Novinky z LUSH a DM (+ psychedelická mini soutěž)

9. června 2014

Opět do vás jdu zákeřně nasypat dávku novinek, z nichž některé asi potřebujete.

Začneme s DM.






Alverde tělové máslo Ovocný sen (109 Kč)

- hned s několika oleji, díky nimž má být vhodné i pro velmi suchou pokožku (leč nedokážu posoudit). Co by vás mělo kvůli případnému nákupu zajímat, je to, že voní opravdu hodně silně a klidně i ovocně, ale já v něm jednoznačně cítím gumové medvídky (vzhledem k tomu, že ti jsou taky ovocní, tak se to s popisem asi netluče ;) Kdo pronikavé vůně nerad, tak se mu vyhne, v opačném případě by vás ale mohlo velmi zajímat.








Osvěžující tělový sprej meduňka a pomeranč (60 Kč)
- díky osvěžující meduňce není vůně ani trochu ulepená. Pokud bych měla porovnat s Balea ovocnými spreji, tak Alverde mi přijde parfemací o třídu výš.







Minerální sprej Balea (60 Kč)
- na léto úplně super věc. Hlavně bych vyzdvihla, že úderností je to spíš taková mlha, tkž se člověk nemusí bát o líčení (např. termálka od Avene je oproti ní spíš jako menší průtrž mračen, na cesty s ní počítat nemůžu a aplikuju jen coby součást péče o pleť). A jako bonus vůbec nevysušuje.








Třpytivý krém na nohy (50 Kč)
- když jsem ho zmerčila, reakce byla jasná: jééé, třpytečky! Okamžitě jsem prubla a ... mají být jako kde? Třpytky, mrchy jedny, totiž nejsou ve stínu vůbec vidět, krém vypadá jako obyč krém, vůně je docela výrazná a tím to končí. Na sluníčku ale najednou vidíte, že nekecal a opravdu tam nějaký blejskavý částečky patrný jsou. Nicméně, ani tak to není nic výrazného, snesla bych mnohem větší kalibr.







Fialkový krém na ruce (38 Kč)
 - má na sobě Eiffelku a cokoli, co má na sobě Eiffelku, je prostě dobrý. Bohužel, zrovna tenhle kousek je ze zmíněného pravidla výjimka. Fialky bez debat miluju, jenže tady mi ona proklamovaná vůně fialková nepřipadá ani trochu a jako bonus se mi ještě vůbec nelíbí.









Pokračujeme novinkami z Lusháckých luhů a hájů.






Parsley Porridge a Magnificent
- dva přírůstky do mýdlové stáje.
- Parsley Porridge voní opravdu nezvykle, petrželka s tea tree olejem :D Mě jeho vůně tou neobvyklostí ovšem hodně baví. Ideální pro každého, kdo si chce dočasně odpočinout od všech sladkých sprchových pěnidel (jakože to jsou nejspíš skoro všechny ostatní ;). 10 z 10 za originálnost.
- Magnificent je pravý opak, nijak výrazná sladce citrusová vůně, která mě nezaujala ani trochu. Přitom dle popisu tam potenciál byl, miluju mandarinku (a dělá se s ní strašně málo věcí) - tady ji ovšem vůbec necítím.







D´Fluff
- krycí jméno: jahodová šlehačka na holení.
- jako nebudeme si nic nalhávat - samozřejmě se bez týhle fičurky obejdete ;) ale jinak nudnej žiletkovací proces je s ní fakt zábava, člověk se na něj málem začne těšit ;))






Zest
- gel na vlasy, u kterého mě upřímně mrzí, že pro něj nemám častější využití. Želátko v sobě totiž obsahuje pomerančový květ, na kterém mám nezdravou závislost (jako tu flašku koncetrátu z pomerančového květu, kterou čas od času chodím očuchávat, tu vidět asi radši nechcete :D). Prostě voní jako moje milovaný zelený makaronky od Ladurée a kdyby s jeho parfemací prodávali ještě něco jinýho, dám do toho bez váhání poslední prachy.
- pokud jde o účinek, tak co můžu posoudit, tuží vcelku silně a neslepuje






