Ve jménu krtka (Brandnooz duben 2014)

2. května 2014

Plynule pokračujeme druhou krabkou, která mi doma leží ještě dýl než Ladybox. Ale i tady je plusem, že jsem alespoň stihla obsah už vyzkoušet, víceméně.

Jak je vidět, novinkou je uspořádání v boxu, kde přibyly chlívky na jednotlivé věci. Bohužel přibyla i extra prášivá něcojakosláma. Sláma je tam teda pokaždý, ale tahle byla extra špatná. Já třeba nikdy nepochopila, že si někdo pořád dokola stěžoval u Ladyboxu, že ta výstelka špiní, mně to nikdy nepřišlo, prostě třeba na dvou výrobcích byly tři smítka. Tragééédie. Bohužel tady je to tak otravné, že mi to nedá nezmínit, fakt to bordel dělá HODNĚ, člověk by po vyndání věcí pomalu vyluxoval.



Tohle vydání mělo mít vylepšení, které mě původně hodně potěšilo (do okamžiku, než jsem box otevřela) - spočívalo v tom, že kdo měl zájem, mohl si v profilu nastavit, že nechce v boxu mít ohledně jedné věci variantu pro děti, ale pro dospělé. Teda eliminace přesně toho, co mi vadí nejvíc, častého kinder zaměření boxu. Vybranou preferenci sice neslibovali na 100 %, ale šance byla.

Pak ale krabici otevřu a vidím krtka. Jednoho. Druhého. Fok. Tak na mě očividně kinder free vydání nevyšlo. Aby bylo jasno, krom toho, že krtek je mi z dospělého pohledu volnej a nikdy bych si nic nekoupila proto, že tam je, tak jsem ho jako dítě navíc dost nesnášela, tahle postavička mi přišla vždycky retardovaná (a navíc mi evokovala sovětskýho zajíce, kterýho jsem mmch. taky nesnášela, a fandila vlkovi).

Krtek tady propůjčil svůj retardovanej zjev hned dvěma tlamolepům a zvládl navíc na obou vypadat úplně jinak, což si všimněte. Buď je jeden krtek fejk, nebo si grafik u vody dal míň sluníčkový drogy. Každopádně po mně nikdo nemůže chtít, abych něco takovýho pila (a na obalu by to nezachránil ani Jack Skellington ... což mě teď tak napadá, že taková úplně černá limoška s Jackem by jako byla dost kchůl :D vyrobte to někdo :D).







Ale abysme se dostali k pointě vylepšení. 
Po nahlídnutí do letáku jsem zjistila, že krtek paradoxně nebyla ta varianta, kterou mohl člověk vyloučit. Ne, byl to totiž kečup. Kdo nechtěl kinder kečup, tak dostal ostrej. To je teda logika, fakt. Tohle vědět, tak nic nevybírám - u kečupů si nikdy ostrej nekupuju, jelikož na pálivý jídlo jsem dost zatížená a tím pádem mě žádnej konvenční kečup uspokojit nemůže. Holt čím víc pálivýho jíte, tím víc se vám na něj zvyšuje rezistence. Takže mám v kuchyni speciální pálivý extrakty, a když je zájem, stačí kapka do sladkýho kečupu.
Navíc začínám mít pocit, že jak Ladybox je zdroj tělových mlík, tak Brandnooz začíná být zdroj kečupů, což se mi teda moc nelíbí.






Lotusky a pomazánka z lotusek
Pomazánku jsem měla už v blogerském německém vydání, ale křupavou variantu. Musím říct, že tahle jemná je mnohem lepší, jelikož u té křupavé jsem si přišla, jak když jím rozmačkané sušenky, což bylo nakonec trochu divný. Zato tahle je spíš jako karamelová Nutella, mňam. 

Btw. jsem sama, kdo nesnáší Nutellu na chlebu? Mi vždycky přijde, že chleba celou věc zkazí :D A že se to k sobě vůbec nehodí, jak kdybych si vánočku mazala taveňákem. Tyhle sladký pomazánky mi přijdou mnohem vhodnější na sladký pečivo, třeba na mazance nebo croissanty.







