Kečupbox

30. června 2014

Nebo taky Brandnooz červen 2014, ale zauvažovala bych nad přejmenováním, fakt.

Nska to bude s popisem obsahu dost krátký.


Výtečníci pohromadě.





- Nějaký anýzový bonbony (anýz nesnáším, tkž bližší setkání třetího druhu lze spolehlivě vyloučit).
- Směs koření, k jejímuž využití mi nebyl dán ten správný druh fantazie (nějak podobně jako třeba k oblepování květináčů ubrouskama). Název je nicméně asi výstižný, kdyby do toho ten stejk měl co mluvit, striptýz by po jejím použití byla jistě jasná volba.
- Žvejkačky (to ticho je doufám hmatatelné).
- Jedna porce polevy na salát. Či tak něco.





Čaj, který se zalévá studenou vodou.
V zásadě zajímavej nápad, ale to by u výroby zase nesměla úřadovat ibišková mafie. Prostě když se na obalu láká na grapefruit a pomeranč, tak chce člověk těžko pít ibišek s jablkem a pár aromatama, že. Nebo minimálně já ne. Za tohle by se fakt měly dávat pokuty a název pěkně povinně podle složeníčka.







KEČUP. Zase, opět.
Česneková pasta v obalu, který vyhrál soutěž dyzajnu v roce 1985. Buďte rádi, že složení jsem nefotila, jelikož bramborová kaše v česnekový pastě je něco, co by člověk byl býval radši nevěděl. Creepy.






Bylinkový ocet.
Tvaří se nenapádně, než se člověk podívá na složení (což byla spíš náhoda, u octa jsem složení snad ještě nestudovala - očividně chyba). Neb glutamát? V octu?? Srsly??? Člověk už snad aby kontroloval, jestli nemá glutamát v bílým jogurtu. Ačkoli ohledně týhle složky nepociťuju nějakou zásadní hysterii, nehodlám ji do sebe tlačit tam, kde je podle mě úplně zbytečná (podobně jako třeba anýz, kterej je ovšem zbytečnej úplně kompletně). A navíc se s tím teď obávám čistit i lednici, jak jsem původně plánovala.







Rajčatová omáčka.
Už jednou byla, nuda.










Tekutá zbytečnost pro děti, která ve mně vzbudila pocit, jež je přímým opakem jupíkování.






Chipsy kečup a majolka.
Chutná to, jak to zní. Ačkoli hranolky s touhle kombinací můžou bejt ok, chipsy nejsou hranolky. To je třeba si uvědomit (a případný další podobný potravinářský fantazie radši medikamentózně zkrotit).






Konzervovaná rajčata.
Aspoň něco použitelnýho.






Verdikt?
Skóre vytočenosti 10/10. Když jsem to rozbalila, tak jsem měla chuť předplatný hned zrušit a pořád mě to úplně nepřešlo. U minulýho boxu jsem se rozhodla, že dám ještě tři balení a rozhodnu se, ale nedám. Buď nebude už žádný, nebo ještě jedno (ale jestli i to bude stejně hrozný, tak ende). Jak to první vydání (a německá) vypadalo super, tak od té doby to jde šupem dolů - a obávám se, že se tenhle trend už nezmění. Když totiž člověk vidí ty ohlasy na FB, kde si matka rodu spokojeně pochvaluje, jak se potomek hned vrhl na brambůrky, který si namáčel do kečupu a zapíjel jupíkem, nebo co to tam kdo psal, tak je jasný, že cílovka tohohle boxu se posouvá úplně jinam, než se zpočátku zdálo. Někam k archetypu bydleny z mimibazaru s čvachtajícím manžou, která je z kečupu schopná stvořit i steak. A vzhledem k tomu, že tohle je početná skupina, nebude důvod něco na obsahu měnit. Každopádně škoda, fakt to původně vypadalo jako pěknej koncept.

