"To potřebujete" Týden - Řasenka roku

22. září 2014

Rozhodla jsem se, že tenhle týden sem postupně, každý den jednu, nasázím sedm věcí, o kterých si myslím, že je úplně nutně potřebujete, protože ... se u každé dozvíte. Styl recenzí bude odpovídat zvolené frekvenci, takže nečekejte žádné statě, pěkně jasně, stručně, přehledně (anebo jestli chcete statě, dejte vědět, já si spíš myslím, že ne a každý den by na ně nikdo neměl čas, a to asi včetně mě :D).

Začínáme řasenkou, ze které jsem už nějaký ten týden úplně ve smyku a fakt se mi ohledně ní dere na klávesnici označení řasenka roku, desetiletí, století - aneb Volume Million Lashes Excess od L´Oréal, seznamte se.

Celkem si totiž nepamatuju, kdy (a jestli vůbec) jsem naposled byla z nějaké takhle nadšená. No, možná bych to mohla říct u They´re real od Benefitu, nicméně tam mám trochu výhrady k ceně. A i když normálně nemám potřebu si nějakou řasenku kupovat dvakrát (ani u Benefitu se nestalo), vždycky chci zkusit zase něco dalšího, tak tady přepíšu svou řasenkovou historii. Aby totiž bylo jasno, hodlám si ji okamžitě koupit znova, vzít si si ji za muže a žít s ní navždy. A jestli ji L´Oréal někdy přestane dělat, unesu Liliane Bettencourt a pustím pouze za podmínky, že obnověj výrobu.









A protože to má být přehledné (a žádná stať!), tak rovnou přejdeme ...
... k důvodu, proč ji potřebujete: dělá mega dlouhé a mega natočené řasy, a to v takové intenzitě, že vypadají jako umělé. Doslova.
Z toho logicky vyplývá, že pokud o umělé řasy nestojíte, kupovat si ji nebudete. Jsem ochotná teoreticky připustit, že někdo si třeba řasy maluje s cílem, aby vypadaly přirozeně (ale fuj! navíc je to blbost, si je pak malovat nemusí vůbec, budou přirozený tak, že to víc nepůjde), ovšem věřím, že většina chce závoje jako ve vyphotoshopované reklamě. A právě všem fandům false lash effect doporučuju, aby ji prubli.

Pokud jde o dokumentaci, foťák bohužel není na fota líčení dostatečně sofistikovanej, takže jen slovně dodám, že barvy jsou kapánek vyžrané a stejně jako nejsou patrné sytě bronzové stíny na očích, tak je u řas ubráno na objemu, v reálu jsou barvou obalené víc a tím pádem hustší. Délka a natočení každopádně odpovídá ;)






Perlička je, že sama bych si ji asi spíš nekoupila - mají ještě dvě dost podobného obalu a tvaru a kvůli tomu mě v regálu nikdy zrovna dvakrát nezaujala, navíc všechny mají platový kartáček, který zrovna nepreferuju - ale při vánočních výprodejích balíčků byla za super cenu v kombu s Laser Renew, tkž nebylo co řešit. Pak jsem na ni několik měsíců koukala (no, spíš přehlížela) a až někdy v létě jsem se dokopla ji konečně zkusit. Byla jsem dokonce tak malověrná, že mi ani nestálo za to ji samostatně vyfotit jako nepoužitou novinku, automaticky jsem totiž předpokládala, že bude úplně průměrně naprd a já s recenzí na ni ani nebudu ztrácet čas.

Blbá zpráva na závěr pak je, že řasenky jsou úplně brutálně individuální věc :D Výsledek vždycky záleží jak na výchozím tvaru a hustotě řas, tak na technice malování. Tím pádem se může úplně snadno stát, že u vás takhle vůbec nezafunguje. Abych to alespoň trochu odrelativizovala, tak dodám, že pokud vám (stejně jako mě) vyhovovala They´re real, 2000 Calories, Volumissime od L´Oréal nebo Secret Volume od Inglotu, šance na trefu je větší.


Co vy - zkoušeli jste? A jakou řasenku momentálně milujete?


36 comments

22. září 2014 v 9:43

zkoušela jsem a je vážně dobrá. Já ale ještě víc miluju million lashes extra black, černá se zlatým víčkem. Pecka:D další stálice je diamondka od salvete a navzdory tomu jak nesnáším klasické kartáčky 2000cal:)

22. září 2014 v 9:49

Mam ju vdaka DM zlavovej knizke a pre mna tiez prekvapenie roku! Toto je jedna uzasna spirala!

