Žádné zvířecí chlupy! - aneb veletrh World of Beauty & Spa 2014

20. března 2014

V pátek a v sobotu se konal v Letňanech kosmetický veletrh World of Beauty & Spa 2014. Na žádném jsem zatím nebyla, a tak jsem se tentokrát rozhodla definitivně hecnout a napravit to.

A to i přes úplněcuže otvíračku: pátek + sobota, od 10 do 18 hod. 
No chápete to?
Kdo má v pátek čas jít se courat v pracovní době na výstavu? Napadly mě (naštěstí ne doslova :D to jsem zase vtipnááá) logicky nezaměstnaný bydleny a matky na mateřský, ale nakonec jsem to na místě trochu přehodnotila - ono je to prostě asi cílený spíš na profesionály, teda lidi, co maj ten předmět veletrhu jako zaměstnání a tím pádem je jejich pracovní doba spíše na jejich vlastní úvaze.

Tím bysme teda vysvětlili ten pátek, ale nevysvětluje to pořád otvíračku po oba dny pouze do šesti ... mně by přišlo ekonomicky rozumný, aby bylo alespoň do osmi, ideálně devíti (aneb standardní hodiny každýho nákupáku), pak bych se ani nedivila tomu pátku, protože by tím pádem stíhali i klasicky zaměstnaní.
Ale každopádně, když už teda jen do šesti ... tak proč ne i v neděli? Celej víkend je přece na takový akce normálka, ne. Nebo?

Druhá věc, co mě zaujala - vstupný.
Vstupný na počiny, kde se má (zejména) nakupovat, jsem nikdy nepobírala. Prostě platit za to, že jdu utrácet prachy ... by pomalu mohli začít vybírat vstupný i v tom nákupáku, ne :D Navíc 130 Kč je na můj vkus víc než jen nějakej symbolickej příspěvek.
Naštěstí se mi před vchodem od jedné kosmetické vekslačky povedlo koupit vstupenku za 60 Kč (měla víc free vstupů), tkž to tolik nebolelo. Obecně těch 60 Kč by mi přišlo symbolický a snesitelný.

A třetí věc - parkovný.
Když už bych dala 130 Kč za vstupenku, tak bych docela i čekala, že alespoň parking bude zdarma. A ne za další kilo. Zvlášť když přes ulici se dá parkovat za dvacku, že (a jo, samozřejmě jsem těch 200 m radši došla).

To by bylo tak trochu na úvod k organizačním věcem, co mi ležely na srdci, a teď už k veletrhu samotnýmu.





Přiznám se, že jsem vystavovatele nijak nezkoumala a spoléhala se jen na označení akce, teda +- kosmetika. No, aspoň jsem pak měla překvápko :D

Haly byly dvě - v jedné z nich předpokládaná kosmetika ... ale v tý druhý! Děs běs (stručně řečeno). Tržnice na hranicích hadr (méně stručně). A úplně nestručně: byly tam hadry od Vietnamců - ale jako naprosto archetypální v tom nejhorším slova smyslu. Nevkusný, plastový, přeplácaný, LV wannabe. To byla tak půlka týhle haly hrůzy. No, a ta druhá půlka byly úplně stejně šílený a nevkusný pišišárny na nehty, který promovaly osoby s visáží zcela odpovídající nabízenýmu sortimentu :D. Obávala jsem se, že kdybych tam zůstala jen o chvíli dýl, tak by mě za nějakej čas mohli najít na záchodě vysolárkovanou, s chemlonem na hlavě, duhovejma drápama olepenejma kytičkama na rukou a v barevnejch hadrech s kamínkama. ---> Rychle pryč.










V první hale to bylo o dost lepší. 
Sortiment nicméně ani zde nebyl čistě kosmetický - od pleťovky přes umělé řasy až po masážní přístroje (i maséry; lidi se klidně svlíkali do naha a nechali se přede všema masírovat, nepochopim).






Freeman - ale celkem pidi a vybraný.





Atok by mě možná i zajímal (i když ten jeho fight s Hadkem mi přijde dost trapnej), ale za pultem byly od pohledu nepříjemný tetiny, tak nic.