(anebo je červen pro boxy jen prokletej - jelikož co jsem koukala na Ladybox, tak to byl taky šílenej úlet .... snad nejhorší krabka, co zatím vydali)



Zaujalo vás v boxu něco, nebo sdílíte můj názor?






68 comments

Anonymní
30. června 2014 v 8:30

Mooro a proč už nemáš recenze na LB? Neodebíráš ho? Dost mě bavily...

30. června 2014 v 8:50

Teda, zdá se, že všechny krabky posedla nějaká podivná nákaza, ty obsahy jsou fakt příšerný! B) Z LB bych si vybrala tak jednu max dvě věci a tady to vidím tak na rajčata v plechovce. :D

30. června 2014 v 8:51

já když jsem zahlédla první recenze obsahu, tak mi bylo jasné, že zuříš :D tohle je fakt slabota a nuda, o složení těch potravin ani nemluvím

30. června 2014 v 9:17

Tak nějak matně si vzpomínám, že minule jsem psala, že nechápu, k čemu to je, když lidi se zájmem o jídlo to moc neuspokojí. A to nejsem žádný eco-přírodní radikál. Opakuji svůj názor. Tohle je fakt síla. :D A kečupovo-majonézové brambůrky mě fakt posledně přivedly k zamyšlení, kam se ten svět obrací. Ech...

30. června 2014 v 9:29

Normálně se mi obrátil žaludek, to je fakt na pob.....:(
Tenhle box jsem neobjednala ani jednou a dobře jsem udělala.

30. června 2014 v 9:36

Mám ho ... nedodali Pectol, žvýkačky a Ponti Glassu .... celkově jsem z obsahu taková smutná. Minule to bylo fajn, ale teď ? Jsem spíše zklamaná. Ale předplácet asi budu i nadále. Furt je to zajímavější než Ladybox ;)

30. června 2014 v 9:41

Mooro mám pocit, že tahle edice je hodna Mimibazaru :-) ja bych neměla odvahu vyzkoušet nic ....

30. června 2014 v 9:43

Já jsem zrušila předplatné po druhém českém vydání. Brambůrky a kečup kupuju dvakrát do roka, tak mi přišlo zbytečný, aby mi je vozil domů ještě pošťák. I když ten byl pěknej..

30. června 2014 v 9:44

@An. Je to síla, ale mám takový pocit, že obsah boxu reflektuje stravovací návyky většiny naší populace..

30. června 2014 v 9:51

Mě tenhle tako zklamal, ani nevím proč. Konečně žvýkačky, které by nemusely pálit, chipsy nechám na večer s přítelem, na zobání budou určo fajn, Kotányi koření jsou také dobrý a kečup, u nás se nikdy neztratí, tamty už dávno nemáme, takže proč ne.
Beauty of pink

30. června 2014 v 9:52

Když jsem poprvé viděla reklamu na ty kečupovo-majonézový chipsy, tak jsem nevěřila vlastním očím, a to jsem si ještě myslela, že každá chuť bude zvlášť a ono je to dohromady, ještě lepší :D Ta česneková pasta taky úplně láká k ochutnání :D Nic moc no, taky bych brala jen ty rajčata...

30. června 2014 v 10:02

Takže místo boxu se zajímavým jídlem, které se třeba nedá sehnat všude, je z toho krabice "proč si kupovat ty hnusy v krámě, když mi můžou přijít v boxu"..škoda, mělo to docela potenciál. Ale to Ladybox taky, žejo.

30. června 2014 v 10:08

Baví mě, jak jsou ty výrobky podobný :D Kečup - rajčatová omáčka - konzervovaná rajčata. A když ti bude zálivka málo, cmrdneš tam trochu octa :D Plus česneková pasta, koření - nějaký speciální ochuťovací edice pro grilování?
Kromě těch brambůrek (omg, pořád se výrobci a zákaznícíi nenaučili, že solený jsou prostě nejlepší a nejzdravější bez všech těch aromat, konzervantů, lecitinů...) koukám, že tam není nic rovnou k jídlu samotnýmu :D

