Záření aneb napjatě očekávaný DM box

17. června 2014

Musím říct, že už dlouho jsem na něco z kosmetické oblasti nebyla tak zvědavá, jako právě na obsah DM boxu.




Tipuju, že většina z vás tuhle novinku určitě zaznamenala, ale pokud někdo ne, tak stručně uvedu, vo co gou.

Celý koncept funguje už nějakou dobu v Německu a nyní jsme ho poprvé mohli vyzkoušet i u nás. Pointa je, že jednou za čas (tedy není to pravidelně, například měsíčně) DM nabídne do prodeje krabku s utajeným obsahem, právo jejíž koupě lze vyhrát - tím se liší od všech ostatních boxů, jelikož u DM nefunguje klasické pravidlo, že kdo si dřív objedná, ten box bude mít, ale budoucí majitelé se losují až následně, a to ze všech účastníků, kteří projevili o krabičku zájem a ve stanovené lhůtě vyplnili na webu registrační formulář.

Tentokrát to bylo tak, že počet boxů byl stanoven na 2000 kusů a vyhrával každý třetí účastník. Tomu v případě výhry přišla na email zpráva s čárovým kódem, kterou si vytiskl a ve zvolené DM prodejně si s ní pak vyzvedl box.

Cena krabky byla 149 Kč a avizovaná hodnota produktů 600 Kč. 
Takže na první pohled se box opravdu vyplatil, na druhý pohled ovšem mohly vyvstat pochyby, jak moc použitelný obsah bude a jestli to nakonec nebudou jen vyhozené peníze (holt zkušenosti s některými beauty boxy neblednou, že ;)

Já DM nicméně veřila - a měla jsem recht ;)




A teď už se můžeme vrhnout na pojmy a dojmy.

Milý detail na úvod byl, že box byl vydáván v papírové tašce (vidíte pod ním), avizované dárkové balení tedy pojali opravdu poctivě ;)

Samotná krabička mě pak na prvním místě překvapila svou velikostí, na fotce pro porovnání s klasickým obalem od Ladyboxu.
 





Uvnitř jako první vykoukl papírový leták, který představil většinu obsahu.

Jak je vidět, barevně a dyzajnově je box opravdu povedený a krásně sladěný. Puntíky, žlutý hedvábný papír, modrá stužka, modrý leták. Nic přeplácaného, ale přitom zároveň výrazného. Palec nahoru.






A povedený byl i obsah.

Automaticky jsem čekala jen DM privátní značky, ale nakonec to dopadlo trochu pestřeji.
Pokud jde o téma, měl být box zaměřen letně, což se i docela povedlo.







Sprcháč Dermacol a Balea 2 v 1 (šampon + kondicionér)
Rebarboru a jahody bych asi sama od sebe nezkusila, ale musím konstatovat, že vůně překvapila, je hodně pěkná (ale víc mi připomíná jablečný koláč).
Šampon 2v1 nemá silikony, tak ho asi zkusím, ale jinak do něj velké naděje nevkládám, tyhle kombinované věci na mě nikdy nefungovaly.






Novinka od Garnier - tělové mléko s oleji
- tady se mi parfemace pro změnu moc nelíbí, tkž půjde o dům dál







Nový Colgate, vzorek šamponu, tělového mléka od Weledy a tamponů
... proč ne ;)






Rexona antiperpirant a lak od Oravé Rity
- na Rexonu jsem po ohlasech docela zvědavá, lak ještě uvážím






Opalovací fluid na obličej a dekolt od Sundance
- je tónovaný, ale odstín je docela ok, žádná oranžáda. Moc nekryje (to koneckonců ani nemá v popisu práce), ale barvu přidá.





Verdikt
Baví, baví. Za těch 150 Kč je to super výběr, a ačkoli všechno se asi všem hodit nebude, vyzkoušet novinky v sortimentu nikdy neuškodí, z tohohle hledika je ten poměr cena/obsah prostě výbornej.



