Nákupy z veletrhu World of Beauty & Spa (i odjinud)

8. září 2014


Na veletrhu jsem byla poprvé na jaře, a jelikož jsem různě v reakcích zachytla, že ten podzimní je lepší a víc se (předvánočně) snažej, rozhodla jsem se mu dát ještě další šanci. 
Mno. 
Je třeba říct, že jsem měla silný pocit dejavu :D celkem by se tahle chyba v Matrixu měla poladit :D





Prostě to bylo úplně jak přes kopírák ... i tentokrát mi vadilo vstupný (130 Kč, tywe) a otvíračka jen pátek/sobota do 18 hodin, což už se tady nebudu opakovat, a pokud jde o rozmíštění stánků a vystavovatele, tak jeden by řekl, že ti tam nejspíš čekali od března ...

Vzhledem k tomu mě ani nějak netankovalo fotit (většina už byla vidět v minulým článku), ale aspoň jsem tentokrát víc vzala strašidelnou halu č. 2 s hadrárnou a šílenostma údajně na nehty (detaily nechci vědět). Taky tam byla módní přehlídka a dá se zodpovědně prohlásit, že vidět v tu chvíli zrovna předváděnej model Anna Wintour, nabodne se v rámci pudu sebezáchovy na nejbližší pilník.

I když to vlastně kecám, jedna novinka imo byla (nebo jsem si toho minule nevšimla, což si dost závidím) - bodypainting a airbrush (ten znám jen na auta, ale tady to stříkali na lidi), což promovaly dvě pomalovaný nahotiny, který pochopitelně byly atrakcí hlavně pro místní slizouny (a že jich tam bylo, větší koncentraci zcela unfuckable chlápků jsem už dlouho neviděla), jejichž jediným cílem bylo se s nima vyfotit a zažít pokud možno setkání čtvrtýho druhu s jejich kozama. Na návštěvníkách pak tvůrci tohodle zásadního světovýho umění zjevně prováděli hlavně aplikaci leopardího potisku všech barev a tvarů a úměra byla zhruba taková, že čím rozměrnější sexice, tím rozměrnější leopardí potisk. Celou tuto paměťovou stopu se momentálně snažím vytěsnit.











A teď už k úlovkům.

K Nobilisu jsem šla pro arganovej olej, leč jen u něj (vůbec nepřekvapivě) nezůstalo. Zbrusu nová lipová řada mě fakt dostala, úplně božsky voní (lipovej čas s medem) a tak jsem prubla masku s červeným jílem. Netradičně. Uvažovala jsem samozřejmě nad krémem, ale těch teď mám nějak moc, radši jsem teda šla do něčeho, kde nekřečkuju (nicméně dostala jsem vzorek, tak třeba to ještě přehodnotím :D).

Okukovala jsem i tolik probíranou biofázi. Dost mě překvapilo, že se nemusí používat denně, ale třeba klidně jednou za týden. Zajímavý. Ale stejně jak u lípy, mám toho hodně - nicméně nedalo mi to a na zkoušku jsem vzala alespoň bazalkové sérum, když už ne celou sadu. Uvažovala jsem nad santalem, ale byl docela mimo můj čichovej vkus, a dle asistentky, když to nevoní, tak to neúčinkuje, tkž bazalka. Ta voní překvapivě jako absinth, a to mě dost baví.







Když jsem uviděla Ilcsi, vzpomněla jsem si na Mitsuuko a její mega nadšenou recenzi na řebříčkovej olej, další dějová linka byla tím pádem jasná :D






Rakytníková řada od Natura Siberica, vyloženě náhodnej úlovek. Recenze od Labradoory mě velice moc nalákala, ale co jsem pak zaznamenala tu tajnou změnu složení, zájem rychle opadl. Tyhle dva kousky mají ovšem ještě to původní složení - a zvědavost zvítězila.







Poslední věc z veletrhu, ozdoba
Látkový náhrdelníky mám dost ráda, ale moc často je bohužel nevidím (kdo by měl tip na zdroj, sem s ním ;) zaprvé mi přijde kjůt jejich mašlička, zadruhé jsou lehoučké a zatřetí - nemůžu nosit žádný kovový šmuky, protože se po nich osypávám (důvod netuším - nabízí se alergie na nikl, ale já se osypu, i když je to údajně nikl free, takže nevím ... prostě alergie na šmuky, nejspíš ;) možnosti jsou u mě jen drahý kovy a ocel, což je pochopitelně ekonomicky poněkud nevýhodné, aneb takovej statement necklace ze zlata na jednu sezónu by se vyplatil.





