Blogotip

2. března 2014

Tipy na čtivo, které mi nedávno uvízlo ve čtečce a o kterém se domnívám, že by tam mělo uvíznout i vám, tady už nějaký čas nebyly (tím pádem výraz "nedávno" do jisté míry ztrácí svůj obsah, ehm), a tak je třeba to napravit.

pozn. fotka níže není náhodná a ilustrační, ale je z blogu, který také bude jedním z dnešních tipů ;)







1) Kiss a Bee
Včelku nejspíš část z vás mucíkuje pravidelně, ale kdo ne, může teď začít .) Nadšeni budete zejména tehdy, pokud máte v úmyslu začít si tvořit svou vlastní kosmetiku, neb zde na ni najdete hned několik ozkoušených receptů, např. blogosféricky proslulý pleťový krém.
Poctivě musím dodat, že mě osobně oslovuje spíše ne-DIY část blogu, jelikož jsem pohodlná pizda s nedostatkem času, a to je, jak jistě uznáte, pro jakékoli DIY zcela fatální kombinace.

http://kissabee.blogspot.cz/









2) Mademoisselle M
Outfity, kosmetika, laky, králíčci, Francouzi. Mně to stačí.
Jo, a má hnědý oči. Aneb hnědookých blogerek je z nějakého záhadného důvodu krajní nedostatek - a já se pak nemám kde inspirovat v líčení (což není féééér).

http://mademoiselleeem.blogspot.cz/









3) Deníček moderního fotra
Tady si nebudeme nic nalhávat. Když jsem viděla ten název, tak jsem na to nechtěla vůbec klikat. A kdyby Včelka u odkazu na FB nepsala, že si máme kliknout, i když děti nejsou téma, který je zrovna v naší TOP 5, tak bych neklikla. Ale protože to tam psala, tak jsem teda klikla.
A fakt nelituju, jelikož tohle je hotovej Homér rodičovský dovolený :D Blog naprosto předčil očekávání (a dovedu si ho klidně představit i v knižní podobě mezi bestsellerama).

Můžu jen konstatovat, ať si kliknete, i když vás dětský storky normálně nezajímaj. Nebudete litovat.

http://fotruv-denik.blog.cz/









4) Pracující matka
Po úspěchu s fotrem jsem se rozhodla nemít předsudky - a rozklikla příležitostně pár dalších rodičovských blogů ... abych následně musela uznat, že fotr je prostě jen pověstná výjimka (a že děti jsou stále mimo mou blogovou top 5). I tak vám ale ukážu ještě jeden objev s podobným tématem, na který jsem díky tomuhle lovení v pro mě netradičních blogovodách narazila - hodně se mi u něj líbí jak dyzajn blogu, tak úroveň textu, která je prostě profi. Jo, jistě je to tím, že dotyčná je novinářka (btw. za šéfa měla i Ďábla s Pradou), ale to nic nemění na tom, že to je v záplavě blogů nevalné spisovatelské kvality příjemná změna.

Dodávám, že doporučuju hlavně těm, co jsou s autorkou na stejném dětském parníčku, já si tady počtu spíše jen v kategorii lifestyle ;)

http://pracujicimatka.cz/









5) Rich Kids Of Instagram
Tumblr, který pravidelně scukuje fotky z instagramů rich kids z celého světa. Pod každou fotkou je vždy odkaz na instagram majitele.
Po čase sice zjistíte, že je to u každého z nich víceméně pořád jen to samé dokola - šampus, Rolexky, auta, sushi, šampus, kluby, tašky Hermes, Chanel, LV, vejce benedikt, fosforeskující šampus, hory, jachty, tašky od tašek Hermes, Chanel, LV, bazény, náramky Cartier, private jets, Hamptons, šampus - ale i tak to je zajímavá reality show ;)  

http://richkidsofinstagram.tumblr.com/









Jaký zajímavý web jste v poslední době potkali vy? 
Tradičně si můžete přidat odkaz i na svůj vlastní, včetně infa, proč jste super a proč by vás měl každý číst ;)


35 comments

2. března 2014 v 8:30

Jako dobrý, ale upřímně by mě zajímalo, proč si fotr vybral pro svůj blog krajně odpuzující šablonu á la webdesign 90. let.
To jako fakt? Při těch možnostech co už jsou jen tak zadarmo? :)))

2. března 2014 v 8:36

OK, zamyslela jsem se a žádný webdesign v devadesátkách neexistoval, ale rozhodně to je design á la deset let zpátky.

Anonymní
2. března 2014 v 9:00

V clanku si spomenula, ze hnedookych krasok je na blogoch malo a nemas inspiraciu na licenia. Tak tu je jeden blog http://www.ilbaw.com/ v ktorom najdes inspiracii celkom dost aj ked v poslednom case je liceni dost malo :( .

2. března 2014 v 9:16

No zaujaly jen první dva, ty čtu už delší dobu :) ale stojí za to

Anonymní
2. března 2014 v 10:16

koukni na http://www.hemmet.sk :) pro stalkera jako ja idealni!

2. března 2014 v 11:56

Zaujal mě blog Mademoisselle M, podle fotek moc sympatická slečna a taktéž hnědooká jako já :D

http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/02/giveaway-insta-post-2.html

2. března 2014 v 12:13

Díky za tipy :) Nejvíce mě zaujal Mademoisselle M :)

Já hodím odkaz na náš se sestrou blog, snažíme se psát o různých věcech, tak snad každý najde něco pro sebe :)
Sororessa

A.

2. března 2014 v 12:20

@Myyna nejspíš těžky retro:D nebo už je starší?