Koření
Svíčková v pytlíčkách a duo bazalka/pažitka. Nooooo, asi v zásadě proč ne, ale třeba sušenou pažitku nějak nechápu ... to chce snad vždycky čerstvou, ne? Nebo do čeho dáváte sušenou?






7Days cosi
Zmasírovaná reklamou jsem si od 7Days jednou koupila croissant. V reklamě vypadal parádně. Místo toho jsem ale z pytlíku vytáhla gumovou zmačkanou hroudu, ve který byla asi tak lžička náplně. Nemusím dodávat, že jsem už nikdy neopakovala.
Tuhle věc bych si tím pádem nikdy sama nekoupila. Oprávněně. Gumovost si držej, náplně byly tak dvě lžičky. Úplně zbytečnej výrobek, nekonečně nechápu, že to někdo je ochotnej jíst. 






Mouka. A na rustikální city spotřebitelů hrající bábrle na obalu. Zkusila jsem si ji koupit už dřív sama a rozdíl oproti 3x levnější bezbabkový mouce jsem teda fakt nezaznamenala. Někdo jo?
 




Paštika z tofu
No, chutná to přesně tak, jak to vypadá. Pokud by někomu přece jen přišlo, že vypadá fajn, nechť se vzdá veškerých nadějí - chutná naprosto odporně. Vyhýbejte se obloukem.




 

Zakončíme nicméně pozitivně, alespoň kvůli jedné věci se box vyplatil. Aneb novinka od Božkov, koktejl v plechu. Variantu jsem měla vodka + grep. 
Několikrát jsem tady už zmiňovala svý oblíbený koktejly ze Spencera a musím říct, že tohle je povedená obdoba. Je suprově růžovej, velmi chutnej a vodka v něm není skoro cítit - pokud porovnám s růžovkou Cosmopolitanem, tak mi tehle chutnal dokonce víc. Jen co uvidím, tak kupuju ve velkým :D
 




Koho zajímá leták, přikládám.





Verdikt:
Opět a zase zbytečné věci pro děti a málo opravdových novinek. Navíc další kečup. Tohle by urgentně chtělo poladit (a kečupy vynechat). 
Bod dávám jen za Lotuskovou sekci a koktejl, ostatní mě z hlediska nooz konceptu vůbec ničím nezaujalo.




Co vy říkáte na tohle vydání?


47 comments

2. května 2014 v 8:12

Me krtek nahodou potesil:D Proti detskym produktum nic nemam, moji detskou dusi potesi. Pro me box skvelej :)
A nutellu na chlebu nesnesu, miluju ji a tohle je znesveceni :D
Giveaway

2. května 2014 v 8:15

Já jsem jako asi divná, ale mně ty gumový věci 7Day hrozně chutnaj, miluju všechno, v čem jsou ty umělý změkčovadla :D. Domácí bábovky mi třeba skoro vůbec nechutnaj, stejně tak vánočky, protože jsou tvrdý, křupavý a hutný...ať žije chemie :D

2. května 2014 v 8:56

No a já tu tofu paštiku mám zrovna ráda :D ale zbytek boxu by mě teda nepotěšil vážně...a ta sušená pažitka je pro mě taky wtf, vůbec jsem netušila, že se to dělá :D

2. května 2014 v 8:59

Opravdu nechápu, proč dávají dětské výrobky i dospělým, kteří děti nemají apod. :/ A navíc, nemá být box o novinkách? Copak Lotus sušenky (a pomazánka) jsou novinka?

Anonymní
2. května 2014 v 9:13

Tak jsem ráda, že jsem se nezlákala těmahle krabičkama, bych byla akorát naštvaná...
Jsem ráda, že nejsem jediná kdo krtka nesnáší, zatím jsem nikoho takového nepotkala a bohužel i dcera ho má ráda, ale naštěstí by ani ona nikdy nevypila takovýhle dětský tlamolepy.
A nutelu miluji, ale dostat jí na chlebu nebo na rohlíku, tak běžím zvracet a to není přirovnání, ale fakt se mi z toho zvedá žaludek, ale tuhle lotusku jsem nikdy neměla, musím jí někdy skočit koupit.
Sušenou pažitku jsem už taky někde dostala a jediné využití jsem našla, když mi došla v zimě čerstvá, nebylo ani nic jiného zeleného do polévky, tak jsem jí tam hodila, ale že bych z toho byla odvázaná a šla si jí sama koupit to fakt ne a to třeba sušenou petrželku využívám docela dost, ale pažitku...

