Ups. Aneb nákupy i nenákupy

23. února 2014

Poslední dobou mi dost věcí došlo, tak to chtělo vyrovnat stavy. No a zbytek jsem jen nutně potřebovala.

Kdo nemá rád tyhle přehlídky materiálna, tak to radši zase zavře :D. To já se u ostatních vždycky ráda mrknu. Zaprvý bych tak mohla objevit něco, co bych taky potřebovala, zadruhý mě prostě baví očumovat, co si kdo kupuje, čistě z psychologickýho hlediska (očumuju i v reálu u pokladen btw.; na druhou stranu, ono u pokladen vlastně ani nic moc jinýho dělat nejde, že :D). 

Ale protože vyloženě jen new-in bez komentáře mě baví míň, než když tam je i text, tak jsem vybrala spíš takový věci, ke kterejm vám můžu rovnou i něco říct - u některejch první dojmy, u některejch jediný (zvlášť už o nich psát nebudu).

Tákže ...


Při svátku bestsellerů v Sephoře jsem uvažovala nad víc věcma, hlavně nad řasítkem od Benefitu, který je prostě dobrý, ale nakonec z toho bylo sólo pro Nars tvářenky
Nejdřív jsem vzala jednu, co jsem měla vyhlídnutou už delší dobu - a málem jsem vzala blbou, dost podraz, že v některejch Sephorách maj toho sortimentu jen část - aneb pohled do regálu a hmm, no byla růžová, tak to bude asi tahle, když tu jiná matná růžová není ... naštěstí ji neměli :D pak jsem zašla jinam a vzala už tu správnou, uf - ten omyl byl totiž divně světlej a nejspíš by nebyl skoro vidět ... tkž si na to dejte bacha a pamatujte, že tvářenek maji být správně tři regály pod sebou, jen pak to je komplet. 
A druhou jsem vzala prostě proto, že to bylo levný (jasně, tvářenka za 650 je levná, já vim, sem pizda, kosmeticky zdrženlivější okolí tohle moje nakupovací nadšení taky zrovna dvakrát nechápalo, ale prostě v kontextu, oproti běžný ceně, to levný bylo, když bych ji stejně kupovala, že jo :D).
Jelikož jsem je brala zvlášť, tak jsem chvíli pochybovala, jestli neberu skoro to samý (to umělý světlo je fakt zlo), ale nakonec jsem s uspokojením konstatovala, že rozdíl je znatelnej (a super jsou obě, jak jinak).








Rtěnku Rimmel Moisture Renew jsem dostala. Odstín samozřejmě ten nejhorší, co mohl bejt. K l a s i k a. Z toho důvodu speciální recenzi už dělat nebudu a řeknem si to rovnou, páč to bude dost krátkej proces.
Obviněnej: odstín 125, To Nude Or Not To Nude
Zločin: je hnusnej tak, že víc už to nejde (růžovohnědočervená s výrazným stříbřitým leskem)
Trest: odsouzen k nepoužívání (možná leda na nějakej karneval s tématem "to nejhorší z osumdesátek")

Jako poprudilo mě to slušně - a to proto, že ta rtěnka sama o sobě je dost příjemná, takže mít příčetnej odstín, dokonce ji i nosím - působí totiž spíš jako suprovej balzám a je neuvěřitelně pěkně krémová a hydratační. 
Jinak ten samej dostala třeba Vienettka a je z něj nadšená úplně stejně.








Dermacol Imperial Make-up a Revlon Colorstay.
Recenze budou chvíli trvat, neb jak jsem po prvních použitích zjistila, ani na jeden z nich nemám nervy :D Jsem očividně rozmazlená z BB, které se báječně vsakují, nic nemusím roztírat, vklepávat a vůbec ... je to pohodlná rychlovka. Kdežto tady jsem si připomněla, proč jsem make-upy přestala používat. Aplikace je ... horší.
Pokud jde o barvu, Revlon (110, Ivory) je barevně fajn, opravdu dost světlý. Roztírá se docela špatně, ale zase na obličeji fakt vydrží. To roztírání budu muset ještě zkoumat, jestli by to třeba nešlo něčím lépe.
Dermacol (Pale) barevně nic moc, klidně by mohl být světlejší. I když je dost tekutý (což obecně nemusím), tak zalézá do pórů a špatně se vsakuje. Kupovala jsem na základě nadšených recenzí, ale zatím můžu říct, že je moc nechápu. No, uvidíme, třeba ještě změním názor.
Na fotu na ruce je Revlon vpravo, Dermacol vlevo.







