Rimmel a skandál

4. února 2014

aka řasenka Scandaleyes Retro Glam.

K recenzi jsem ji dostala už před pár měsíci, ale očividně nejsem dost turbo blogerka (nebo mám málo párů očí), protože k jejímu zhodnocení jsem se dostala až teď, kdy nejspíš všechny ostatní už dávno v pohodě zrecenzovaly i novou neonovou Accelerator Endless (taky se v následujícím půl roce dočkáte, hehe).

Problém je, že mě prostě nebaví mít otevřenejch 5 řasenek najednou. Nudně (a asi neblogersky) používám jednu, dokud ji nevypoužívám, nebo se rozhodnu, že není nic moc, chci změnu a někomu ji teda dám (stihne i Skandála).

Takže k recenzi.

Jak vidíte na fotce (aspoň náznakově, není to nejostřejší), udělala mi celkem šeredný a řídký pavoučí nožky.





Příčina neúspěchu je při pohledu na Skandálova štětináče jasná:
- moc veliký kartáček, se kterým se špatně manipuje
- moc tlustý konec, který se nedokáže pořádně dostat do vnitřního koutku
- moc řídké štetiny (vítejte pavoučí nožky)
- moc ulpívající barvy (yep, parádně slepené pavoučí nožky)

 
Prostě na moje řasy všechno špatně. 
Největší oblibě se u mě jednoznačně těší řasenky s pořádně nahusto nasázenými štětinami - např. Benefit They´re Real nebo False Lash Wings od L´Oréalu (ale Benefitka je lepší), které dokáží krásně oddělit a pročesat, a zároveň mají ostřejší konec.










Konečný verdikt poroty:

Není tak špatná, jako byl rimmelovský Ivan, ale ani ona na moje řasy nezabrala, jak by měla.  Resp. její kartáček nezabral - faktem totiž je, že neexistují špatné řasenky, pouze špatné kartáčky. Když je na houby i obsah, je to spíš výjimka (ale taky jsem nedávno potkala, Catrice z Ladyboxu vyschla skoro v přímém přenosu).
Plusem je, že neopadává, nedělá gumové řasy a má příčetný obal (žádná první signální).

Pokud máte ohledně řasenek preference podobné těm mým, rozhodně ji k nákupu nedoporučuju.


Jaká řasenka zklamala v poslední době vás? A ze které jste naopak hotoví v pozitivním slova smyslu? Pokud jste zkoušeli Skandála, podělte se o postřehy. 

30 comments

4. února 2014 v 8:15

Posledné mesiace nepoužívam nič iné len Sexy Pulp od Yves Rocher a teda spokojnosť... Ale môžem aj klasiku Wonderlash od Oriflame :)

4. února 2014 v 8:16

No a táto "tvoja" vyzerá fakt nemožne :D aj kefka, aj ten efekt, aký robí...

4. února 2014 v 8:34

mňa veľmi sklamala Loreal Volumissime 5x Mascara Carbon Black a to z toho dôvodu, že prvý krát som s ňou bola maximálne spokojná a po dlhej dobe ked som ju začala používať opäť je to jedna katastrofa, strašne sa otláča a rozmazáva. Naopak ma prekvapila riasenka od Miss Sporty Lash Millionaire False Lash. Som si všimla, že niekedy nákupy ,, z núdze cnosť" sa vyplácajú, to znamená čím menej špekulujem tým kúpim lepšie :D

4. února 2014 v 9:27

Mary Kay nejlepšíí i na moje pidi pidi řásky

4. února 2014 v 9:36

Ahojda,

tak já celkově nemusím tyhle kartáčky, já radši gumové se "štětinkama" blízko u sebe... -> Max Factor Masterpiece max a nebo falshe lash effect...
No a LB Catrice stála za prd, byla suchá už po prvním otevření, takže né a dík... a jsem ráda, že jsem si lednovej neobjednala, ta řasenka co tam byla taky neměla pochvalný recenze...

4. února 2014 v 9:49

Na těch řasách to vypadá opravdu hrozně.