Slovinská Kozmetika Afrodita - nikdy jsem o ní neslyšela, ale stánek pěknej, tak jsem se tam zasekla ...



... a sortiment docela origo. Co mě zaujalo nejvíc - enzymatický peeling - se zvláštní aplikací, kdy nejdříve se nanese peeling a pak je potřeba působení enzymů zastavit vodičkou s názvem neutralizér (úplně si to říkalo o vtip s neuralizérem, ale paní nevypadala moc jako fanynka MIB, tak jsem odolala). Akorát jsem v tý době už neměla prachy v hotovosti a oni nebrali karty, tak jsem si aspoň vzala prospekty (a dostala na ně rovnou tašku, lol) a fakt nad ním uvažuju, objednat se dá (nebo je prý možné ho sehnat v některých salonech, co s touhle značkou pracují).







Vřídlo Karlovy Vary - http://www.vridlo.cz
- úplně nejvíc retro, u toho jsem se musela pochopitelně zastavit
Jen podle názvu vám to nejspíš nic neřekne (mně taky ne) - ale když se dodá norkový krém, tak už jsme imo všichni doma :D 
Nicméně u norka to neskončilo, a jak můžete vidět podle vitríny, sortiment je nečekaně širokej, přičemž retro dyzajn si spíš držej (a jo, jsem remcavá pizda na obaly, ale tady mi to přijde i tak nějak roztomilý :D)






Mámě jsem vzala norkovou masku a levandulovej krém na tlapky, já šla do dvou hydratačních krémů (oba jsem zkoušela na ruku a přišly mi příjemný, tak uvidíme). Pokud jde o retro dyzajn, tak zrovna u toho nočního si můžete všimnout, že pokusy o více o up-to-date obaly se najdou, i denní (žlutá) verze byla docela vkusná (ve vitríně vlevo nahoře).

Co ale u nich krom obalů stojí za zmínku, to byly jednoznačně ceny - důkaz místo slibů: za 4 věci níže jsem dala 197 Kč (za to bych měla v drogerce už skoro celou půlku jednoho krému od L´Oréalu :D).






Milani a Jordana byly v jednom společném stánku (a coby obsluha samí hošíci, netradičně).
Vzhledem k tomu, že na blozích je ohledně nich poslední dobou docela haló, říkalo si to o zastávku (jestli třeba o něco nepřicházím). Což se ale nakonec úplně nepovedlo, alébrž skoro u ničeho neměli testery ... takže si člověk leda musel říct hošíkovi, aby mu otevřel plné balení. 
U Jordany mě dost zaujal pudr (důvod se brzo dozvíte v recenzi), tak jsem si nechala sprznit ten a za kilo ho na zkoušku vzala. 
U Milani toho imo moc neměli. Ale aspoň jsem zjistila, že tvářenky v tom úděsném zlatém obalu jsou samá třpytka, brr. Co bylo o dost lepší, to byla limitka čtyř s reliéfem růže, kde se jednalo o matné a na pohled pěkné barvy (testery zas chyběly), ale cena byla snad 270,-, což se mi nakonec dát nechtělo (obecně nemám ráda hromadění věcí a jelikož jsem si minulý měsíc koupila dva Narsy, brát teď něco jako Milani jaksi postrádalo smysl). Tak jsem v rámci testu značky popadla aspoň lak (páč třpytečky, oujé). Můžu konstatovat, že sice vypadá parádně, ale nevydrží ani den.








Nobilis měl jeden z nejpěknějších stánků.




Neodolala jsem levandulovému krému. Vzorečky byly příjemný bonus, hlavně mandarinkové mýdélko vyrobené speciálně pro tuhle akci (škoda, že normálně se koupit nedá).






Sleek.
Další blogová hvězda.
Vlastním od něj jen linky, omáknout si sortiment naživo se mi tedy zamlouvalo. A asi mě teď nebudete mít rádi, ale pro mě fakt velký WTF, jelikož kvalita mi přišla příšerná. Make-upy ani na ruce nic nekryly. Když jsem sáhla do pudrové tvářenky, bylo to, jako bych sahala do zvtrdlého písku, nahmátla jsem vyloženě ostré hrudky. Stíny sice byly už jen v nějakých psycho barvách, ale rozdíl oproti paletce od MUA jsem fakt neviděla. Krémové tvářenky sice ok, ale to zas nenosím, tak taky nic. Berte to tak, že nemůžu soudit výdrž v provozu, ale tohle bližší ohledání pár věcí mě naprosto odradilo od toho, abych něco v provozu vůbec zkoušet chtěla.








