"To potřebujete" Týden - Paletka

26. září 2014

Makeup Revolution je teď na každém rohu a chápu, že některým už může lízt krkem, ale na FB jste se v rozhodným období jednoznačně vyjádřili, že chcete, ať tu spolupráci vezmu, takže si teď nestěžujte. 

Na rovinu říkám, že jsem od toho moc nečekala, na levný stíny mám svůj názor, většinou stojej za prd. Navíc jsem zachytla, že tohle má být v podstatě taková odnož MUA, od které tady mám dvě paletky a vůbec je nepoužívám, nevyhovuje mi konzistence, výdrž ani barvy, což taky nepřispělo. Prostě jak říkám, očekávání byly velmi nízký.

Jelikož Naked je pojem a já přesto ani po jedné z nich vůbec nikdy netoužila (což je velmi děsivé, nejspíš by mě  měli poslat do nějakýho ústavu pro blogerky na převýchovu), rozhodla jsem se u Makeup Revolution prubnout právě jejich údajnou kopírku - která má být téměř k nerozeznání. Nebo taky dupe, jak se to v kosmetickým světě vznešeně označuje, ale mně přijde, že dupe je něco, co se něčemu podobá omylem, prostě takovej náhodnej kosmetickej objev, kdežto tady o náhodě nemůže být řeč, prostě je to odstínová kopie. Což dle někoho nemusí být na škodu. Např. Prada proti kopiím svejch kabelek už ani ideově nebojuje, jelikož prý lidi, co si koupí napodobeninu, by stejně nikdy do jejich kabelky neivenvestovali. a kopírování je také ta nejvyšší forma obdivu. Kus pravdy v tom je, ale kdyby se kopíroval i obal a spol., tak bych do palety nešla.

Ale zpátky ke stínům. Rozhodla jsem se teda zjistit, jestli tím, že jsem Naked-free, o něco zcela zásadního v životě přicházím. Výběr nebyl zrovna snadnej, vždycky mi totiž přislo, že nejvíc jede jednička a trojka, ale mně podle swatchů padla do oka nečekaně dvojka. Co už, rebélie neasi. Vzala jsem dvojku, což v řeči MR znamená paletku s názvem Iconic 2.

Poctivě jsem ji prubla a došla k následujícímu, čímž se taky dozvíte, proč ji potřebujete:
- Barvy jsou fakt super. Hodnotím jako výbornej výběr studenejch hnědo-zlato-šedejch odstínů. Ale zas na rovinu říkám, že kudos si za to nejspíš zaslouží spíš Naked, že :D
- pigmentace je skvělá, stíny jsou velmi syté, a konzistence příjemně suše krémová (kromě dvou matných stínů, 1 a 5 odleva, ty se moc nepovedly)
- neobsahují třpytky
- Výdrž je skoro celodenní. Báze pod stíny nikdy nepoužívám (líná) - prostě buď držíte samy, nebo díkčau a nezájem. Iconic ráno nanesu a večer mám stále co odlíčit. Tím jednoznačně poráží jak běžnej drogerkovej výběr, tak i některý high-endy. Na tomhle místě si neodpustím, že pokud porovnám s voděodolnými stíny od MUFE, tak ty samozřejmě vedou, jelikož se nehnou vůbec, žádný kompromisy v tomhle ohledu, jenže zas je třeba si uvědomit, že za jeden odstín u MUFE mám tyhle paletky čtyři ...
- ... s čímž souvisí cena: 179 Kč. Za tuhle cenu do ní prostě jděte, fakt, kauf roku ;) Akorát teda dodávám, že ručím jen za Iconic (ještě tady mám jednu paletku z řady v neprůhledným obalu, a ta mi, přestože je dražší, nepřijde tak dobrá, pigmentace je mnohem slabší a ani tak nedrží, recenze bude zas někdy příště).

