Nákupy - novinky - slevy

16. června 2014

Nj, už vás zase budu poňoukat obcházet nákupáky :D

Každopádně, v obchodech jsou teď docela slevy (předletní? letní? není to trochu brzo?), takže se to někde i docela vyplatí. Mluvíme teda o oblečení, kosmetiky bude nska málo (hlavně, kosmetické new in bylo docela nedávno, zas takovej nepříčetnej blázen nejsem, že :D)

Takže co jsem obešla ... tywe, TEĎ jsem si uvědomila, že jsem zapomněla na H&M, kam jsem chtěla jít po Sephoře ... Alzheimer v přímém přenosu. 
Btw. fotit oblečení je úplně nejvíc voser, jak jsem zjistila, buď není nic vidět, nebo to vypadá jako kupa zmačkanejch hader (nebo se musí pověsit, ale já nějak nemám ráda fotky na výšku, důvod neznámý).

Reserved - slevy tak na půl krámu, na můj vkus tentokrát až moc teplákoviny, psycho potisků a nesmyslnejch nápisů, ale něco se najde, jak z nové kolekce, tak ještě té zimní. Nicméně, ono u Reserved je to naštěstí docela jedno, je povětšinou dost levnej i za plné ceny. Já osobně tam miluju topy, všechno to zdobeníčko je přesně moje gusto, ale teď jich na úkor těch letně funny ptákovin moc k vidění nebylo.
Poslední triko jsem zapomněla cvaknout, tak jen ofiko foto. Ačkoli se zdá, že je na něm BO (to by bylo docela vtipný), tak né, je to RO a na zádech je pak CK.










Camaieu - aka ten obchod, co má slevy celej rok, je tentokrát moc neměl - jak na potvoru, jelikož jsem výjimečně našla dost použitejnech triček přesne ve zmíněném Reserved stylu (a je rozdíl, jestli u Reserved za ně dám 250 a tady 500, mno). Kdyby byly levnější, vzala bych jich víc, takhle jsem se omezila jen na triko pro princeznu Večernici (ten melír jsou stříbřité nitky) a jedno černě opyramidované.









Mango - slevově nic výrazného. Ale měli pár dost povedenejch koženejch bund (v létě trochu zvláštní) a i bez slevy docela levně. Např. tu dole za 1500,- a než jsem si ji vyzkoušela, tak jsem si byla jistá, že ji beru ... jenže byla děsně krátká :/ Na modelíně to nevypadá, ale já ji měla nad pas a to nemám u křiváku ráda (blbejch 5 cm a mohla být dokonalá).






Lindex - jejich oblečení mě zrovna dvakrát nebere, ale doplňky jsou fajn. Krom tašek byly slevy dost i na čuč-na-to náhrdelníky (takový ty přerostlý), většina za 150. Mně se bohužel líbily spíš ty nezlevněné, ale za železnou bižů prostě nikdy 600 nebo 900 nedám, tak nic. Jinak slevy mají i na webu, ale jsou nějak menší - třeba tahle bronzová kabelka na krámě za 300, na eshopu za 450, vyplatí se teda obejít spíš obchody.







New Yorker - mega slevy (skoro) úplně na všechno. Ulovila jsem si tři báječný černý cardigany, ale byly tak brutálně nefotogenický, že radši nic. Tenisky za parádních 200,-






Asos + těžce ignorovatelná akce 20 % dolů ze zlevněného = jeden křivákovitej kabát (kterej si na svoji chvíli pár měsíců počká) a jeden koženej úlovek na nohy. Kábát mizel strašně rychle a než jsem se rozmyslela, jestli šedej nebo černej, tak na mě zbyl už jen vínovej, no co už.







A protože koženejch nízkejch bot není nikdy dost, u Bati jsem neodolala těmhle bačkůrkám. Je to taková ta kůže, co je měkká jako látka, tak akorát doufám, že bude odolnější než látka .)








Do Sephory jsem měla 20 % off kartičku a zrovna mi dochází jahodová Chubbina, tak jsem k ní vzala ještě druhou oblíbenou. Ale teda pěkně zdražili :/ Naposledy byla za 490,-, teď už 540 ,- ... a jo, já vím, že bych mohla zkusit nějakou levnější pastelku, jenže tohle jsou prostě tak dokonalý barvy, že se mi do těch ostatních ani nechce. Holt, když ji miluješ, není co řešit. 







