Novinky, slevy, tipy

5. února 2014

Dneska si dáme tradiční mišmaš toho, co mě poslední dobou materiálně zaujalo (a co zapříčinilo, že se můj peněženkovej macík schoval někam do hloubi skříně s děsem v očích).


Sephora  má momentálně slevy až 50 %.
Neurčitá formulace, kterou každá nákupuchtivka nesnáší. Nicméně pár konkrétních kousků zainzerovali, tkž alespoň nějakou představu máme. 
Já bych šla do Benefitky, která je výborná až tak, že jsem s ní dostala pár dotazů, jestli nemám nalepený řasy, což se mi zatím asi s jinou nestalo (nemít zrovna dvě další neotevřený řasenky, tak neváhám).
Docela mě zaujal i dr. brandt BB cream, mám v plánu omrknout.
Báze od Sephory taky není špatná, na druhou stranu, Dermacol je asi levnější a funguje stejně.



EDIT: přidávám foto některých dalších věcí ve slevách - při plné velikosti jde většina cen přečíst ;)





Na Facebooku mi včera jedna čtenářka připomněla svým dotazem make-up Revlon Colorstay, který mám už delší dobu v plánu zkusit, tak jsem se nakonec hecla, přešla od úvah k činům a konečně ho objednala. 
Ani nevím proč, ale myslela jsem si, že stojí víc než 200 Kč? Nebo? Objednávala jsem na Elninu, které má momentálně dopravu zdarma, tak si alespoň jako bonus vyzkouším blbnutí s poštomatem :D






Slevy v kamenkách byly letos úplně nejvíc naprd.
Tahle fotka z Rena jejich ducha celkem výstižně ilustruje :D




Důkazem je i to, že nejlepší kauf se mi povedl v krámě, kde si normálně moc nevyberu, o použitelnejch slevách nemluvě ;) - u Bati. Ulovila jsem tyhle kožený bačkůrky za 600 ze 2000. Ou jé..





Ještě by se mi zamlouvaly tyhle tenisky za 239 Kč, ale na ty jsem naživo neměla štěstí, tak si je nakonec možná objednám.




Pokud jde o kosmetické novinky, v Globusu mají nově solidní zásoby Dr. Popova. Docela super, protože např. v lékárnách ho vždycky vidím jen dost omezenej výběr.







L´Oréal uvádí novou řadu péče o pleť Age Specialist - díky tomu jsem zjistila, že v těch jejich krémech nemám vůbec přehled, protože se mi zdálo, že něco s takovým obalem mají už léta ...










U Armani mě zaujala jedna věc z kolekce pro jaro 2014 s názvem Effetto Nudo - a to rozjasňující pudr, který má dle popisu vytvářet efekt „peau d´ange“, efekt andělské pleti, a to i díky tomu, že "nové složení na bázi gelu vzniká technikou studeného lití a mísí se ihned po umístění do kazety. Díky tomu působí neskonale jemně, jeho textura se pohybuje na pomezí pudru a krému. Je hutná a neuvěřitelně lehká zároveň." Sounds good :D (co zní už méně good, je cena: 2000 Kč)
Pudr se nanáší na obličej a dekolt, lze ho však použít i na víčka jako oční stín.










U Lancome se objevila další novinka pro zkrášlení rtů - Lip Lover, který jim má dodávat barvu, péči i lesk. Balení se mi dost líbí.










Přípravky, které v sobê spojují jak dekorativní, tak pečující efekt kosmetiky jsou momentálně asi dost in - Helena Rubinstein nezůstala pozadu, a tak je tady Color Clone - make-up, který má kromě barvy pleti prospět i jasem a hydrataci.





Že k nám začal posílat Boots jste si už asi všimli (na FB jsem to psala už před pár dny a nebyla jsem sama), ale jen tak pro pořádek, kdyby si někdo nevšiml, to uvádím i v dnešním přehledu.