Guerlain L´Instant (ODP). 
Došel mi už před nějakým časem a nadále jsme toto vzájemné odloučení již nemohli vydržet. Je to jedna z mála vůní od Guerlain, kterou seženete běžně v parfumerce (= můžete ji tam vyzkoušet) a přitom je úžasná (popsala bych jako luxusní hutný a zlatý med s citronem - což teda zní možná kapánek nudně, ale není, je tradičně guerlainovsky perfektní). 

Jak Revlon, tak Guerlain jsem kupovala na Elninu, zaprvé to tam teda bylo nejlevnější, ale zadruhé měli zrovna dopravu zdarma a já si konečně měla důvod vyzkoušet poštomat, hahá. A je to fajn, mluví to na vás, stěžuje si, že už chce zavřít dvířka (páč nechápe, že je musíte nejdřív vyfotit na blog) a tak, no celkem sranda, doporučuju.







Sada od Alverde z vánoční kolekce. Tuttobene ji moc chválila, pokud jde o parfemaci, a taky když jsem ji viděla v povánoční slevě, neodolávala jsem ani příliš dlouho.






Další balení Silkissime.
Tohle byl celkem challenge. První mi pomalu docházela a já příležitostně kontrolovala regály, jestli ji seženu. Leda houby. Všude bylo akorát pár testerů, nové gelové Silkissime linky v peru (zkoušel je někdo?) a klasický kajal. Když už měli třeba jedno balení, tak bylo úplně rozpatlané (za tuhle prasárnu bych dotyčný trestala minimálně týdenním nuceným nošení Nude Or Not To Nude).
Asi po měsíci jsem konečně jednu objevila. Od rozpatlání ji uchránilo nejspíš to, že nebyla v přihrádce, ale z nějakýho důvodu strčená v horním prostoru regálu mezi novinkama.






Krém na ruce a nehty jsem dostala k nákupu v Marks & Spencer. Kdo si potrpí na takové ty vyprané vůně, může mu dát šanci. Vsakuje se dost bleskově.






Hyaluronové sérum a Mokřadkový olej od Nobilis Tilia.
Zatím mě dost bavěj, ale pořádná recenze ještě chvíli potrvá.






Volume Milion Lashes jsme měla ve vánočním balíčku ke krému (kupováno v povánočních slevách ;), ještě jsem nezkoušela.
Lash Accelerator Endless jsem dostala a ... nic moc, Rimmel ty řasenky nějak neumí, to už je za poslední dobu třetí, co mě nedokáže pořádně nalíčit.






Tohle tak pěkně ladilo, že mi to nedalo :D
Na Elmex je super Rossmann, páč ho má často v akci; pokud jde o Sephora tamponky, nechala jsem se ukecat fakt naposled - sice jsou fajn, ale úplně stejně fajn jsou i Ebelin z DM a stojej půlku (i když je Sephora ve slevě).






Mac Blot mi vydrží přesně tři měsíce. To jako není moc.





Po letech se Solocare jsem šla do novýho roztoku - Biotrue. Nejřív jsem měla mini balení a přišel mi mnohem víc hydratační než Solo, tak uvidíme.






Nj, mám ho pořád ráda.






Mexx Summer Edition - jsem obdržela k recenzi, na trh přijde v březnu.






