk ji používá, tak juknete :-)

13. února 2014 v 10:03

Já třeba gel na obočí nepoužívám jako bázi, aby stín držel, ale trochu jako "lak na obočí" - aby mi chloupky držely na místě. Mám tu Famous sadu z Ladyboxu a opravdu je to poznat, že se mi obočí jen tak nerozčepýří. Až tu sadu vypotřebuju, tak asi zauvažuju nad touhle. Nemají v Inglotu i čirý gel na obočí?

13. února 2014 v 10:56

O stínu na obočí od Inglotu jsem uvažovala a to z jednouho prostého důvodu. Momentálně dokresluji stíny z paletky Naked Basic od UD, dvěma nejtmavšími a strašně mě obtěžuje to míchat!! Stín na swatchi vypadá parádně, přesně dokonalá barva!

Já jaro miluji, zima ať se jde vycpat. Čekají mě 4 dny v Rakousku koncem března a to stačí :)

13. února 2014 v 11:58

Já mám tady z toho věčnýho jara dost zkaženou náladu. Na zimu se vždyckky těším od letního chcípacího počasí a teď jsem fakt hrozně zklamaná, že se zima nekonala :(

Na obočí používám stíny od L'oreal jakýsy Made for Me Naturals Brow & Duo Eye Shadow - DARK BRUNETTES a s ničím jsem nebyla tak spokojená. Jsou tam dva stníty v odstínech krásně studené hnědé a jeden zlatej, kterej nepoužívám :)
Mám je asitak dva roky a ještě na další dva roky to vidím a pak se asi oběsím, protože jsem je už nikde neviděla...

13. února 2014 v 13:43

@Mikinka jo, to sem slysela, ze tam maj nejakyho kloucka a ze neni zrovna ukazka milyho personalu ... tak zkus cernak, tam mi prisly ty holky ok

13. února 2014 v 13:46

@Brunwen jo, tohle je taky spis jako "lak" - o cirem nechci kecat, ale vzhledem k tomu, že i tenhle je docela cirej, tak ty svetlejsi budou uz vubec pruhledny

13. února 2014 v 13:49

@sufle noo, jo :) odtín je v pohodě, Ivory je opravdu hodně světlý .. pokud jde o make-up, zatim nemam moc cas ho zkouset :D - strasne spatne se totiz roztira ... aby nezalejzal do poru, chce to fakt dost casu - no a ten cas prave rano nemam, jsem zvykla na BB, kde je nanesu bleskove, vsaknou se a nic nikam nezalejza ... na druhou stranu fakt vydrzi cely cen a i vcelku matuje

13. února 2014 v 19:44

O stínech od Inglotu už přemýšlím dlouho, ale nějak jsem se k tomu nedostala, jelikož tu nikde Inglot není :D Já na obočí používám práškový stín od Avonu, a zatím mi to stačí. Později by to ale chtělo něco lepšího ;)
http://diamond-katty.blogspot.cz

15. února 2014 v 16:15

Teda tak to vážně potřebuju! :D a čeká mě i cesta do Prahy, takže bude snad taky jeden kamarád na obočí můj :D no bude to asi pořádná změna po stínu od essence (ten klasickej set se dvěma barvama....jako zase taková katastrofa to barevně není (jsem blondýna), ale rpostě nedrží....ani když obočí zafixuju voskem a nebo gelem....prostě večer přijdu domů a jakobych obočí ráno nedomalovávala....navíc mám problém s tím, že sjem sice blondýna, a mám světlou pleť, ale obočí mám dost tmavé, ale v drogerii tmavá na obočí=hnědá s červeným podtónem,.....takže se mi bude hodit nějaká taková spíš našedlá....:) moc díky za tip! pomohl! :)

15. února 2014 v 16:16

Jo a co se zimy týče....taky jsem klasik.....chybí mi ty bílý závěje když se večer vracím domů...:/ :D

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...