Ryor.





Protože musím zkusit všechny micky světa, riskla jsem ji. Navíc obal se mi fakt líbí. Jako bonus opět několik vzorků. 
Recenze bude brzo, ale abych zabránila případným bezprostředním škodám, tak rovnou předesílám - kdo chce micelární vodu na odlíčení, nebrat. Oči nedává ani smykem. Není to sice tak strašné jako Lirene, ale je hned za ní. Prostě byste museli hrozně dřít, abyste dostali dolů řasenku a linky.





Na uklidnění pytlíček levandule z http://www.zlevandule.cz
Levanduli měli ve více formách, docela mě mrzí, že jsem nevzala i něco dalšího - třeba levandulové košťátko na pověšení ;)






Jelikož poslední bahenní masku jsem už dopotřebovala, nebránila bych se nové. Stánků s věcmi z Mrtvého moře bylo na veletrhu víc, tak jsem je obešla ... abych nakonec skončila u http://kosmetikahb.cz/ 
... a koupila krém na vlasy s arganovým olejem :D Úplně logický.



Ale maska mě u nich zaujala alespoň teoreticky, konkrétně magnetická bahenní maska, která se z obličeje stírá pomocí kamene - nepřepsala jsem se, fakt kamene. Zabalíte ho do ubrousku a maska zázračně mizí bez oplachování (což se zrovna u bahna sejde, jelikož jeho oplachování vždycky znamená akorát jeden velkej bordel).
Kdo by si to pořád neuměl představit, tak se na to kouzlo mrkne ve videu ;)






A zvířátka na konec.
Letáčky byly všudypřítomné.

Například tohle super-extra-mega-zázračné sérum, které do 3 minut odstraní vrásky ... jedna z hlavních účinných a luxusních) složek: siloxane. Ololol. Navíc se podceňujou, jelikož až se bábovka tímhle silikonovým roztokem namázne, vrásky nebudou v čudu do tři minut, ale hned (a do té doby, než ho smyje).






Revoluce v prodlužování řas: žádné zvířecí chlupy!
Jako ... no ... ne, já to asi ani nechci vědět :D





Tohle je taky letáček. Fakt. Čestný pionýrský, že to není obal vhsky s klinik pornem (kdo má malou představivost a je v práci, tak si to radši negůglí :D).






No a to by bylo vše.
Zážitek určitě zajímavej, ale na další asi spíš nepůjdu. Když uvážím vstupné, tak mě vlastně vyjde nastejno, když si těch pár věcí, co by mě zajímaly, někde objednám, a ještě to bude rychlejší. Kdyby byl vstup zdarma, mělo by to větší smysl.


Co vy, chodíte na tyhle veletrhy? (ještě je jeden, pokud se nepletu) - dojmy, srovnání? Který vám přijde lepší?



62 comments

20. března 2014 v 8:09

Proč jsem tam nemohla být? Jinak Ozalin je na nohy naprostý báájo, nic jiného nepoužívám! :)

20. března 2014 v 8:18

Na tomhle jsem nikdy nebyla, chodim pouze na, Interbeauty Prague, akorat mi posledne prislo, ze je prevazne zamereny na nehty, coz neni nic pro me.
Beauty of pink

20. března 2014 v 8:35

Taky jsem byla poprvý. Vstupenku jsem naštěstí měla zadarmo, přijela jsem sockou. Tak vysoký poplatky za vstup a parkovné nechápu.. Šla jsem tam vlastně pracovně, cílila jsem na přírodní kosmetiku. Přišlo mi, že až na dva prodejce ostatní moc netušili, nebo byli nepříjemní.. nebo obojí. Třeba prodávat bachovky jako fajn parfém, ve slevě za devět stovek.. no nevím.
Význam druhé haly na kosmetické výstavě mi trochu ucházel.. při rychlém průchodu jsem si občas připadala spíš na nějakém erotickém veletrhu.
Chtěla jsem i trochu utrácet, jenže ono nějak nebylo moc za co... s kým jsem dobře pokecala, ti mi dali vzorky, a o Sleek, Milani a podobné jsem zájem neměla. Celkově shrnuto, byla to docela ubohost. Strávila jsem tam něco málo přes hodinu. Nebýt v Praze a jet na veletrh speciálně (třeba busem) z druhého konce republiky, tak jsem docela naštvaná...