30. června 2014 v 10:10

Design etikety česnekové pasty rulez :-D Za to by nám bývali zpřeráželi ruce už v prváku :-)

30. června 2014 v 10:23

ten studenej čaj mám a není špatnej, jen nevím, proč bych nemohla zalít studenou vodou jakýkoli jiný ovocný čaj :) ibišek vládne čajovému vesmíru, to je svatá pravda! :)

30. června 2014 v 10:33

Náhodou, obdiv, že jsi k tomu dokázala vůbec něco napsat :) Mně by buď došel dech, nebo by mě ten obsah strašil snad i ve snech. Každopádně vítězí ocet s glutamátem. Ještě že jsem jim hned ze začátku (po nějakým třetím promo mailu) napsala, že opravdu, ale opravdu nemám zájem (u mě ale pochopitelně, neb tam pořád prudili s nějakým maso-vývarem :)).

30. června 2014 v 10:39

Na facebooku bylo, že si potomek pochutnával na žvýkačkách a zapíjel to Jupíkem :D to mě taky dostalo
Z boxu jsem taky rozpačitá... i ta papírová krabice se jim postupně víc a víc rozpadá.

30. června 2014 v 10:50

Zdá se mi to, nebo četnost kečupů v Brandnooz boxu je stejná jako zubní pasty v Ladyboxu? Já obdržet krabičku s tímto obsahem, tak bych využila akorát tak ta rajčata a žvejkačky...

A stejně, jak vládne ibišek čajovému vesmíru, vládne jablečná šťáva tomu džusovému - nedávo jsem si chtěla koupit pomerančový džus a nějakým nedopatřením jsem se podívala na složení a ejhle, na prvním místě jablečná šťáva. Přešla mě chuť.

30. června 2014 v 11:21

cheche :) no, já vím, proč si to neobjednávám.

30. června 2014 v 12:07

@Anonymní myslím, že už to stačilo ;) ten obsah začal jít k šípku, asi nějak od toho spojení, nic moc vtipnýho k tomu ani nešlo napsat, úměrně k tomu klesala čtenost .. zbytečný to lámat přes koleno ... pokud se něco změní, tak nevylučuju, že zas bude, ale zatím si nemyslím

30. června 2014 v 12:07

@An. minule to ještě šlo, tohle už je ale moc :D

30. června 2014 v 12:08

@Věrka Z. naprosto ... to tak měli tentokrát pojmenovat, Mimibazar box

30. června 2014 v 12:11

@Bald and pale dostává mě ten nesmělej kousek obrázku dole :D

30. června 2014 v 12:12

@Dania se divím, že nezačli nabízet zeleninovej .))

30. června 2014 v 12:13

:-D :-D :-D Plně sdílím tvůj názor. A ty komentáře k tomu...no nasmála sem se :-D

30. června 2014 v 12:14

@Bo Kenzi spíš tělovýho mlíka/specháče, pasty nebyly tak častý, ale jinak jo :D

yep, zkoumám, taky se objevuje velká míra prolhanosti

30. června 2014 v 12:20

:DD ten komentář u česnekový pasty žeru, je pravda, že to bylo první co mě zaujalo po rozbalení a jelikož obalový design je součástí mého studia, tak vždy, když procházím kolem této věci, moje srdce krvácí :D mamka je z toho taky dost na větvi a prosila mě, abych to už zrušila, ale mě na tom něco pořád ještě vábí :D třeba ty lékořicový (anýzový?) bombony jsou docela fain a ty kečupový chipsy jsem pasovala do top od Bohemia, fakt mi chutnaly. Bubblemint je zase moje nejoblíbenější příchuť Orbitek a po uvedení na trh jsem si je kupovala po kilech. To "americký" koření na staky mě taky láká, to se ví a ta věc do salátů ve mě vyvolává pocit zvědavosti a nejistoty zároveň (aneb na krevety i na jahody? :D). co se týče dalšího kečupu, tak jsem ráda, že je alespoň sladký :D

30. června 2014 v 12:20

za mě rozhodně krájená rajčata, jinak za stálého míchání vlijeme do ha*zlu...:-D bára.kára blog

Anonymní
30. června 2014 v 12:27

Za poslední dobu mi jako nejzajímavější přišel DM box. Jinak Ladybox už neberu dávno. Ten čaj jsem si ale chtěla koupit sama od sebe, přišlo mi to zajímavé, i když ibišek mě taky odradil a co jiného se dá dát do ovocného čaje vůbec?