2. března 2014 v 12:20

První dva blogy znám jako svý boty a pravidelně je sleduju. Fotr i pracující matka mě v celku zaujaly. I když nejsem rodič, beru to jako antikoncepci zadarmo:-). Ten poslední mě nijak nezaujal, někdo hold má a někdo ne! Já mám svůj blog jen pár dnů a vím, že se mám ještě co učit a právě to je to, co mě žene vpřed. Odkaz jsem dám ráda, ale snad nebude vadit, že jsem modroočka?:-)
http://glitzylifebysabina.blogspot.cz/

2. března 2014 v 12:21

@Myyna ale kdyby existoval, vypadal by přesně takhle:D

2. března 2014 v 13:07

Včelku znám a je prostě úžasná! Taky sem tak trošku lenivá pizda (super výrok, hele :D), ale ona mě těma svýma článkama dokáže tak nadchnout, že to chci hned taky vyzkoušet... Následně tedy pohořím na nedostatku surovin, ale snaha byla! :D
- Elma

2. března 2014 v 13:40

Míšu a Nikol znám a moderního fotra také, na zbylé dva se večer mrknu :) jinak jsem taky pohodlná pizda a raději si něco koupím, než abych se s tím patlala :D a samozřejmě tě zvu na svůj blog :))

2. března 2014 v 13:59

Já a v Moořím blogotipu? Uáá jsem v euforii :D Děkuju :)))

2. března 2014 v 14:23

Denik fotra ctu uz nejakou dobu, je to i jedem ze zpusobu antikoncepce. Diky tomu i muj muz pochopil, ze na dite jejeste cas. Mademoiselle M obcas ctu a na ty ostatni se mrknu. Dik za tipy. :)

2. března 2014 v 14:42

Óóóóó, takovej odstín šarlatový na mejch líčkách dlouho nic nevytvořilo. Díky za zmínku! A jsem moc ráda, že Tě fotr nadchnul tak, jak mě:-)

2. března 2014 v 14:43

@Černá MooraMělo by mu bejt osmadvacet, poctivě jsem stalkovala, znám i jméno a bydliště:D Potěšilo mě, že jsme ze stejnýho města.

2. března 2014 v 16:23

Ani jeden blog som doteraz nepoznala... Dakujem za tipy :-)
katharine-fashionisbeautiful

2. března 2014 v 17:21

@Michaela ziskavas stalkovaci medaili:D tak to pak nevim, s tim dyzajnem, asi jen nikdy nepsal blog .. ;)

2. března 2014 v 17:25

@Michaela tak to jsem zasuplovala tvarenku, fer:D a nemas zac:)

2. března 2014 v 19:42

Nojo včelku taky můžu! :) I když přesně jak píšeš, nikdy nic nevytvořím podle jejího návodu, protože jsem lenoch líný a taky na to nemám suroviny. Proto jsem si např. krém od ní koupila a je supér :).

Jane´s colours

2. března 2014 v 20:21

Ty rich kids - pěkná reality show, to máš pravdu. A docela si říkám, že by mě to asi ani nebavilo, pořád piješ jen šampus a jíš sushi, nakupuješ jen v těch nejdražších shopech, které nemají až takový výběr modelů... :-D Já bych ale vykoupila spíš ty "trapnější" značky jako je Festina a tak. Cartier je prostě nuda :-D

2. března 2014 v 20:27

Deník fotra a podobně zaměřené blogy číst nemůžu, protože jsme se rozhodli s manželem, že je v mých dvaatřiceti letech celkem čas na to, pokusit se zplodit nějakého potomka a tyhle příspěvky jsou zaučená antikoncepce! To bych to dítě z racionálních důvodů nechtěla NIKDY :-D! Ale ty první dva blogy znám!

3. března 2014 v 8:26

Ahoooj,

tak já ráda sleduju Zuzu http://www.underthesheats.com/ má moc hezký články, krásně nafocený a celkově je to milá holčina
A pak na youtube Mamalifestyle, která o dětech mele minimálně videa jsou všehochuť od šílenejch, přes buchtu v mikrovlnce, ovocnej koktejl po líčení... téda jedna věc mi na ní vadí, je věřící a občas to ráda zmíní, ale chce to prostě neposlouchat, jinak je to moc příjemná holka!

Anonymní
3. března 2014 v 14:21

ti rich fakani jsou príma oddech čtivo ke kávě. holt když je taťka šejk, to se to shopuje:)
btw máš fajn blog, čtu jej pravidelně od toho článku s rumem v lídlu/recenze na krém od sephory.
btw1 bude někdy recenze nebo alespoň zmínka o tom hyaluronovém séru od Nobilis? Láká mě moc.
děkuji a přeji hezký den.

3. března 2014 v 14:36

@Veronika - Cosmetic Jam já si radši nebudu nic namlouvat, mně by to bavilo moc, ach jo :D

3. března 2014 v 14:36

@Therezka tak to fotra radši vynech :D matku imo můžeš :D

3. března 2014 v 14:51

@Anonymní dík :) jj, hyaluron bude recenze, ale jeste potrebuju trochu zkouset :)

3. března 2014 v 20:56

dík za tipy. Super blog je taky nestereo.cz, doporučuju pro spravení nálady!

4. března 2014 v 21:14

Není to sice blog, nýbrž fb stránka, ale doporučuju Svět podle Agnes!

5. března 2014 v 11:04

@Michaela hesová to jsem vlastně viděla nedávno v TV, díky za připomenutí, dobrej blázen :)

8. března 2014 v 22:31

Ja z beauty blogu sleduju jen Tebe, protoze nejlip pises :D fakt me bavis :D jinak jeste obcas kouknu na vcelku a chci si od ni neco z te homemade kosmetiky objednat :)

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...