Tělový kondicionér African Paradise
 - jak jsem tady už několikrát zmínila, tělová mléka do sprchy, což tohle v podstatě je, mě zrovna moc neoslovila, jelikož Balea i Nivea (krom nich jsem jiné nepotkala) voní nudně, ve sprše to pak klouže a ještě si přijdu, jak když mám na sobě po použití tenkou vrstvu igelitu ..
- takže s Africkým rájem jsme po sobě nejdřív tak trochu nejistě pokukovali, ale nakonec jsem si řekla, že se hecnu a dám mu šanci ... což se vyplatilo, jelikož se ukázalo, že všechny uvedené nešvary postrádá. Zaprvé voní všelijak, jen ne nudně - je to taková hodně kouřově kadidlová parfemace (a výrazná, v koupelně je po použití cítit celý den), která spíš trochu supluje parfém. Zadruhé na kůži docela dost drží, což znamená, že sprcha neklouže skoro vůbec, jelikož se jen tak nesmyje. Zatřetí, což je zásadní, nemám igelitový pocit (ve složení holt nejsou takové ty složky aka tuhý antiperspirant, což je znát).
--> pokud si na sprcho-mléka potrpíte, tak tohle rozhodně potřebujete :D






SOUTĚŽ

Granny takes a dip
- nová bomba do koupele, jež slibuje rovnou psychedelický zážitek!
- co je na tom pravdy, zjistí jeden z vás. Na tom, že mě nebaví se vanit, se nic nezměnilo, takže pro tuhle duhovou kočku nemám vůbec využití ;)

Pro účast v soutěži o tetku nemusíte dělat nic speciálního, bude to jen taková rychlovka do pátku:
- pod postem nechte komentář s čímkoli, co vás napadne, a emailem (pokud je viditelný na blogu/profilu, tak ani nemusíte)
- kdo bude článek někde sdílet, může si přidat ještě jeden (už jen s odkazem na sdílení)
- a pokud chcete jen komentovat, ale se účastnit se ne, tak to do komentu jen dopište (kdybych vás vylosovala, ať vím, že mám losovat znova)







Už jste něco z dnešní várky zkoušeli? A jakou jinou zajímavou novinku jste v poslední době potkali?




112 comments

9. června 2014 v 7:55

Jenom ti chci říct, že jsi mi zase udělala chutě s těma makaronkama, díky moc! :D V červenci razím do Paříže, musím zkusit ten pomerančový květ!
simonastodulkova@seznam.cz

9. června 2014 v 7:55

pamätám si,ako som mala v ruke svoju prvú vodu s preji a nevedela čo s ňou budem robiť.ked sú tieto horúčavy,pristala by som,aby bola velká ako kyslíková bomba pre potapačov.ď za tipy,pôjdem to omrknúť.

9. června 2014 v 7:56

Ten Ovocný sen bych potřebovala! Jinak to třpytivé cosi na nohy jsem zkoušela ale jako nic moc no, čekala jsem víc.. :/

Anonymní
9. června 2014 v 8:00

Mám vždycky chuť ten Lush ochutnat :-D gangie@seznam.cz

9. června 2014 v 8:09

Ahoj, já mám zálusk na ty osvěžující spreje od Alverde, mám ráda v létě osvěžující vůni :-)

9. června 2014 v 8:10

Vodu ve spreji jsem poprvé vyzkoušela vloni, víc mi vyhovuje ta z Rossmanna. Ale stejně ji nakonec nepoužívám jako osvěžení ve vedru, jen jako zvlhčení pleti, když jsem líná jít si před namazání olejem namočit obličej do koupelny :)
Jinak ty lushácké věci vypadají zajímavě, zrovna včera jsem nad jednou lahvičkou sprcháče vzpomínala, jak jsem se s nimi setkala poprvé - kamarádka mi jich přivezla balík z Anglie, já ho celá natěšená rozbalila a z té koncentrace vůní jsem se rozkýchala, rozkašlala a začala jsem brečet :-D Musela jsem je skladovat ve 3 igelitkách, abych s nimi vydržela v jednom bytě.