20. března 2014 v 8:37

Pěknej report :) Mně se taky nelíbí nutnost platit vstup, ale jak se znám, stejně bych tam šla :D Jinak na kosmetický veletrhy nechodim, u nás se nic nedělá, pokud se nepletu.

20. března 2014 v 8:50

Chtěla bych vyzkoušet alespoň jednou jeden veletrh. Jak říkala Sabča, tady na Moravě (ve Slezsku) nic takového nepořádají. Vstupné bych ještě pochopila (pokud je tam třeba doprovodný program na pódiu, jak jsem zvyklá z jiných veletrhů), ale parkovné na úrovní vstupného je docela dost.

20. března 2014 v 9:22

Zatím se mi většinou povedlo vyhrát někde na tyhle veletrhy vstupenku, takže chodím, ale to vstupný je nesmyslný. Atok byl v pohodě, paní byly milý a sleva 30% byla asi nejvíc, co na celým veletrhu bylo. Protože pokud tam jde někdo s vidinou, že výhodně nakoupí, tak si to rychle rozmyslete - jak toto, tak Interbeauty. Pokud člověk nejde najisto, nebo nenatrefí na nějakou super akci (s holkama jsme třeba minule chytli Ilcsi s blížící se expirací za fakt fajne ceny), tak sleva v průměru 10% pokryje tak tak vstupný a to ani není všude. Toto je víc "přírodní" (ale zas ne úplně, ty echt přírodní a bio značky čekají na Biostyl), Interbeauty je trochu víc "luxus" a dekorativka a vypadá to tam míň jak u vietnamců a je větší. Vstupný má, tuším, plus mínus stejný, ale dá se u nich na stránkách stáhnout kupon na slevu výměnou za osobní údaje. Pokud chce někdo jeden z nich a netrvá nutně na přírodě, tak určitě Interbeauty.

20. března 2014 v 9:23

Nobilis byl super i minule a navíc prodavačky se každému 100% věnovaly, tam se fakt dobře nakupovalo :D

20. března 2014 v 9:35

škoda že nevím jak vypadáš, nebo taky možná že jsem nebyla celý den. Byla jsem u Milani na výpomoc do 3 a pak mě propustili že je málo lidí, a pozor jeden z hošanů je můj přítel takže prr :D ... Každý rok říkám klukům, ať udělají testery třeba z nějakých rozbitých kusů a ne, prostě se to prý nevyplatí a firma je nepošle, takže tenhle problém asi bude do nekonečna. Sama si myslím, že by se toho prodalo mnohem víc než se prodá, kdyby byly testery, ale prostě vedení jsou chlapy a co od nich můžeš čekat o :)
Chtěla jsem ještě říct o té otevírací době - v pátek bývá nejvíc narváno, přesto že je to pracovní den - chodí hodně kosmetické školy apod, (kde nám holky většinou něco čmajznou - bohužel) a taky jak jsi říkala lidi z oboru.
No já si koupila štětec u stánku kde byl Sleek, a jsem spokojena ! Ale koukala jsem tam na ty rozteklý barvičky a říkala jsem si - jako vážně? V druhé hale jsem naštěstí ani nebyla, nechtělo se mi utrácet a koukám že ještě že tak. Ale ještě jedna věc mi přijde nesmyslná - jídlo venku na váhu, většinou si nestíhám udělat jídlo ale příště si s tím tu práci dám! Protože ceny sice vypadají rozumně, pouze do okamžiku než zjistíš, že je to za 100g, a mistička halušek za stovku? To si ze mě pánové dělají asi srandu