Co jsem si poslední dobou všimla, tak micelárky začínají být kvůli Caroline Hirons, která je nesnáší, některejma blogerkama odsuzovaný, ale já za micelárkovej tým kopu klidně dál ;) Což bude i tím. že CH nějak dvakrát nemusím. Zaprvý je docela nesympatická a furt se tak divně škňúří, zadruhý, což si nemůžu pomoct, není nijak zvlášť hezká, spíš jako naopak :D - s tou její decánko předimenzovanou péčí, která zahrnuje ideálně alespoň 6 kusů a otírání horkým ručníkem, bych teda oprávněně čekala, že bude vypadat o dost líp. Je jí 43 a tipovala bych jí snad i víc, míň rozhodně ne (a to mi ještě přijde, že je v čele nabotoxovaná, co jsem tak koukala na ten rozhovor s Pixiwoo). A právě kvůli tomu se pro ten její systém nějak nedokážu nadchnout a věřit mu - když ty výsledky nejsou vidět na ní, tak to asi zas až tak moc zásadní objev a převrat nebude.

Ale zpět k micelárkám.

K Bourjois mě poňouknul čtenář na FB, a spokojenost. Odličuje srovnatelně s Biodermou, nevoní, neštípe, klidně do ní jděte (bude taky v příští Elle jako dárek, pokud by se někomu hodilo). Já jsem kupovala za 93 Kč na parfemy-alito.cz
Bioderma byla docela levná na parfums, tak proč ne.

Pokud by někoho zajímalo, proč jsem nešla zase do micky L´Oreál, tak to má takovej plesnivej důvod. Kámoška mi totiž pořád tvrdila, že jak si ji nanese na obličej, tak cítí plíseň, což je hnus. Já nic necítila, ani z flašky, ani na obličeji. Ovšem po pár dalších náročnejch senzorickejch testech jsem došla k tomu, že ani z flašky, ani na obličeji, ale z tamponku tu plíseň cejtím taky :D Hodně! Takže V., tohle je tvoje vina! :D





Pchch, za tohle bych měl granule na půl roku, styď se!





Co jste v poslední době potřebovali vy?


57 comments

23. února 2014 v 8:51

Taky nejsem z Caroline úplně na větvi, něčím se inspiruju, ale neberu to za modlu...no a navíc teď procházím hlubokým poznáním :D :D, že méně je opravdu více...
Ta rtěnka - dostala jsem RELATIVNĚ nositelnej odstín, ale ten smrad se nedá vydržet. Opravdu si připadám jako zpátky na začátku devadesátek, kdy jsem po sobě matlala mamčiny šminky..

23. února 2014 v 11:19

Byla jsem se divat u nas v DMku na tu rimmelku - a opravdu musim soihlasit, ze je opravdu navrat do 80tek :) smrdi a promin pri vsi ucte k tobe a tvemu blogu musim oznacit ten odston jsko cernou muru :) ;)

23. února 2014 v 11:30

Wesťa to vystihl :-D pěkné úlovky máš, ráda čtu tyhle články, kde, co a jak výhodně. Imperial jsem měla ve vzorečku a hend to letělo do koše - takovou masku jsem na obličeji ještě neměla, neskutečná záležitost.
Tak já se na tu CH budu muset snad podívat. Když se o ní všude tak mluví.

23. února 2014 v 12:43

Ja tu rtenku od Rimmel stejny odstin nedostala, ale koupila a o to vice me to stve, hroznej odstin.. Jaj ten Mexx by me zajimal, jak voni, pouzivala jsem od nich parfem na stredni a byl super:) Je to sladka nebo vzdusna vune?