Elnino má teď dost slevy na testery Burberry, a tělový závoj Burberry Body za 230 Kč je teda hodně kauf :) (objem 85 ml). Intenzita sice slabší než u parfému, ale není vůbec špatná. I kdyby ji měl člověk jen tahat v kabelce pro příležitostný doplňující postřik během dne, tak za tu cenu úplná paráda.






Můj oblíbený deodorant od Alvere znáte, tentokrát jsem si všimla ještě zelené varianty (asi novinka, ale nechci kecat) a je taky super, vůně (máta/bergamot) je fakt příjemná.





A na závěr ještě dvě novinky, co jsem dostala k recenzi.

Nový něco-jako-pískový lak od Rimmelu Sweetie Crush. Vůbec nepochybujte nad reakcí, když jsem ho vytáhla ... lak, pro mě, modrej ... a ještě jak modrej ...no čučela jsem na to jak šmoula na Gargamela (nebo Gargamel na šmoulu? hmm, to asi spíš), a že nikdy. Jenže když už přede mnou byl ... tak jsem si nalakovala jeden nehet. Po dvou dnech jsem udělala dílčí závěr, že k černýmu oblečení to vlastně není tak špatný, zkusím i ostatní. Konečnej verdikt je, že mě nakonec docela baví. Ta modrá je poměrně zářivá, s kapkou tyrkysový, a k černý pěkně kontrastuje. Výdrž slušná, nska přežil i mytí auta šamponem.
Jinak efekt má být konkrétně cukrový, což v jedné vrstvě celkem sedí, fakt to vypadá jako pocukrované ;) U dvou už to není tak znát (obě fáze na fotce).







A protože je letos v Brazílii nějaký fotbal (na detaily se mě neptejte, ale bude to pravděpodobně nějaká větší akce), kdekdo vydává tématické brazilské limitky. Puma představila dvě vůně. 
Dámská verze mě vůbec nebaví, ovoce s citrusy, naprosto nic zajímavého.
Pánská je ovšem fajn. Příjemně svěží a docela sladká, kdo má tenhle typ vůní v oblibě, tak doporučuju omrknout.





Co vy, potkali jste v poslední době nějakou zajímavou slevu nebo novinku?




41 comments

16. června 2014 v 8:47

V NY maji fakt super, ja odesla snad s peti tilkama a satama, ktery budou super na plaz :)
Beauty of pink

16. června 2014 v 8:55

Zatím jsem na obchody neměla čas, ale zítra dělám poslední zkoušku a bude jasné, že se budu muset odměnit ;-) .-D bára.kára blog

16. června 2014 v 9:08

Super Strawberry mám moc ráda, byl to můj první chubby stick a ta barva je fakt super. Teď mají v Clinique 3 nové odstíny a nový odstín jumbo jasmine je té super strawberry docela dost podobný, jen je mnohem víc pigmentovaný :)

16. června 2014 v 9:19

Achjo. Já jsem si prostě snad nikdy nekoupila nic ve slevách, protože prostě tam nikdy není nic z toho, co si předem vyhlídnu na internetu a řeknu si "počkám až to bude ve slevě" prostě ne. A pak přijdu a že si teda koupím něco jinýho, ale všechno to jsou hadry, připadá mi jako by do slev vždycky vybrali to nejhnusnější co celou sezónu nikdo nechce. Buď neumím nakupovat, nebo chodím na slevy pozdě, nebo já nevím... Já celkově asi neumím nakupovat, protože mám vždycky všechno za nehorázně velký částky, jenže prostě když chci šetřit a kouknu se na levnější varianty těch věcí (například chci cami top, vyberu si v Zaře, nechci za něj dát litra a tak se půjdu mrknout do HMka, Reservedu...) tak to vypadá v porovnání s dražším jako hadr na podlahu a úplně mě přejde to, že bych to chtěla.