9. června 2014 v 8:10

minerální voda johoo, má spotřeba ve vedrech je neskutečná. Kór když člověk pracuje v budově, která ač stojí dva roky, nějakého kokota nenapadlo zabudovat klimatizaci.....
bald.and.pale@gmail.com

9. června 2014 v 8:21

já mám ten fialkový krém, ale ještě jsem ho nezkoušela. každopádně aspoň vím, že je fialkový, díky, na mém není česká etiketa a jsem moc líná to překládat :D
soutěžit budu ráda, u nás doma naopak vanění frčí hodně! mail mám v profilu

9. června 2014 v 8:31

a sdílím na FB - https://www.facebook.com/littlegemblog

Anonymní
9. června 2014 v 8:44

myslím, že akutně potřebuju nějaký osvěžující sprej :o) keee2@seznam.cz

9. června 2014 v 8:52

Lush mám ráda, teda spíš uplně miluji. Hlavně kvuli tomu, že je to šetrné k zvířatům. Jsem hrozně ráda, že jsi dala do soutěže, zrovna výrobek z Lushe :)
d.piglova@gmail.com

9. června 2014 v 8:55

Tak alverdi telovy sprej si nejak vsichni vychvalujou ... budu ho muset jit asi koupit... sakra :D
crazy-lucy@seznam.cz

Anonymní
9. června 2014 v 9:00

Ty produkty z DM mě naprosto odzbrojily...kamaradka mela názory,tak jsem hned zajásala,ze tohle ji musím taky koupit...i sobe! A co se týče LUSH - tělový kondicionér musím nutne mít! Presne jako ty jsem byla s Niveou dost nespokojena a to jsem si koupila hned to větší baleni...
Diky za soutěž! Vedralova.lucie@seznam.cz ;-)

9. června 2014 v 9:01

Na nějaký tělový sprej se zrovna chystám, tak juknu i na tenhle :)
barabasovajana@centrum.cz

9. června 2014 v 9:15

A zase ty makronky ... :D Opravdu se budu muset vydat na cestu do Paříže :) A naprosto souhlasím v tom, co se jedná o vodě od Avené, je to prostě sprška. :D
cervena-veronika@seznam.cz

9. června 2014 v 9:16

Mňam, ta bomba vypadá hrozně chutně :) Hned bych se do ní zakousla :D Jinak si z novinek asi zajdu pro ten minerální sprej od Baley, v tomhle počasí by se fakt víc než hodil.
gizy(zavináč)seznam.cz

9. června 2014 v 9:25

Věci z Lush vypadají vážně dobře! :-) škoda jen, že mám jejich obchod tak trochu z ruky :-( michaela.cahlova

9. června 2014 v 9:26

To já mám zrovna válení ve vaně hrozně ráda, akorát máme předělanou koupelnu a celý byt, takže ještě nemám dokoupený žádný serepetičky, budu muset vyrazit na nákup. nikolik.v@seznam.cz

9. června 2014 v 9:31

Spousta pěkných věciček! :) Duhový psycho zážitek bych s radostí vyzkoušela. hezkakytka@seznam.cz

9. června 2014 v 9:31

Škoda, že ten krémík na ruce s Eiffeloffkou je takovej provar ....:-/ zrovna na nej jsem se těšila a očividně na můj fialkovej z L´Occitane nemá :-) v.zimova@gmil.com

9. června 2014 v 9:40

Strašně nesnáším, když někdo prezentuje Lush, mám hned potřebu si to všechno koupit, protože mě vždycky napálí vzhled. A pak jsem naštvaná, protože za ty peníze to zatím nikdy nestálo.
natalunka@centrum.cz

9. června 2014 v 9:45

Jak tun Baleu nemusím, tak mě zaujala ta voda ve spreji. I když jsem někdě četla, že ji měli už minulý rok :D Asi vylepšený složení... A mrknu i na sprej od Alverde, teď jsem narazila na melounovookurkový na netu, ale došlo mi, že to byla asi loňská edice :/

Anonymní
9. června 2014 v 9:45

Kromě baleácké spršky doporučuju i tu rossmanovskou verzi - Rival de Loop. Oproti Balea mnohem jemnější mlha. Skladuju v ledničce, v práci i doma. A ten krém na ruce by mohli udělat s Londýnem :D dearheart@seznam.cz

9. června 2014 v 9:52

Ta Eiffelovka mi akorát připomněla, že na svoji zítřejší cestu do Paříže si musím ještě projít mooří tipy:D
patissie@live.com

9. června 2014 v 9:56

ja som na tychto lushovych kupelovych srandach uplne zavisla a s nimi ma ta vana naozaj bavi :D
j.smatanova@gmail.com

Anonymní
9. června 2014 v 9:59

Tělové máslo od Alverde mám. Jako bála jsem se té vůně, protože mi lesní plody v kosmetice docela vadí, ale zlákal mě obal. Nakonec jsem spokojená, ta vůně není vůbec nepříjemná. Přijde mi, že je máslo míň hutné než stálá nabidka s bambuckým máslem, ale to na léto vůbec nevadí. Lush ráda kupuju jako dárek, ale ještě jsem žádný na oplátku nedostala, takže se zkusím zúčastnit soutěže, třeba se zadaří. E-mail mám na blogu.
Markéta

9. června 2014 v 10:03

Rozhodně si pořídím ovocná sen od Alverde, jejich tělové másla miluju!
A ten fialkový krém od Baley, to je limitka?