30. června 2014 v 12:31

keďže kečupy milujem, tak ja by som ten kečup tentokrát bral :D paradajková omáčka a krájaná paradajky by takisto neskončili nevyužité... to ostatné - mimibazar rulez :D

jo a najnovší Ladybox - tak to je ten najväčší fór, prázdna krabica s obsahom absolútne nezodpovedajúcim promu :D

každopádne na všetkých týchto boxoch sa ukazuje "východná úroveň" našich trhov

30. června 2014 v 13:08

@Alex Ladybox se podle mě dost dlouho fakt snažil a úroveň byla srovnatelná se zahraničím ... ale poslední vydání to jde od desíti k pěti

30. června 2014 v 13:19

Tohle je fakt masakr :D Nic z toho bych si nehodila ani do košíku v obchodě, natož abych to chtěla dostat balíčkem domů za předplané. Ale tenhle box je od začátku pro mě docela nepotřebná věc a vyhozené peníze. Radím ozkoušet třeba Zajíce v krabici ;) to je hned o něčem jiném. A Ladybox tenhle měsíc také sranda box :D

30. června 2014 v 13:26

Jako tohle je fakt pecka ;) uplne mimo misu...treba ten zajic v krabici je zajimavej, ale toto je peklo... nejsem ekofasistka a ani nezdravym obcas nepohrdnu, ale ucel boxu mel byt podle me uplne nekde jinde...

Anonymní
30. června 2014 v 13:31

Teda obdivuju tvou vytrvalost, já už bych to zrušila tak dvě vydání zpět. Složení výrobků dost pobavilo :D

30. června 2014 v 13:52

to je tragedia teda... kto ma byt cielova skupina pre takyto box? achjo...

30. června 2014 v 14:34

Opravdu jsem ráda, že jsem odolala a nekoupila, fakt nechápu myšlenku tohoto boxu, tedy myšlenka to možná nebyla špatná, ale v ČR zase chytnutá za špatný konec. Ne fakt se nechytám na nápisy vyrobeno v Česku ani slazeno stevii a bez konzervantů na kečupu, když nakonec složení stejně není košér, ale spousta lidí se bohužel na tohle chytne a říká si, jak si to nejí dobře a nepodporuje české výrobky..ale že skutečnost je úplně jinde to nevidí.
Megafyt, ty jejich studené čaje mám ráda, ale tohle byla novinka loni v létě i u nás na maloměstě, tak umístění je podle mně mimo. Mám doba tři druhy a "kupodivu" ibyšek není jen u jablečného... ale s tímhle už u ovocných čajů počítám, tak mně to tak neštve, jak u těch džusů... ten už koupím fakt tak jednou do roka...
By mne zajímalo jakou mají představu spotřebu kečupu, když to strkají do každé krabice... a česneková pasta, tam patří snad jen sůl nebo místo ní olej, ale proč do tak jednoduché věci přimíchávat něco víc... jako jasně, taky občas sežeru pěkný hnusy a taky mám slabiny, kterým neodolám, ale proč jíst něco co by v daném výrobku vůbec, ale vůbec nemělo být.

30. června 2014 v 14:45

souhlasím, tenhle box se vážně nepovedl :-/

30. června 2014 v 15:27

No, jeden blivajs vedle druhýho :D

30. června 2014 v 16:35

Jó, boxy stojej za prd...
LB (bo ještě SB?) mi k předplatnýmu dal za začátku náramek, pak nějakej balzám na rty... teď jsou na tom tak bledě, že dávaj paletku od Sleek?