23. února 2014 v 12:45

já taky za micelárky kopu, perfektně mi odlíčí i moje poněkud silnější oční líčení. L'Oréal mám ráda, nic z ní necítím, ale už to nechci víc zkoušet, abych si to nevsugerovala :D
ta Rimmel rtěnka by nebyla tak špatná, kdyby neměla ten lesk, to je prostě hnus.
a Imperial jsem si taky koupila a jakmile ho zapudruju, tak zoranžoví (mám taky Pale). no a jako bonus jsem se po něm osypala, taková ta pitomá drobná krupička, takže paráda :-/

23. února 2014 v 12:51

Sephora svátky bestsellerů pro mě byly ve znamení právě Benefití They're Real! :D Jinak jsem se tam spíš zaměřila na slevy, kde mě učaroval lesk na rty pd Guerlain a lesk na rty od Lancome. Co se týče značky Nars.. NĚHORÁZNĚ mě štve, že naše Sephora produkty téhle značky neprodává, takže se v případě zájmu o tuhle značku musím spolehnout na přeposílání z prodejny na prodejnu, abych něco mohla mít (zatím k tomu nedošlo, ale ve velmi brzké době 100% dojde). Rtěnku od Rimmelu jsem si kupovala sama v Rossmannovi, mám ji v odstínu 260 Amethyst Shimmer, což je pěkná sytá tmavší růžová a fialovým shimmerem, a jo, nosit se dá, i když v poslední době prožívám leskový boom a hádej díky komu? No díky Guerlainovi :D Protože jsem objevila kráásnej odstín lesku na rty, a to sice 465 Bubblegum, který miluju nadevšechno na světě a nosim ho pořád :D Dermacol mi je jako značka absolutně nesympatická, takže nikdy v životě Imperial Make-up nikdy nevyzkouším :D A Colorstay od Revlonu jsem díky hutnosti, moc velkému krytí a nesprávnému odstínu poslala dál :) Poštomat je pro mě jednou velkou neznámou, Alverde mi je taky nesympatické, tužky na oči nepoužívám a s pečující kosmetikou M&S nemám zkušenosti :) A z toho tvého dalšího výčtu mě zaujala jedině micelárka od Bourjois, na kterou si počkám, až vyjde nové ELLE, a pak ji prubnu :) Na závěr velmi trefný komentář Westíka :D
A co jsem v poslední době potřebovala já (minulý měsíc) mám sepsaný na blogu v článku.. Souhrnně to je hromada knížek, nějaká ta kosmetika a trocha toho oblečení :)

23. února 2014 v 12:55

Mooro, koupila jsem si první tvářenku od Nars a po prvním vyzkoušení, t se mnou málem smejklo :-) Mám doma tvářenku od benefitu (Hervanu) a tu musím šmrdlat jak šílená, aby mi na obličeji něco zůstalo. Jednou jsem přejela Narsem a ruský Nasti mohly jít do zemljanky...Takže tady budu muset přidat víc citu :-D

JInak články o nákupech mám ráda moc. Hned na druhém místě jsou wishlisty :-D Nechceš nějaký vyrobit? Mrkla bych :-p

23. února 2014 v 13:05

Já jsem plesnivou vůni cítila u micelárky od La Roche. Pořád jsem si říkala, že to není možný a asi desetkrát jsem kontrolovala datum spotřeby, které bylo v pořádku. Nakonec jsem ji vyhodila :-D

23. února 2014 v 13:15

S poštomatem jsem už taky měla čest. Potykali jsme si, hezky na férovku. Jeho deklarovaných 17 sekund na odbavení jsem teda nedala, příště mám co zlepšovat.
Jsem zvědavá jak se Ti tonka bude zamlouvat. Intenzita parfemace u těch třech věcí není stejná. Nejvíc parfémovaný se mi zdá krém na ruce, nejméně pak sprcháč. Krém na ruce se mi z celé sady zdá nejlepší. K úplné dokonalosti by to doladili, kdyby se jim podařilo vyeliminovat lehký syrovátkový podtón (nemyslím to nijak zle, prostě tam krom vanilkové tonky cítím něco jako super lehký kysaný jogurt) a pak by to mohli šoupnout do jejich tělových másel a to bych pak kupovala na kila.
L'Instant mám ráda, hlavně v zimě.