2. května 2014 v 10:03

Mně nikdy Krteček nepřišel ratardovanej, ale prostě roztomilej :D Ale ségra mu říkala Krteček blbeček, tak je to asi dost individuální :D
Každopádně nechápu, že Milerová prodala krtka na reklamu na pití, který sice chemicky není nejhorší ( v porovnání s Hello Kitty a jinýma zrůdnostma), ale i tak to není žádný terno a dítěti byhc to moc nedávala...
Význam sušený pažitky taky nechápu, max. to dát do polívky, ale i tak bych řekla, že jí to na chuti moc nepřidá.
Z Lotus sušenek se mi dělá špatně, jen je vidím, takže s krémem by mě taky nepotěšili. A s kečupem taky ne.
Zužitkovala bych asi ejn ty nové pyramidální sáčky, které vlatsně nejsou zas tak nové, v obchodehc jsou už 2 měsíce tuším.

2. května 2014 v 10:10

@Cristine Or no, oni ani ty Božkovský míchanice nejsou žádná novinka :D. Myslim, že už od loňského léta (ne li dřív) jsou v prodeji.

2. května 2014 v 10:45

Téééda, to je kritiky..

Paštiku jsem měla sice tu druhou variantu a chuntala mi hodně.
Sušenou pažitku můžeš dát třeba do polívky, samozřejmě na chlebu by asi moc dobrá nebyla :-)
S krtkem s Tebou souhlasím, pokud člověk nemá doma děcka, je mu to docela k ničemu...

2. května 2014 v 11:01

@Dreaming in NoirTofu paštika je nejlepší, rozhodně chutnější než nějaká Májka.

Anonymní
2. května 2014 v 11:19

Lotus pomazánku jsem si koupila na doporučení blogerky Lenky "U Sedmikrásky" - a je výborná. Koupila jsem jí v akci v Bille. Za super cenu. Stála myslím 48,- Kč.. Už jí mám skoro snědenou, ale pro jistotu mám ještě jednu tu křupavou :D

Sušenky Lotus jsem milovala už hodně dlouhou dobu a stále miluju. Je to něco tak dokonalého ♥

By-Moni

2. května 2014 v 11:44

jo, presne! nutela na chleba je hnus :D

2. května 2014 v 11:45

inak Mooro, nemáš ty náhodou tlamu zo železa? :D však FELIX pekelně ostrý je brutálny! :D

Anonymní
2. května 2014 v 11:48

Chlápu to dobře, že když si člověk objedná dětskou variantu, tak nedostane pálivej kečup...ale božkov jo? Lol :D

2. května 2014 v 11:53

@Charmedka to me vubec, vzdycky to totiz neco zbesile barevnyho a uplne zbytecnyho ..

2. května 2014 v 11:55

@Hanča Zajda majka neni pastika, to je na urovni tohohle, jen pridali jiny aroma :D

2. května 2014 v 11:57

@Cristine Or dle vysvetleni je cast veci novych a cast tip (je to tak oznaceny i v letaku) ... Problem je, ze box se nejak jmenuje a proto me zaujal - na tipy zvedava spis nejsem, zvlast kdyz to jsou mouky a kecupy mno

2. května 2014 v 11:57

Já jsem asi divná, ale nutella na chlebu mi chutná a nikdy jsem ji nemazala na žádný sladký pečivo, nevím :D Ale ráda ji tláskám samotnou :D

