Hyaluronové sérum Nobilis Tilia

3. května 2014

Hyaluronové sérum jsem vám ukazovala už před nějakou dobou v nákupních novinkách a na recenzi jste byli podle ohlasů docela zvědaví, tak konečně je to tu ;). Faktem je, že jsem s ní chtěla počkat, až ho celé vypotřebuji, páč nejsem moc příznivec psaní finálních dojmů na pleťovku po třech namazáních  ...

Sérum jsem k recenzi dostala přímo od Nobilis Tilia, což byla super náhoda, jelikož bych si ho brzo koupila tak jako tak. Někdy holt spolupráce vyjde parádně. Pořídit ho můžete ve velikosti 20 a 50 ml. Vzhledem k ceně za obě varianty bych rozhodně šla rovnou do padesátky. 







Nemusím dodávat, že na účinek jsem byla dost natěšená, jelikož s hyaluronem mám z dřívějška jen dobré zkušenosti. Očekávala jsem primárně kýbl hydratace, omlazení, vyhlazení a vůbec, ale nakonec to dopadlo nečekaně trochu jinak ;)






Sérum je vybaveno kapátkem, nanášení je tedy super hygienické. Dávám navíc plus za to, že sklo lahvičky je naprosto neprůhledné, což pomáhá udržet obsah ve 100% kondici.

Konzistenčně jde o nepříliš hutný gel. 
Pokud se týká parfemace, oproti výše zmíněnému séru od Juju (které nevoní nijak), tady cítím sladké květiny, což se mi líbilo na první počuch. Ale už jsem na jeho vůni četla i výhrady (což teda nepochopim, mně se zdá úplně neškodná ;), tak se případně nedivte, holt individualita je metla lidstva, lol.






Ale vy jste samozřejmě nejvíc zvědaví na dojmy z používání, je mi to jasný.

Sérum se používá pod krém - ráno i večer, pokud chcete. 
Ideální je pleť před nanesením navlhčit. Já se většinou stříkla růžovou vodou Purity Vision a na ještě mokrou pokožku nanesla pár kapek séra. Byla to taková příjemná aromaterapeutická chvilka, jelikož voda voní úžasně a sérum taky. Vsáknutí je téměř okamžité a pleť je po použití viditelně vypnutá a krásně jemná.
Potom jsem mázla krém dle chuti, docela to střídám.
 
No a jak už jsem zmínila, byla jsem si naprosto jistá, že sérum bude úžasně a dokonale hydratovat a vyluxuje všechny náznaky vrásek, botox hadr. A teď si představte, že bez ohledu na tohle očekávání se to nějak nedělo. 
Jak už jsem psala, všimla jsem si, že pleť je po vypnutější, to jo, jenže tohle já naštěstí ještě tak nepotřebuju .. ale samo věřím, že pokud má někdo pokožku povadlejší, bude nadšený. Efekt na linky jsem ale pořád nějak nezaznamenávala. Což souvisí s tím, že pleť nebyla ani nijak výrazněji hydratovaná, než když jsem použila krém samotný. 
Aby bylo jasné, jak to myslím, tak vypnutá pleť neznamená bez linek ... prostě vidíte, že jako celek ji sérum zpevní a zvedne, ale drobné vrásky a póry jsou pořád znát (nevyplní je to jako silikon).

Zato jsem si ale časem začala všímat jiného přínosu používání séra, takového, se kterým jsem na začátku vůbec nekalkulovala, a o to víc je reálnější (nezafungovalo tady žádné přání je otcem myšlenky ;) - pleť se mnohem lépe regenerovala. Veškeré podráždění, pupínky, zarudnutí po čištění mizelo mnohem rychleji, než bylo obvyklé. Tenhle efekt byl tak znatelný, že jsem si ho všimla, i když jsem nic takového nečekala a cíleně nesledovala.



 


Verdikt je tedy jasný: sérum jednoznačně doporučuju jako výkonný prostředek pro regeneraci pleti. V tomhle ohledu funguje zázračně. A ti, co to potřebují, určitě ocení i jeho schopnost pleť vypnout.