A na závěr taková kravinka, co mi padla do oka z nabídky Tchiba na příští týden veliké tiskátko na zeď :D - třeba jen tak jeden pruh někde by nemusel vůbec vypadat špatně.






Jaká akce kde zaujala vás?

52 comments

5. února 2014 v 8:45

Dr. brandt BB jsem vyzkoušela a vypadalo to jak maska. Docela jsem se lekla a prodala to na Aukru. Šla bych do toho Armaniho asi čistě jen kvůli balení, bo je dost pěkný.

5. února 2014 v 9:01

Tiskátko na zeď je super :)! Já si v Sephoře pořídila Porefessional v té jejich akci, z 990 na 650, to jde...jinak Colorstay obvykle stojí víc, teď koukám, že ho mají za 211 Kč, ale nemají odstín Buff, tak se na to asi vykašlu. Jinak pěkný botky!

Anonymní
5. února 2014 v 9:32

Ten Color Clone od Heleny Rubinstein jsem si kupovala už asi před pěti lety, určitě je to novinka?

5. února 2014 v 9:41

@Myyna hm, tak to asi nic, já čekala, že to bude dělat opak masky ...

5. února 2014 v 9:42

@In your face! Buff jsem viděla u Meďunky v porovnání s Ivory a zdál se mi hrozně žlutej ..
a dobrá cena za ten Benefit

5. února 2014 v 9:43

@Anonymní jj, dřív to prý byl jen make-up, teď má i rozjasňovat a hydratovat, víc se to šoupe směrem do péče

5. února 2014 v 9:52

Mam od revlonu ten Colorstay (ale v nejakym starsim baleni, takze nevim jestli to tak stale je), ale chybi tam pumpicka, cokoliv na vymacknuti, proste tam je jen dira... To me pekne vytaci, jinak je ten makeup upne bezchybny a vydrzi fakt cely den :)
V Tchibu jsem ted udelala nakup za 6000 tak uz se budu drzet :D

5. února 2014 v 10:03

@Kim pumpička chybí i tady (nepochopim tohleto), což byl právě důvod, proč jsem ho neměla nikdy na "top of the list", ale zrovna mi došlo jedno BB, tak tam půjde dobře část přelít

5. února 2014 v 10:08

@Černá Moora jinak Buff mají v té verzi pro suchou/normální pleť, jak jsem teď koukala (jestli jsem s tím odstínem neudělala chybu :D)

5. února 2014 v 10:17

V Sephore jejich foundation brush za 190, na stiny za 100, mufe hd mu za 790, aquahadow 390, sephora tuzka na oboci za 120. Spokojenost :) to az 50% me taky vytaci.

5. února 2014 v 10:30

Přidávám se s nabídkou ze Sephory: NARS tvářenky 620 (konečně normální cena, protože před akcí za 1040!! WTF!), NARS lip pencil myslím 490 ... byly i slevy na něco z Make up for ever.... Já vzala NARS a They Real a byla spokojená :) Ale jak tady čtu chválu na tu řasenku, tak možná skočím pro další :D i když jsem jí teda ještě nevyzkoušela :D ale věřím, že bude skvělá a pak zas budu marně čekat na nějakou akci (a kdoví kdy zas bude).

5. února 2014 v 10:46

@In your face! Jestli bys chtěla, já mám doma Colorstay v odstínu Buff, je téměř nový, jen vyzkoušený, nesedí mi odstín.. Jestli bys chtěla, tak ti ho klidně prodám ;)

5. února 2014 v 11:31

Ahoooj,

no přemejšlím o Benefitce :-D

A Boots má poštovný 10 liber, to ať si strčej...

5. února 2014 v 11:37

@lucinka tak o těch tvářenkách jsme nechtěla slyšet, to tam budu muset:D maj všechny za tuhle cenu?

5. února 2014 v 11:38

@Mikinka jo, takhle pro jednoho to je dost, ale kdyz jsou aspoň dva lidi, tak už to vyjde jak pomalu poštovný po ČR s dobírkou, se dá ..