Mno, o Brandnoozboxu jsem jednu dobu uvažovala, ale když tak ty obsahy vidím, nikdy jsem nelitovala, že jsem do toho nešla. Kvanta kečupu a koření oželím :) odradila mě i ta platba kartou, zásadně na netu neplatim kartou, ač vím, že se o plno věcí ochuzuju, ale prostě tomu nevěřím :D

2. května 2014 v 11:58

@JaninaH bozkov je dle letaku v prodeji od letosniho kvetna (takze v dobe doruceni to bylo navic neco, co jeste sehnat neslo)

2. května 2014 v 12:00

@Anonymní zalozime krtci antiklub :D
Jo, do polivky asi jediny mozny no ... ale i tam mam radsi mrazenou, kdyz uz

2. května 2014 v 12:01

@Mademoiselle M ty sacky jsou mnohem starsi, jsme to meli doma uz nekdy minulej rok, letak uvadi rijen 2013 ..

2. května 2014 v 12:04

@Alex hele asi jo, mne uz nepali ani vbezny vndaloo, ani phal, jim vzdycky u objednavky rikam, at s tim korenim pritlacej, a voni se tvarej zdesene a moc se k tomu nemaj :D

2. května 2014 v 12:06

@Anonymní jo:D ale detska varianta se tykala jen jednoho vyrobku (coz byl prave ten kecup), ostatni na vyber nebyly ... logicky by mi ale prisel ten krtek ... treba kdo nechce krtka, tak by misto toho dostal jeste dva bozkovy, ale takhle ...

2. května 2014 v 12:10

@Včelka samotna to jisti :D

Hele, nic se ti stat nemuze, cestny pionyrsky:D a jestli se fakt tak bojis, tak reseni je zalozit si pro netovy platby ucet zdarma, treba u Fio, tam si vzdycky poslat jen castku, kterou chces zaplatit, a tim jsi uplne z obliga nejakejch rizik .., prip. Jsou karty, co se daj na platbu na netu zamykat a odemykat v net bankovnictvi ... prip kreditku, kde to jsou penize banky a jsou lip pojisteny proti zneuziti ... tech moznosti je dost, neplatit kartou je fakt zbytecny omezeni zivota ;)

Anonymní
2. května 2014 v 12:16

No tak retardovaná jsi tady asi jen ty a nee krtek a to jen proto, že k tomu máš takovejch keců..Roman

2. května 2014 v 12:41

Už jenom ta Lotus pomazánka a sušenky by mě odradily! Jedna z mála věcí z jídla, co fakt k smrti nenávidím!

2. května 2014 v 12:41

Krtečka jsem měla ráda a zajíce taky, ten obal mi připadá hezký, ale popírá to jaksi logiku dětská/nedětská verze. A sladké nápoje nevyhledávám, takže by mě to asi nenadchlo. Tu pomazánku jsem nikdy nikde neviděla, ale vypadá to moc dobře - a chleba to kazí, ale podle mě jakékoliv pečivo, tyhle věci jím zásadně lžící:) Veronika

2. května 2014 v 12:42

@Anonymní hlavně se tady z toho nerozbreč simtě (a jdi si na uklidnění pohladit krtka)

2. května 2014 v 12:45

@In your face!
Mně to taky chutná, nejsi sama :D Ale nekupuju to moc často (vlastně jsem to už pěkných pár měsíců neměla).

2. května 2014 v 12:47

@Černá Moorajá už jsem teda ty Božkov plechovky viděla v obchodě dávno, mají v tom trochu bordel. každopádně to nic nemění na tom, že je to super věc :D

2. května 2014 v 12:55

Naskýtá se otázka, proč si to po tolika zklamáních objednávat další bednu :-D bára.kára blog

2. května 2014 v 13:00

@Černá Moora
jj, mám je doma už tak rok, docela užitečná věc

2. května 2014 v 13:20

@Bára po kolika? Minule byl vylozene fajn, predtim to taky slo ... ale jestli se budou nadale opakovat kecupy a kinder kraviny, tak se na to vykaslu, to je celkem bez diskuze ;)

2. května 2014 v 13:27

Já třeba ty plechovky od Božkova viděla už minulej červen v obchodě. A Lotusky miluju, Nutellu na chlebu nesnáším -_- Na rohlíku nevadí:D

