Já to věděla! (Ladybox březen 2014)

28. března 2014

No dobře, ne věděla, ale byla jsem si tentokrát tak nějak téměř jistá, že tohle vydání bude pecka. A je. Říkejme tomu třeba šestý kosmetický smysl.

Pokud jde o tradiční obalový materiál, ten nás tentokrát trochu vypekl. Páč. Přijde Ladybox. A není růžovej! Šok č. 1. Bezelstně rozdělám vrchní obal po stranách, pak teprve odtrhnu perforaci, odklopím víko ... a už se to na mě sype. Podrááááz, zapomněli mi dát krabkůůůůůůů. Šok č. 2 ....... Njn, kdo mohl čekat, že eko filosofie způsobí krabko-free vydání. Je teda pravda, že mi to v podstatě vůbec nevadí, protože je stejně už nemám kam dávat, ale pro boční votvíráky tam měl bejt asi nějakej warning :D Krabku jsem teda zase po stranách zasunula zpátky a mohla se konečně věnovat obsahu.

Dopis je tentokrát spořádaně recyklovaně béžový, ale co mu ubylo na tloušťce, vynahradil si na délce, jelikož obaloval celý obsah kolem dokola.





Pod ním čekaly letáčky. Tradiční Yves Rocher sleva ve výši 40 % na věci, co na sobě nemají zelený bod (takže vlastně na nic :D nebo minimálně na nic zajímavýho :D) a prospekt k nové řadě od Weledy.

Btw. kdo nechcete ten Rocher, pošlete ho In your face! YR je její úplně nejvíc top oblíbená značka, z čehož se vyznala v aktuálním rozbalovacím videu (ale než ho pošlete, pusťte si nejdřív to video, ať se dozvíte podrobnosti https://www.youtube.com/watch?v=6_R3KdFbn7U&feature=youtu.be )





Vzorky. 2 x Weleda mléko, jednou Salcura gel a jednou Kivvi. 

Kivvi mě pobavilo popisem na letáčku, kde tvrdí, že tento krém je jako jemný ranní deštík po dlouhém suchu. Nevím, jestli soudruzi z Kivvi už zažili nějaké to dlouhé sucho, ale vypadá to, že ne, páč jemný ranní deštík v takový situaci nikomu zrovna moc nepomůže (ale jestli tím jen chtěli poeticky naznačit, že ten krém je úplně na nic, tak to popsali moc hezky, to se zase musí nechat).





Už na první pohled vypadala nádivka slibně ...





... a nezměnilo se to ani po dalších pohledech v pořadí.

Jako první univerzální krém od Lavery. Připomíná takovou jakože bio Niveu, co ;) Můžu zatím jen konstatovat, že voní dost hezky - a skoro úplně stejně jako tonková vánoční limitka od Alverde, kterou jsem vám ukazovala v posledních nákupech. Kdo nestihl (nebo naopak stihl a bude se mu stýskat), směle do něj.






Hlavní hvězda večera, pleťové tonikum Dr. Hauschka. Přesně tohle je věc, kterou jsem od nich vždycky chtěla prubnout nejvíc, tkž spokojenost maximálně maximální.






Micelární voda Yves Rocher.
Jelikož chci zkusit všechny micky ve vesmíru, popatřila jsem na ni dost ráda. A tento pocit se ještě prohloubil hned poté, co jsem ji vyzkoušela. Ušetřila jsem totiž dost peněz (přesně těch 285 Kč, co stojí), protože milá micka je úplně nanic. Oční make-up jen tak rozpatlá kolem dokola, musí se zbytečně dlouho šmrdlat tamponkem, a aby kůže přestala být konečně šedá, je potřeba tamponků použít hned několik. Navíc štípe. Resp. vzbuzuje podobný pocit, jako by si člověk otíral kolem oka větrovým bonbonem. Nekupovat. 






Mycí rozjasňující gel a krém od Urban Veda.
Vůbec neznám, ale na gel jsem zvědavá.





Verdikt:
Leták tentokrát plně odpovídal obsahu, takže jaké byly další verze, vlastně moc netuším. Ale tahle je za jasných 10 moor z 10. Výborně poskládáno. A možná zatím nejpovedenější Ladybox vůbec.



Co vy, jak se vám tentokrát zamlouvá obsah? A co jsem našli, pokud jste objednávali?


59 comments

28. března 2014 v 8:11

Ty jo, tak mne by zrovna tenhle fakt nezaujal :(
Hauschku jsem vyzkoušela, nesedlo mi bohužel vůbec nic - i když jejich sprchový levandulový olej miluju a ten si budu kupovat pořád dál, tak jinak jsem byla hodně nespokojená.