Kéž bych se naučila nakupovat, chodil semnou někdo kdo mi říkal co si mám kupovat, co využiju v šatníku a tak. A nebo budu muset mít jednou hodně peněz abych si mohla koupit přesně to co chci. Mimochodem jsem o víkendu byla v Primarku, tam jsem se nejdřív málem posrala z těch lidí co do mě všichni strkali a tak a hlavně jsem si nakoupila milion hadrů u kterých jsem si říkala "no nic extra, ale za tu cenu dobrý" jenže ve finále jsem zjistila, že po ničem z toho nebudu toužit a nebudu se těšit až si to ráno vezmu na sebe. Takže to dopadne tak, že mi to bude viset ve skříni, než to votočím na vohozu... A za ty peníze co jsem za to utratila jsem si mohla koupit něco kvalitnějšího na co bych se chodila do skříně každej den koukat...

Jinak v tom Reservedu sis nakoupila krásně, ale já přesně vím, že teď kdybych tam šla, tak si neodnesu nic...

16. června 2014 v 10:03

Lak vyzerá dosť fajn na nechtoch, dokonca by som bola schopná si ho aj kúpiť... Ako sa odlakováva? To je u mňa dôležitá info...
Ale teda Mooro, sorry, ale tie boty sú fakt že hnusné! :D každý má samozrejme svoj vkus, ale teda na tomto sa mi páči akurát farba :)))))

16. června 2014 v 10:07

Reserved, Lindex a Camaieu mám ráda :) Je sice fakt, že trička z Camaieu mi ne vždycky střihově sednou a Lindex mám většinou jen na čumendu, ale z Reservedu si vždycky něco odnesu :) Zrovna teď jsem si v těch slevám v Reservedu pořídila krásný cupcake-ový tričko za 150, ze kterýho jsem naprosto unešená.
NY mě většinou nechává chladnou (zastávám názor, že tam prodávají oblečení pro puberťáky, klidně mě za to ukamenujte, prostě to není můj styl) a v Mangu jsem ještě nikdy v životě nebyla, ale chtěla bych :)
Na Asos se mám v plánu podívat hlavně před zimou, protože mám v plánu někde konečně ulovit svetr s norským vzorem, tak doufám, že mě nezklame :) Každopádně tam občas zabrousím a jejich věci se mi opravdu líbí :)
Oba chubby sticky od Clinique si píšu na seznam :D Mám doma celkem tři (mightiest maraschino, plushes punch a mega melon) a docela mě baví :)
Burberry je fajn, ale ne každý parfém od týhle značky mi voní..
Alverde nějak míjím a laky od Rimmelu jak které, každopádně ty texturované nemám ráda :/
Vůně Puma mi moc nevoní :/
Z tvého nákupu mě nejvíc zaujaly boty z Bati, kabát z Asosu, trička a bunda z Reserved a Chubby Sticky :)
Jinak jsem propadla suchým šampónům Batiste, tělovému mléku I love.. Raspberry&Blackberry, VICHY Normaderm Global (anti-imperfection.. bla bla bla :D), krémům na nohy Sally Hansen a Himalaya Herbals, tělovým sprejům z Avonu, a tak dále :)

Anonymní
16. června 2014 v 10:18

Jaké jsou ty deo od alverde? Aspoň trochu zmírní pocení, nebo jen ovoní? Antiperspiranty jsou na mě beztak krátké tak jsem chtěla jìt do něčeho přírodnějšího. A nákupy už mě snad brzy čekajì.
Markéta

16. června 2014 v 10:26

@Charmedka poslední dobou se dost snažej ;) ... i když asi i záleží, kterej NY, některý jsou děsně malý

16. června 2014 v 10:33

@Simbli tak to je zásadní chyba, nesmíš koukat předem na web! :D páč půlku toho mít nebudou a člověk se akorát hned na začátku zbytečně rozladí, že mu to nevychází, což poznamená i všechny další nákupy .)) nejlepší je někam naběhnout jen tak na blind, buď něco vhodnýho bude, nebo ne

jako Primark já moc nechápu, vždycky mi to přišlo jako děsný hadry, ale tam panující masová hysterie mě stejně pokaždý donutila si aspoň něco koupit (ale mám pocit, že nic z toho nenosím :D) .. na doplňky ještě ok