Co vy, jak se vám líbí DM box? Všimli jste si? - objednali? - vyhráli? (mám teda trochu pocit, že "vyhrál" asi každej, ale možná se pletu ;) A zkusíte další kolo?


p.s. box jsem vyhrála a zakoupila standardním způsobem, nejedná se o vzorek zdarma k recenzi ;)

80 comments

17. června 2014 v 7:34

Depka. Ne, každej opravdu nevyhrál, i když moc chtěl a přihlásil tři členy rodiny... marně :( :D

17. června 2014 v 7:38

Dle mého to vypadá dobře a je mi líto, že jsem nevyhrála (a to jsem zaregistrovala víc lidí :D) :/

17. června 2014 v 7:51

Ja z nej mam velkou radost, sprchac uzasne voni a sampon se bude hodit na dovcu.
Beauty of pink

17. června 2014 v 8:17

Tak jsem se snažila zveřejnit článek, než toho bude všude plno, ale koukám, že mě Moora předběhla. :)
Já jsem taky moc spokojená. Musím říct, že využiju všechno, asi až na lak na nehty. Ten bílý z Rita Ora kolekce mi hrozně nevyhovoval, navíc tahle růžová je hrozně tuctová, potrpím si na neobvyklejší barvy.
Taky jsem si myslela, že vyhráli všichni, ale evidentně ne.. holky, držím palce pro příště :)

17. června 2014 v 8:20

No nevyhrál každej :// zkusím příště, vypadá to za ty peníze fajn, třeba ladybox a podobně mě nikdy nelákal.

17. června 2014 v 8:26

Každej vážně nevyhrál. Třeba já jsem nevyhrála a to by se mi to zrovínka docela líbilo. :D Ale co, třeba příště. :)

17. června 2014 v 8:27

Já se hlásím k dalším nevýhercům a fakticky mě to mrzí, protože Rexonu kupuju pravidelně, ten rebarborový sprcháč chci vyzkoušet a docela mě zaujal ten opalovací fluid.

17. června 2014 v 8:38

Mám, ale normálně včera jsem si myslela, že mi ho prodavačka nedá. Vůbec jí to nebrala pokladna a já už tam v depkách, že ho mít nebudu :-D Obsah mi vyrazil dech, asi jak už je člověk zblbnutý z Ladyboxu, tak nemá velká očekávání a proto mně příjemně překvapil. Tři věci z boxu jsem si sama chtěla koupit ( Garnier, Rexonu a Dermacol), ostatní ráda vyzkouším a zvlášť na ten fluid jsem moc zvědavá. Jen pastu jsem věnovala protože ta samá už byla v Ladyboxu a pořád se mi tady ještě válí. Kéž kdybych vyhrála i příště, tenhle box bych si kupovala pořád.

17. června 2014 v 8:43

Tak za mna ziadne nadsenie, potesila by ma zubna pasta, uz som ju mala a je dobra, sprchovy gel a mozno aj ten sampon 2v1, podla toho, aky by bol. Kazdopadne, za 149 Kc vzhladom k obsahu je to fajn nadielka.

17. června 2014 v 8:55

Box se mi líbí moc, ale bohužel jsem nebyla mezi šťastnými..

17. června 2014 v 8:58

tyjo to nevypadá vůbec špatně, podle mě obsah za 150 lepší jak kolikrát vidím v ladyboxech

17. června 2014 v 8:58

Tyjo, ted to vypada, ze nevyhral skoro nikdo ... pritom kdyz jsem se ptala na FB, tak to vypadalo dle ohlasu uplne naopak ... no kazdopadne je to blby, jestli priste treba nebudu mit stesti, tak budu asi dost frustrovana :D

17. června 2014 v 9:19

Nevyhrála :( a mrzí mne to, zatímco ladybox byl strašnej, tak tohle bych si užila.