9. června 2014 v 10:30

Tělový sprej od Alverde musím mít! Ten minerální od Balei si kupuju pravidelně každé léto. Skvěle to osvěžuje. A jak nemám ráda tělová mléka do sprchy, tak ten tělový kondicionér od Lush mě zaujal :)
lucie.martinakova@email.cz

http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/06/spotrebovano-kveten-2014.html

9. června 2014 v 10:31

Ten minerální sprej od Baley mě láká :) Asi si pro něj skočím. :)
ell.augustinova@seznam.cz

9. června 2014 v 10:44

Ten minerální sprej jsem, myslím, měla minulý rok, a byl supr :) A ta psychedelická koupel vypadá dost dobře! :D
tessvonk@gmail.com

Anonymní
9. června 2014 v 10:48

Díky za tip na minerální sprej od Baley, cenově je to za hubičku. Momentálně mám otevřenou objednávku u Lush, tak asi něco přihodím, ach jo, chudák peněženka :-D Kája
karolina.svandova@seznam.cz

Anonymní
9. června 2014 v 10:53

Celkově mě Balea už vůbec nebere. Zato takový Lush to je jiná liga. Miluju ty jejich vůně.
denisatichavska@seznam.cz

9. června 2014 v 11:14

Tak musím říct, že mě z Lush novinek nic nezaujalo (a to jsem neviděla ty cenovky....). Za to po ovocném snu od Alverde se podívám!
A jinak dík v jednom z minulých článků za osvětu, že Feelunique vrací DPH, sama bych to tam asi nevyštrachala, ale díky tobě to určitě využiju :-) U Meteoritek už to bude totiž docela slušná částka.

9. června 2014 v 11:22

Možná si pořídím tu baleáckou vodu ve spreji (protože přece jenom je to furt jen voda a nějaký šílený prachy jako za Biodermu a další značky bych neobětovala). A poohlídnu se i po alverde spreji, protože vychytávek tohohle typu není na léto nikdy dost :D
6naire@seznam.cz

9. června 2014 v 11:36

Nenávidím tě. Musím běžet do DMka. :D
nefertiri12@seznam.cz

9. června 2014 v 12:25

To já se vaním ráda! :D

Esstellionn6@gmail.com

9. června 2014 v 12:25

Beerentraum je dost killer vůně, cítím v tom sušenou arónii, kterou nesnáším :D tak to stojí v koupelně, sprcháč a mazadlo, a tajně doufám, že to někdo už konečně spotřebuje :D

9. června 2014 v 12:39

ahoj, dřív jsem byla DM šílenec, každou chvilku jsem tam nakupovala a sbírala i ty největší zbytečnosti, ale poslední dobou mě to konečně přešlo. Jenže, díky tomuhle článku tam asi zajdu, to tělové máslo vypadá sakra dobřě :D :)

Lucccka.r@seznam.cz

Anonymní
9. června 2014 v 12:46

Tady ještě dávám odkaz - tvůj článek jsem zvěřejnila u mě na profilu: https://www.facebook.com/lucie.vedralova.1

Vedralova.lucie@seznam.cz ...Děkujůůůůůůů :-)

Anonymní
9. června 2014 v 13:03

Ahoj, blog čtu pravidelně a musím se přiznat, že se každý den musím podívat, jestli už jsi propadla novým Meteoritkám, nebo ne :-)) Normálně kosmetiku v drogerce (tu pečující) už nekupuju, ale nedávno jsem taky sáhla po Balee - Be gold, krému na celé tělo. Se třpytkama je na tom dost podobně, jako ten tvůj, spíš takový lehký nádech čehosi :-) ale docela pěkně se vstřebává a je fajn, takže za těch 49kč? je to super :-D No a k tvojí soutěži - já bych to docela chtěla vyhrát :-D vždycky jsem chtěla prubnout tuhle značku. Mám zkušenosti s koulema do koupele od Manufaktury a byly fajn, ale taky poměrně drahý.