22. září 2014 v 10:15

@Šárka Lakatos Řihošková Ano, Miss Sporty vede! :)) Já jsem si teď koupila nějakou Rimmelku nebo Astor (1+1 v DMku, zatmění mozku) a za dopoledne se mi stihla krásně obtisknout pod očima.. Takže co teď? Miss Sporty za 70 kaček nikdy nezklame!

Anonymní
22. září 2014 v 10:56

Já mám oblíbenou původní zlatou Volume Million Lashes. Po téhle jsem pokukovala ale kvůli nedostatku recenzí jsem ji nikdy nezkusila. Takže až vypotřebuju svou aktuální řasenkovou zásobu, jdu do téhle. Díky za tip!
Markéta

22. září 2014 v 11:14

Mooro, ja jak jsem vcera videla Tvou fotku v beranici, kde (jak jsi psala) jsi mela jenom rtenku, tak uz vim, ze tahle rasenka nebude nic pro me. Protoze jako ty Tvy rasy?? Dlouhatansky jako žirafí i bez naliceni?? Grrrrr ;-) Ja je mam spis kratsi, ikdyz asi pomerne husty, s nima nikdy takovyho efektu nedosahnu, ikdybych se... na usi stavela :-)

22. září 2014 v 11:37

mně ta Benefit nevyhovovala, nebo teda čekala jsem od ní víc, takže bych se asi podobného kartáčku bála... mám nejradši takové ty macaté huňaté, žlutá Colosalka je prostě favorit. a teď zkouším tu novou Muse od Astoru a i když ten kartáček je mega divný a na spodní řasy se absolutně nehodí, tak ty horní nalíčí mooc pěkně :)

22. září 2014 v 11:52

Já jsem zamilovaná do řasenky od MOJE - Senza. Ta je naprosto úžasná, skvělá, miluju ji!

22. září 2014 v 12:33

Jo, ta je super, ale ještě lepší je ta bez přívlastku Excess (klasická černo zlatá), má lepší kartáček. A úplně nejlepší je Loreal Extra Volume Collagene :-)

22. září 2014 v 12:35

Heh, uvažuju, že pro ni zaběhnu, protože moje nejoblíbenější řasenky jsou Volumissime od L´oreal, They´re real od Benefit a 2000 Calories od Max Factor a to jako fakt :-D.

22. září 2014 v 15:11

Ok..zítra pro ni běžím..normálně jsi mě přesvědčila!!

22. září 2014 v 15:13

@Wonderfull Today

Ano holky, s Miss Sporty souhlas... ač jsem vyzkoušela řasenek milion, VŽDY se vracím s MS! Používám zelenou a žlutou, mno na růžovou si brousím zuby =o)

Jo a jehovistická sestřenice je padlá na hlavu, ou jééé...!

22. září 2014 v 15:54

Neskúšala som :) Som už dlho verná mojej Maybelline colossal volume express smokey eyes :) Pre mňa je to zatiaľ top :) Ale táto vyzerá tiež super

MORE THAN FASHION

22. září 2014 v 15:55

ak ju ségre kúpim (odmieta inú než False Lash Effect od Max Factor) a potom ma s ňou oskalpuje, odskáčeš si to! :D

22. září 2014 v 16:17

Mne vyhovuje najobycajnejsia riasenka od Rimmel za cca 3€. Mam to stastie, ze moje riasy su pekne, aj bez riasenky :-)
KAVIAREŇ-U-MAČKY

22. září 2014 v 17:21

Efekt na tvých řasách se mi moc nelíbí. Ale plastové kartáčky já ráda. Řasy mám dlouhé a husté, tak si laskavě, drazí výrobci řasenek, strčte všechny ty prodlužující a zhušťující nesmysly za klobouk. Vzhledem k tomu, že na brunetu mám řasy poměrně světlý, potřebuju jen řasy obarvit a stačí mi co nejpřirozenější efekt. Všechny ty ostatní vyfikundace mi totiž akorát slepují řasy, což je kontraproduktivní. Nechcete s řasenkou vypadat hůř než bez ní. Takže jo, někdo po přirozeným efektu přece jen touží. Používám Rimmel glam eyes, už si ji kupuju několik let, až ji Rimmel přestane vyrábět, tak to nepřežiju. Za cokoli jiného z kosmetiky si náhradu najdu. