Novinky z DM (varování: obsahuje must-haves)

4. května 2014

Novinky se mi tady tentokrát nakupily hned ze dvou balíčků. Takže jedny novinky budou už tak trochu starší novinky ... ale zas je škoda je neukázat. Kdo už je viděl několikrát, tak prostě zavře oči no :D
 





První je věc, kterou jsem zapomněla samostatně vyfotit, ale vidíte ji (resp. její kus) na první fotce vpravo: jedná se o novou (oranžovou) verzi tělového mléka do sprchy. Nebo abych byla přesná, o tělový olejový balzám do sprchy. Oproti modré verzi má být více výživný a určený pro velmi suchou pokožku (modré je pro suchou pokožku).
U mě se nicméně od modré verze nic nezměnilo, pořád trpím nechutí tyhle věci používat. Takže jsem ho ještě nezkusila ani jednou. Zato jsem mezitím znova dala šanci modré, a prostě si nemůžu pomoct, ale cítila jsem se pak děsně upatlaně a měla chuť se jít sprchnout znova. Holt nebudu na tyhle vynálezy cílovka a balzám asi bude čekat nový páníček.




Druhá věc je na stejné vlně - sprcháč s olejovými perlami, které mají zvláčňovat kůži. To je teoreticky mnohem lepší nápad, ale prakticky jsem žádný takový efekt nezaznamenala a oproti bezperlovým sprcháčům bohužel nevidím rozdíl. Ani vůně mě moc neuchvátila, uměj u Balea teda líp ...





... jako se například zadařilo u tohohle jahodového. Voní stejně chutně jako vypadá, fakt můžu doporučit, parfemace není ani trochu chemická, naopak věrně jahodová.





Krém na ruce s vůni papáji a podmáslí. No, docela zvláštní kombinace. Nebo že by měl evokovat kefír? ;) Z pohledu člověka, co ho na tropicky-ovocné parfemace neužije, musím konstatovat, že mě zrovna dvakrát neuchvátil. Vsakuje se skoro okamžitě (a přesto nemáte pocit, že jste se ničím nenamazali), ale vůně je prostě papája ... no co už, tohle je prostě čistě o preferencích a papájofilové to vezmou přímou cestou do DM.





Odlakovač s houbičkou Ebelin
Velice praktická věc, pokud odlakovávání nehtů nenávidíte stejně jako já, jelikož s ním je celý proces rychlejší a navíc se zbavíte hory otravných špinavých tamponků. Už jsem tuhle vychytávku párkrát dřív měla od jiných značek, ale tenhle DMácký má výhodu, že je mnohem větší a houbička je pevnější a prst pěkně obemkne, tím pádem je odlakovávání účinnější.








Letní limitky si jedou na vlně ovocného tance.

Carambola sprcháč voní jako bonpar, zase nic, co by mě porazilo. Na druhou stranu, vážnější karambol jsme spolu neměli (ach, jsem tak vtipná a nápaditá).
Mangový sprcháč mám v živé paměti ještě z loňského roku, absolutně jsem se nedonutila ho používat a nakonec někomu věnovala. Tak jak to asi dopadne tentokrát.
Tělové mléko s melounem ale všechno vyváží. To je totiž super úžasné. Ačkoli na obalu je červený meloun, já tam jednoznačně cítím žlutý (jehož vůni úplně miluju). Kdo je na meloun, tak nutně potřebuje.







Od Balea si pořád dokola kupuju základní modrý balzám na rty (zvláčňuje, není bílý, pěkně voní = splňuje vše, co od balzámu chci). Pár jeho limitek jsem už zkusila, ale nikdy mě moc nedostaly, takže po tomhle mandlovém jsem hrábla spíš tak jako náhodou. Ale vyplatilo se. Ačkoli mi nepřijde, že by nějak úžasně hydratoval (modrý je lepší), tak voní jako marcipán ---> tzn. že vše ostatní mu odpouštím a jsme BFF :D






Aby i dekorativce bylo učiněno zadost, mám tady i tři kousky od Alverde.

Balzám na rty (s jojobovým olejem a bambuckým máslem) je překvapivě fajn. Nějak jsem se na něj nejdřív moc netvářila (mám teď čistě Chubbynové období), ale barva se nakonec ukázala jako vůbec ne špatná, docela mi jde, a navíc jsou po něm rty pěkně ošetřené. S výdrží to je klasika, prostě než něco sníte, ale do té doby drží fajn a rty tak trochu i nastainuje.

Řasenku oproti tomu vidím jako krok vedle. Samozřejmě hlavně ten řídký konec, s ním si nedovedu představit, že by líčení řas nevedlo jen a pouze k hluboké frustraci.

Alverde pečující olej na ruce - je pro mě trochu záhada. Než jsem si přečetla leták, tak jsem myslela, že to je na nehty (přece jen ta lahvička je dost malá), ale ne no. Obsahuje meruňkový olej, díky čemuž voní jako meruňková marmeláda, ale co dál, to si leda vygooglovat, na lahvičce to není. Na obě ruce jsou potřeba tak 4 kapky, a přestože jde o olej, vsakuje se bleskově (a to není potřeba ani ruce vlhčit, jak to u olejů bývá).





Must-havy jsou tedy jasné: jahodový prcháč, odlakovač, melounové mléko a marcipánový bazlám na rty.




Co vy - zkoušeli jste už něco z novinek? A jaká letní limitka (značkám se meze nekladou) vás zatím uchvátila nejvíc?

btw. pokud je něco z DM privátních značek, na co by vás zajímala recenze, tak napište - obsah příštího balíčku si totiž můžu vybrat sama a zatím moc netuším, co zvolit ;)



49 comments

4. května 2014 v 8:27

Mě zaujal ten Alverde lesk na rty...asi po něm kouknu. Olje bych asi stejně používala na nehty, na ruce je to pro mě nezvyklé.

4. května 2014 v 8:40

Mě zaujalo hlavně to Alverde. Balea se mi sice v drogérce na první počuch strašně líbí, ale když si ji přinesu domů, tak se mi ta chemická vůně po pár použitích zprotiví.. takže já jen očuchávám, ale vždycky vrátím do regálu :)

4. května 2014 v 8:59

Já osobně miluji vůni sprcháče s perličkami, ne že by nějak zvláčňoval, ale vůně jablečných květů mě naprosto dostává! Včera jsem si od nich z limitky zakoupila jablečný šampon pro normální vlasy, abych ho mohla střídat se šamponem od Balea, myslím, že je to třešeň s perlami. A měla jsem včera ještě v ruce jeden svěží sprcháč, už si nevzpomenu na jméno a na webu je také nemají. Každopádně sprchové gely a šampony můžu! Od alverde jsem měla jen tvářenku a ta nebyla špatná, ale třeba ten olej na ruce mě vůbec nezaujal. bára.kára blog

4. května 2014 v 9:10

Melounové mléko rozhodně chci, voní skvěle, po jahodovém sprcháči pokukuju a mandlový balzám je skvělý, také jsem ho kupovala kvůli tomu, že jsem doufala ve vůni macipánu :)
Giveaway

4. května 2014 v 9:14

Zkusím ten meloun a olej na ruce, to mně zajímá. Já objevila Alverde odličovač, takový zelený, s olejem, co se musí protřepat, než se použije a připadá mi, že není vůbec špatný. A ještě jsem začla používat Alverde olej na konečky vlasů (žlutý s arganem), ale dost hnusně citrusově smrdí (to nesnášim), předtím jsem měla Redken a tu úžasnou vůni už asi nikdy ničím nepřebiju. Takže tak.

4. května 2014 v 11:02

Mám ten jahodový sprcháč a je úžasný, přesně jak řikáš - žádná chemie, je fakt věrohodný....:)

Anonymní
4. května 2014 v 11:03

Z dmkovych znacek uz jsem asi vsechno postupne vzdala... vetsinou sprchace a pod. nakoupim v akci u neceho 'znackovejsiho' (napr. Dove) za podobne ceny a je to jistota. Od Alverde se mi ted libil (a je dobry) transparent pudr, ale byl jen limitkovy, takze ten uz asi nesezenes :/
ladto@seznam.cz

4. května 2014 v 11:25

balzám na rty teda musím mít! zaujal mě ten odlakovač, já mám od Essence a jsem spokojená, tak příště zkusím tenhle. nevadí mi v tom máchat prsty, jak tomu občas někdo vyčítá. naopak nesnáším, když mám spoustu smrdutých tampónků v koši a zas jsem líná chodit po každém odlakování do popelnice, že. letní limitka bude asi fajn, meloun jsem voněla, jenže já moc na mazání nejsem, škoda, že meloun není ve verzi sprcháče. nebo je? já ho ještě neviděla

