Novinky v Inglotu

21. dubna 2014

Nastal čas na Inglotí novinky :)

Říkala jsem si, že jejich prodejnu na Chodově už asi znáte nazpaměť, tak aby to nebyla nuda pořád dokola, rozhodla jsem se pro vás tentokrát nafotit jejich stánek na Černém Mostě (a taky to bylo logisticky snadnější, páč Čerňák mívám v pravidelných plánech, což o Chodově říct nemůžu ... když nepočítám návštěvu Inglotu, tak jsem v tomhle OC byla všeho všudy asi tak 2x).

Když jsme u těch nákupáků, Inglot nově míří do Brna, kde bude k sehnání v Douglasu v Olympii (jako je v Praze v Debenhams) a usilovně se pracuje i na plnohodnotném eshopu.




Stánek je sice oproti prodejně menší, ale má cca dvě výhody
První nespornou je denní světlo pár kroků od něj, které sem štědře proniká stropem - tím pádem jsou odstíny vidět věrněji a lépe se vybírá. Komeckonců je to znát i na fotkách, kde jsou barvy tentokrát mnohem přirozenější než z prodejny.
Pro někoho pak může být druhou výhodou jiný personál. Na Chodov jsem totiž ohledně něj četla občas výtky, že je nepříjemný. Sama to potvrdit nemůžu, ke mně se tam nikdy divně nechovali (i když jsem tam nebyla kvůli blogu). Navíc má teď Inglot novou posilu, Adélku, která má na starosti mimo jiné i jejich FB a pozvala mě obhlédnout novinky - sice v době focení byla na Čerňáku, ale jinak působí na Chodově, a upřímně říkám, že je velice milá a ochotná (a má ráda kosmetiku Toma Forda, což se počítá :D), takže pokud byste na Chodově potkali ji, tak zklamaní tutově odcházet nebudete. Ale koho ani na Adél neukecám, tak Čerňák vám to jistí (dole mimochodem vidíte část rovněž sympatické kolegyně Adélky prchající ze záběru ;)




První várku přírůstků do sortimentu vidíte níže - sérum na řasy, řasenka a linky.
Řasenku měli poslední, prý je dost žádaná. Co jsem ji zatím zkoušela, tak to asi chápu, protože mám díky ní řasy až do nebe :D ... musím uznat, že už delší dobu na mě řasenka neudělala takový dojem (a to jsem k ní přistupovala docela skepticky, protože kartáček je silikonový a ty mi jinak moc nesedí).





Rozjasňující pudry.
Na výběr je několik odstínů (světlý, tmavší, do růžova ..) a všechny obsahují drobné třpytivé částečky, jež mají za úkol odrážet světlo.






Při nákupu nad 1000 Kč je momentálně možné si výhodně pořídit jednu z barevných tašek.






Další novinkou jsou matné neonové rtěnky.
Mají parádní výdrž (přežijí jídlo i pití) a ani jsem si nevšimla, že by nějak výrazně vysušovaly (což jsem o matných párkrát četla).





Houbičku na make-up jsem vám už ukazovala tady, ale bohužel na Čerňáku nebyla, tak jen promo fotka pro připomenutí.





Do freedom systému přibylo duo tvářenky a rozjasňovače (ta menší část). Mně se samozřejmě nejvíc líbila růžová vlevo, to je takový můj klasický odstín. Prý jsou jemněji pigmentované, ale musím říct, že mi to ani nepřišlo (což je ale možná tím, že jsem zkoušela jen tu křiklavě růžovou, on u tohohle odstínu stačí vždy jen jemný závoj barvy).





Na závěr ještě pohled na fascinující řasové kreace ;)




Podrobnější recenze některých novinek budou brzo následovat :)









A soutěžní restík - Dr. Popova vyhrává kometář č. 8, Claire. Gratuluji! :)

Co vy a Inglot? A která z novinek vás zaujala nejvíce?


16 comments

21. dubna 2014 v 8:07

Zaujala mě řasenka, určitě se na ní brzy kouknu :)

21. dubna 2014 v 8:14

Dost mě bude zajímat to sérum na řasy, už jsem vyzkoušela ledasco, abych neměla řasy jak vypelichaný koště, ale zatím marně. :)

21. dubna 2014 v 8:24

Vede Inglot nějaký set na úpravu obočí?

21. dubna 2014 v 10:09

@Myyna já zatím nezkoušela nikdy žádné, tak jsem taky dost zvědavá :)

21. dubna 2014 v 10:19

Mam rada jejich matujici pudr. A vubec me Inglot sere - chodim kolem nej na Cernaku trikrat tydne a trpim jak zvire :-)))

21. dubna 2014 v 12:48

ta řasenka mě hodně láká. řasy až do nebe... hmm hmm :) ještě mě zaujaly tvářenky, podobné jsou teď ty od Catrice, ty máš myslím taky, že? musím teda říct, že na to, že je to drogérka, jsem lepší tvářenku hodně dlouho neměla. drží jak přibitá až do noci!

21. dubna 2014 v 12:56

Bohužiaľ s Inglotom nemám zatiaľ žiadne skúsenosti, na SVK sa asi ani vôbec nedá zohnať. Zaujala ma hlavne riasenka a krásne odtiene líceniek.

21. dubna 2014 v 16:36

Jej, tam bych vydržela okukovat věci "setsakramentsky" dlouho, chudák moje peněženka :D Jinak ty matný neonový rtěnky vypadají božsky :)

http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/04/my-fragrance-collection.html

21. dubna 2014 v 17:31

Inglot dělá jediný make-up, který mi sedne. Mám velmi bledou pleť s neutrálním podtónem, což je dost pech. Pokud už najdu něco, co je dostatečně světlé, má to povětšinou růžový podtón, ve kterém vypadám jako spařené prase, v menšině žlutý, který mi vyrobí žloutenku. Jedině AMC Cream Foundation mi sedne dokonale, hurá. Včera jsem si na zaheslovanou slevu koupila dva do zásoby.

Anonymní
21. dubna 2014 v 21:17

ahoj ahoj, vím, že to je trochu off topic, ale potřebovala bych poradit - čím zafixovat obočí? Mám ho černé a relativně dlouhé, akorát se mi ho nedaří udržet na místě a pořád ho začesávat mě nebaví... Děkuji, Kája :o)

22. dubna 2014 v 9:38

Jako kdybych ja nemela doma 5 neotevrenych rasenek....protoze tahle nova me zaujala!

25. dubna 2014 v 11:31

ach jo, tolik nových řasenek, které chci. ale bohužel, moje spotřeba je tak 3/4 roku na jednu řasenku a to jí vyhazuju většinou proto, že jsem už znuděná z používání jedné a té samé takovou dobu a je mi to blbý, když se má řasenka měnit co tři měsíce :D

Anonymní
28. dubna 2014 v 20:07

já nevím...mě ten inglot tak nějak láká, ale zároveň neláká :-D

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...