Co vy - zkoušeli jste? Dojmy? ;) A z jaké pleťovky jste byli naposled nadšení?



40 comments

3. května 2014 v 9:57

Já byla takhle nadšená z S5 séra (měla jsem variantu Calming). Dostala jsem ho od trb v době, kdy jsme byla totálně zoufalá, protože jsem byla docela rozhozená a na pleti se to projevilo tím, že odmítala pozitivně reagovat na cokoliv sebeoblíbenějšího z minulosti, byla přecitlivělá, zarudlá (je český ekvivalent pro diskomfort? mi to moc český nepřije). Začal jsem ho používat místo krému, protože konzistencí to je spíš řídký krém než sérum a během asi tří dnů vypadal pleť úplně jinak. A nekonal se žádný efekt závislosti, nedávno jsme ho dopotřebovala a mohla jsem se v klidu vrátit ke svým dřívějším přípravkům. Ale jakmile dopotřebuju, co mám (mám totiž obrovskou butylo biofáze, která mi dělá fakt dobře - santal), tak vyzkouším další varianty, nejvíc mě asi láká replenish, protože je v něm rakytník a ten já fakt můžu, cpu ho, kam se dá. Za sebe můžu říct, že i když jsou drahý, tak za ty peníze stojí.

3. května 2014 v 10:05

Na regeneraci pleti je taky výborný Infadolan s čistým přírodním lanolinem (velká tuba asi za 60 Kč v lékárně), ale chápu, že to není žádný kosmetický terno, lol... Dlouho jsem taky používala Advanced Night Repair od Estée, nemusím jistě představovat, ale musím říct, že je to tak nějak furt stejný i když ho nepoužívám... Takže začínám být k těm tzv. kosmetickým zázrakům dost skeptická, imho nejlepší na pleť jsou litry čisté vody. Vypít. Denně :).

3. května 2014 v 11:18

Odkoupila jsem od Kristýny, která ho pro tu vůni nevydýchala. Já v něm tedy květiny necítím, ale o tom zas jindy, testujeme s Verčou obě a určitě něco časem sepíšem. Zatím jsem ho teda použila párkrát a z těchto pár okamžiků taky nemám dojem jakési super-hydratace, ale dám mu čas. Nakonec, pokud se mi prokáže ta regenerace, taky dobrý, to se hodí dycky.
Verunka

3. května 2014 v 12:05

@Myyna tak ona regeneruje treba i indulona, zejo, ale pod make-up bych to nedavala:D

3. května 2014 v 12:06

@Dvě Verunky a co tam citite? ;) u me to jsou proste kytky s medem ..

3. května 2014 v 12:12

Tohle sérum mám taky a souhlasím, červené fleky po pupíncích mi mizely o dost rychleji! Vůně mi taky nevadí, narozdíl od smradlavého arganového oleje, který jsem si objednala spolu se sérem :D :D

3. května 2014 v 12:24

@Dvě Verunky
Veru tam má taky ty kytky. Já tam cítím něco vyloženě medicínského, úplně po chuti mi to není, ale dá se (když na to navrch prsknu ještě krém). Oproti níže zmiňovanému argaňáku od téže značky nebo oproto heřmánkovému lipio séru od Hadka je to blaho! :-P
Verunka

3. května 2014 v 13:07

Toto sérum chcem vyskúšať. Celkom by sa hodila aj regenerácia pleti.

Anonymní
3. května 2014 v 13:07

Kyselina hyaluronová mě zajímá čím dál víc. Jakou bys mi teda teda doporučila spíš? Tu od Juju nebo Nobilis Tilia?