4. května 2014 v 11:35

Hmm, tak to mám asi za to, že jsem ti vnutila Sephora stíny, protože ty jsi mi právě vnutila minimálně alverde balzám na rty, marcipánovej Balea balzám, sprcháč s jahodou a melounový těl. mlíko - já právě vůni červenýho melounu moc nemusím, ale žlutej, to je jiná! Jinak já bych si z dmka poručila asi nějakou tvářenku alverde, růžovej krém (ten, co jsem měl v oblíbencích) a možná tn novej peeling na tělo Balea, jinak nevím, nic mě extra nenačutlo. Jo, a prý mají docela slušný věci na celulitidu (Balea).

4. května 2014 v 11:46

mně už občas přijde, že ty vůně Balea sprchových gelů jsou neustále to samé dokola. tyhle jsem byla také očuchat, a teda né že by nevoněly hezky, ale už mě to neba :D

4. května 2014 v 11:51

Já nevím ale ty jejich sprcháče a krémy na tělo mě poslední dobou moc neberou. Kvůli vyrážce taky můžu používat jen to nejšetrnější a tohle jsem musela odložit stranou. Ale voní mi, to jo :-)

4. května 2014 v 12:00

alverde deodorant -vonia po citronoch,je s rozprašovačom.žltý melón môžem,uvidíme či odolám okoštovať.

Anonymní
4. května 2014 v 12:02

Balea sprcháče a krémy já prostě můžu:-) Určo bych zkusila alverde tvářenky, ten gel či co to je na obočí je taky hodně oblíbený... :-)

Le Poisson - Lifestyle/Beauty blog

Anonymní
4. května 2014 v 12:25

Já jsem si pořídila sprchový gel od Balea s vůní melounu, ale odložila jsem si ho až na léto, kdy bude tahle skvělá vůně perfektní!

By-Moni

4. května 2014 v 12:53

@Natálka - Little Gem

toto je kompletný sortiment letných limitiek: http://s30.postimg.org/z5u3yjkpt/Balea_Sommer_LE_2014.jpg

lenže vraj tie limitky sa na predajne naskladňujú len raz, takže čo sa vypredá, to sa už nedoplní :/

4. května 2014 v 13:22

od Alverde můžu doporučit vlasovku, konkrétně třeba meruňková maska je naprosto úžasná a voní jako meruňkový jogurt ;) a teď taky limitovaná tonková edice, která už byla o Vánocích - v jednom balíčku je sprcháč, pleťové mléko a krém na ruce ... jo a ještě alverdí červený toner - nejlepší, jaký jsem zatím kdy měla!

Anonymní
4. května 2014 v 14:01

Balzám na rty mě zaujal, asi se po něm podívám. Sice balzámového favorita mám, ohledně péče ho asi nic nepřekoná, ale má kalíškové balení, takže si chci pořídit ještě nějakou tyčinku do kabelky. No a vůně bude asi jedno z rozhodujících kritérií, protože si nemyslím, že by jakákoli drogerka mého favorita překonala z hlediska funkce. Melouny mě baví, takže taky díky za tip. Já nevím, tyhle odlakovače s houbičkami mi odjakživa přišly nepoužitelný, protože jsem si v tom odlakovala dva nehty, houbička se nacucala barvou a pak už akorát neodlakovávala, ale matlala a měla jsem ještě barevný prsty... (Odlakovávat si s tím červený nehty znamená, že je ta věc tak na jedno použití...)

4. května 2014 v 14:13

@Natálje a tak asi jo, zas kdo si kupuje sprchace nonstop ;) spis proste kdyz dojde, tak se nejaka pekna vune hodi, a tady je zrovna par vhodnejch .,,

4. května 2014 v 14:15

@Natálka - Little Gem taky nejsem na mazani, ale tenhle je tak nunu, ze si obcas maznu aspon koncetiny ;) ono zas oproti sprchaci vune dyl vydrzi, ten si clovek uzije jen chvili ve sprse, coz je skoda