5. února 2014 v 12:01

@Černá Moora Jojo, všechny :) Nevěděla jsem kterou dřív :D Takže určitě zajdi... blbý je, že jak tam vlezeš, tak počítej s tim, že to neskončí jen u té tvářenky :) :)

5. února 2014 v 12:08

díky Mooři za přínosný článek :) to tiskátko se mi teda hodně dost zamlouvá, na jaře mám v plánu přemalovat pokoj, takže tohle musím ulovit, hlavně jsem i chvíli přemýšlela nad tapetou s barokním vzorem, ale říkala jsem si, že to je dost dominantní prvek ale tohle je úplně geniální!

5. února 2014 v 12:11

@SarahKterý typ máš? Pro normální a suchou pleť?

Anonymní
5. února 2014 v 12:49

Ten Revlon Colorstay by mě fakt zajímal, a že stojí tak málo mě taky překvapilo. Dala bys sem potom prosím info o odstínu (jakože nejen název, ale i jak ti vyhovoval)? Čtu v recenzích, jak mají odstíny i pro bledule, ale pár takhle doporučenejch odstínů různých make-upů jsem vyzkoušela a použitelný by byly pro SKUTEČNOU bleduli leda v bezvědomí ;-D
Jinak moc díky za tipy! :-)

5. února 2014 v 13:01

Asi si budu muset stavit v Sephore :))

Na mém blogu probíhá giveaway budu ráda když se zapojíš :http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

Můj svět krásy
5. února 2014 v 14:26

Chcu to tiskátko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

5. února 2014 v 14:27

V těch slevách mají v Sephoře pěkný bordel. Od MUFE HD makeup mají mít za 790 a já zaplatila plnou cenu, protože jsem dělala větší nákup nevšimla jsem si.....a teď mě to pěkně štve....

5. února 2014 v 15:04

Chjo. Nějak jsem teď neměla na nakupování náladu a trochu mi z toho ztučnělo konto, za což jsem byla ráda a ty mi teď uděláš tohle. Samo že už klikám na El Ňiňu a špičky nohou se mi vytáčejí směrem k Sephoře. Pche!

5. února 2014 v 15:09

@lucinka

Achjo, tak za 620 si jich určitě pořídím "výhodně" hned několik. :D

5. února 2014 v 15:57

Haha, ta fotka s botama ve "slevě" je dobrá teda! A to tiskátko vypadá úžasně, akorát my máme tak vysoké stropy, že by se to nedalo :D

5. února 2014 v 16:47

@Anonymní
Za sebe Colorstay zcela určitě doporučuji, já už ho používám pár let. Kupuji si odstín číslo 2- 150 BUFF, je opravdu hodně hodně světlý, ten nejsvětlejší je fakt pro běloby. Jinak si kupuji verzi suchá -normální jednou jsem zkusila mastná-smíšená, stejný odstín, ale byl ještě o něco světlejší, takže zůstavám u té první verze. Jinak se nikdo výše rozčiloval, že tam není pumpička, ale já jsem teda Colorstay neměla nikdy s pumpičkou...
Makeup je naprosto perfektní, krásně kryje, výdrž je opravdu dlouhodobá. Obličej jak z photoshopu. Dneska jsem si zrovna objednávala a přihodila jsem ještě Revlon photoready makeup, tak jsem napjatá. Jinak na Aukru ( a v pohodě žádné padělky) se dá krásně pořídit, takže doporučuji mrknout:)

5. února 2014 v 16:59

@Noogeta a přišla ti ta verze pro suchou, že víc hydratovala? já právě váhala, jestli je reálně nějaký rozdíl, nebo ne ...

5. února 2014 v 17:01

@Anna Ananasová Moora, postrach peněženek, je mé druhé jméno
chachá *ďábelský smích*

5. února 2014 v 19:19

Ta fotka z Rena je luxusní :D fakt jsem se pobavila :D

http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/01/spotrebovano-leden-2014.html

5. února 2014 v 19:22

@Černá Moora
Jj, myslím, že jo, ale ani ta verze pro mastnou a smíšenou nebyla marná...
Já jsem dřív hodně používala Clinique Superbalanced atd., ale co jsem zkusila Revlon, tak jsem věrná:) Myslím, že za málo peněz hodně muziky a navíc se po něm nedělá neplecha na pleti!