Anonymní
9. června 2014 v 13:05

@Anonymní

No a ještě by asi nebylo špatný napsat ten e-mail: SarahPol@seznam.cz

Sarah :-)

9. června 2014 v 13:16

Lushí kondicionéry bych mohla kupovat po kilech, baví mě i ty tuhé :-)

9. června 2014 v 13:37

Hele a ta termálka se stříká přes makeup? Já teda v létě makeup moc nenosím, ale kdyby přece jen, nerozpustí se mi? Vypadá to fakt zajímavě a asi si jí vezmu k moři :) Lushí věci mám ráda a ráda se vaním, jen mě nebaví vanu před a po umytí drhnout, takže to omezuju na cca 2 použití ročně :D
fcelka.m@seznam.cz

9. června 2014 v 13:45

Kúpelím sa rada, takže prečo sa nezapojiť ;)
Mám tiež ten krém na ruky Balea a ja som s ním spokojná, mám síce radšej hutnejšie krémy, ale ku podivu z dlhodobého hľadiska moje ruky po ňom nie sú vôbec vysušené... Vodu v spreji mám tiež, ale u mňa skôr na telo než na tvár - ak ju mám podráždenú, trochu štípe... asi tá morská soľ :)...

9. června 2014 v 14:04

Já si tady asi jen tak nenápadně postěžuju na to, že mi litoměřický DM přestěhovali z centra až někam daleko do prdele na druhej konec města, kam se mi fakt vůbec nechce chodit ani jezdit. Takže všechny ty DM novinky mě pěkně štvou, protože jsem líná si pro ně chodit takovou dálku :D
dybovamanka@gmail.com

9. června 2014 v 14:46

Okamžitě běžím pro ten pomerančovo-meduňkový sprej! Miluju tuto kombinaci... Takže díky, nebýt tebe, nedozvěděla bych se o něm. Možná při té příležitosti přihodím do košíku i to tělové máslo :)
levandule.fialova@gmail.com

9. června 2014 v 14:50

Akutne potrebuju termáni vodu v tehle vedrech umiram :D
langova.kat@seznam.cz

9. června 2014 v 14:57

třpytivý krém na nohy zkusím, ale taky bych brala o dost více třpytek :D
z Lush si plánuji brzy něco objednat, hlavně něco do koupele :)
bloggerandbeautifullife@seznam.cz

Anonymní
9. června 2014 v 15:16

Ach jo, ten African Paradise zní jako můj splněný sen - nepatlá a může se používat rovnou ve sprše :-) Bohužel s cenou se asi neshodnu....ale aspoň ten meduňkový tělový sprej si zajdu do dmka očichat, zrovna něco podobného sháním :-)
P.S. Ano, ke komentáři jsem se dokopala především proto, že už se zas doma nemám v čem louhovat, takže jsem se chtěla zařadit do slosování....ale pokusím se se polepšit s tím komentováním.
Tamurile (atevi.eli@seznam.cz)

9. června 2014 v 15:40

Produkty od Lush jsem nikdy nezkoušela, ale vždy mi tedy pouze jen z obrázků přijdou úplně úžasný a v budoucnu určitě plánuji něco vyzkoušet. Jen bohužel nemám v okolí kamenný obchod, tak jsem odkázaná pouze na internet a to už není takový,když to člověk nemůže očuchat:/.
Edousek626@seznam.cz

9. června 2014 v 15:52

Super článek, díky za novinky z DM, moc ráda nakupuji jak Baleu tak Alverde :)
spajdinka@seznam.cz

9. června 2014 v 16:07

jééé, Lush! odtud jsem si už tak dlouho nic nepořídila, to budu muset napravit :)

9. června 2014 v 16:09

Jsem teda zvědavá na ten psychadelický zážitek :D
annp1418@gmail.com

9. června 2014 v 16:14

Mooro safra, po praci letim do Dm ocuchat alverde sprej, protoze baleacky mango je moc preslazeny.. A krem na ruce potrebuju i kdyz blbe voni, pze Pariz, zejo :))))))