23. února 2014 v 13:25

taky bych řekla, že bio true je o dost "hydratační" - po něm nemám tak suché oči. A mimochodem ty tvářenky.. úžasné barvičky!! :3
- Elma

23. února 2014 v 13:26

Tvářenky od Nars nádhera!!! Ta rtěnka od Rimmelu se mi nelíbí už z fotky a make-up od Dermakolu jsem si teď taky pořídila a jsem na něj zvědavá :) A díky za tip na micerálku od Bourjois, příští Elle si nenechám ujít... I když já si ji kupuju vždycky, ale tentokrát budu asi pospíchat, aby mi ji nevyprodali :D

http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/02/giveaway-insta-post-2.html

23. února 2014 v 13:31

Docela jsem se v Sephoře držela, abych si nějakou Narsku neodnesla, ale nakonec jsem se spokojila s pocitem, že jsem si ji koupila o vánocích a to prostě musí stačit :D Bohužel Dermacol Imperial byl za mě hrůza a naopak Colostay nejlepší, avšak pak se mi po něm zhoršovala pleť :/

23. února 2014 v 13:39

@Dashulka já si moc parfemace ani nevšimla, ale zkoušela jsem ji jen dvakrát ;)

23. února 2014 v 13:41

@Veronika - Cosmetic Jam imo o nic zásadního nepřicházíš;) prostě jen pořádně vyčistit pleť, dostatečně hydratovat a občas oexfoliovat, přijde mi to jako normálka a není potřeba tím denně strávit půl hodiny ..

23. února 2014 v 13:43

@Natálka - Little Gem hm ... Tak to možná na recenzi ani nedojde, já nechci bejt oranžová a osypaná :D

23. února 2014 v 13:45

@Sarah Guerlain do každé rodiny! :D
A kde nemaj Nars vůbec?? Já myslela, že úplně všude ..

23. února 2014 v 13:47

@rosslyn Benefitky jsou skoro všechny takový sheer no, člověk navíc musí být hodně bledej, aby si vůbec všiml ;)

Wishlist jsem ještě nikdy myslím nedělala, ale můžu zkusit :)

23. února 2014 v 13:48

@Romanka la roche jsem zatim nemela .. a ja si siče nemyslim, ze to je plisen, pac je to plesnivy, ale je to proste divny no

23. února 2014 v 14:03

dermacol imperial jsem si teď také pořídila, tak uvidím, zatím jsem ve stavu "nevím, co si myslet". no a ty tvářenky od nars jsou top!¨
Once Upon a Time

Anonymní
23. února 2014 v 14:08

Alverďácky setík som kolegyni kúpila na "secret santu", snáď bola spokojná.. Tieto nakupovacie posty si veľmi rada prečítam.:) A idem gúglovať Hirons, nemám šajn, kto to je..
filozofiaženskejkrásy

23. února 2014 v 14:18

Ten krém si dostala v českým Marksovi?:-O

23. února 2014 v 14:45

@tuttobene mně to ani neva, přijde mi, že voní jako sladkej vanilkovej tvaroh :) takže pak většinou dostanu na něco chuť :D

23. února 2014 v 15:09

Jeej, to sú krásne nákupy! Tvárenky NARS by som už mala konečne vyskúšať aj ja, veď sú tak krásne matné.
Rúž z 80-tych? Tak to mám aj ja. Je od Esteé Lauder a je ešte horší, pretože sú v ňom zlaté trblietky!!! Pod umelým svetlom však vyzeral celkom inak :/
Konečne môžem pokojne spávať, lebo nie som jediná, koho nezložil mejkap Imperial. Mám ho v rovnakom odtieni, ale až tak nadšená nie som. Momentálne ho nepoužívam a uvažujem, s čím ho zmiešam, aby som ho vylepšila.
A teším sa na tvoj wishlist.

23. února 2014 v 15:24

Rimmelku mám v odstínu Vintage Pink a je naprosto super, chystám se ještě na Latino :) Jinak co se týče těch makeupů.. Mám Revlon ve stejným odstínu jako ty a přijde mi naprosto skvělý, konečně jsem našla něco, co mi sedlo. Imperial jsem si koupila nedávno v DM v akci, všude jsem slyšela chválu, tak jsem si řekla že ho prubnu. A že bych byla nějak nadšená.. Mám pale a chtělo by to trochu světlejší (no počkám si pár měsíců). Ale nějak se mi to na tom obličeji nelíbí, skoro vůbec to nekreje.. No prostě příště si to hodně rozmyslím, než se nechám z blogů zase na nějaký makeup nalákat :)

23. února 2014 v 15:58

@Černá Moora
No tak to vážně není nic nového...dělám běžně a bez velkých ceremonií :)

23. února 2014 v 16:00

@Černá Moora
třeba na Šestce nemají ani Guerlaina ani Nars, nedávno jsem se tam byla informovat a prý je to nejmenší Sephora...ovšem mě tam zas tak vytočili prodavači, že se tam zas na nějakou dobu odmítám vrátit :-D

23. února 2014 v 16:02

Ještě dodám, že s těmi Nars to mám zvláštní - taky jsem po nich koukala, taky si chtěla za výhodnou cenu něco vybrat, ale prostě se mi nepodařilo vybrat ten odstín. Nějak mi žádný nepadnul do oka. Divné že :-D No a pak vždycky to u někoho vidím vyfocené a jsem naštvaná, že jsem se nerozhoupala si ani jednu pořídit. Takže nakonec asi budu objednávat Killing Me Softly paletku s tím, že zkrátka zkusím více barev a uvidí se, jestli mě přesvědčí (tuším, že jo).

23. února 2014 v 16:09

O Caroline Hirons jsem slyšela už na spoustě blogů a nevím, spíš mě ty články vždycky odradily, takže jsem na její blog nikdy nepáchla. No a teď jsem si ji vygooglila a upřímně jsem se té baby lekla. Kolegyni v práci je skoro čtyřicet, já jí tipovala poprvé na 30, a to se řídí spíš minimalistickým přístupem v péči řekla bych. Já vím, jde i o geny, ale ne, děkuji nechci.

Jinak stříbrnou SKIN79 plechovku mám ozkoušenou, ale fakt mě nenadchla, přijde mi, že na mé pleti neudělá prakticky žádný viditelný rozdíl, jen se mi pak po ní obličej víc mastí.

23. února 2014 v 16:19

Jinak ty BBčka kupuješ na ebay? Můžeš mi prosím doporučit nějakého spolehlivého SKIN79 prodejce? Docela mě teďka zaujala zelená plechovka, ta je opravdu správně světlá a taková středně krycí. @Brunwen

23. února 2014 v 17:13

@Brunwen jj, na prodejce je ady i specialni clanek, le tenhle konkretne jsem brala tu http://stores.ebay.co.uk/IamLove-shop?_trksid=p2047675.l2563

23. února 2014 v 17:15

@Veronika - Cosmetic Jam aha, tak proto sestka krachuje, uz je mi to jasny:D
No ty prodavacky jsou nekdy fakt kravy bez vychovani, taky jsem takovou jednu nedavno potkala .. Ale zrovna u tvarenek jsem vychytala uzasnou a na urovni, celkem jsme i pokecaly :)

23. února 2014 v 18:04

Na Caroline Hirons mám podobný názor, ta ženská mi je neskutečně nesympatická. Tím, co propaguje (např.dvojí čištění) se řídím už dávno aniž bych ji znala a naopak místo tolika nesmyslných kroků se řídím heslem méně je více. Přijde mi vtipné, jak se z ní někteří můžou zbláznit.

23. února 2014 v 18:15

Na Nars tvářenky si taky brousím zuby a roztok biotrue, je nejlepší, kterej jsem kdy měla....a měla jsem jich dost....;) :)

23. února 2014 v 18:20

O tom Dermacol makeupu jsem taky psala a nijak nadšeně, seděl mi na obličeji a nevcucl se, navíc by mohl být o něco světlejší. No, už ho nemám :) Revlon bych teď docela potřebovala, ale nemůžu nikde sehnat nejsvětlejší odstín pro suchou pleť, tak asi nebudu utrácet :))

Jo a hrozně se mi líbí ta Narsí tvářenka vlevo!