4. února 2014 v 11:01

Já více řasenek používám pořád, a to proto, že na horní řasy mi vyhovuje jiná řasenka s jiný kartáček, než na spodní.. Často i na vnější řasy, abych je více prodloužila, mi vyhovuje zase jiná řasenka, to jen pro vysvětlení, proč někdo třeba používá více řasenek:)
Ten obalený kartáček matrošem, brrrrr, honem pryč:-D

4. února 2014 v 11:44

Navykla jsem si na umělé kartáčky, takže "štětku" už delší dobu pravidelně nepoužívám, max. když sáhnu po voděodolné (jestli už náhodou nebude vyschlá,hm?). Jinak ač mám Rimmel ráda, tak jejich řasenky mě nechávají naprosto chladnou.

4. února 2014 v 12:35

Podle mě neexistuje špatný kartáček, jen špatná náplň. Říká majitelka jemných dlouhých rovných řas :) Ale co mě totálně vyvádí z míry jsou řasenky ve tvaru spirály, nepochopím nikdy.

4. února 2014 v 12:56

Já jsem si naposled potom, co mi vyschla NYC show time koupila (hamba mi) voděodolnou od Essence za 29 korun (sleva). Zatím dobrý, nerozmazává se (ještě aby jo) a češe pěkně. Na těch mých pár chloupků je dobrá.

4. února 2014 v 13:09

Koukám, že se mnou sdílíš názor, že skoro neexistuje špatný obsah řasenky, ale existuje milion druhů nevhodných kartáčků :-D Já sama se někdy divím, co jsou lidé všechno schopni vymyslet, i když je to ve výsledku stejně na nic, protože klasický kartáček je to nejlepší :-)

http://lostincosmeticsworld.blogspot.cz/

4. února 2014 v 14:05

Jep,cele je to vetsinou o kartaci. Ma laska je Avon colortrend,recenze na blogu,a jak zkousim nove a nove,tak tato je proste nej. Tento mesic je na str.72,cena zcela smesnych 69,doporucuju! Kartacek husty a neopadava,uz se tesim az mi prijde,jen koukam,ze kartacek dostal trochu novy tvar,snad bude ok. 2000 calorie se ji lehce blizi,ale ta vic slepuje.

4. února 2014 v 14:07

Jinak teda tohle je traga...ale velmu ocenuji foto v akci.

4. února 2014 v 16:47

Velmi mě zklamala Max Factor 2000 calories - hrozně rychle vyschla... :-( Nejlepší řasenku, kterou jsem měla byla od Maybelline Colossal, lepší jsem zatím nenašla. Nic na tom nezměnila ani Lycra flex od Rimmelu, kterou mám teď :-/ bára.kára

4. února 2014 v 17:16

Musím říct, že většina recenzí na tuto řasenku je negativní a těžko říct, jestli jsem vůbec nějakou pozitivní četla, nicméně tu Lash Wings od L´oréalu budu muset zkusit. Každopádně tahle Rimmelka mě nezaujala už na samém začátku :)

http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/01/spotrebovano-leden-2014.html

4. února 2014 v 18:26

Já měla zatím na řasenky vždy jen štěstí..:) momentálně je mojí oblíbenou řasenka od GS xxpress volume long a curl :) a nejspíš u ní nějaký ten pátek i zůstanu :)

4. února 2014 v 20:14

Tak s touto kefkou by som si už na pohľad nerozumela... Ja si najviac rozumiem so žltou klasikou od Maybelline

4. února 2014 v 21:20

@ILoveMakeUp tak tohle i chapu, mne spodni vubec neslusej, mam je moc dlouhy a vypada to s cernou divne zmalovane .. vyjimka je fialova rasenka, s tou jsou pekny, ale nejak se mi za ni nechce davat litr, tak jsem uz dlouho zadnou nemela (neodlicitelnej beton z droge nechci;)

4. února 2014 v 21:21

@darig fakt? no je pravda, ze ja je mam prirozene nahoru, tak treba je opravdu rozdil i ve schopnosti natoceni, nejen oddeleni ..

5. února 2014 v 10:38

@Černá Moora Mě jde tedy hlavně o to, když je natočím, aby držely nahoře. A na tom se z největší části podílí právě ta náplň.

