Z pekla: Ubrousky Jacka Odličovače

10. března 2014

V hlavní roli: Rival de Loop - Kiwi + Litschi, odličovací ubrousky




V první řadě je třeba utnout všechna ošklivá podezření, dohady a teorie: ne, vážně ještě nejsem tak šílená, abych si něco podobného dobrovolně kupovala
Páč ... kiwi? na odlíčení? 
Nevím jaký vztah s tímhle ovocem máte vy, ale já s ním zažila už celkem dost kyselých chvilek. Výsledkem je, že mě (překvapivě!) nikdy ani na vteřinu nenapadlo, že bych si s čímkoli, co ho obsahuje, toužila otírat obličej, či dokonce hůř a nejhůř, oči. 

To bylo tak. Na Poříčí ve Florentinu otevřeli minulý týden nového Rossmanna (resp. otevřeli primárně Florentinum, ale Rossmann je jeden z obchodů v jeho pasáži). No, a co napadne každou osobu posedlou kosmetikou v tom správném smyslu, když se jí na radaru objeví nová drogerka? Yep, netknuté regály s dekorativkou :D
Protože mi to úplnou náhodou zrovna dost dobře vyšlo, že jsem byla poblíž a mohla si tam skočit, bylo by rouháním proti kosmetickému bohu, kdybych tuhle šanci nevyužila. 

U vchodu jsem dostala slevový leták speciálně pro tuhle prodejnu, vzorek BB od Dermacolu a info, že je 10% sleva na celý nákup (ta btw. platí až do 16.3., kdo by měl zájem). Pro prvních tisíc zákazníků navíc dárek. Za dárek jsem považovala ten vzorek a dál už nic nečekala.

Regály samozřejmě dle očekávání netknuté. Být na rtěnky, tak tam zkouším všechny ty neopatlané do alelujá přímo na pusu ;) 
Bonus dne: stojan Catrice.  
Docela často na tuhle kosmetiku čtu chválu kvůli poměru cena/výkon, ale stojan jsem v Rossmannu viděla zatím jen jednou (a navíc v takovém, který je zcela mimo moje běžné trasy). Pod poslední soutěží (jejíž výsledky se btw. dozvíte na konci článku) dost lidí zmiňovalo jejich korektor, tak jsem se rozhodla nechat se zmanipulovat davem ;)








 Výsledkem mise se nakonec stal: zmiňovaný Camouflage cream, tvářenka z limitky (není pro mě, ale kdo si chce oťukat za pár korun zářivě růžové nebo fialové odstíny, než si v nich koupí něco lepšího, lze jen doporučit) a voděodolný pudr Prime and Fine (na úplně jistou recenzi je po týdnu ještě brzo, ale jako předběžně říkám, že tohle vypadá na pudrový objev roku :D).




Na ukládání věcí do tašky měli u pokladny speciální ... ukládačku?, takže co v té tašce je, jsem nesledovala (jinak abyste si nemysleli, že na tohle byla potřeba taška :D tak věcí jsem brala víc, ale ostatní nebylo blogově nijak zajímavé ;) 

No a tím se dostávámě zpět k tématu. 
Když jsem nákup vytahovala, co tam nenajdu - jo, bros. Kiwi a Liči (a ještě další vzorek Dermacolu). Takže tohle byl ten avizovaný dárek k nákupu.
A jako nevim, ale člověk, co vymyslel termín danajský dar, imo musel tyhle ubrousky dostat taky.

Už podle obalu vypadají jedovatě a jako něco, s čím byste si po obličeji šolichat spíš nechtěli (páč kiwi a divný ovoce, co vypadá jako bulva bez duhovky? vybíral coby parfemaci kdo? chlap, co se nikdy neodličoval? :D) Po tomhle už pak člověka nepřesvědčí ani proklamace oleje, dehydrované pleti a jemnosti třikrát za sebou v jedný větě.
 