Seženete na eshopu http://www.makeuprevolution.cz

Akorát víte, co je blbý? Že já teď tu Nakedku asi chci. Abych mohla porovnat, žejo. Se mi zas něco vyplatilo ... ;)

















Co vy - šli jste do něčeho od Makeup Revolution? Dojmy?



27 comments

26. září 2014 v 8:59

Mooro, Ty mě jednou zruinuješ :-) Vzhledem k tomu, že se mi líbila Naked 1, tak jsem zkusila Iconinic 1 od MR a jsem s ní spokojená stejně jako ty s 2.

26. září 2014 v 9:13

hm... hm hm hm... No vyzerá to zaujímavo, zatiaľ odolávam, uvidíme dokedy ;)...
saveonbeauty

26. září 2014 v 9:17

Iconic vypadají dobře, těm možná dám ještě šanci, ale já si pořídila Dia de los Muertos a to je teda dost zklamání. Nude odstíny jsou v pohodě, ale barevné, to je fakt opruz - nedá se s nimi stínovat, protože chytají v podivných flecích (někde mega vrstva někde zase skoro nic), práší a opadávají pod oči a nejtragičtější jsou samozřejmě matné barevné stíny. V záchvatu nakupování sem přibrala i Colour Chaos a zatím nemám sílu ji vyzkoušet.:(

Anonymní
26. září 2014 v 9:22

To je super tip na darek pro segru zacinajici s licenim, diky!

26. září 2014 v 9:26

Naked mám jedničku, to jsem neoddolala...no a jelikož se mi ještě líbí trojka ale znova další ranec peněz se mi obětovat nechce tak to vidím na Iconic 3 :-) Jinak moc díky za tenhle "nákupní týden", mám zrovna nákupní stopku ale jakmile skončí tak myslím že vykoupím vše o čem jsi tu psala, chjo

Anonymní
26. září 2014 v 9:29

Stíny z Číny? Děkuji, nechci. To si raději připlatím za high end.Carol

26. září 2014 v 9:32

nemám, nechci, stejně jako MUA a elf je mi ta značka prudce nesympatická :D

26. září 2014 v 9:41

mě tenhle typ kopií vůbec nevadí, líbí se mi barvy, nechci dávat patnáctset za naked, koupím dupe, fain. mě vadí ty pravé fejky, jak jsi psala ta Prada, značkový boty z Ebay nebo právě paletka, která na sobě nese nápis Naked a Urban Decay ale vůbec od té značky není. to mě vážně vysírá, protože ty lidi takové věci nevlastní proto, že se jim líbí a nemají na dražší, ale proto aby mohli zamachrovat, že mají luxusní věc, ačkoliv za ní dali pár stovek místo tisíc. tohle nesnáším, když chci černou tašku a nemám na korse, trh je plnej podobnejch tašek, který jsou stejně hezký, jen prostě nenesou MK. mimo téma :D mám Iconic 3 a tak nadšená jako všichni z ní teda nejsem, bud vadnej kus nebo vadná já, ale ty barvy jsou perfektní :)

26. září 2014 v 9:42

No, nejdřív mě MR nechávalo zcela chladnou, říkala jsem si MUA v bledě modrým. Ale pak se začaly objevovat recenze, který jsou jak tak koukám dost pozitivní, tak asi něco budu muset vyzkoušet (abych náhodou o něco nepřišla :-D). Tahle paletka fakt nevypadá marně a ještě rozjasňovač jsem si vyhlídla. Měla jsem v plánu i korektor pod oči, o kterým ses ale moc nadšeně nevyjádřila, tak ten z košíku vyhazuju. Naked nevlastním, ale byla jsem jím nalíčena a bylo to teda to nejkrásnější a nejlépe držící, co jsem kdy na očích měla, to zas musím uznat.