4. května 2014 v 16:37

Zaujaly mě sprcháče. Po jahodovém sáhnu určitě a láká mě i ten olejový s mikroperličkami. Tyto odlakovača mám taky ráda, takže i tento bude můj. Balea balzám na rty možná zkusím taky. Co se týče melounového mléka, tak jej oželím, ale kdyby měli sprcháč, beru jej všemi deseti. A u mangového tělového spreje zatím váhám :)

http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/05/spotrebovano-duben-2014.html

4. května 2014 v 16:51

Ses rozjela s psaním zase :-)))
Já mám ten barevný balzám od Alverde a mám k němu docela výhrady (strašně nechává mapy, nebo jak to popsat, nejde mi nanést rovnoměrně), na druhou stranu ´má skvělou barvu - mám růžový - a je fakt, že pěkně pečuje.
Zajímal by mě ten MU od Alverde, jak je tam bílá a hnědá část jako "twist" - ale to bys asi nebyla nadšená, vzhledem ke tvým zkušenostem s přírodní dekorativkou. No a pak by mě zajímala od Alverde ještě avokádová maska na vlasy (pořád na ní koukám). K vyzkoušení bych ti doporučila ze své zkušenosti Alverde máslo, mám obyčejné makadamové (vánoční limitku jsem nestihla, grrr) a je to super věc na noční mazání rukou.

4. května 2014 v 18:34

@Lucie maji i sprchac :) vys v komentarich daval Alex odkaz, kde je k videni cela kolekce :)

4. května 2014 v 18:37

@Veronika - Cosmetic Jam diky za tipy :)
Ja ten balzam jen tupu, pac je rtenkove syty a na to si nepotrpim, takze s mapama pak problem nemam no ...

A jinak jo, chci s tim trochu pohnout, pak nestiham aktuality:D

Anonymní
4. května 2014 v 19:37

preboha :O milujem marcipán,ďakujem za tip! <3 ten odlakovač by sa mi zišiel keďže aj ja neznášam odlakovanie nechtov -.- odlakuje to normálne aj tmavé laky prípadne pieskové? inak pri najbližšej návšteve dmka očuchám všetky sprcháče od baley a vyberiem si ten naj

4. května 2014 v 20:36

zaujala mě řasenka :) ale když píšeš nic moc :) a balzám na rty vypadá moc hezky :)

4. května 2014 v 22:33

@Anonymní tmave uplne v pohode, piskove nenosim, ale glitry mi to dolu dalo

4. května 2014 v 22:34

@Anonymní tohle se mi vzdycky stalo az po hodne pouzitich, asi zalezi na druhu no .., a zo nosim jen tmave a cervene

4. května 2014 v 22:35

@Lucy0077 vyhni se obloukem, nska jsem se snazila narasit a marna prace, nula objem, nula dylka

Anonymní
5. května 2014 v 1:38

Ten marcipánovej balzám na rty jsem si koupila na tvoje doporučení a nelituju, ale meloun ani jahody moc nemusím takže zbytek si asi nechám ujít. Možní kromě oleje na ruce meruňková marmeláda zní dobře.
Jinak zajímala by mě recenze Alverde deodorantů, protože mě z toho drogerkovýho sortimentu nikdy nix moc nevyhovovalo.

5. května 2014 v 7:26

Sakra, ten marcipánovej balzám mě láká :-) Těm houbičkovým odlakovačům nějak nevěřim, tak že bych to konečně zkusila?

5. května 2014 v 22:11

@soweatethem deo bylo tu :) http://cernamoora.blogspot.cz/2013/04/tip-na-funkcni-neotravne-prirodni-deo.html

8. května 2014 v 17:35

:OO Tá kozmetika od Balei je tak úžasná! Ako vidím, budem musieť zájsť opäť na ďalšie búrlivé nákupy :D Osobne sa mi kozmetika Balea veľmi pozdáva, šampóny a všetko majú tak krásnu vôňu

Anonymní
8. května 2014 v 23:25

Ten odlakovač je teda pěkně fujky, vždyť už od druhého kola si odlakováváš nehty v bordýlku z minula. A taky to pěkně obarví záhyby mezi nehtem a lůžkem barvou "všechny plastelíny dohromady", tedy takovou šedo-hnědou, fujky, co nejde dolů. Fujky, fujky, se divím, že si to ještě někdo koupí. Fujky. :D

Anonymní
8. května 2014 v 23:28

@parfumerka
Jo, a mimochodem: odlakovač ebelin je taky docela fujky (jakože ta šťávička), to bych na nehty dávat nedoporučovala, natož je v tom máčet na delší dobu.