16. června 2014 v 10:35

@claire clairmont docela ok, resp. vatičkou mi to nějak nešlo vůbec, ale já mám teď ten houbičkovej odlakovač z DM a tam jsem akorát zatočila párkrát prstem a bylo všechno dole

který, jako všechny troje? :D a proč, mně se zdaj takový docela ... standardní? :D prostě dvoje tenisky a jedny elegantnější no

16. června 2014 v 10:40

@Sarah cupcaky jsem tam viděla, povedený :)
NY prodává oblečení pro puberťáky! ale mezi těma barevnejma šílenostma se dá fakt vybrat + to stojí pár korun ... třeba ty cardidagy si dovedu bez problémů představit třeba v Zaře, akorát, že tam by mě stály 2-3x tolik
ale zas je fakt, že záleží, na kterej NY člověk narazí ... některý jsou malý a nic moc tam nemaj, nicméně ten na CČM je asi největší, co jsem kdy viděla, a maj tam docela hodně věcí právě z tý "příčetný" kolekce

16. června 2014 v 10:41

@Sarah
Já si v NY taky nějak neumím nakoupit... Líp si vyberu i v F&F. V NY je všechno takové trendově jednorázové a dost často nekvalitní, a když se mi tam něco líbí, chtějí za to moc peněz :|

16. června 2014 v 11:16

@Černá Moora
ne ne, tenisky sú v pohode, aj keď kočky mám radšej živé než na sebe :D Ale tie dvoje černoty teda ale že voooobec nie sú moja šálka kávy :)
uhm, no... ja používam síce klasický odlakovač, ale myslím, že to risknem :) lak je fakt chutný...

16. června 2014 v 11:19

@claire clairmont
... akože na tých elegantných mi primárne vadí tá špička a ten opätok... teda úplne že nenormálne mi vadí! :D ... to už asi radšej ihličky na platforme :DDD

16. června 2014 v 11:51

@claire clairmont hehe, já si to myslela, že to bude kvůli špičce :D njn, jsem na ně zatížená, nemůžu mít boty do kulata (pokud to nejsou tenisky), mi pak přijde, že jsou tak nějak divně useklý a nohy taky vypadaj usekle a vůbec, prostě úchýlka na špičatý boty :D

16. června 2014 v 12:10

Jůů, to šedý triko z Reservedu je fakt hezký :)) Teď se mi tam podařilo sehnat dlouhou černou sukni - všude jinde je měli moc průsvitný nebo úzký nebo to bylo z té nejteplákovitější teplákoviny. A ta z Reservedu je fajn, vypadá dobře teď v létě a bude super třeba i na podzim. Ještě měli hezkou v H&M, z tý kolekce Gisele Bündchen, ale 900 Kč se mi za ní dávat nechtělo. I když 700 Kž za polyester z Reservedu taky není výhra. Ale nutně jsem jí potřebovala, fakt :D

16. června 2014 v 12:39

@Mademoiselle M
Jinak, ty seš ještě nesetkala s výrazem mezisezónní výprodej? :)Narážím na to teď často.

16. června 2014 v 13:22

já mám ten lak v lila, a i ve třech vrstvách je vidět, že je pískový :) jinak věci hezký!

16. června 2014 v 13:38

@Mademoiselle M tu plizovanou? nebo pak jsem tam videla jeste jednu, ta taky byla dobra, obec hodne siroky

mid-season sale, pravda ... akorát u nás asi ještě ne :D

16. června 2014 v 13:39

@Natálje pískový jo, ale jen v tý jedný mi to přijde právě jako pocukrovaný :) pískový pak s víc vrstvama

16. června 2014 v 14:21

Druhá halenka či top je pěkný, ten výstřih má asi průhledný že, s tou jakoby výšivkou, to mám taky ráda takové topy..
Haha, no tak i tento vínový vypadá zajímavě, takový originální, lepší něco, než nic, že..
První černé boty ok, druhé jsou ošklivé jak noc, ty proboha nenos!!!:-D Když je na někom vidím, jak jsou povolené, mají to roztáhnuté, rozšmajdané, ne, prostě hrůza:))
Lak mi přijde jak pro malé děcko:) To jsem teda dneska kritická:)) Samozřejmě hlavně, že se to líbí Tobě.