Ale co bych pro čtenáře neudělala, že. 
Jeden jsem vytáhla a ...
Dojem první: voní přesně, jak vypadají.
Ne, ba ne, to není přesné. Voní ještě mnohem hůř, než vypadají. Pronikavě štiplavý ovocný smrad, který byste nesnesli ani na záchodě, a osvěžovač s takovou parfemací už nikdy znova nekoupili.
Dojem druhý: na obličejí je to hrubé jako prase, škrábe to a make-up taky nestahuje (pro dehydrovanou pleť zn. ideál).
Dojem třetí: ani kdybyste si víčka vydřeli až na bulvu (a vypadali pak nejspíš dost podobně jako liči - záměr?), tak s TÍMHLE si je teda neodlíčíte
Dojem čtvrtý: jestli si to hned nesmeju, beďary mi nejspíš naskáčou online

No prostě dárek za všechny prachy :D 

Poučení pro vás: k regálu s kiwi & liči se přibližujte leda s otcem vymítačem


A teď už výherce soutěže s DM.
Tadadadá.

Kometář č. 134 - Teress.
Výherkyni gratuluji! :)



Co vy, jak to máte s odličovacími ubrousky? Máte nějaké oblíbené, nebo disponujete jen podobně pekelnými zážitky? A jaký nejvíc neužitečný dárek k nákupu jste kdy obrželi


34 comments

10. března 2014 v 8:24

Odličovací ubrousky používám výhradně na cestách a v nouzi nejvyšší, jinak je nesnáším - je to mokrý kapesníček a člověk je po tom celý ulepený a vůbec, ble. :/ U nás dávali jen kokosový sprcháč při otevření nové prodejny Rossmanna, to bylo docela fajn. :)
Catrice je docela dobrá značka, mám ráda jejich tužku na obočí a laky na nehty. :)

10. března 2014 v 8:28

Tak to je super, že je tam Catrice, přesně jak píšeš, taky se do teď objevovala mimo moje trasy :D a co nějaká stručný první dojem z toho pudru? :)))

10. března 2014 v 8:33

já ubrousky moc nepraktikuju, většinou ani na cestách, nějak jsem si je neoblíbila, měla jsem pár pokusů, které nedopadly špatně, ale celkově mi tento způsob péče o pleť nevyhovuje. A tyhle ubrousky by mě vyděsily už na první pohled :D

10. března 2014 v 8:40

Já používám odličovací ubrousky jen, když jdu cvičit, mé oblíbené jsou obyčejné z Lidlu, které příjemně voní, nedřou a oči po nich nevypadají jako liči ;-) bára.kára

10. března 2014 v 9:04

Nenávidím odlicovaci ubrousky, asi tak :-)

10. března 2014 v 9:26

Já testovala jen ty z Misshaboxu a ty byly super, odlíčily líp než micelárka.

10. března 2014 v 9:38

Ubrousky sebou tahám jen na cesty a když jezdím někam s dětma a spíš na ruce než na obličej. Přijde mi, že moc neodličují a jako nejlepší se mi zdá modrá nivea s medvídkem :)

Anonymní
10. března 2014 v 9:38

já tady ty smirkáče používám jako vlhčené ubrousky na prach :-). Kolem to pak voní a půl dne je ,,odprášeno" :)

10. března 2014 v 10:02

Jsi byla jak špión, tajně fotila, co?:)))
Já bych si ty ubrousky nechala na utření stínů jako rozprášených na obalu nebo i na stole, prostě na kosmetickém stole bych si je nechala po ruce, ale na obličej asi fakt ne..
Ta tvářenka je super, hezký odstín, viděla jsem už na facebooku.

10. března 2014 v 10:11

Mám jejich kolegy, mají vonět jako něco středomořského. Kupovala jsem si je cíleně jako vlhčené ubrousky na ruce a i tak mě dost štvou. Přejíždím po ruce a ono to pění.. když zmizí pěna, tak se jako bonus dostaví lepení. Sice fajn, že to má certifikát, ale v tomhle ohledu mi to je na ruce celkem ukradený.