20. března 2014 v 9:45

@Wonderfull Today no některý by si měli dát kurz prodejních dovedností, o tom žádná .))
erotickej veletrh :D jo, to taky celkem odpovídá :D

20. března 2014 v 9:46

@Claire nějaký program tam byl, ale jestli jsem to pochopila, tak se stejně jednalo o vystavovatele (různý soutěže v make-upu, účesech a tak)

20. března 2014 v 9:48

@Rena ještě je Biostyl, jo? tak to by mě možná mohlo bavit víc .. jinak díky za kompletní srovnání :)

20. března 2014 v 9:53

@Katie já tam byla asi až později, určitě tam nebyla žádná holka ... mně to přišlo právě vtipný ta obsluha, ještě by je v rámci proma mohli svlíknout do půl těla, namazat olejem a dát jim králičí ouška, lol

a vedení jsou chlapi, jo? no tak to asi vysvětluje :D že nejsou testery je maximální kravina, ženský to bez nich samozřejmě tolik nepokoupěj, i když pudr stojí jen kilo ..

kosmetický školy mě nenapadly, to je taky dobrej postřeh

a jídla jsem si naštěstí nevšimla, halušky za stovku by mě teda hodně pobavily :D

20. března 2014 v 10:26

Příště nesmím chybět! I ten vstup bych si byla zaplatila :) Ozalin mě bavil ze začátku používání, ale teď mě to nadšení opustilo :-/

20. března 2014 v 10:26

na ten Ozalin prisaha dlhe roky moje mati, ona ma strasny sklon k hrubnutiu pokozku na nohach a toto ju zachranuje, ked ho doma nema, je zufala. A od HB si si mala zobrat ich vlasovu masku v XL baleni, prisaham, ze je uplne mega mega, ja mam tu zelenu s olivovym olejom /recenzia je na blogu/ a je to skvela vec, kam sa hrabu vsetci Kerastase a spol. Uz mi pomaly dochadza a neviem sa rozhodnut, ci objednat znova tu istu alebo ist do inej, maju ich asi 6 druhov.

20. března 2014 v 10:28

a teraz vidim, ze pod tym linkom na HB prave tu moju olivovu v ponuke nemaju, nicmene, inde na nete sa zohnat da.

20. března 2014 v 10:38

@Černá Moora
Akorát, že se věnovaly tak ochotně a dlouho až nás přestalo bavit na ně čekat.. A co mě naštvalo nejvíc, že se nedala koupit ta malá vzorková balení co na stránkách jdou...

20. března 2014 v 10:40

@Katie
Jestli tahle fraška cílí na profesionály, tak to potěš koště..už se ale nedivim, že to s těmi "profesionály" je tak jak to je...

20. března 2014 v 10:48

@Černá MooraJj, od 11. do 13.4. Tam je teda jednodenní vstupný dvě kila, což se mi už hrubě nelíbí a zatím jsem nenašla, jestli je někde možnost to pořešit levněji.

20. března 2014 v 10:58

Ahoooj,

tak o nehtíčkovým pavilonu se vznesla vlna nevole už na několika blozích...
A vstupné taky nechápu :-(, symbolická dvacka by byla odpovídající v případě, že by výtěžek šel na nějakej dobrej účel...

No a umělý řasy, o tom si myslím svý :-D je to prostě ošklivý, vypadá to jak žíně a celkově to je nepřirozený... ale proti gustu =o)

Enzymatickej peeling vypadá kurva zajímavě :-D
No a Jordanu bych si docela osahala... Prvně jsem objednala před měsícem a jejich nový voděodolný linkovač je fakt parádní a jsem z něj úplně pos...! A ty krásný barvy... óóó!

A ta levandule vypadá taky zajímavě...
Ryor mám kousek od baráku fabriku, takže nee, jsem toho překoukaná...

20. března 2014 v 11:05

Nějak se mi nechce věřit, že by ta maska šla tím kamenem tak lehce dolů :-)

20. března 2014 v 11:06

já jsem lístky vyhrála, sama bych si je asi nekoupila. s druhou halou naprosto souhlasím, tam jsme se zdržely asi minutu a rychle pryč! docela se mi líbila paletka korektorů Sleek, ale zbyly jenom odstíny, které by ti ladily k tomu Rimmel MU, co jsi kdysi dostala :D navíc tam byly dost mimo prodavačky, neměly ani tušení, co mají vlastně za sortiment

20. března 2014 v 11:18

hmm, ještě že jsem tam nešla :) jinak mě náhodou zaujalo to Vřídlo .) a od sleek mám dvě paletky stínů, celkem decentních a držej mi dobře, ostatní věci jsem nezkoušela.