16. června 2014 v 14:47

@Černá Moora
Jj v H&M tu plisovanou s kapsama. Ta z Reserved je hladká, což mi ve finále vyhovuje ještě víc, protože vypadá dobře i k vzorovaným vrškům :)

16. června 2014 v 15:16

@ilovemakeup jj, je to průhledný

ad boty nevím úplně, co myslíš, nic roztáhnuté ani povolené není ;) na noze sedí těsně a vypadají prostě jako kožené polobotky, akorát jsou oproti nim úžasně měkoučký
barva laku je trochu baby modrá, ale v reálu mi jak pro dítě nepřijde, nebo nevím, jestli tam řadíš všechny baby blue, tak pak asi jo .)

16. června 2014 v 15:17

@Mademoiselle M já právě viděla plizovanou i v Reserved, byla to taková ta s krátkou podšívkou a zbytek na nohou už bez podšívky a průhlednej + pak měli ještě neplizovanou neprůhlednou, ale pěkný byly obě

16. června 2014 v 15:21

"A protože je letos v Brazílii nějaký fotbal..." :D Tak tíms mě dostala. :D Ne, jako já to taky ignoruju a ta brazilská vlna ve všech obchodech mi leze upřímně na nervy. :D

16. června 2014 v 15:47

Ty botičky pro kašpárka mě taky docela zarazily, ale jako proč ne :). Já slevy potkávám vlastněpořád (viz maily z Hqhair apod, že...), ale tak nějak odolávám a pořád se ujišťuju, že vlastně nic, ale vůbec nic nepotřebuju. Se chystám koupit něco pěknýho v dutyfree :)

16. června 2014 v 21:48

Čéče letím na elnino :-D no a pro mátovej Alverďák taky, já měla růžovej a jako fajnovej, ale před tejdnem mi došel a já nemám čas letět pro novej... mátovej bude určo moc zajímavej...
dííííík =o)

16. června 2014 v 22:23

Tak dnes jsi mě na nic neutáhla :-D právě jsem si dneska vyzvedávala na Ninu ten Body a je to parádní vůně (kup na slepo, za ty prachy jsem ho tam nemohla nechat). Jenže v objednávce byla i poslední lahvička zimního Aliena (zásoby, ten stávající mi určitě jednou dojde a měli posledního!!), přidala jsem si vzorek Hermése a bohužel mi voní, takže z toho kouká další utrácení, není to zrovna láce. A to jsem na ninu vyzvedávala minulý týden objednávku zhruba ve stejné hodnotě, dneska ještě DM box a chystám se tam na kupon na Alverde minimálně za 600. Fakt brečím, dva měsíce jsem si nic nekoupila a ted to musím nahradit.

16. června 2014 v 22:25

Btw, o fotbale bych neutušila, že něco je, ale bylo mi podezřelé, že se v kosmetice podezřele objevuje jedna země a v souvislosti s Brazílií mě napadlo jen ten fotbal, potažmo olympiáda, ale o ní bych snad věděla :-D

17. června 2014 v 8:54

@Šárka K.prej pro kasparka :D vzdyt je to takova decentni spicicka .))

17. června 2014 v 8:54

@Mikinka jj, je fajn, se mi ta vune libi asi vic nez u ruzovyho

17. června 2014 v 12:25

Fotbal mě baví! Ale ta brazilská vobsíračka v krámech ne. Vzala jsem útokem Fann s 20% a vyplenila Mavalu plus včera Sephoru s těma jejich bestsellerama a donesla si Nars tvářenku (3.v pořadí) a dvě konturky od mufe, který jsou naprosto boží. Vzhledem k tomu, že jsem rtěnkovka a nosím dost výrazný barvy, je dobrá konturka základ, páč se nechci tlemit na klioše jako přerostlej klaun se rtěnkou mimo tlamichu. Hadry v řetězcích už nekupuju.

17. června 2014 v 17:44

burberry tester 85 ml ted na stránkách vidím ale jenom za skoro 8 stovek:P....hezky voní, ale aspon tentokrát neobjednám a ušetřím....:D

6. července 2014 v 15:58

Krásne úlovky. Hlavne čo sa oblečenia týka. Kika

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...