17. června 2014 v 9:19

Tak každý určitě nevyhrál, registrovala jsem sebe i ségru, vyhrála ségra a boxík si rozdělíme :) Jsem celkem nadšená, myslím, že výběr se jim opravdu povedl a i balení je moc hezké, letní. Dokonce se trefili i s lakem na nehty, protože tento odstín ještě nemám, ačkoliv mám doma desítky růžových laků :D Využijeme všechno :)

17. června 2014 v 9:35

vau, tak tomu hovorím kauf! Využila by som fakt že všetko... Škoda že je to len v ČR, aspoň teda u nás to môj radar nezaznamenal...

17. června 2014 v 10:03

Héééj já taky nevyhrála .. prej vyhrál každej :) :) Ale musím říct... že kdybych vyhrála, tak jako poměr cena - výkon by se mi líbil, nicméně obsah jako takový už zas takovej odvaz neni. Každopádně příště se zkusím přihlásit zase :) snad to klapne!

Anonymní
17. června 2014 v 10:18

taky jsem nevyhrála :o( ale sprcháč s rebarborou už mám, takže no harm done. keee

17. června 2014 v 10:18

Nevyhrala jsem,ach jo, obsah je skvely! Priste zkusim stesti znovu!

17. června 2014 v 10:20

Taky jsem nevyhrála. Dcera také ne :-(

17. června 2014 v 10:22

bohužel jsem taky nevyhrála a mrzí mě to o to víc, když teď boxík vidím :(..registrovala jsem se za sebe, poprosila přítele, mamku i ségru a nevyhrál z nás ani jeden :(

17. června 2014 v 10:42

Tak me jediny napada, ze spousta lidi se zaregistrovala pozde ... jakoze tech 2000 boxu bylo rozebranejch rychle a dalsi registrace uz byly nevyherni, bez ohledu na pocet pokusu ... Protoze pochybuju, ze by je po vycerpani kapacity stopli, imo byly funkcni i tak

17. června 2014 v 10:45

Vyhrála a je to můj první box v životě! Ladybox nebo jídelní boxy mne nikdy moc nenadchly. U DM mi ale přijde poměr cena/obsah naprosto vynikající a těch věcí je opravdu hodně. Sedlo mi skoro všechno, možná proto, že už mi docházely zásoby :D. Nejvíc nadšená jsem Dermacolu. Fakt to voní jako rebarborovej koláč a vůně vydrží několik dlouhých hodin na těle i v koupelně ;)

17. června 2014 v 10:51

Já box mám (dokonce 2, pro jistotu jsem zaregistrovala i mamku a ono vyšlo obojí, haha :D ) a jsem hodně spokojená. Fluid teda asi nevyužiju, nemažu se ničím takovým a určitě bych z toho měla pupínky. Ale jinak zbytek je pro mě super a ráda vyzkouším a za 150 je to fakt dobrej kauf!

17. června 2014 v 10:57

Buuu ja taky nevyhrala a spis vidim kolem sebe lidi, co taky utreli ;)

Anonymní
17. června 2014 v 11:01

Pro box si jdu dneska a pocity takové rozpačité, ale využiji tak polovinu, takže se mi to vyplatí. Každopádně nevím proč každý čekal, že tam budou jen privátní značky, když tam jasně psali a to i v mailu, že tam budou výrobky ze všech značek dostupných v DM, nejen privátních :D ;) Zuzka

Anonymní
17. června 2014 v 11:06

Já registrovala sebe a mamku. A na mamku se štěstí usmálo, zítra si ho pojedeme vyzvednout. Ten šampon a Rexonu jsem si chtěla koupit, takže super. :)

17. června 2014 v 11:09

Fňuk já nevyhrála :( a jestli bude další kolo, tak to určo vyhrajou ti samí, zákon schválnosti :D

17. června 2014 v 11:23

Jop, mají palec nahoru,zrovna jsem pustila do světa článek. Povedlo se, kam se hrabou ostatní boxy. A to jde přitom "jen"o drogerii.