Anonymní
10. března 2014 v 11:10

Odličovací ubrousky spíš nepoužívám. Zkoušela jsem jedny, ale zjistila jsem, že mi tento způsob odličování moc nevyhovuje. Jsem zvyklá na odličovací tampon a micelárku a nebo odličovač. Ale třeba někdy zas nějaké odličovací ubrousky vyzkouším. Lákaly mě ty Baleácké, ale asi jen díky tomu, že mají nádherné obaly. I když je pravda, že někde jsem na ně slyšela chválu..

By-Moni

10. března 2014 v 11:14

Já tyhle ubrousky nechápu - zhola k ničemu. No a já jednou dostala v Lushi jako dárek balzám na rty (fakt to bylo jen jednou, co něco dávali k nákupu, loňské Vánoce) s vůní Latté. Nechutný smrad a byl hnědý se třpytkami - nevěřím, že by to někdy někdo nosil, nicméně se mi ho podařilo úspěšně prodat :-D
A jsem alergická na vzorky od Dermacolu, má už jich doma pořádnou hromadu, cpou mi je na každém rohu, ale ne, nezískají si mě tím, protože na tu značku už mám docela averzi.

10. března 2014 v 11:19

já jsem použila odličovací ubrousek jednou, spíš ze zvědavosti (přítelova mamka si totiž koupila omylem odličovací ubrousky místo takových těch vlhčených na ruce, tak mi je dala) a byl to děs. pěnilo to, štípalo to, neodlíčilo to. tak jsem si je nechala na štětce

10. března 2014 v 12:53

Já bych je asi na obličej vůbec nedala... Ovocné vůně mám ráda a nevadí mi ani výrazné, ale spíš bych tyto ubrousky používala na otření rukou nebo tak něco :-D
Jinak odličovací ubrousky používám nastřídačku s odličovačem. Momentálně mám rozdělané jedny od Synergen a ač je mi tahle značka nesympatická, ubrousky jsou kupodivu fajn. Mohly by být jen trošku mokřejší, ale to řeším tak, že je pokapu troškou pleťové vody, a cajk. Jinak odličují velmi dobře, nedráždí pokožku ani oči a nemám po nich ulepený obličej.

10. března 2014 v 13:33

a mně se to třeba líbí! když může mít Neutrogena řadu s grapefruitem, proč nemít odličováky s kiwi? :D pokud je to ale taková hrůza, tak to ale radši zkoušet nebudu :D
jinak co se týče Catrice, tak ten korektor mám hrozně ráda! ještě se chystám na tužku na oči, rozjasňující tužku a asi i na ten pudr! rozmýšlím se mezi tímto a NYC.

10. března 2014 v 13:51

dve skusenosti - prva podobna tvojej, odlicovacie obrusky Bourjois (inak mam tuto znacku rada), cista katastrofa, mala som po odliceni cevene flaky na tvari, to sa mi nikdy predtym ani potom so ziadnym odlicovadlom nestalo :((( sli rovno do kosa... a celkom cerstva skusenost z porodnice - akutna sekcia, nemala som ani cas sa pred "operaciou" odlicit, potom som 24 hodin lezala (stale nalicena) a uz som mala pocit, ze som cela ulepena, ze urcite vyzeram ako panda atd... jedine, co som mala v dosahu bol balik vlhcenych utierok od Biodermy ABCDerm, co mal moj novonarodeny syn v postielke vedla mna, ze "obsahuju micelarnu vodu, vhodne aj na tvar", no tak som si jednu "pozicala", osviezilo to vyborne, co-to aj odlicilo, ziadne nevhodna reakcia tam nebola; ale ked som sa potom postavila na nohy a mohla sa odlicit svojimi zvycajnymi odlicovadlami, zistila som, ze mi na tvari este kopec make-upu ostal... takze za mna len v pripade najvacsej nudze.