28. března 2014 v 8:38

Větrový bonbón v okolí očí??? Pomóóóc :D
Btw. Nevíš náhodou, jaká je ta micelárka od Burjois, co byla v posledním Elle? Stojí za to si jí koupit spolu s časákem, co má svá nejlepší léta dávno za sebou?

28. března 2014 v 8:55

Sakra, proč ho nemám, taky by se mi líbil! :D

28. března 2014 v 8:56

Neobjednala jsem, nejsem eko-bio maniak, prostě mě to netankuje, takže mě na tohle vydání nenalákali. Z výsledku bych byla rozpačitá, YR micelárku už jsem zkoušela dávno a znova už nemusím, univerzální krém od Lavery byl kdysi v akci v DM a když jsem odolala tehdy, asi to o něčem vypovídá, něco od Hauschky (vzorek krému?) bylo v krabce kdysi a na prdel jsem si z toho nesedla, vlastně mi nesedl vůbec... Zkrátka, je hezký vidět, že každý má na tenhle box jinej názor. :-)
To hlavní - mě by teda dost naštvali absencí krabky. Ty je sice nemáš kam dávat, ale já jich mám asi jenom pět a další bych rozhodně využila. :-D

28. března 2014 v 9:04

přemýšlela jsem, ale nakonec asi nelituju. jediný co bych ráda vyzkoušela je to tonikum a mycí gel, jinak oželím. ale stejně si myslím, že tam YR tak trochu nemá co dělat :)

28. března 2014 v 9:11

Mě teda zaujal max. ten hrnek na fotce, protože mám stejný, jen v modrém:-D Ale super, že ti výrobky vyhovují to je paráda, že ti obsah udělal max. radost:)
Já bych do těch krabiček mohla jít jen v případě, že by byly více rozdělené, u kosmetických například - pečující kosmetika/dekorativní kosmetika, u těch potravinových např. bio potraviny/ingredience na vaření atd... Jinak se mi nechce to riskovat, přitom by mě tak bavilo, mít každý měsíc takové překvápko...:)

28. března 2014 v 9:14

@Myyna Prej dobra, uz jsem na ni nekde dobrou recenzi videla...

28. března 2014 v 9:45

závidím to tonikum. hlavní hvězdu boxu totiž zdaleka neměli všichni. já mám místo toho pidi kelímek bambuckého másla. :-/

28. března 2014 v 9:48

Nelituju NEkoupi. Zaujaly mě akorát vzorečky a to by se za ty tři stovky nevyplatilo...Ale musím uznat, že konečně LB, který je alespon něčím zajímavý :)

28. března 2014 v 10:05

docela to vypadá zajímavě, ale tak nějak mě zatím nenapadlo si nějakej box objednat :) ikdyž levandule se hodí, mám teď levandulový období

28. března 2014 v 10:06

@ShoesManiac a co bylo špatné na toniku? resp. co (ne)dělalo? ;)

28. března 2014 v 10:06

Tyjooooo, tenhle LB by mě zrovna moc neuchvátil :)

28. března 2014 v 10:08

@ILoveMakeUp tak leda objednávat jen občas, když to zaujme .. ale zas těžko předpovídat no ;)

28. března 2014 v 10:09

@Stannah tak bambucký máslo by mě vytočilo :D nesnáším

28. března 2014 v 10:28

Tyjooo, nechápu holky, já micelarku YR mám a miluju ji! :-) už mi dochází a určitě budu kupovat další, vůbec mě nestipe a naopak mi její okurková vůně lahodi :-) kdyby ses ji chtěla Mooro zbavit tak mě konaktuj klidně na mail katthrin95@seznam.cz :-) moc ráda ji klidně odkoupim :-)

28. března 2014 v 10:48

Přesně tak, také mám miniaturní kelímek másla... Trochu nepoměr vůči plné lahvičce tonika nebo čisticího mléka... lehce mě to včera rozladilo (a utvrdilo v tom, že box už si opravdu nikdy neobjednám, tentokrát jsem se nechala výjimečně zlákat ekobiovidinou :-)

28. března 2014 v 11:49

Já jsem teda docela zklamaná, už od prvního pohledu tam ta micelárka nemá co dělat, vždyť se ani nesnaží tvářit jako ekologická, takže tu někomu dám. Navíc jsem ve v té polovičce, co nafásla bambucký máslo, takže taky na prd :( Těšila jsem se na Hauschku a místo vody za 500 je tam obyčejný máslo za 200, kdyby aspoň nějakej krém :-/