17. června 2014 v 11:25

@Černá Moora
to budu asi taky, ale mám v plánu zaúkolovat širokou rodinu :-D

17. června 2014 v 11:42

Já jsem taky nevyhrála a aspoň tady vidím, že je nás opravdu hodně :D Obsah se mi líbí moc:)

17. června 2014 v 12:02

Čeká na mě v DM a hodně jsem váhala, jestli článek otevřít a zkazit si překvapení. Ale nakonec mě to namotivovalo ještě víc a aspoň vím, že si nemusím rovnou kupovat ještě sprcháč, kterej mi dochází, ale že ho tam mám hezky přichystanej :D

17. června 2014 v 12:18

na mě se taky nedostalo :( ale boxík by se mi líbil :)

17. června 2014 v 12:26

Nezaregistrovala jsem, nebo možná jo a ignorovala s myšlenkou - ježiš, další krabka, dík nechci nebo případně to budou jen balea věci - nechci, no a teď mě to mrzí, protože z obsahu jsem nadšená. Tak se utěšuju, že by se na mě i tak nejspíš nedostalo... a to by bylo teprv zklamání.

17. června 2014 v 12:32

O tom vůbec nevím! Mmch, Rexona funguje! Ale pokud si ji namatlám ráno,barví mi hadry. Nicméně odpouštím, dala se mnou neteřinu svatbu minulý týden ve 35 stupních s cca 7 hodinovým tancem a nesmrděla jsem!

Anonymní
17. června 2014 v 13:26

Byli jsme přihlášení tři z rodiny a nevyhráli, moc líto mi to ani není :-) líbila by se mi jen pasta a Rexona.

17. června 2014 v 13:58

Tak já třeba vyhrála 2x :D Po delší době se na mě usmálo štěstí :) Samozřejmě jeden box prodám někomu v mém okolí nejspíš :)

17. června 2014 v 14:32

Já také nevyhrála a ani mi nenapsali. Z boxu se mi líbí tělové mléko od Garnier, zbytek nic moc ( pro mě ).

17. června 2014 v 14:47

Mne sa veľmi páči a som dosť smutná, že u nás v SR boxík nie je :-(

17. června 2014 v 15:02

já jsem nevyhrála, ale box dostanu od slečny, co ho nechce, juhů :) ten obsah je fakt super, když vezmu, že těch 150 bych dala jen za tu Rexonu (kterou jsem teď stejně plánovala kupovat)...

17. června 2014 v 15:04

Zírám na jak velkou část lidí se nedostalo. Teda to je jak za komoušů :D

17. června 2014 v 15:13

Já jsem se už před nějakým časem rozhodla, že se všema krabičkama krásy končím a vztáhla jsem to i na tuhle novou DMáckou. Ve finále mě to ani moc nemrzí, neb z těch věcí bych využila (když nepočítám zubní pastu) jen sprcháč a ten už mám dávno koupený. :)

17. června 2014 v 15:14

Registrovala jsem (hned jak byla soutěž vyhlášena) sebe, přítele a mamku a nevyhráli jsme ani jeden. Fňuk. Když na blozích sleduju obsah Ladyboxů, nikdy mě nemrzí, že ho nemám, a zrovna u tohoto dm boxu mě to teda docela sere. :-D Tak snad příště! Balení i obsah super, to teda pro dm fakt palec nahoru!