To je k reportu všechno. Celkem mi to stačilo a na ten další jarní jsem rozhodlá spíš nejít. Když započítám vstupný, tak si těch pár věcí už rovnou můžu objednat, a vyjde to nastejno, navíc je to rychlejší a pohodlnější.




A teď už neveletržní úlovky.

Nutnosti z DM.

After sun šampon 2 v 1 je úplně geniální a dělá mi dvojnásobný háro (a to jsem na něj původně, když jsem ho našla v DM boxu, koukala dost nedůvěřivě).
Hyaluronát od Baley si chválila myslím Meďunka, a když jsem ho zrovna zahlídla ...
Olejíček na vlasy byl důvod, proč jsem do droge vůbec šla. Nechtěla jsem nic, co jsem už měla, ale ani nic složením divnýho (např. s alkoholem). Nakonec zvítězil tenhle Gliss Kur, který má složení kupodivu dost pěkný, silikony a pak už jen hodně olejů.
Na L´Oreál je 50% sleva v knížce.
Bělící Elmex jsem ještě neměla, jestli je hroznej, tak mi to radši ani neříkejte :D






V Rossmanu je Prodigy za 140,-  a k nákupu dárek - miska a štěteček (díky za tip čtenářce, která si pamatovala, jak jsem se nad jejich absencí v balení nedávno rozmoořovala ;)







V M&S zrovna probíhá akce 20 % off z indický sekce. Kupuju je pravidelně, jelikož jsou úplně ideální, když je člověk línej cokoli vařit.






V H&M jsem málem nakoupila víc, ale pak si uvědomila Dny Marianne, tak to ještě tejden počká, a popadla jsem jen tohle všeříkající triko, kterejch měli už nebezpečně málo.






Třpytky, třpytky všude. Miluju podzimní kolekce.
Camaieu (2x)  a Orsay.









Co vy, byli jste na veletrhu - dojmy? Úlovky? A plánujete plenění obchodů na letošní Dny Marianne?





44 comments

8. září 2014 v 8:52

"čekali od března" - už začátek postu je boží :D
Chci ty lipovosti od Nobilisu, samozřejmě. Jsi druhá, od koho slyším jásání nad vůní, potřebuju.
No a nezbytně nutně tu věc z poslední fotky a je mi úplně jedno, co to je ! :-)
(a jestli mi blogger i počtvrté ten komentář sežere, urvu Ti křídla !)

8. září 2014 v 9:35

Tento rok se na na Dny Marianne nedostanu, tak budu jen sledovat na blozích, co kdo ulovil a tiše závidět:-)) Dvojnásobný háro jo, tak to je výzva:-)

8. září 2014 v 10:25

@Bald and pale :D

To posledni je sala z Camaieu, jeste maj ctyri dalsi barvy ;)

8. září 2014 v 10:26

@Eva Va od 2 v 1 s kondisem bych ho fakt nečekala :)

8. září 2014 v 10:31

ja vim, ze bych to radsi nemela rikat, ale tenhle konkretni Elmex je fakt hroznej :-D Mne z nej malem radsi vypadaly zuby, jak mi z nej bolely dasne. Prej ze sensitive, pfffff.... Radsi budu mit zluty zuby s klasickym oranzovym ;-)

8. září 2014 v 10:45

Mooro, ten náhrdelník je od Maria Accessories, že? Já jejich věci miluju, jen náhrdelníků jsem koupila snad polovinu, co kdy vyrobili :-D...

8. září 2014 v 10:53

na Slovensku je to tento rok s Dnami Marianne velka bieda, okrem nakupu oblecenia pre dieta (ale to nie je v kategorii pleasure, ale v kategorii povinnost) to vidim tak na Marionnaud a Occitane, napriklad FAnn parfumerie tam vobec nie su zaradene, to som cumela (len nejake vybrane znacky, z ktorych ma samozrejme ziadna nezaujima)... aspon usetrim :-P

8. září 2014 v 11:00

Kdybych nemusela lezet v knizkach na statnice, tak jsem to taky sla okouknout. Ovsem to vstupny mi zpusobilo trochu wtf moment, jako vazne? Jsem cekala tak pade...
A prosim o info o bazalkovem seru od Nobilisu, az mi dojde hyaluronove, chci ho zkusit:)
Jo a ti dik za nocni mury o prerostlych sexy leopardicich, to z hlavy asi nedostanu.:-P btw zajimalo by me, jak ty posprejovany holky zvladaji takovy slizouny, musi mit hodne prenastavenou toleranci.