20. března 2014 v 12:00

Jo, s tím vstupným máš pravdu, už by se pak dalo chodit za prachy i pro chleba a toaleťák =D no, každopádně jsme moc ráda, že jsme o nic nepřišla. Na kosmetickcýh veletrzích jsme byla loni poprvé a rovnou na obou podzimních a kdybych se na prvním nevykravila tak s eMkou a Renčou (z Omnia) a nenašly slevy v Ilcsi stánku, tak by to byl jen takový hezký den zkažený 2hodinovým chozením v odkysličené hale plné bláznivých manikérek a kosmetiček. Každopádně, co jsme koukala, tak na tomhle byl sortiment obdobný a já si zase radši počkám na ten podzimním. Nějak mám pocit, že tam se toho sejde i víc a lepšího - páč je to jedna z posledních kosmetických akcích, na kterých můžou představit chystané novinky třeba na Vánoce. Jo a co mě dostalo - občerstvení hodné všech, co se zajímají o pleť, nehty, kosmetiku a vizáž - stánek KFC a vedle klobásy!! =D

20. března 2014 v 12:02

Konečně někdo, kdo má na Sleek názor stejnej, jako já... Mám tu slavnou paletku, jako dá se to nanýst na oko, ale kvalitní stíny si přesdstavuju jinak. Už jsem začínala mít strach, že je se mnou něco v nepořádku, když jsou z těch paletek všichni tak naruby. Pak jsem si koupila Naked 2 a potvrdila si, že můj úsudek byl v pořádku a kvalitní stíny jsem si představovala správně - přesně takhle :D.

Zvířecí chlupy dobrý, to se cení, že nás toho ušetřej (ne, vážně, já to chci vědět, co to má bejt sakra?). Ještě víc mě ale zaujal popis zahuštění řas... ,,3D, 4D... až 8D" :D

20. března 2014 v 12:23

na oba veletrhy jezdím pravidelně už několik let, vstupné raději řešit nebudu, kdybych neměla lístky, tak tam prostě nepojedu, protože 130Kč je moc (i zlevněné za 90Kč mi přijde jako moc), kdyby dali 50Kč, tak by rozhodně udělali lépe :)

co se týče toho, že se veletrhy konají v pátek a v sobotu - v pátek tam většinou jezdí školy, na Interbeauty v Holešovicích vždycky stojí tak 100 mladých slečen a čekají na vstup, většinou třeba kadeřnice a nebo kosmetičky :) a nebo mohou v pátek jít ti, kteří se tím živí. Dříve když nebyly žádné eshopy apod. se jezdilo nakupovat právě sem (vím to od mamky, protože dřív dělala nehty, tak jsem jezdila s ní, a dřív opravdu nebyla možnost si koupit gely, pilníky atd jinde než právě na veletrzích) :)

bohužel dneska už se na veletrhy tlačí hodně firem a některé využívají toho, že spousta lidí neumí nakupovat na ebay, protože 95% těch serepetiček na nehty je prostě z ebay s mega přirážkou :) Takže toto já rovnou přeskakuji :) A kupuju si většinou nějaké pilníky, výživy, base a top coaty, gely a laky :) třeba OPI se prodávají za 175Kč nebo 99Kč, což je fajn :)

a ten druhý pavilon - on je primárně určen na ty soutěže, které se konají, ale ty hadry by si mohli odpustit, protože to pak kazí celkový dojem a fakt nechápu, jak tam někdo něco může koupit :D

já jsem tentokrát koupila jenom paletku a rtěnku od Sleek a bázi od Artdeco, jinak všechno co jem potřebovala jsem koupila na pozdimním veletrhu :)