17. června 2014 v 15:52

O tom jsem tedy neslyšela, ale zaujalo. Kdy bude další kolo dm boxu? :)

17. června 2014 v 18:03

Já jsem se zaregistrovala, ale nic mi nepřišlo, takže jsem evidentně nevyhrála :( :'( Balíček se mi moc líbí a i když bych si dané produkty sama třeba nekoupila, tak bych je určitě využila ;)

17. června 2014 v 18:53

TAKTO by podľa mňa mali vyzerať beauty boxy... DMka jedným pokusom všetkým spojeným ledy-senza boxom podľa mňa úplne vytrela zrak, za pár korún krabica naplnená poctivou a praktickou kozmetikou, žiadne no name "značky" a iné hrôzy, žiadne zelené riasenky, oranžové make-upy a neznáme mazadlá

17. června 2014 v 19:49

Jojo, já "vyhrála"... a jako fakt se mi líbí... Teda Garnier mi taky nevoní a to je na blozích opěvován kvůli vůni... momentálně se mažu Hadkem a Biodermou atoderm a ty mi vyhovujou, takže Garnierku čauves... rebarbora a jahoda zajímavá vůně, určitě otestuju, i když podle mne je to ta vůně, která mi po čase začne lézt na nervy...

Šampon otestuju hned zejtra, ať vím, jen ta vůně mi přijde kokosová, ale uvidíme...

Rexona je super, mám doma zelenou a modrou a <3

opalovák a vzorky se prostě hoděj

Za mne box pěknej a povedenej... super cena =o)

Anonymní
17. června 2014 v 20:03

Tise zavidim, vyuzila bych vsechno do mrte, ale nevyhrala jsem... ani nikdo, koho znam a prihlasoval se. Ach jo...

17. června 2014 v 20:54

Nevyhrála jsem a je mi to líto. Obsah pěkný.

Anonymní
17. června 2014 v 21:29

@Černá Moora no nechci strašit, možná to tak neni, ale z komentářů na fb od DM jsem pochopila, že když jsi teď byla vylosovaná, tak až bude další DM Box, už se nebudeš moct účastnit, aby měli šanci i ostatní, který neměli to štěstí teď... jako já to beru, neb jsem taky mezi těma, co "nevyhráli" :D L.

17. června 2014 v 21:31

Vyhrála jsem a zatím jsem naprosto nadšená! To tělové mléko Garnier byla láska na první použití <3 přijde mi jen trochu zvláštní vůně toho sprcháče, ale bude to asi jen tím, že rebarboru v kosmetice moc nevídám..

17. června 2014 v 21:57

@Anonymní no to nesouhlasim a protestuju, je treba sirit jmeno kosmeticke mezi lid bez omezeni!:D
A kde to psali?

17. června 2014 v 22:02

@Alex no, docela i jo:D pritom je to drogeka, tak by meli vsichni remcat .))

17. června 2014 v 22:02

@Alex no, docela i jo:D pritom je to drogeka, tak by meli vsichni remcat .))

17. června 2014 v 22:04

@ANVI to se zatím neví, ale snad brzo:) v Němcích je každý měsíc

17. června 2014 v 22:05

@Šárka K. no zluty to je, tak stycnej bod by se nasel:D

18. června 2014 v 8:06

Bohužel na mě se taky štěstí neusmálo. Uvítala bych i něco z Alverde, ale jinak super obsah. Tak snad příště to vyjde:-)

18. června 2014 v 8:07

Bohužel jsem také nebyla mezi šťastnými, ale doufám, že příště to vyjde. Box vypadá opravdu úchvatně.

Anonymní
18. června 2014 v 10:49

Ahoj, vypadá to skvěle, já jsem se přihlásila, hned jak to bylo možné, ale bohužel, nevyhrála jsem, tak snad se poštěstí příště. T.

18. června 2014 v 12:24

To je super, ani jsem nevěděla, že ta možnost je. Nicméně obsah je pěkný. Tu Rexonu používám a mám už třetí a nehodlám ji měnit. Je fakt dobrá

18. června 2014 v 13:27

Podla mňa je to úžasná možnosť ako vyskúšať novinky a hoci som si ešte nikdy žiadny boxík neobjednala, do tohto by som šla. Dá sa porovnať s nemeckým boxom z Rossmanna, o ktorý sa však nemôžem uchádzať, pretože nemám nemeckú adresu, hoci najčastejšie nakupujem práve v nemeckom Rossmannovi :(