26. září 2014 v 10:44

mam MR paliet niekolko, a su super. pouzivam ich pravidelne a to som vizazistka, takze mam nieco odskusane a mozem porovnavat. ale najlepsia vec od MR su palety farieb na lica. dokonca by som povedala, ze nepatria do ruk zaciatocnikom, lebo su sialene pigmentovane. aj mne sa to obcas podari prehnat, ked nie som velmi opatrna. ale zato ruky prec od tekutych korektorov, aj tie 2 libry su za ne vela

Anonymní
26. září 2014 v 11:12

Mám Iconic 1. Chtěla jsem i dvojku (chybí mi bronzová), ale zas některé stíny bych měla dvakrát. Ovšem teď mě zaujaly gelové stíny od Milani a ta bronzová vypadá skvěle.

26. září 2014 v 12:13

Já jsem si je taky objednala, přišly mi v pondělí. Vybrala jsem si také Iconic 2, ale ještě jsem ji nezkoušela, koupila jsem si ještě jednu v teplejších odstínech a tu ted používám :). Naked paletky mě taky nikdy nelákaly, tak jsem říkala, že aspon vyzkouším tuhle.

26. září 2014 v 12:39

Mno, já jaksi odolávám koupím všech dvojnic Naked, mám ji doma a dvě stejně barevný paletky asi nepotřebuju. Tak nevím,jestli toto taky není na blogerskou převýchovu... :D

Westik relativně spokojený
26. září 2014 v 12:43

Jsou mi prudce nesympatický, takže nějak je - nepotřebuju.

Co mi vrtá hlavou. Můro, když máš srovnání s MUA a píšeš, že Ti neseděj BARVY? Jako barvy s bílou Mua (dupe Naked 2)? To mi nějak hlava nebere. Konzistence, výdrž, všechno beru, ale barvy?

26. září 2014 v 14:55

díky bohu, že ty stíny jdou úplně mimo mě :D jinak od MUR jsem vyzkoušela lesk na rty, rtěnku, řasenku a rozjasňovač, a spokojenost. laky teprve uvidím, fixátor make-upu průměr, bronzer moc teplý podtón a tekutý korektor hrůza.

26. září 2014 v 19:12

Já jsem si pořídila iconic 1 a musím říct, že jsem opravdu spokojená... Na běžné denní líčení je suprová

26. září 2014 v 19:18

takovýhle články zakázat ! :-D :-D tuhle věc ´´ nutně ´´ potřebuji píši si ji na seznam :-D

26. září 2014 v 21:30

Mě Make-up Revolution zatím vůbec krkem neleze, hlavně tato paletka očních stínů má dokonalé odstíny, přesně takové jaké mám já nejradši a které denně nosím :)

http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/09/rasenkova-giveaway-insta-post-3.html

27. září 2014 v 0:10

@Westik relativně spokojený jak s bílou MUA? ale to je fuk, v textu myšleno tak, že mi u těch paletek neseděj barvy, prostě mi neslušej, k tomu nulová výdrž a blbá konzistence, no a proto je nepoužívám a už bych si od nich další paletu nekoupila

Westík relativně spokojený
27. září 2014 v 16:09

@Černá Moora

"Bílá" Mua = - Undresed Me Too. Píšu o ní proto, že:
http://2.bp.blogspot.com/-oXsxTD9c8xE/URVRw2N_yUI/AAAAAAAAAvg/cs3N9OZ84QU/s1600/swatches_3.jpg

Ty barvy jsou téměř totožné :)

28. září 2014 v 19:29

Já mám teď novou paletku Nude tude od TheBalm, konečně mám nude paletku, ale teď všude vidím tuto od MUR a chci jí;D TB nemá v té paletce moc hnědých, za to tahle..;)

19. října 2014 v 14:31

Práve som si ju konecne objednala, po dlhom uvažovaní....dokonca som ju nasla na slovenskej stranke.. za 5e..no nemohla som ju tam nechať.....juchu teším sa lebo recenziu su fakt dobré som rada že aj u teba som sa v tom utvrdila

8. listopadu 2014 v 14:51

... Sis to mela zařídit naopak - mit darovanou Nakedku a pak za levný peníz kupovat tuhle a porovnávat;-))

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...