Tajemství nátěru Edwarda Cullena odhaleno!

7. března 2014

Krémový stín Dew Pots od MeMeMe jsem dostala k recenzi společně s tvářenkou, takže jak vidíte, je to už tak trochu čásek (OK, je to už skoro rok, jsem strašná :D).

Po prohlédnutí několika swatchů jsem nakonec zvolila odstín Woodland Truffle - a očekávala jsem od něj univerzálně použitelnou béžovo-růžovou barvu se saténovým leskem (aneb dew není nikdy dost). 

Ale jak se ukázalo, ani na hromadu swatchů už není při výběru jistých specialitek spolehnutí ;)

Je pravda, že barva se od mého očekávání ani moc nelišila - jen nebyla do růžova, ale spíše do zlata. Ale jinak taková neutrální tělovka.
Ovšem  pokud jde o využití, tenhle Dew Pots je leccos, jen ne tak úplně stín. Obsahuje totiž pytel třpytek. Kamion třpytek. A380 plný třpytek.
Ve chvíli, kdy ho nanesete na víčko, získáte jemné béžové tónování ... a pak už jen pořádnou nálož blyštivého prachu.Tím pádem se nejedná o věc úplně použitelnou na běžné líčení (blbé, že s tímhle záměrem jsem do něj šla :D). 

Takže jak?
- Dew Pots bude parádní jako efektovka na večer (či obecně události vyžadující na víčku kamión třpytek)
- je krémový, dokáže tedy zastoupit bázi - v případě, že na něj použijete stín v podobném tónu, třpytky se zklidní a vytvoříte na víčku něco, co bude dost připomínat tekutý kov
- jako rozjasňovač se nechytá, opravdu jsou to viditelné třpytky, ne lesk

... a jako bonus ...
... (btw. už jsem říkala, že je v něm opravdu hodně třpytek?)
... pokud se nespokojíte s tónováním a budete roztírat dál a dál ...
... tak stín nesetřete, kdepak ... 
... barva nakonec úplně zmizí a na kůži zůstane pouze odolný stříbřitý závoj - a jako říkám vám, že se budete blejskat tak, že Edward akorát tak závistí zezelená a půjde ukousnout křečkovi hlavu.

Stínem si tím pádem můžete otřpytkovat celé tělo (pro zájemce) - resp. tradičně bude super na paže a dekolt - což při pohledu na pidi kalíšek zní asi vtipně, ale on je tak koncentrovaný, že jedno běžné malé máznutí na hřbět ruky vám poskytne dostatek materiálu právě na celou ruku/dekolt.

No jak říkám, je to spíše taková specialitka uspokojující fetišistické choutky všech strak, než něco, co by byla nepostradatelná.výbava každého kosme kufříku.

Straky nicméně mohou zamířit vzdušnou trasou rovnou do eshopu Ladyboxu.


P. S. na fotkách se milej Dew Pots tváří zcela třpytky-free, jak taky jinak, že - holt swatche v jeho případě klamou, o tom jsem se sama přesvědčila dostatečně (takže mějte na paměti - móóóře třpytek!)  










Zkoušel někdo i další odstíny Dew Pots? A jak jste na tom se třpytivým líčením na běžné nošení? 



19 comments

7. března 2014 v 8:41

Ja mam snad mozna i radeji trpytive stiny nez matne, i na denni liceni.
Beauty of pink

7. března 2014 v 9:33

Mě se celkem líbí. S třpytivými sníny nemám problém napřílkad ani na denní líčení, takže bych jej klidně časem zkusila :)

http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/03/famous-beauties-lucie-kovandova_5.html

7. března 2014 v 9:45

Mně leží v šupleti od února a slavnostně čeká na Halloween.

7. března 2014 v 9:59

Na ruce je krásný, ale já moc na třpytivé líčení nejsem, mám raději matné odstíny.. Ale třeba na vnější koutek nebo střed víčka by mohl být fajn..
Takže předpokládám, že ho moc nepoužíváš, co?:))

7. března 2014 v 10:12

Já chodím ráda zmalovaná i přes den a třpytky mi neva. :)

7. března 2014 v 10:13

Já třpytivé líčení používám jenom občas, když mám náladu. Jinak samozřejmě na takové akce, jako jsou plesy například, tak to je super, to se vždycky vyřádím. Ale tenhle Dew Pots kalíšek se mi moc líbí, mrknu na něj. :)

7. března 2014 v 11:08

@Brunwen se máš, mně totiž třpytky děsně neslušej :D

7. března 2014 v 12:10

Třpytky forever, ve dne i v noci =o)

7. března 2014 v 14:49

A já si podle nadpisu myslela, žes našla mrtvolně bledý make-up! :-D No tak nic, na třpytky nejsem.

7. března 2014 v 15:51

Máš stejně skvělý styl psaní :D ale produkt se zdá i dobrej, jen já na ty třpytky moc nejsem :D Tak trochu blbé v tomto případě.
- Elma

7. března 2014 v 18:59

Nad názvem a celým článkem se řehtám na zemi :D Ale na ruce vypadá moc hezky!

7. března 2014 v 21:05

třpytivé líčení se mi moc líbí i na běžné nošení..proč ne:)
Once Upon a Time

7. března 2014 v 21:06

Ha ha, směju se zoufalstvím, protože mám úplně přesně ten samej odstín (kterej jsem si zvolila pro zkouknutí swatchů) a do puntíku souhlasím s tvou recenzí, každé slovo, každá věta naprosto sedí! Už nikdy, ale opravdu nikdy nebudu kupovat nic na slepo (rozuměj bez vyzkoušení na ruce), protože tenhle produkt je ka-ta-stro-fa. Vyzkoušela jsem jednou a už nikdy víc! Ani do vnitřního koutku to není to pravý... Btw. kdybyste ho někdo chtěl, napište mi e-mail, zašlu zdarma na svý náklady, protože nemám sílu ho vyhodit skoro nepoužitej (mjakomia@centrum.cz).
Na druhou stranu, mám ještě odstín coral blossom a ten není marnej (nemá takový kusy třpytek, tím pádem i textura je kapku jinačí), ovšem používám jen jako rozjasňovač, na oko ani náhodou....

7. března 2014 v 22:26

Mně se to líbí.. a beztak patřím mezi divnolidi co nerozlišují denní a večerní líčení.. :D

10. března 2014 v 19:36

Fakt to na ruce nejde vidět, tam je tak hezky lesklý, ale nikoliv třpytivý. Nakolik ty třpytky opadávají? (Ne že bych třpytky na celý den si dovedla na sobě představit...) Veronika

10. března 2014 v 20:55

@Dvě Verunky pokud jde o opadavani, takms tim problem nemaji, neopadava nic :)

13. března 2014 v 9:28

Pro MeMeMe mám slabost, stíny ještě nemám, ale určitě pořídím, na léto budou super :-)

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...