18. června 2014 v 13:29

zaujal viac ako ostatné boxy. obsah je naozaj lákavý a to, že losujú je celkom fajn nápad. aj keď človeka sklame keď ho nevyberú :D

18. června 2014 v 15:15

obsah se celkem povedl musím říct :)

18. června 2014 v 17:58

Jako myslím, že za ty peníze to je fakt hodně slušný, DMko překvapilo :)

18. června 2014 v 19:35

Tak teď se chytám za hlavu, že jsem si DM box neobjednala, jeho náplň mě totiž nachla ;-) bára.kára blog

18. června 2014 v 21:20

Zajímavý obsah, zvláště ty tampony, kam všude se Hartmann nedostane :D

19. června 2014 v 9:52

Jsem zaregistrovala jeden mail a vyhrála :) S obsahem jsem moc spokojená, ty věci bych si sama od sebe nekoupila, ale určitě je vyzkouším, je fakt, že na léto se bude všechno hodit.

19. června 2014 v 12:36

Váhala jsem jestli mám článek otevírat, půjdu si pro něj teprve zítra, ale těším se, víc než polovinu věcí využiju a ze zbytku udělám GA :-) Jen jsem doufala, že třeba přihodí nějakou zdravou alnatura potravinu nebo něco od alverde :-)

Anonymní
19. června 2014 v 15:33

Ja taky vyhrala, jenom na jeden email. Akorat obsah jsem kontrolovala az doma. A ten lak mi tam nedali, hm :-( tak me to trochu naštvalo. Když sem videla co tam všechno je, tak jsem se na nej nejvic tešila. Ale jinak i ostatni veci vyuziji a uziji si je ;-) E.

Anonymní
19. června 2014 v 18:22

Ještěže jsem nic nehrála a nevyhrála, nic by mě nepotěšilo, max. sprcháč, který už mám ale z akce za 29Kč. Každému vyhovuje holt něco jiného. Díky za informace, co v dm boxu bylo!

20. června 2014 v 17:11

pfff, kam se hrabou jiné beauty boxy.. tenhle u mě vyhrává na plné čáře, všechno by u mě našlo upotřebení :) fakt jsem docela příjemně překvapená, takže palec nahoru!

21. června 2014 v 0:25

taky jsem "nevyhrála", ale to neva, objednám si místo toho v Anglii glossybox ;-)

21. června 2014 v 14:26

Taky jsem vyhrála a dle mě skvělý kauf :-) Dle očekávání - samé novinky co nyní přijdou do prodeje. Velice mě potěšila plná velikost výrobků, obsah, prostě je přichystáno k odjezdu na dovču:-) Vše potřebné sebou zde! Také potěšující je, že tam není nic na úklid nebo na praní..
S napětím budu očekávat podzimní edici (a doufat že nebude plná svíček na dušičky.

23. června 2014 v 16:50

Já jsem úplně nešťastná, že jsem nebyla mezi "vyvolenými" :( :D ...každopádně doufám, že příště budu mít víc štěstí. Obsah je opravdu fantastický :)

http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/06/serum-na-rasy-aneb-realash-trochu-jinak.html

28. června 2014 v 11:59

Také jsem nevyhrála, jako vždy koneckonců :D vypadá tak parádně, že mě to fakt štve.
http://slawarehouse.blogspot.cz/

16. července 2014 v 14:00

Nádhernej boxík, hodilo by se mi skoro všechno :), ale bohužel taky patřím k těm , které nevyhrály...
modniblog.com

21. listopadu 2014 v 12:36

@claire clairmont už bude aj u nás!!! :-) https://www.facebook.com/BloggerkaKatkask/photos/a.109131902577914.16299.109086505915787/391142611043507/?type=1&theater

3. prosince 2014 v 18:22

Krásny balíček ! :3 Ja som ten svoj vyhrala akurát dnes a 15. si idem poň :) Teším sa veľmi :3

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...