9. června 2014 v 16:28

pořád uvažuju, jestli pořídit tady to máslo od alverde nebo to klasické...myslím, že než se rozhodnu, tak to ovocné už nebude :D a moc se mi líbí ta jahodová pěna na holení, ale tady si jsem tak nějak jistá, že to fakt nepotřebuju... :-/:D
kubackova.v(at)gmail.com

Anonymní
9. června 2014 v 16:46

Pane Bože, ty víš, že jsem byla hodná, tak dělej :)
sarrira@seznam.cz

Anonymní
9. června 2014 v 16:53

Tu Baleu sprej si asi koupim, už několikátý léto si říkám, že by to chtělo něco takového na osvěžení, ale pořád jsem se nedokopala ke koupi čehokoliv... :D Tak snad letos :D
fortovat@seznam.cz

9. června 2014 v 17:24

ten alverde krem bych teda moc rada zkusila, ale ja se v lete nedokazu nicim mazat, zvlast ne maslem, je mi potom jeste vetsi teplo. evaaburii@seznam.cz

9. června 2014 v 17:25

Já ten Lush už musím konečně taky vyzkoušet! :)
mylittlebeautykingdom@seznam.cz

9. června 2014 v 18:13

Aww Lush! Konečně jsem si také objednala, nyní netrpělivě čekám, až budu moci vyzkoušet. Něco mi říká, že to bude láska na první ovonění :)

9. června 2014 v 18:16

https://twitter.com/ladyhdextasy/status/476034930573455361
hdextasyVgmail.com

9. června 2014 v 18:47

Dať do mydla petržlen, to by ma nenapadlo, zaujímal by ma ako to vlastne nakoniec vonia :)
Nikavero

9. června 2014 v 18:51

Mně ty másla a mléka do vany nějak zatím nezaujaly žádný a to jsem zkoušela i to růžové z Lushe:) Nicméně balistiky ty já ráda:D

vav.ran@seznam.cz

9. června 2014 v 19:46

Skvělé tipy, sama jsem si dnes koupila minerální sprej od Baley (v tom horku úžasné osvěžení). Lush jako přírodní kosmetiku bezmezně miluji a jahodová šlehačka na holení je pro mě naprostou novinkou, určitě vyzkouším. :)
ema.antosova@seznam.cz

9. června 2014 v 20:02

Moc se mi líbí ta minerální voda Balea, zkoušela jsem tu od Avene a měla jsem i Rival de Loop a tuhle musím taky zkusit ;)
Z Lush se mi moc líbí šlehačka na holení, ale na takové drahoty mě neužije, běžne používám sprchový gel, kterého díky tomu rychle ubívá. Kondicionér a ani Baleácké pěny či gely na holení se mi neosvědčily :(

9. června 2014 v 20:36

Mooro, fakt tě nenávidím.
Když napíšeš nějakou dobrou recenzi musím ten výrobek mít!!
Jurcikova14@seznam.cz

Anonymní
9. června 2014 v 20:58

ja od Balei mám šampón na biele vlasy ale aj to ľutujem lebo je hrozný

pls follow me:
http://anahjalliyah.blogspot.sk/

9. června 2014 v 21:06

Nesnášim holení a ta pěna vypadá dobře.
dayofowl@gmail.com

9. června 2014 v 21:08

Tyhle příspěvky mám nejradši, je to fajn inspirace k nákupu :)

m.kondelkova@gmail.com

9. června 2014 v 21:15

Jedu takhle článkem dolů a říkám si: je to dobrý, nepotřebuju, nepotřebuju, fialky co nevoní jako fialky - nepotřebuju.. ale tělovka, co voní po začuzeným kadidle? Musím mít! Nebo v rámci šetření aspoň oprubovat...

9. června 2014 v 23:17

Postnu jeden sprostej vtip (prosím neukamenovat) :D
"ťuk ťuk"
"kto tam?"
"to som já, otvor!"
"aký otvor?"
"otvor do p**i!"
"otvor do p**i?"

wr55@centrum.cz

10. června 2014 v 2:11

že já na ten Tvůj nový post klikala.. teď potřebuju nutně do DM :D.. minerální sprej vypadá super a k tomu cena = musím ho mít! a "pařížský" krém.. ať voní nebo ne.. jen kvůli tomu balení ho tam nemůžu nechat :D
aa soutěžit CHCI! :D
eapril@seznam.cz