20. března 2014 v 13:50

Jediny veltrh, na akom som kedy bola, bol veltrh prace.. A ako pracujuca osoba krutim hlavou nad tymi otvaracini hodinami. Nad cenou vstupneho (za to, ze tam mozem utracat prachy) uz doslova dviham obocie. Inak to mohla byt fajn akcia na odpoledne s kamoskou ^^ dala by som sa nahovorit na take kozmeticke sliedenie po stankoch:)

20. března 2014 v 14:24

@Rena hm, jsem ted mrkla a pri vyplneni formulare to je 150 .. to se mi teda zda furt trochu hodne, asi ozelim ;) (ale skoda, ty znacky vypadaj zajimave)

20. března 2014 v 14:26

@Mikinka klidne i pade, ale 130 je prehanka no .. ;)

20. března 2014 v 14:28

@Mitsuuko de Ak to je možný no .. klobásy teda nejvíc :D (jsem si nevšimla, možná už byly sežraný :D)

20. března 2014 v 14:29

@Swan Lake stíny jsme zkoušela jen na ruku, tak nemůžu posoudit, ale spíš celkově na mě ta značka dělala blbej dojem ...
1256D!

20. března 2014 v 14:30

@Alice in Wonderland CZ vidíš, to mě ani nenapadlo, že dřív to jinak nešlo ..

a yep, vypadalo to jako z ebay:D

20. března 2014 v 14:51

@Černá Mooraomlouvam se slečna asi komentovala můj koment který mel byt vtipný ale opět se našli rejpalove :) takže jsem to smazala abych nedělala nějaký zle ohledně Jordany/Milani :D která ale btw slečno pokud jste si všimla opravdu není zaměřena na profesionály .. Je to taková "drogerkova" kosmetika :)

20. března 2014 v 16:38

@Černá Moora

No ono hlavně se mi ta paletka zlámala vejpůl, a to nevím o tom, že bych s ní nějak neodborně zacházela, nebo mi nedejbože spadla. Jako samozřejmě se to stát může a mohl bjet vadnej kus, ale taky mi to v sympatiích ke značce moc nepomohlo :)

20. března 2014 v 17:06

@Katie
Nebuď vztahovačná, to se týkalo veletrhu jako celku. Kam se řadí Milani a Jordana je všem jasné.

20. března 2014 v 20:04

Před pár lety jsem byla na Interbeauty - dostala jsem od mamky free vstupenko, protože tam měli stánek.. Taky jsem pak zírala, že se za to platí a ne úplně málo. Ale aspoň jsem si tam nakoupila pak Shellac gely, které se normálně prodávají jen s živnosťákem profesionálním nehtařkám. No, ale znovu bych tam nemusela :-D

20. března 2014 v 20:19

@Charmedka

A byl tam i třeba Sleek?Na letošní jarní se chytám.

20. března 2014 v 20:26

@Katie Dejni je naše zasloužilá rypna, ta myslela úplně celej, nic jinýho v tom nehledat ;))

20. března 2014 v 20:27

@Swan Lake zlamala:D ale hele nedivim se, ten plast na to vypadal ..

20. března 2014 v 20:33

@Černá Mooraoká tak pokud má teď lepší pocit :D :D

20. března 2014 v 20:33

130 korun?! no nejebe im? ježiš... ale u nás sa vlastne na Interbeauty platí tuším takisto nehorázne vstupné, no ale aj tak, to si radšej pichnem drôtom do oka teda

20. března 2014 v 20:38

jo! a dnes boli dokonca v Televíznych novinách na Markíze nechtárky odprezentované ako umelkyne (takisto na veľtrhu)... a ževraj téma Slovanské legendy alebo tak nejak... citujem: "čím dlhšie a špicatejšie, tým lepšie!"