Původně jsem krmiv box chtěla taky objednat, ptž se mi líbil ZE ZAČÁTKU, teď stojí za prd...
Brambůrky člověk ochutná rád, ideálně kdyby bylo víc příchutí a v prťavým balení... kečup taky není špatnej, ale nasrat ho několikrát v podobě kečup 1, kečup 2, rajčatová omáčka, rajčata, to je prostě přerajčatováno... navíc u Jupíkách si myslím svoje a otvírá se mi kudla v kapse vždy, když vidím děcko v kočáře, jak podobným svinstvem mává...

Milé boxy, jak rychle jste přišly, tak jste to rychle posraly, děkujeme a odejděte!

Anonymní
30. června 2014 v 16:40

Seš píča, to neodebírej a nevzrušuj se, ne?

Anonymní
30. června 2014 v 17:10

Áhahahahaha :DDD to je zase jednou skvělej článek, co už dlouho nebyl :D a zmínka o mimibazaru to korunovala :D podle mě ale při sestavování tohohle boxu fakt berou v potaz průměrnýho českýho zákazníka a tohle Češi bohužel běžně žerou :/ i tak se ale boxu nedá upřít určitá posedlost rajčaty! Čtyři (když budu počítat i ty brambůrky s "kečupem") rajčatový produkty v jedný zásilce je přecijen trochu moc :D A btw. ty "rot-weiß" chipsy, to je už od pohledu odpornost největšího kalibru- to musel vymyslet jedině nějakej Čech! :D
Lenka

30. června 2014 v 17:14

Jo, tak z tohohle boxu bych taky nadšená nebyla, žasnu jak tenhle národ všechno dobrý jídlo utápí v kečupu a zakydává tatarkou. Všemu to nasadí unifikovanou (a hnusnou) chuť.

ale rejpnu si: název New York Strip nemá se striptýzem nic společnýho ;-)

30. června 2014 v 17:28

@Michiyo Yokomura když zajíci mi přijdou 1) až moc alternativní 2) drahý ... jakože tam není ten efekt stojí-to-víc,-než-jsem-zaplatila, což je ten důvod, proč si lidi jakejkoli box s věcma naslepo koupěj ..

30. června 2014 v 17:31

@Jitka Nepovim myslím, že ten stejk by po pokrytím tímhle měl jinej názor :D

30. června 2014 v 17:33

Musim říct, že tenhle box mě celkem zkamal. Minulé dva boxy se mi celkem líbily, ale tenhle fakt nic moc...

PMS
1. července 2014 v 6:03

Koncept tohohle jsou - novinky, ne? A to box celkem splňuje. Chceš-li zdravé (dejme tomu, nebudu se pozastavovat nad tím, že zeleným mozkům stačí cca každé dva roky předhazovat různá semena nebo trávy jako ty nej nej zázraky s tím, že se po čase hezky zase vytratí) potraviny, objednej si Zajíce. Podle mě jsi ale dost nevděčná, tady Ti předhoděj kečup bez konzervačních látek, se stévií, podstatným snížením cukru, ale furt Ti to není dost dobrý :P
A s tím Jupíkem mě taky nebavíš. Nic se nestane, když si děcko dá Jupíka, proboha. Však až nějaký budeš mít, nevyhneš se tomu a svět se fakt nezhroutí.

Ty papkáš samý zdravý jídlo, frfňo? Pořád? Fakt?