10. června 2014 v 8:29

Od Lush jsem jeste nic nezkousela,ale krasne to voni.
ervulenka@seznam.cz

10. června 2014 v 8:45

Ehm, tak mi zaujala fialka a Eiffelovka, než jsem to dočetla, už jsem pomalu startovala do drogérky, po dočtení bylo po startování :-D sakraaa!!!
No a Lush mi připomíná teenage, kdy jsem si myslela, že nic lepšího prostě neexistuje... nevyhovovaly mi šampony, šampuky, kondicionéry... jediný, co je super jsou ty vanový věci =o) body jelly, balistiky, mejdlíčka, to je prostě luxus I am lovin it
Anjelska@gmail.com

10. června 2014 v 12:50

Tak jsi mě úspěšně nalákala na minerální sprej a krém na nohy a úspěšně mě odradila od investice do fialkového krému (fialky, to je moje - taky způsobily mojí děsnou závislost na Daddy-O šamponu). Díky Ti! U soutěžní duhovky nevím, jestli se mi víc líbí název, nebo barvičky:)

kissabeeblog@gmail.com

10. června 2014 v 15:03

Lush mám ráda, bohužel si nemůžu vše dovolit, ale jednou za rok si udělám radost nějakou voňavou pěnou!
rozanska.d@seznam.cz

10. června 2014 v 17:00

Lush jsem nikdy nezkoušela, tak nějak je na mě moc drahý :) A soutěž si rozhodně ujít nenechám :)
Email: loffelmannova.S@gymjat.org

10. června 2014 v 18:25

Zajímavé, nic od lush jsem nikdy neměla, tak by nebylo špatné vyzkoušet :) Mám od Baley na nohy třpytivý sprej, zítra asi prubnu, ať při závěrečných jízdách zazářím :D A případně můžu podat info, jak funguje.
indrakova96@email.cz

10. června 2014 v 19:38

Zaujala mě ta šlehačka na holení, která by mohla alespoň na chvíli zpříjemnit ten nudný proces :D Jinak od Lush jsem nikdy nic neměla, tak by bylo super to vyzkoušet :)
terezkaklickova@gmail.com

10. června 2014 v 19:43

Nutně potřebuji ten tělový sprej meduňka a pomeranč od Alverde :))) A láká mě i ten ovocný sen...
lenka_jas@centrum.cz

10. června 2014 v 20:49

len kvoli tvojmu blogu uporne rozmyslam nad lush kozmetikou,ked zas pridemdo prahy(o;

dominika.janeckova@gmail.com

gomistories

10. června 2014 v 21:12

Krém na ruce mám už delší dobu, ještě než se dostal do ČR kupovala jsem ho vRakousku. Termální vodu mám z Rossmannu od Rival de loop za 25 kč a na leto je to ideální.
karolin.uhrova@seznam.cz

Anonymní
10. června 2014 v 21:53

chcem to skôr zjesť :)

patricia28@post.sk

10. června 2014 v 22:02

Jenom bych ti chtěla říct, že píšeš skvělé články a jak jinak než zase půjdu do drogérky pro Balea věcičky, protože jsi to tak skvěle napsala a zhodnotila, že to jinak nejde.. Děkuju, protože díky tobě jsem poznala spoustu skvělých výrobků.. :)
mariefriedlova35@gmail.com

10. června 2014 v 22:56

podařilo se mi "vyhrát" možnost pořídit si DM box, tak doufám, že v něm nějaká příjemná novinka bude, třeba jako některé z tělových másel nebo tělových sprejů, na léto by se nějaký hodil, čerstvě vychlazený z ledničky :) a výrobky od Lush jsou pro mě velkou neznámou, a vzhledem k ceně ještě dlouho budou, škoda, vypadají všechny zajímavě
evik1@centrum.cz

11. června 2014 v 0:52

Co říct, chci se smočit v něčem voňavém...
wamelka@seznam.cz

11. června 2014 v 10:06

Já se vanim moc ráda, takže by se mi ta duhovka moc hodila :) Jinak, když jdu kolem Lushe s přítelem, tak mi pevně stiskne ruku a přitáhne si mě k sobě. Už mě zná :)
k.rokosova@gmail.com