Posílám odkaz na paní, kde nakupuji( kupuji tam i zelenou micelárku Bioderma, Biodermu global atd...):

http://aukro.cz/revlon-colorstay-makeup-30ml-i3926097110.html

Anonymní
5. února 2014 v 19:36

Prosim prosim, dokdy platí to poštovný zdarma do poštomatu na el ninu?

5. února 2014 v 19:48

Na ten GA rozjasňovač jsem koukala :D No, ehm.. Ta cena tak fajn není :D
Mě ten Revlon make-up příjde hrozně žlutý! :D
Ale Reno... :DD

5. února 2014 v 20:09

Mooro (i ostatní), Sampar dělá naprosto báječné masky. Pokud je mají ve výhodné slevě, já osobně po nějaké skočím. A doporučuju i ostatním. Vážně jsou báječné!

5. února 2014 v 20:11

já si na slevy nemůžu letos stěžovat dívej ;-)

5. února 2014 v 20:38

@Veronika - Cosmetic Jam
No musím se k článku vrátit a ještě poznamenat, že po prvním dni s Aquahadow mám v hlavě jedno velké WTF. To jako vážně prodávají za 700? Tak koupit to za plnou cenu, tak mě šlehne, už takhle mám na mále. Jako že se mi asi po 10 minutách slily to je trochu moc ne :-D

5. února 2014 v 20:54

@Evelyn mně právě přišel žlutý ten buff, tak jsem vzala radši do růžova ;)

5. února 2014 v 20:57

@nuf se přiznám, že na masky jsem děsně lakomá, 900 bych nedala no:)

5. února 2014 v 21:33

fakt ti ta Benefitka dělá až takové řasy? já ji mám a na zadek jsem si z ní rozhodně nesedla. tak jako obarví, lehce prodlouží, ale já mám ráda pořádné řasy jak vějíře, husté, to teda nezvládá :( ještě, že jsem si ji nekupovala za plnou cenu, to bych byla hodně naštvaná

5. února 2014 v 22:10

@Natálka - Little Gem fakt jo, taky jsem byla prekvapena :) protoze jinak je muj nazor na rasenky jasnej - bud jsou naprd, jak Skandal, nebo vyrovnane dobry - ale Benefitka mela fakt extra ucinek no :)

5. února 2014 v 22:11

@Veronika - Cosmetic Jam ja mam cerny a drzej celej den jak pribity, beze zmeny .. (a bez baze)

5. února 2014 v 22:16

Aj my chceme Sephoru!!! Nutne potrebujem Benefitku …. a NARS…. a vsetko….:-((
Nakupte aj za nas, Slovenky ;-)

6. února 2014 v 9:02

Ty botky od Bati jsou krásný. Z kterého Bati prosím jsou? Na webu jsem moc zajímavýho nenašla :(

6. února 2014 v 10:20

Zaujala me "zazracna baze" od Garnier. Vyzkousela jsem ji ze vzorku z casopisu. Mile me prekvapila. Opravdu krasne vyhladila mimicke vrasky, vyplnila pory ale zaroven neudelala to na me sussi pleti extra matny efekt.

6. února 2014 v 16:16

Colorstay mám odstín Ivory a je to úplně první make-up, kterej na mě není úplně tmavej. :D Já jsem teda ultra mrtvolná, ale tehle je fakt fajn. A výdrž je taky dobrá :) PhotoReady mám v odstínu Buff a ten je na mě už hodně tmavej :-/ A ještě v něm jsou docela veliký třpytky a zdá se mi pak že svítím jak maják :D

7. února 2014 v 14:03

Ta řasenka od Benefitu vypadá lákavě...hmhm:D

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...