10. března 2014 v 14:34

Nejraději se odličuji hodně namokro, takže ubrousky nepoužívám. Na korektor Catrice jsem se taky nechala nalákat a i ten nejsvětlejší odstín je na mě moc tmavý, bohužel.

10. března 2014 v 14:43

Tak tyhle ubrousky jsem taky dostala jako darek k nakupu asi pred mesicem pri prilezitosti otevreni prodejny v Rakovniku :)) Mozna to byla jen renovace prodejny, nevim, v Rakovniku jsem se objevila nahodou :) Ubrousky jsem zatim jen otevrela a ocichala, ale nalakala jsi me tu hruzu vyzkouset. :) Ale mam v planu je pouzivat jako cistici ubrousky na umyvadlo, prach a tak. :)

10. března 2014 v 15:09

No, já celkově odličovacím ubrouskům obecně moc nefandím. tolik k nim. ALE!!! Závist Catrice stojanu, vážně mě štve, že v okolí žádný nemám :(

http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/03/spotrebovano-unor-2014.html

10. března 2014 v 18:43

Jsi pro mě stimul k vymýšlení pořádných titulků k článkům:-).

Jinak jsem dnes náhodně zjistila, že jedna z mých oblíbených drogerií v dosahu také zavedla Catrice stojan.. tak nevím, jak dlouho odolám:-)

10. března 2014 v 18:55

Já ubrousky používám jen na cesty, ale moje stálice je Balea. Jsou příjemné :D Tohle mi spíše evokuje ubrousky pro dětské ručičky :D

10. března 2014 v 20:44

@Barbra pokud jde o pudr, tak to zatim vypada, ze Mac si nejakou dobu nekoupim:D super svetly a nedela nanos

10. března 2014 v 20:46

@By-Moni od balea jsem mela dvoje a palily jak čert ;) ale uz je to dele, treba delaji nejake lepsi ted

10. března 2014 v 20:47

@Natálka - Little Gem hm, stetce bych s tim mozna mohla matlat, dobrej napad ;)

Anonymní
10. března 2014 v 20:48

Nikomu nedoporučuji ani obyčejné odličovací ubrousky Rival de Loop.Jednou jsem je koupila v rámci akce 1+1 zdarma.ani jsem s tím oči nedličovala,jen kolem očí protože mám oči citlivé,no ale stejně mě nebaktriální zánět spojivek neminul.Týdne jsem měla oči jako angorák.

10. března 2014 v 20:50

@Natálje neutrogena je taky divna:D

Pudr rozhodne tenhle, baleni je hezci asi tak 1000x a i konzistence je mohem lepsi, nenanosova

10. března 2014 v 23:57

tak odličovacie servítky samozrejme nepoužívam :D ale používam peelingové od Nivea a tie si nemôžem vynachváliť...

11. března 2014 v 7:19

Uff, už jsem si říkala, jak se dostaly zrovna k Tobě... ale myslím, že už ten obal je sám od sebe dost odstrašující na to, aby se mu všichni vyhýbali (a to je nejspíš ten důvod, proč je rozdávají, že :D ). Odličovací ubrousky obecně nějak nemusím, přijdou mi moc mokré a lepivé, jen výjimečně použiji na odlíčení spíš nějaký dětský ubrousek, ale to taky není žádný šlágr. Ale kiwi bych si klidně dala... :) :)

11. března 2014 v 9:42

celkovú takéto voňavé obrúsky nie sú pre mňa. podľa mňa vysušujú pokožku jedna radosť ...

Anonymní
11. března 2014 v 14:59

Jééé, to jsem se posmála, až jsem se poplakala. Asi ty ubrousky působí i přes monitor ;-) Ďábelské....
Jana

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...