28. března 2014 v 11:53

Tak tohle vypadá jako fajn boxík :-) A poznámka ke "slevám" YR byla velmi trefná :-D

28. března 2014 v 11:57

@Katthrin okurková vůně je fajn, v protikladu s tím štípáním :))

28. března 2014 v 11:57

@Niki Krátká hmm, tak to je blbý .. věřím, že kvůli tomu bude zklamanejch dost lidí

28. března 2014 v 12:00

@Lucie no ono YR se hlavně snaží tvářit jako děsně přírodní, věřím, že jednou za výlohu strčej i malý živý králíčky v košíčku, aby to bylo ještě víc sluníčkový a kytičkový :D a protože tenhle box byl bio-eko (přičemž tyhle termíny nemají žádné podmínky), tak se tam tradičně infiltroval ;)
kdyby box proklamoval, že to bude jen certifikovaná kosmetika, tak potom už by byl mimo no ...

28. března 2014 v 12:16

Hmm, mě by tenhle asi zrovna mrzel. YR tam podle mě nemá co dělat. Vzorky mě žádné neuchvátily (respektive az na UV mam) a Hauschku tonikum mam (podle mě se nadá snad spotřebovat, max vyhodit po době trvanlivosti :D) a to tělové mléko bych asi nevyužila a Raw Gaiu taky ne. A Lavera tenhle krém už podle mě byl, jen v menším balení. Jako je povedenější, určitě fajn, ale mně osobně by byl na nic.

28. března 2014 v 12:19

tenhle box mě nezaujal, možná tak to tonikum, ale že bych si ho utíkala koupit, to ne :)

28. března 2014 v 12:51

Jsi me nahlodala...pak jsem narazil na slevu 50kc a mam ho doma to ze i me vazne na fb nahlodala. Mam stejnou verzi co ty. Z tonika jsem nadsena,mycku jsem.pouzila na docisteni a jde to na oci bych si yr nikdy nedala. Kremik na plet urban veda ma silnou parfemaci,rano jsem ho prubla a porad ho citim. Jinak z tonika na pket mam radost jsem zvedav zda neco dela s pleti.

28. března 2014 v 12:54

@Lucie Simurdova promin ty chyby pisu z tel a nejak mi to tu blbne. ;)

28. března 2014 v 13:00

@Lucifrid nj, když to tonikum máš, tak to je pak jasný :) a proč se nedá spotřebovat? však je to voda, se s tím budu klidně zalívat furt a budu dopuft, že čím víc tonika, tím víc krásy :DD)

28. března 2014 v 13:01

@Lucie Simurdova nj, telefony, na psaní je strašně nesnáším :D

28. března 2014 v 13:10

Tak mě tenhle box motivoval dát těch ušetřených 300 Kč stranou a jít do lékárnypro vzorky Hauschky, občas čtu, že někomu nic nesedlo. Pak uvidím, zda si ještě pár stovek přihodím a něco si od nich koupím :-)

28. března 2014 v 13:25

Ten Yves Rocher... Mooro, ty jsi teda pěkně škodolibá :D A Kivvi taky pobavilo :)
Box tentokrát vypadá velice dobře, alespoň teda verze s Hauschkou. Moc jsem nezkoumala, co všechno tam bylo od Raw Gaia, ale jestli jenom to bambucké máslo, tak jako nic moc...

28. března 2014 v 13:54

@Černá MooraYR obecně jo, kdyby tam bylo něco jinýho tak neřeknu, ale ta voda je prostě modrá :D :D ale jinak jsem zase ráda, že můžu vyzkoušet Kivvi, Urban Veda a Salcura, ať jen nedržkuju :D :)

28. března 2014 v 15:25

@Veronika - Cosmetic Jam mně vzorky zrovna neberou ... pozitivní recenze čtu už léta právě na tonikum, čistící krém a růžový krém, a něco z toho jsem tedy měla dost chuť vyzkoušet - ideálně v plném balení, já si u pleťovky z malých vzorků moc dojem neudělám, bohužel

28. března 2014 v 15:25

@Annabel Lee škodolibá, škodolibá ... spíš oni jsou dost nesluníčkově vyčůraní :DD

28. března 2014 v 16:32

@Černá Moora
Já myslela hlavně to, že když ho nechceme, máme ho poslat In Your Face :)

28. března 2014 v 17:26

Lol, ty mrcho :D! Jsem se smála nahlas, u toho YR doporučení :D. A nesnáším tě za to tonikum. Si tady budu mazat panty Raw Gaiou a představovat si, jak tě polejvám mickou Yves Rocher.