5. února 2014 v 23:02

teď jsem byla nějak dlouho mimo, tak dočítám blogy... takže ještě jednou dneska večer na téma řasenky :D
mně teda zklamala právě ta Benefit a naopak Catrice z LB nadchla! používám ji téměř denně od té doby, co přišla (listopad to byl? s pauzou jen na tu Benefitku) a vyschlá není a udělá mi fakt krásné husté řasy, neslepuje, výborně zahustí i prodlouží. má totiž ideální kartáček na moje řasy - tlustý, chlupatý (ještě lepší než žlutá colosalka, kterou taky bezmezně uctívám)

6. února 2014 v 11:48

Po všech odzkoušených pro mě zůstane nejlepší (ve smyslu, že konkrétně mně nejvíc vyhovuje) Masterpiece max od Max Factor (černá, nikdy zlatá!) Dokonce jsem si kartáček schovala a když mě některá řasenka joo moc naštve, tak do ní vrazím kartáček z Masterpeace... Nejčastěji si ale kupuju Great Lash od Maybelline s jakýmsi tím "srdíčkovým" kartáčkem. Stojí pár šlupek a pro mě osobně je to takový malinký zázrak. S tím pidi midi kartáčkem s ještě víc pidi midi špičkou se mi perfektne manipuluje...

Na celé čáře mě zklamala Victoria's Seecret Epic Lash.. Epický jsou možná tak ty černý drobky pod očima (což dokazuje i to, že jsou občas na hovno i náplně, ne jen kartáčky)...

6. února 2014 v 13:07

Už mi to fakt leze na nervy, jak je v každé reklamě na novou řasenku prezentují inovativní technologii a zbrusu nový kartáček, který se dostane až k bulvě, ale oko nepoškodí. Neustále se plodí nové a nové řasenky a ty starší, které jsou třeba super, přestanou vyrábět a pak si schovávám kartáčky jak nějaký blázen (ale všimla jsem si dle komentářů, že nejsem jediná) :)))
Za mě je určitě nej jakákoliv od Maybelline, ty Volume Boost či jak byly nejlepší.
Тнє ∂ιαяу σƒ ριєяєттє

Anonymní
6. února 2014 v 16:03

Holky,a nepřijde vám používání řasenky v roce 2014 trochu passé? :) Už tři roky chodím na doplnění Diamant lashes (značek je samozřejmě plno) a jsem maximálně spokojená. Nebo, abych byla upřímná..první týden řasy vypadají luxusně, druhý už jich pár vypadne a třetí týden jsem trošku opelichaná, ale to už mě čeká další doplnění. A jako vrazit pětikilo měsíčně za supr sexy hlubokej pohled mi přijde v pohodě, když si vezmu, že lepší řasenky (viz třeba Benefit) stojí stejnou částku a zhruba po měsíci jsou over nebo vyschnou.

6. února 2014 v 22:48

@Anonymní
No, máš za pětikilo pěkný řasy jeden týden v měsíci, to už mi fakt nepřijde takový problém stejnou/podobnou částku razit do řasenky, která ti udělá krásné řasy, vydrží 2-3m a nemusíš kvůli tomu nikam chodit, nikam se objednávat. Upřímně mi přijde trochu hodně passé nosit opelichané opadané řasy :-D

7. února 2014 v 7:08

Tak to je dobrej pruser :-) Rekla bych, ze.je to az skandal :-P
Ja uz zhruba patnact let miluju 2000 calories. Zklamani byla Synergieod GsS - kartacek pricetny a stejne to nefungovalo.

7. února 2014 v 7:13

jooo a sokuje me Miss Manga. Rasenka, jejiz ucelem je zrobit z ras slepene pyramidy. WTF? Ani nechci vedet, na cem v L'Orealu jedou.

7. února 2014 v 11:18

@Anonymní

Pro některý je naopak vyloženě passé chodit na "řasa na řasu", protože jejich přířodní řasy nejsou schopny unést ty nalepené a vypadnou. Spoustu mých známých na tom byli jednou a pak po všech čertech sháněli něco, po čem jim jejich řasy zase narostou :)
Je to zhruba stené, jako u prodlužování vlasů. To si taky každá nemůže kvůli slabějším vlasům dovolit :)

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...