23. února 2014 v 18:56

fuha super nakupy..tie Narsky by som hned skusila :)
s Rimmel odstinmi uplne suhlasim..divala som sa v drogerii na vynovene rtenky a jeden horsi odstin ako druhy..tento striebristy ruzovy by som nenosila ani..nvm..ani na karneval
A sephoracke tamponky mam moc rada..podla mna su uplne najlepsie a lepsie nez ebelinacke alebo akekolvek ine, tak do sephory asi skocim, kym maju tu akciu :)

Peacock & Pineapples

Anonymní
23. února 2014 v 19:09

Osobně netuším, proč jdou všechny za Caroline Hirons jako stádo a nepoužívají vlastní úsudek a vlasní mozky.

Jinak Guerlain - L'Instant používám od srpna 2013 nepřetržitě a hodně mě baví. Už jen kvůli jemnosti a celodenní výdrži. Ty kytky s medem fakt můžu:)

Ohledně ksichtíku jsem zase v období, kdy nevím co by - po Skin79 se o dost víc mastím (asi mi to dráždí pleť), Perfect Cover je to samé, Cho Bo je moc hutné a Signature Real Complete vypadá podobně jako Cho Bo- tak mám Rimmel BB a užívám si vědomí, že jej téměř všechny blogerky odsoudily:-)

23. února 2014 v 19:36

Pěkné věci, jen co je pravda. A tvářenky byly za super cenu, akorát jsem nějak nezvládla dojít do Sephory, no, aspoň jsem tento měsíc i něco málo ušetřila. :))
CH tedy nesleduju, ale spíš mě (asi i teď přes "zimu") micelárka nějak víc vysušuje, nevím, čím to je. :)

23. února 2014 v 20:25

Tak jsem si tu Caroline vygooglila a ty teda nepomuze, ani kdyby si tech kremu patlala 20. Nechapu, co na ni kdo vidi.

23. února 2014 v 21:47

co jsem poznala kouzlo minerálního makeupu, tak se s revlonem cítím jak čerstvě omítnutá, přitom jsem ho dřív milovala... no a tak ho míchám s rimmelem, protože ten mi sám o sobě nedrží a navíc je mi tmavý, a ted cerstve s catrice matujícím, ten je takový hutnější a maličko tmavší a dohromady s revlonem krásně drží a docela pěkně vypadá. BB jsem všechna vypotřebovala a když jsem chtěla opět zakoupit svůj milovaný od holika holika, tak jsem byla nemile překvapena cenou - asi tak o 400 dražší než při první a druhé koupi.... a to se mi teda dát nechce!

24. února 2014 v 7:42

Na tu rtěnku od Rimmelu jsem koukala a chtěla bych jí asi i zkusit :-D bára.kára

Anonymní
24. února 2014 v 8:52

@Černá Moora
sestřenka taky nars nemá (ani Too Faced apod.) - na černáku

24. února 2014 v 9:56

@Lynn já spíš nechápu, kde se ta neotřesitelná důvěra v ten její systém vzala, tak najednou .. ;) než o ní napsala An., tak jsem to jméno nikdy neslyšela, ale teď je to skoro jak lavina :D

24. února 2014 v 9:59

@Janice chválí 2 ze 2 uživatelů, co o něm napsali - tak to jsem měla u výběru tý miniatury tehdá dost štěstí ;) jsem totiž docela konzerva, a kdyby byl na skladě solo care, tak vezmu ten, ale malej neměli, tak jsem šla do biotrue (a pak se celou dobu modlila, aby mě po něm třeba na dovče nepálily oči :D)

24. února 2014 v 10:03

@Meduňka-B oni ty prodejci BB maj občas nějaký divný záchvaty, já si taky všimla u skin79 wtf výkyvů cen - např. půl roku jede za 13 dolarů, a najednou tam prodejkyně prdne 40 :D (že ho od ty doby nikdo nekoupil, to nemusím dodávat)