28. března 2014 v 19:00

@In your face!
:D ja video viděla a rozumím i Mooře :D Včera si dost nelibě YR proklínala,ale nedivím se,mě taky nesedí a smrdí mi :D

Anonymní
28. března 2014 v 19:17

Tohle byl můj první ladybox a nejsem si jistá, že budu objednávat znova. Vyzkoušela jsem zatím tonikum a přijde mi, že nic nedělá (ani v dobrym ani ve zlym), urban veda mycí gel a přijde mi, že smrdí a krém na ruce, kterej je prostě krém na ruce, no. Ostatni věci vyzkouším, ale zatím mi nic z toho nepřipadá jako něco, co bych prostě musela mít. Navíc mě zlobí absence krabičky, byl to jeden z důvodů proč jsem ladybox chtěla.

28. března 2014 v 19:21

Já jsem z boxu rozhodně úplně nadšená. Každopádně je to jeden z nejlepších boxů vůbec. Ještěže jsem si jej objednala, kdyby ne, rvu si vlasy vzteky. Takže uff, ještěže jsem byla chytrá holka a šla do něj :D

http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/03/new-in-march-2014.html

28. března 2014 v 19:26

@Lucie a co je blbýho na tom, že je zrovna mdrá?:D

28. března 2014 v 19:27

@Annabel Lee aha ... No to nene, to jsem právě děsně hodňoučká:D

28. března 2014 v 19:29

@Anonymní to po jednom použití nepoznáš, chce to déle:)

28. března 2014 v 20:06

Jooo, já od edice MUA nebrala box, páč stál za starou belu...
Ale tenhle jsem si koupila ze zvědavosti a mám radost...
Akorát mám mlíko Hauschka a Urban Veda mycák malej, ale faaakt spokojenost, po dlouhý době!!!

28. března 2014 v 21:37

@In your face!
Však já taky, a jak! :) A pak ještě jednou u toho videa. Ta tvoje reakce byla fakt k nezaplacení :D

28. března 2014 v 21:41

@Černá Moora
Asi jako můj bratr, který velmi dobře ví, jak moc nesnáším škraloup na čemkoliv, ale pokaždé je tak hodný, že mě zavolá, ať si jdu nabrat polévku jako první, dokud je na ní škraloupek :D

29. března 2014 v 7:39

Tak já jsem z této verze taky nadšená!! Po dlouhé době něco pořádného, žádná noname dekorativní kosmetika v podobě lesků atd. :-) Za mě jednička s hvězdičkou!

29. března 2014 v 7:54

Já jsem nakonec odolala a jsem ráda. Říkám si, co tam dělá YR? Tohle určitě do přírodní kosmetiky nepatří. Používají rostlinné složky, to jo, ale i ty chemické.

29. března 2014 v 14:07

Já tam nemám Hauschku takže jsem maximálně vytočená a naštvaná, zároveň chápu, že slečny, co ho tam objevily, musely být odvařené....U mě ladybox skončil. Naprosto!
Simushka in Wonderland

29. března 2014 v 17:33

já bych si ten LB klidně i dodatečně koupila (u minulého vydání to šlo), páč ta Hauschka stojí víc jak celá krabice, ale vzhledem k tomu, že není jisté, že bych ji tam měla, tak na to prdím :( ale tonikum závidím! jináč mě zaujal krém od Lavery a pak nic (vzorečků mám doma milion) ... a absence krabičky je podle mého super tah, dobře to s tou ekobio ideí sedí, navíc mám těch krabic doma snad deset a nevím už, co s nima, takže kdyby někdo brečel, že tady nebyla, tak mu je klidně všechny pošlu ;)

Anonymní
30. března 2014 v 23:08


za mě je teda dost ulepená, odlíčila jsem se s ní jednou a brr:/

31. března 2014 v 14:35

@Černá Moorano na mě to moc ekologicky nepůsobí, bůhví, co do toho dali :D třeba tě to tajně obarví na modro :-X :D :D

31. března 2014 v 20:31

@Černá Moora

všetko, čo je modré, je asi tak 100x viac umelé než výroky v ostaných farbách

31. března 2014 v 21:57

@Alex fakt??:D no tak to jsem teda netusila ... ale ja modrou nesnasim, tak to ma asi nejakej podvedomej duvod:D

5. dubna 2014 v 13:05

Jéé, tolik rozporuplných názorů...že jsem si aktuální (duben 2014) objednala taky :-) Jsem holt švihlá...

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...