11. června 2014 v 10:39

na ten mineralni sprej se musim podivat. Vim, ze Balea to uz jednou mela (v mensim baleni, more travel friendly do letadla), ja zvyknu jeste kupovat u Rossmanna od Rival de Loop aloe vera sprej. Na ochlazeni je to super vec, hlavne v tom hnusu, co je momentalne venku! Zkousela jsem taky Yves Rocher grepovy, ale bud je to tim, ze to neni sprej ale rozprasovac, ale davkovani je ponekud nestastne - jako kdyby nekdo plival do tvare. Ale voni prijemne a osvezi. Po liceni se ale pouzit neda.
Na Lush se uz musim podivat v UK :-)
tiffani.denisa@gmail.com

11. června 2014 v 15:36

Ja porad vybiram neco od Lush na cisteni pleti? Nejake tipy? :) A barevna roladicka vypada bajecne...koupele ja radsi takze mile-rada vyzkousim! Jinak me zauujala voda.
s.psotkova@seznam.cz

Anonymní
11. června 2014 v 17:45

ty lush věcičky vypadají moc dobře :) therezzka1@seznam.cz

11. června 2014 v 22:40

Úplně jsem dostala chuť navštívit po delší době opět LUSH. A dát si makronky taky :D Ten pomerančový květ musím někdy vyzkoušet,, i když jsem s pokusy makronskových příchutí už skončila od té doby, co jsem objevila příchuť slaný karamel. To je dokonalost sama, jakmile jej někde zahlédnu, neudržel by mě ani pár volů :D Jo a makronkový drb - do newyorského Ladureé si prý každý den nechávají přivážet čerstvé makronky express letadlovou linkou přímo z Paříže.

Daniela.Duskov@gmail.com

12. června 2014 v 0:16

Lush je fajn, ale občas docela předražený no:D:) a nějakou tu kravinu do vody chci už dlouho vyzkoušet, tak třeba se poštěstí.
karolinka@usmej.se

12. června 2014 v 11:48

Jednu dobu jsem na Lushi solidně ujížděla, vyzkoušela jsem snad celý sortiment:D Tak bych po dlouhé době něco od nich zase ráda doma přivítala:) miisha13@seznam.cz

12. června 2014 v 14:39

parádne vecičky hlavne tá voda :) lucinkabalintova@gmail.com

12. června 2014 v 21:53

Z Lush jsme zatim nikdy nic nezkousela :-/

12. června 2014 v 22:10

Minerální sprej mám a je úplně skvělej!

Skvělá cena!
gfc: ivisan
ivisandali@gmail.com

12. června 2014 v 22:12

+ sdílím na fb: https://www.facebook.com/ivi.san.5

13. června 2014 v 11:48

Oh ten Lush, už ho "sledujem" tak 3 roky a stále som od neho ešte nič nemala, hrôza! :D Musím sa už odhodlať ozaj. :P
paula.kulichova@gmail.com

13. června 2014 v 12:19

Beerentraum jsem měla sprchový gel a tělové mléko. Fajn, příjemné, ale znovu bych to asi nemusela.
Minerální sprej Balea dávám do košíku při nejbližší návštěvě dm. Slyšela jsem, že fajn vodu ve spreji má i vlastní značka Rossmanna, tak po té se taky podívám. Na ten sprej od Alverde taky mrknu.
Fialkový krém na ruce jsem už někde na netu zahlídla a těšila se na něj, ale když říkáš, že to jako fialky nevoní, tak to jsem teda zklamaná.
A tak s psychedelickou tetkou bych se klidně vykoupala!
jana.cvrkalova@gmail.com
PS: Více mandarinky v kosmetice!!!

15. června 2014 v 13:39

Vědět, že Alverde tyhle spreje dělá taky, tak ho beru hned. Místo toho jsme celá třída sháněli v pondělí tu mangovou Baleu :D
PetraJ.Hozova@seznam.cz

15. června 2014 v 19:28

Hmmmm tak ta psychedelická věcička mě dooooooooost zaujala! Věřím, že by mi společně se skleničkou vína byla perfektním společníkem pro koupele :D
Zastoupilova.K@seznam.cz

19. června 2014 v 17:12

Od lushe jsem vždycky chtěla něco objednat, bohužel jsem se nikdy neodvážila, protože z takového množství věcí na wishlistu ani nejde vybrat, takže to vždycky odkládám na příště.. :D ntliecostantino@gmail.com

21. června 2014 v 16:07

Lush má skvělé produkty, mě hlavně zaujal tělový kondicionér :))
kajush.01@centrum.cz

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...