8. září 2014 v 11:16

Ja jezdila hlavne na Interbeauty a taky je to cim dal tim to same a take uz s veletrhy asi koncim teda ;-)

8. září 2014 v 11:47

asi moc dobře vím, proč jsem nikdy na žádný z veletrhů nešla.

8. září 2014 v 12:09

ten úvod mě zničil :D já jsem byla na jaře, docela jsem i nakoupila, jen mě mrzelo, že nebylo Ilcsi. možná se teď mrknu na Interbeauty, mají tam nabídku vstupného za 80, což už relativně jde.
jinak tu Baleu jsem měla u moře a bomba, krásně vlasy vyčistil, akorát po návratu se mi vlasy myjou divně - já nevím, jestli je to vodou nebo si zvykly na něj, ale ostatní šampony mi hrozně vlasy krepatí!

8. září 2014 v 12:54

Nemuset do Letňan pracovně, tak se na to vyprdnu. Po jarních zkušenostech jsem do druhé haly raději ani nešla a v té první jsem vysomrovala Ilcsi vzorky a něco málo bulharské růžové kosmetiky. Docela chudá bilance. Jo, taky se mi líbily Biooo koule do koupele, ale jelikož se nekoupu...

8. září 2014 v 14:03

Já jsem tam původně chtěla jít, ale nakonec jsem si to v sobotu rozmyslela. Nejspíš jsem se rozhodla správně :D. Navíc šetřím na dny Marianne, takže jsem aspoň neutrácela za blbosti :D!

8. září 2014 v 16:04

V Tetě je zrovna taky Prodigy v akci. Dva kusy stojí 200,- Kč :)

8. září 2014 v 19:02

Byly jsme s kolegyní z blogu na Stylu a Kabu v Brně. Byla to obdoba, jen se to týkalo oblečení. Hnus, děs a hrůza a hooodně jsem se musely snažit, abychom našly něco hezkého, a to má moje drahá kolegyně ráda zdobné věci. Taky jsme o tom napsaly. Jeden se pak zamýšlí, proč to na našich ulicích vypadá, jak to vypadá. A kdo za to může. Jestli nákupčí, nebo nakupující. A co bylo dřív, vejce, nebo slepice?

8. září 2014 v 21:01

Najlepsi bol bezkonkurence ten bodypaint..:D Ten "umelec" sa tak zanietene vzival do svojho body-diela, ze som cakala nieco ine ako TOTO
A velmi sa mi paci tvoj textilny nahrdelnik..podla toho, som tam zahliadla, by som tam nieco take pekne necakala..

8. září 2014 v 21:10

@Lenka Starkova neeeeeeeeeeeee .. :D a ten zelenej obyc mi přitom fakt sedi

8. září 2014 v 21:14

@Jersika S hele, vubec nevim, podle stanku jsem si myslela, že to je taky jen nejaka cina jak ty ostatni doplnkovy veci tam ...? Meli jich spoustu, takovy ty klasicky obr kovovy smuky. Ale googlila jsem a fakt maji,ta maria, na fleru uplne ten samej ... akorát me stal jen 270 .. záhada:)

8. září 2014 v 21:16

@The Beauty Couloir ja hlavne nepochopim, že na Slovensku neni Sephora, jsem fakt cumela

8. září 2014 v 21:18

@Marcela Š. za pardice nemas zac :p :D

Tak treba jsou uchylny a slintaci je vzrusujou, kdo vi;D

A pade by mi taky prislo akurat ..

8. září 2014 v 21:19

@Kristine vidis, tam jsem ještě nebyla, mozna napravim :))

8. září 2014 v 21:21

@Wonderfull Today asi tak s tim biooo .. a nic jinyho tam pomalu neměli

8. září 2014 v 21:23

@Plazmový hořák o tom jsem uz taky slyšela nejaky desny zkazky, jste odvážný holky :D

8. září 2014 v 21:24

@Sju :DDD

Musela jsem ho chudinku zachranit od toho zbytku, humanitární cin :D

8. září 2014 v 22:24

@Černá Moora Vstupenky jsme měly naštěstí zadarmo. Jinak bychom asi docela sakrovaly. Mmchodem někteří vystavovatelé jsou fakt nepříjemní. Já bych ti doporučila se zajet podívat, ale spíš za účelem negativní fascinace.