Anonymní
20. března 2014 v 21:05

Nechápu proč si myslíš, že dopoledne mají čas jen nezaměstnané a matky na mateřské, není to pravda!
Čas dopoledne mají třeba spousta studentek VŠ, na mateřské, nezaměstnané, důchodkyně, pak třeba taky ženy, co pracují na odpoledních směnách, lidé s neschopenkou, co mají vycházky jen dopoledne, podnikatelé a další ;)

20. března 2014 v 22:19

To je přece jasný, že tam musí být vstupný. On si sice pořadatel dost narejžuje na vystavovatelích, to jo, a co mám info od některých vystavujících, tak to jsou fakt drsný pálky, některým se to plus mínus podaří pokrýt tržbama, takže nula od nuly pojde, ale být tam musej, protože reklama je to jedinečná. No, ale proč by se pořadatel ještě nenapakoval na návštěvnících, když může? Doba je zlá, musíš urvat co můžeš... dá rozum, žejo 8-)
No, takže dost ironie. Já byla párkrát na Interbeauty, vždycky teda jsem schrastila někde volňásek, platit se mi to nechce. Nehtařský plastoviny mě nezajímaj, ale ty pilníky, výživy a další serepetičky si tam nakoupím ráda, ten výběr mi vyhovuje a i v tom množství mám některé svoje favority ve výrobcích. A kosmetika... ta mě pořádně bere až poslední rok a to jsem na veletrzích nebyla. Takže tak.
Jo a zrovna na tom Interbeauty bylo u stánků s hadrama a cetkama většinou docela narváno, nakonec i mnoho návštěvníků by do cílovky těchto prodejců zapadalo :-D
Verunka

21. března 2014 v 10:35

Nikdy jsem na podobném veletrhu nebyla a zatím se tam nechystám ;-) bára.kára

Anonymní
21. března 2014 v 14:15

DIKOS! :D :D design na jejich letáku nezůstává jménu nic dlužen. fakt jak retro péčko. :)

21. března 2014 v 14:58

@Alex vy se už dnes máte líp než včera, koukám :D

21. března 2014 v 15:07

@Anonymní a? co se tím snaži básník říci? :D jako zopakovala jsi, co jsem napsala, plus jsi přidala důchodkyně (schválně hádej, kolik jsem jich tam viděla - yep, ty cílovka nebudou) a studentky VŠ, které ovšem čas bežně nemají a mají být ve škole (to, že se to nekontroluje nebo mají zrovna volnou hodinu, ještě neznamená, že to je norma - zaměstnanec si taky může vzít dovolenou, že jo) - a třeba lidi na neschopence tam poběžej v celejch davech, to si buď jistá :D
prostě je ta otvíračka blbá, ftw

21. března 2014 v 15:09

@Anonymní heh, napadlo to ještě někoho jinýho :D já ten samotnej Di(c)kos už radši nerozváděla :D

21. března 2014 v 15:36

Parádní reportáž, Moorko :) Mánie Sleeku, Milani a Jordani zase přejde, jako nakonec přešla v zahraničí :) A stejně, jako přešla ta ELFí... :) Jediné, co se nepochopitelně drží, je ta obliba nevkusných plastových drápů. To nechápu!
Myslím, že kdyby ti hošíci u Milani byli fakt do půli těla a byli pomatlaní olejem, nekoupila bys tam ani ten lak a pudr :D

21. března 2014 v 18:34

Na veletrhu tohoto typu jsem nikdy nebyla, mám to trochu z ruky a nevím, zda to stojí za to. Kosmetiku Afrodita znám, přivezla jsem si pár kousků loni z Chorvatska a teprve se dostává na řadu - ale mám jen tělové mléko - neuvěřitelně krásně parfemované a taktéž tekuté mýdlo na ruce s parfemací, že bych ho z fleku vypila! Kolegyně zase měla jejich čokoládový krém na ruce a byla spokojená. Jinak Jordana produkty mi připadají nelákavé již od pohledu, Milani mám asi 3 jumbo tužky a jsem spokojená, drží celý den, rozhodně lepší než NYX - aspoň ta jedna NYX, co vlastním :)

21. března 2014 v 20:11

Norek je výrobek Vřídla? A Vřídlo vyrábí kosmetiku? A já si celou tu dobu, co chodím kolem, myslela, že vyrábí nějaký ty suvenýry, co se tady všude prodávaj - třeba takový ty pítka k pramenům nebo podobný blbinky :D Člověk se pořád učí :))

24. března 2014 v 14:09

Ježiš já se nasmála :DDD Výborně podaná reportáž :) Nejvíc mě zaujal nobilis Tilia. Ale být všude nemusím.

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...