24. února 2014 v 13:23

Moc hezké nákupy, úplně to chápu :-), ty NARS tvářenky asi taky budu někdy chtít...potřebovat. Já jsem nutně potřebovala nyní o víkendu v Praze nové lodičky (na promoci přece), jarní kabát (po dlouhém hledání béžového kabátu, jehož odstín mi bude slušet a který mi nebude široký v ramenou, jsem našla úplnou náhodou úplně dokonalý v Camaieu, to bych teda nečekala :), nejsvětlejší odstín makeupu Healthy mix od Bourjois (můj momentální favorit) a dva laky OPI, moje první (laky z drogerie vysychající po třech měsících mě už přestaly bavit). A jinak, taky s Tebou kopu za micelárkový tým, momentálně mě trápí ekzém na očních víčkách a jediné, co na něj může přijít bez kurevského pálení, je růžová Bioderma a mastička Ophthalmo-framykoin.

25. února 2014 v 9:43

@Černá Moora
Mě se taky udělala krupička na čele po imperialu :-( teď používám loreal true match-odstín rose ivory a zatím dobrý.

Anonymní
6. března 2014 v 23:15

Dermacol make-up Imperial mám ve stejném odstínu. V drogérii mě nadchl, doma nikoliv. A vím proč - nanášela jsem ho strašně moc. U jiných make-upů jsem zvyklá dávat více množství. Ťupnu si na tvář trošku Truly Radiant Solutions od Avonu a pak malinko Imperialu a dohromady rozetřít. Dělá to pěkný efekt, ani to tolik nezalézá to vrásek. Bomba to není, ale zas nemůžu říct, že je to špatný make-up. Zkus opravdu maličké množství a bude to OK ;)

Anonymní
4. listopadu 2014 v 9:49

Holky, já vás obdivuju!!! :-) můj arsenál k líčení zahrnuje řasenku, tužku na oči, pudr a makeup. Kdybych šla prohrabat šuplík do koupelny, tak najdu asi i stíny na oči a možná balzám na rty... značky nevím, většinu koupím co mi padne první v DM do ruky. Ale hrozně se mi líbí jak toho tolik o všech těch pěčovátkách a zkrášlovátkách víte, a jak lákavě o tom píšete (hlavně Moora) :-) Trochu jsem tady pátrala po recenzi na kosmetiku Syncare (používám cca 4 měsíce a pleť mám jak malé děcko) ...ale nikde nic. Každopádně děkuji za tento blog a přeji krásný den :-) Lenka

Anonymní
3. června 2016 v 11:09

Hehe, to se tak někdo má, že si může dovolit tvářenku za 650 a ještě říkat, jak byla levná :D
Ne nezávidím, jen je mi z toho smutno. :) Ne kvůli tomu, že já si kupuju kosmetiku JEN od Essence a Miss Sporty (je to prostě NEJEN hrozně levný, ale HROZNĚ SUPER a používám ji už léta páně), ale kvůli tomu, že... někdo po tom třeba touží a nemůže to mít. Mně by se to taky líbilo, jasně, který ženský ne (žena nikdy nemůže být dost bohatá, ani dost hubená) .. ale vím, že v tom není Vesmír, nemyslím si, jako některé dámy, že když nebudu mít kosmetiku měsíčně za 5000,- že se zastaví svět a lidstvo vyhyne - nebo se ona dáma alespoň DĚSIVĚ znemožní před "kamarádkama". Prostě je mi smutno z toho, že někdo plejtvá penězma za kraviny a jiný ani nemá střechu nad hlavou. A teď si, kosmetikou posedlé dámy, upřímně položme otázku: JE TOHLE SPRAVEDLIVÉ?

Ano, chápu, že ve světě povrchnosti není místo pro upřímnost a filozofické kecy nějaké holky s posmrtným nickem a že můj názor tady nikoho nezajímá :D

Jinak pěkný blog.

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...