Halloween is coming - limitovaná kolekce od LUSH

29. září 2014

Pomalu nastává moje nejoblíbenější období roku, a tím pádem jsem fakt nadšená, že vám nska můžu představit vychytávky z nové halloweenské limitky od LUSH. Já tenhle svátek prostě miluju, je tak parádně creepy, přesně podle mýho gusta ... a kdyby tématický produkty dělalo víc firem, tak jsem happy úplně nejvíc a všechno to vykoupím :D




Kolekce bude v prodeji od 4.10., a to jak na eshopu http://www.lush.cz, tak v kamenné prodejně.

A teď už konkrétně, co si čarodějnice mezi námi budou moci přihodit do svého zlověstně bublajícího kotlíku (jenž bude tentokrát příhodně suplovat vana  - a jestli vám bude připadat málo zlověstná, plechovka černého balakrylu to jistí).


Zaprvé tu máme dvě tuhé pěny do koupele: nádherně třpytivě zlatou dýničku Pumpkin (170 Kč) a fialového čarodějova učně Wizarda (150 Kč).  
Dýně voní citrusově, a co je super - třpytky jsou z ekologicky rozložitelného materiálu, takže žádná jedovka. 
Čaroděj má bublat jalovcově, mandarinkově a ylang-ylangově.
Do koupele stačí kousek ulomit a strčit pod kohoutek, není potřeba použít celou. Ale upřímně, jsou tak děsně kjůt, že vůbec nemám to srdce je nějak povrchově narušovat :D Jsem špatná, špatná čarodějnice a teta Bimbula si to všechno píše do bonzbločku.







Když vana, tak samozřejmě nechybí koupelové bomby - a to hned tři (cena 160 Kč).
Žlutá Sparkler (rose jam) a fialová Northern Lights (jasmín a ylang-ylang) mají inovovaný tvar válečku, kdy jejich konce se rozpustí jako první a střed má zůstat a připravit audiovizuální show (a běda jak ne!:D)
Zelená Lord of Misrule je už klasická kulka, která neslibuje ani ohňostroj, ani obzor posetý hvězdami, ale vínová mysticky vonící koupel taky koneckonců není špatná ...

S narušováním u bomb každopádně problém mít nebudu, jak vidíte,  fialka se nežinýrovala a začla s tím sama.







A jako poslední - mýdlo Fairy Ring (185 Kč za 100 g).
V celku má tvar skřítkovského domečku a to, co vidíte, je kus střechy.
Voní jako parfém Mycellium, který bude spolu s dalšími uveden na nový rok, a kromě myrhového oleje a pačuli obsahuje i houby shiitake (což se někde musela stát chyba, jelikož já v domku vidím jasnou muchomůrku červenou).

A kdo by se divil povrchu, tak dodávám, že mýdlo bylo záhy zákeřně napadeno domácím skřítkem,  který se maskuje za westíka, ale v reálu je to spíš taková malá critterska ;) a nechutnalo, naštěstí. 





Co vás z kolekce zaujalo nejvíc?  A co vy a Halloween? ;)

20 comments

29. září 2014 v 10:17

Všechno je to ňuchňavý! A Halloween je suverénně můj neoblíbenější svátek/den v roce. Mohla bych ho mít místo všech jinejch svátků :D

29. září 2014 v 10:17

Lush jsem nikdy nezkoušela, ale nevim, jestli bych měla to srdce toho pajduláka oddělat, je totiž tak ošklivej, až je hezkej..:D

29. září 2014 v 10:42

Všechno je naprosto nádherný! Momentálně se zmítám na Pinterestu v záchvatu Halloweenský mánie, asi bude nálet na Lush...:)

29. září 2014 v 11:00

Škoda že u nás v Brně není z netu se mi objednávat nechce ale kousky jsou to super hned bych si napustila vanu :D

http://klarissaaddell.blogspot.cz/

29. září 2014 v 11:07

Samhain (používám původní keltský název) miluju, konec světlé poloviny roku je třeba řádně oslavit :)! Lushi jsem se teď nějakou dobu úspěšně vyhýbala, obávám se však, že to po tomto postu již nebude možné, bo tu dýni prostě musím mít :-D.

29. září 2014 v 12:01

Ochoch! Tak to se mi líbí, hlavně čaroděj...a mýdlo budu muset očmuchat. Halloween já můžu, celkově me baví podzim, takže hrňte to sem!

Anonymní
29. září 2014 v 18:47

Moora ty máš spolupráci s Lushem?

Anonymní
29. září 2014 v 19:36

Sem přestanu chodit fakt :) teď šetřím na chanel les ombres paletku, tak nemohla bys místo recenzí Lushe a podobných lákadel psát třeba o Milani nebo dámských vložkách?:) bych konečně našetřila. Hezký večer!

Anonymní
30. září 2014 v 6:16

Ty mooro! Jsem se radovala, že to musím mít týden jsem zvládla bez větších zaváhání. A ted tohle! Chci VŠECHNO.

Anonymní
30. září 2014 v 20:18

omg to je hororová představa, si představ tu výdrž :)

2. října 2014 v 12:15

ehm, no pozerá sa na to velice dobre, ale asi by som si nekúpila nič z toho, moooc... prchavé? :D
saveonbeauty

3. října 2014 v 9:44

Halloween se mi líbí a docela mě mrzí, že se tady neslaví jako v Americe. Dýni si s dětmi tradičně vydlabeme, to nesmí chybět. A ta Lush dýnička je prostě boží!

4. října 2014 v 9:46

To je pěkná kolekce :) Já halloween vůbec nijak neslavím, ale kdyby se to tady slavilo jako v Americe, tak by to bylo hezký
Blog by Veru

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...