8. září 2014 v 22:36

já už jsem za těch několik let co jezdím na veletrhy zmlsaná a postupně si toho tam kupuji míň a míň :) v sobotu to byl jenom jeden lak od Sparitual, masky Freeman a nějaké vosky od BombCometics :))

Anonymní
8. září 2014 v 22:47

Nesmrdí ten arganový olej? Já mám už třetí balení od Nobilis,první dva byly v pohodě,ale tento smrdí jako koza.No,používám jej i tak a dělá stále stejně dobře na pleť.Asi to byla zrovna várka,která prošla kozími útrobami.

8. září 2014 v 22:48

@Černá Moora Tyve no tak to ne! Z ty fotky jsem si lehce ublinkla, to jako vazne toto? Jesteze jsem nesla, musela bych si vypichnout oci nejakym tim sklenenym pilnikem. Uprimne doufam, ze pokud bych za par let mela pocit, ze toto je dobry napad (ve veku tech dam), tak by me nekdo milosrdne obesil na mem svesenem nadru.

9. září 2014 v 0:02

@Plazmový hořák hmm, zas je pravda, že negativní fascinace není nikdy dost :D

9. září 2014 v 0:05

@Anonymní sla jsem ocuchat a ... smrdi uplne desne :DD ach jo, ja ted mela arganak a ten nesmrdel vubec a ted tohle ... ale teda velky UF, že jsem nešla do 100 ml :D

Anonymní
9. září 2014 v 15:55

"zcela unfuckable chlápci" :D :D :D
to jsou hlášky! su ráda, že už nejsem v práci, tak se můžu divoce chechtat.

PS: Co firma "Dikos"? Tentokrát se neúčastnili? Chybí mi jejich leták ve stylu Geile Hertrude und Franz! :D lol

Anonymní
9. září 2014 v 22:15

Ja sa tento rok mrknem na naše slovenské Interbeauty v Bratislave, otvorené ako inak, do 18, čiže skôr by som sa chcela mrknúť.. Rakytníkovú Sibericu každopádne raz kupujem..:)

11. září 2014 v 14:58

Na veletrhu jsem ještě nebyla a ráda bych se tam někdy zajela podívat, 130 Kč? Mm to je dost :) Tvoje nákupy se mi líbí
veru-life.blogspot.cz

Unavenej westík
11. září 2014 v 23:24

Asi error? Vidíš jako zbytečnost ochranu proti horku na pačesy a pak si ji koupíš? O_o

12. září 2014 v 14:36

Dobrý den, přijďte se podívat na Interbeauty do Holešovic 17.-18.10.2014, které je podstatně zajímavějsí(více o makeupu a líčení) a lépe zvládnutý. Pokud byste chtěla volný vstup napište mi na filip@makeupgroup.cz. S Pozdravem Filip Velc

13. září 2014 v 1:02

@Unavenej westík no chvili jsem na to koukala, co jako myslis:D a on ten ruzovej loreal - ten jsem koupila mati, ale protoze ta akce je na celou radu, tak jsem ho jako tip nechala (dle myho nazoru je na nic, ale ona si to nenecha vymluvit)

14. září 2014 v 14:11

@Černá Moora
ArgaNový olej smrdí jako koza? Vyřeší to ekokoza. Nejsem jejich agent, ale objednala jsem u nich čoko a fialkovy olej a par kapek jednoho nebo druhého do arganu a jsem v 7.nebi. Fialky se Hodi i do pudru, a myslím pritom na Guerlaina, když nechci aby tak rychle mizel ;-) Vanda K.

14. září 2014 v 21:21

O látkovém náhrdelníku jsem ještě neslyšela a vypadá moc pěkně :)
GlissKur si každý chválí, tak snad ti bude vyhovovat:)

21. září 2014 v 22:40

Ten nahrdelnik vypada velice pekne, jen me prave nejde pres nos, ze je latkovy.. Jinak je zajimavy, celkem bych ho rada na tobe videla, neumim si nejak predstavit, jak v akci vypada takovy latkovy.. Nechces se pochlubit treba na facebook?:)

Anonymní
27. září 2014 v 20:22

Jeee, biofaze se nemusi pouzivat denne?! to ti rekli primo u jejich stanecku? Me psali emailem kdyz jsem se ptala, ze se musi kazdy den minimalne po dobu 3 mesicu... jsem na 2 mesici s nima a dost me to nebavi :D :/ uz se tesim az budou vypotrebovane... avsak funguji, zahlazuji mi jizvicky po akne a mam tak nejak ,,rozzarenou,, plet s ,,glow,, jako jsem nikdy nemela.

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...