9. května 2014 v 1:36

@parfumerka máš tam těch fujek málo, ještě přidej
jinak můžu akorát konstatovat, že na podobný hysterický fujkaře jsem dost alergická a obecně jim doporučuju, aby si zašli k psychiatrovi, jelikož nikdo jinej jim s tim nepomůže

a odlakovač samozřejmě nebarví, nic na nehtech nenechává, naopak odlakuje rychle a precizně i tmavý laky a šmrdlání nehtů odlakovačem je mnohem kratší než klasicky s tamponkama

Anonymní
9. května 2014 v 21:57

@Černá Moora
No teda fujky, to ti fakt stojí za to zuby nehty bránit vyloženě fujky produkt za to, že dostaneš pár krámů z DMka? Třikrát fujky! Zajdu si asi k psychiatrovi, protože tuhle nenažranost v životě nepochopím...

9. května 2014 v 22:07

@parfumerka podle sebe soudim tebe co?:D prestan tady ze sebe delat kravu, akorat se podobnejma teoriema ztrapnujes

A at ti psychoatr jeste pomuze se vyrovnat s tim, ze nekomu vyhovuje neco, co tys sice nezkousela, ale vis, ze to nefunguje:D bude to prace, ale verim, ze to da

Anonymní
9. května 2014 v 22:51

@Černá Moora
Zkoušela, dokonce o tom mám na blogu článek - recenzi odlakovačů s doporučením, které prospívají zdraví. Lakováním (a odlakováním) se zabývám dlouhá léta a protože si od nikoho neberu nic zadarmo a netřesu se na to, co mi kdo dá, tak můžu psát o produktech objektivně. Jakože: když je něco fujky, tak je to fujky, a nikdo mne nedonutí napsat něco jiného. Stejně tak, když je věc dobrá. Tedy já se hlavně soustředím na věci, kterých jsem zkusila desítky nebo stovky, ne na jeden ze tří za život, to bych si nedovolila posuzovat.

Čím přesně se ztrapňuju a dělám ze sebe krávu - tím, že s tebou nesouhlasím, vzteklá umíněná holčičko?

9. května 2014 v 23:12

@parfumerka tak o tom snad nikdo nepochybuje ne, nesouhlasis se mnou, si krava, opacnej nazor se nepripousti a pochybny a historicky prekonany veci jako demokracie si pestuj u sebe, tady je Moorino

Karieru v odlakovavani ti samozrejme zavidim, to se hned tak nepotka, nekdo kdo se dlouha leta zabyva odlakovavanim! fakt pecka! Akorat bych ten fetis asi dal neprohlubovala a pit to prestala, pak se prospivanim zdravi nemusis tak zabejvat ... ale beru, ze mas asi momentalne nejakej bad trip ze zkazenyho odlakovace a nebudu z tehle tvejch blabolu nic vyvozovat

Anonymní
9. května 2014 v 23:28

@Černá Moora No, jenže mně ty odlakovače tak strašně chutnají...na zdraví!

10. května 2014 v 0:06

@Černá Moora
jojo, nakonec ho taky jen ťupkám, jinak by to s ním ani nešlo.

10. května 2014 v 9:31

On se dela odlakovac s prichuti ruliku zlomocneho? Zjevne je mnamky :-P

10. května 2014 v 22:27

@Černá Moora
tak o tom snad nikdo nepochybuje ne, nesouhlasis se mnou, si krava
:-DDD to je bozi, tohle zavedu v praci :-D

Anonymní
13. května 2014 v 14:28

Ježíš, Můro, mně je ten tampon odporný tím opakovaným použitím. Snad DMko nevymyslí v rámci úspor na podobném principu i vlhčený toaletní papír.

13. května 2014 v 23:02

@Anonymní :DDDD ale fakt ne, neni to spinavy, kdyz se to nepouziva pul roku bo tak, je to jen pohodlny, jak je to mnohem vic mokry nez tamponek, clovek zatoci prstem a lak je pryc ;)

Anonymní
17. června 2014 v 18:01

Já mám ten mandlový balzám na rty, nádherně voní, hydratace není příliš velká, ale i tak ho mám moc ráda a často ho používám, jinak bych doporučila pomerančový balzám na rty (od Baley ) juicy orange v kelímku, který je naprosto super!!!XD

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...