2. května 2014 v 13:35

@Černá Moora Tak to se asi někde stala chyba :D. O loňských fesťácích už si lidi Božkovy normálně kupovali a neni ani těžký najít články a diskuze z loňského května :) http://marketingsales.tyden.cz/rubriky/obchod/koupite-si-rum-s-kolou-dohromady-v-plechu-nebo-radsi-zvlast_272373.html

2. května 2014 v 14:39

@JaninaH no tak to si delaj prdel ne!:D se jich na to jdu hned zeptat

2. května 2014 v 16:58

Tu Lotus pomazánku miluju. Nejraději si ji dávám na opečený celozrný toast. Ještě na teplý, aby se pěkně roztekla :-D. A když už chci být moc rozmlsaná, tak si na to ještě nakrájím kolečka banánu. Prostě mňamka. Ale když ona je tak drahá :-(. Už mám ve špajzu jen zbytek, ale suším ho tam asi 2 týdny. Prostě se s ní nechci loučit...
Mimochodem, o těch krabičkách jsem ještě neslyšela, ale podle toho, co tady čtu se mi ani nechce hledat víc. To si fakt raději v Tescu online objednám přesně co chci :-D. A taky mi to dovezou domů. A až k bytu a bez reptání jak mají řidiči PPLek a ČP ve zvyku. Jenže když já mám miminko v postýlce, tak prostě nemůžu zabouchnout dveře a jít dolů jen protože že mu se nechce zamykat auto.

2. května 2014 v 17:07

Nutela mi na chlebu taky vadí, na rohlíku třeba zase ne, ale s palačinkama je nejlepší! kečup bych vyhodila a zbytek...k ničemu. Rozhodně bych si tuhle krabičku už znovu neobjednávala.

2. května 2014 v 17:40

@By-MoniCHichi, já je koupila taky v akci v Bille. Koupila jsem jak křupavou, tak hladkou a hladká je fakt lepší:)

2. května 2014 v 20:09

ostrej kečup mě namíchl, žádnou variantu jsem nezadávala, ostrý kečupy nesnáším a doma jich máme asi 5, teda teď už šest. a ten odpornej prach z vycpávky byl taky boží, jak jsem to musela celý otírat, paráda :D ale jinak celkem spokojenost, akorát jednou byly Lotusky v nějaký mega slevě a já se jich tak přejedla, že už je nemůžu ani cítit :D Krtečků se ujal můj 14ti letý bratr)

2. května 2014 v 21:15

@Černá Moora

Bozkov rozhodne není novinka, kupovala jsem si je loni v létě na grilovacky, takže kecaj :-)

2. května 2014 v 21:17

Krtek mi nijak nevadí, ale kdyby mi přišlo něco se Šmoulama tak bych se asi pozvracela :D
Ta Lotus pomazánka i sušenky jsou výborný, ale nejvíc by mě asi taky potěšila plechovka plná radosti:D

Anonymní
4. května 2014 v 8:43

Ty asi nevíš,že každej krtek je tak trochu princezna :-)
http://www.youtube.com/watch?v=VycGZpA2Crc

Anonymní
4. května 2014 v 12:39

Babbicina je fakt lepsi, hlavne ta vyberova.. Hodne pecu, takze tam je mouka dost znat, driv jsem si rozdilu mezi moukama taky nevsimala :) Jinak ale box vubec nechapu - kdyby tam byly nejaky speciality (lotusku jeste beru), ale mouka, kecup, detska voda?!

5. května 2014 v 10:45

Karamelovu natierku som nezavisle od teba objavila cez vikend u nas v Bille, ideme sa za nou potrhat, pretože už niekolko rokov som prave zavisla na týchto susienkach, najlepsia je na bananoch :) paradoxne tofu pasteka u nas frci tiež, super je aj provensalska, teraz neviem, ci sme vegani takí rozradostení, ked najdeme volnejsie dostupnu potravinu, ktora pripomina vzdialene nieco z rise masozravej, ale nam proste chutia vsetky asi do jednej :D

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...