3. května 2014 v 13:38

tohle sérum mě nikdy nijak nelákalo, vlastně ani samotná značka ne. navíc začínám být celkem skeptická ke všem "na-tuty-musíš-mít" produktům, protože já jsem z nich povětšinou zklamaná :D

3. května 2014 v 14:18

@Dvě Verunky sla jsem ocuchat lahvicku, ale porad kytky ... Ale co me driv nenapadlo, ja tam vlastne trochu citim Guerlani L' Instant :D

3. května 2014 v 14:19

@Beauty of Body and Mind koukam uz druha pochvala arganaku po sobe :D ok, tomu se teda vyhnu:D

3. května 2014 v 14:21

@Anonymní od JuJu bych doporucila primarne ten krem :) pokud jde o serum, tak tohle hodne regenerovalo, Juju zase naopak hydratovalo (ale hojeni jsem si nevsimla, spis ucpavani poru, pokud jde ho pouzivala kazdy den, coz se zase naopak tady vubec nedelo .... ocividne neni kyselina jako kyselina :D)

3. května 2014 v 14:24

Tohle sérum mám výhledově taky v plánu. Teď používám Hada Labo a jsem taky moc spokojená.

3. května 2014 v 14:27

@Natálje ja jak z ceho, tak pul na pul .... Neco je super (radiant concealer), neco nepochopim (catrice concealer)

3. května 2014 v 14:31

@Černá Moora Obloukem!!!! :D Někde jsem četla něco o chlívku a říkala si, že to někdo dost přehání! Ale upřímně? Nepřehání :D

3. května 2014 v 15:24

Tyjo, faktiš? Já ho prodala Verunce, protože jednak mi s obličejem nic nedělalo a jednak jsem nemohla vystát ten smrad, přišlo mi to jako shnilá hlína nebo tak...bylo to cítit i z obličeje! Třeba celou noc, fuj...prostě jsem to nedávala :D. Sérum od Eveline Cosmetics je tisíckrát lepší (i pleť je vypnutější) a aspoň nemsrdí.

Anonymní
3. května 2014 v 16:18

Voní jako rozkvetlá hrušeň! A účinky pozoruji stejné - stroupky, cokoli roznípaného aspol. mizelo podle mého 3x rychleji, než obvykle...

3. května 2014 v 16:36

Taky pozoruji rychlejší hojení,ale i hydrataci a rozjasnění, mám již druhé balení a na séra S5 se chystám :)

3. května 2014 v 16:47

Mam a miluju! Zacinam trosku ujizdet na Nobilis Tilia.:-) koupila jsem si ho spolecne s kremem Nobela od nich, kterej pouzivam na noc se serem (pod make up je krem bohuzel mastny, jinak bych ho pouzivala i rano). A az tohle serum me zbavilo mych supinek na tvarich. Do te doby nezabiraly zadne ultramastne ani ultrahydratacni kremy, uz jsem to vzdavala. Takze za me velke ano. Jo a mne voni, obcas k nemu cucham i pres den.:-)
Jo, Mooro, dotaz - psalas pozitivni recenzi na jejich krem Elizabeth. Hodi se dle tebe i pod make-up? Vazne o nem uvazuju, ale radsi bych ho mela na den, protoze zatim se zda, ze Nobela u me na noc chvili vydrzi.

3. května 2014 v 17:06

Mám ho a máme spolu takový rozporuplný vztah.Nejdřív mi přišlo úžasné,pak mě začlo skoro až vysušovat-obličej byl až tak nesnesitelně "vypnutý" že prostě pnul:) ,a teď se k němu ráda vracím,ale jen občas,né denně.Možná je fakt něco pravdy na tom,co tvrdí pan Hádek o hyaluronu (že ve své podstatě nakonec pleť vysušuje...)

3. května 2014 v 18:04

@Anna Ananasová to vubec neznam, ale koukam, ze to vypada slibne ... Bude recenze?

3. května 2014 v 18:06

@In your face! a jeste ti to takhle drzelo jo? to ja teda necitila po namazani uz nic ... a ze by to nevadilo ... Napada me leda jina sarze, jinak nepochopim ;€

3. května 2014 v 18:07

@Anonymní jj, jako nejakej rozkvetlej strom, to je trefny

3. května 2014 v 18:09

@Marcela Š. na supinky netrpim, takze to je dobry vedet, ze to zabira i na ne ...
Elizabeth pod krem uplne klidne, pekne tu plet zvlacni :) jinak nobelu tady mam nekde vzorecek, musim najit a prubnout

3. května 2014 v 18:11

@Elvin McForest chtela bych bejt chemik a overit si to, takhle je to furt jen neco, cemu clovek bud muze verit, nebo ne ... Ze by vysusoval mi totiz neprijde .. v kremech je ucinny, ale jen samotny se pouzivat neda ..