PMS
1. července 2014 v 6:10

No po přečtění komentářů mi to nedá a koukám, jak bloggeřice žijí zdravě s svědomitě. Pravda, spousta z nich se neukáže, ale dost aspoň ruku a minimálně 3 mají burtíčky místo prstů, hlavně, že se pohoršují nad tímto stravováním. Některé dámy nevypadají nejštíhleji celé.
Pobavilo :P

1. července 2014 v 6:23

nejvíc mě dostala ta česneková pasta:-)))),ta nejde dát do žádného jídla to je smrad i přes skleničku,ovšem obal ten by zasloužil"nominaci",stejně jako minule okurky...fakt škoda peněz

1. července 2014 v 10:01

@PMS no právě; měly by být, ale nejsou - přesně 6 věcí bylo z letošního roku, dalších 6 starejch, což je půl na půl = pro mě moc starejch - šla jsem do boxu právě s tím, že to budou novinky, neslibovali, že budou zasílat i nějaký "tipy", co novinky nejsou ... a když navíc ještě oboje je hrůza, tak to už vůbec no cmnt

a ke zbytku ... zdravý ... co je to zdravý? ... možná bych to tak ani nenazvala, to, co preferuju, je NORMÁLNÍ jídlo, žádný polotovary, žádný glutamáty ve všem, žádný kořenící směsi prachu, kde nevíš, co je co a proč, žádný sladký limonád nebo divný zbytečný sušenky plný rostlinnýho tuku a sladidel. Fakt nevím, proč bych něco takovýho měla jíst. To není jídlo, ale amarouny.
Zajíce nechci, to je právě to "zdravý", dle tvý definice pro zelený mozky, a teda něco, co mě nezajímá.

A děti, ať si dávaj, co chtěj, ale ať mi to neposílaj. To jak kdyby do Ladyboxu všem nabalili vzorek plen nebo krému na opruzenej zadek.

Anonymní
1. července 2014 v 10:31

@Jitka Nepovim

tak já si rejpnu taky jitko, říká ti něco hra se slovy? a hrát se nemusí jen s významem.

Anonymní
1. července 2014 v 10:33

@PMS

prej papkáš. ty máš už vykojeno, co?

člověk nemusí jíst pořád zdravě, ale v boxu speciálně na exkluzivní potraviny shit fak nečeká.

1. července 2014 v 11:40

@�ern� Moora přítě tam budou ještě nejaký recetpty na šmakuládu :-D

1. července 2014 v 15:30

Brala bych z toho tu omáčku, ta mi minule chutnala. I ty rajčata a asi kečup. Česneková pasta vypadá šíleně:-) S Brandnoozboxem jsem zkončila asi po třetím vydání a nemám čeho litovat. Pobavila si mě tím závěrem - cílovku si vystihla přesně:-))) Když jsem poprvé slyšela o bydlenkách z mimibazaru, manžích a spol., válela jsem se smíchy:-)) V nějakém článku byly stažené i fotky pro ilustraci a pokaždé, když si na to vzpomenu, musím se znovu smát:-))

1. července 2014 v 15:48

Také jsem zklamaná, první moje reakce byla - "Zase kečup?". Nevím, proč dávají už podruhé tu omáčku Dolmio, už minule byly znovu žvýkačky od Mentos, které jsme měli jednou v pixli a jednou v sáčcích. Bohužel jsem s boxem už skončila, od příštího měsíce se budu dívat na obsahy jen na netu.

1. července 2014 v 16:13

To vypadá strašně :D A brambůrky s příchutí kečupu a majonézy? Šílenost...

PMS
3. července 2014 v 2:34

@Černá Moora

Dobře :). Mně to jako novinky připadalo, já nic z toho neznám. Ale beru. Moje chyba.

3. července 2014 v 9:02

Tentokrát s tebou musím souhlasit, box nic moc a to spíš to nic.

Anonymní
4. července 2014 v 10:47

Bydlena z mimibazaru s čvachtajícím manžou.....směju se ještě teď a to se už směju dlouho.......skvělý články, vždy se pobavím. I já jsem "hrdým" majitelem LB červen..fakt pecka.. Tomu se teda nesměju. Míra vytočenosti byla též 10/10. Marťaska

4. července 2014 v 21:04

U každýho odstavce jsem si říkala FUJ :D :D Tohle je fakt děs! U brambůrků už se čím dál podivnějším příchutím přestávám divit:D Celkově u nás v Čechách jsou ty boxy propadák, poprvý je to super, aby nalákali lidi a pak to jde rychle z kopce:)

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...