3. května 2014 v 18:35

@Černá Moora diky moc za info.:-) A Nobelu zkus, schvalne jak ti bude vonet, ma to byt vanilka, ale je to takova zvlastni nechemicka vanilka, hrozne me nadchla. Na tvuj popud mam od nich i Francouzsky jil a funguje bezvadne na cerne tecky, takze zatim u me boduji na plne care.

3. května 2014 v 20:10

@Dvě Verunky
Hej, jako kytky jsem ochotná akceptovat, ale Guerlain?? Wth? :D

3. května 2014 v 21:01

Páni, teď jsi mě zase na něco nalákala :D Hlavně mám ráda přírodní kosmetiku obecně, takže se budu muset za něco odměnit. Důvod se vždycky najde :D

http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/05/spotrebovano-duben-2014.html

4. května 2014 v 12:11

Nevypadá vůbec špatně, myslím že nejsem zrovna ve fázi, co bych potřebovala omladit, ale stejně mě to docela nalákalo, vzhledem k tomu, že se blíží den matek:) :D

4. května 2014 v 19:01

Já jsem se na něj taky chystala a výhledově chystám, ocenila bych právě tu rychlejší regeneraci, té jsem si všimla právě už těch hyaluronových kapslí od Balea, což byl úlet, vůbec nevím, proč jsem je kupovala, ale byla jsem s regenerací na výsost spokojená.

5. května 2014 v 18:45

Aj mne vonia trochu ako hruska, ale nadhnita…. ale nie je to az taky intenzivny zapach ako ma napr. REN.

Anonymní
5. května 2014 v 20:42

Ježíšmarjá,Guerlain,kytky a kvetoucí hrušeň.:-( Já byla namlsaná argaanem od Nobilis,takže jsem koupila hyaluron rovnou padesátku a cítím v tom splašky a výkaly nebo co.....U Verunek tohle bylo o arganu z Nobilis,teď už vím co měly asi na mysli.No,mažu to na noc na dekolt.nevyhodím to,mám pocit,že to nějaký pozitovní účienk má,ale smrdí to jako rasův pytel.

10. května 2014 v 20:59

@Černá Moora
Argaňák obecně může být i v pohodě, ale ten co jsem měla od Nobilis Tilia zůstal téměř netknut, protože to se fakt nedá! Veronika

13. května 2014 v 11:14

Takže, ako sérum tak aj Bio Argánový olej som si od Nobilis Tilia objednala spolu :).
Sérum ráno, olej večer.
Zatiaľ veľké rozdiely nevidím, ale máš pravdu, že sa mi pleť regeneruje oveľa rýchlejšie :).
Predýchať argánový olej bol dlhotrvajúci zážitok, ale čo už s ním keď ho mám doma :). Smrad neskutočný, ale táto mazanica čo si dám na noc na tvár spôsobí, že sa ráno zobudím s neskutočnou pleťou (a to už smerujem míľovými krokmi "40"). Takže tú chvíľu čo to cítim, to vydržím.

Anonymní
14. května 2014 v 12:49

@Černá Moora

Tady: http://50shadesofanna.blogspot.cz/2014/05/hada-labo-to-proste-musite-mit.html

Anonymní
15. května 2014 v 11:38

Arganový olej od Nobilis Tilia používám a nepřijde mi, že by smrděl... ale každému vyhovuje něco jiného...
Vůbec hodně věcí od nic mám a jsem s tím maximálně spokojená. To Hyaluronové sérum už používám někdy od ledna či února, spolu s Biofází a právě arganovým olejem a výsledky jsou fakt vidět...

Anonymní
21. dubna 2018 v 7:56

Já používám sérum tři dny......zdá se mi že mám po něm červené flíčky,které svědí......jinak ale plet opravdu krásně vypne....

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...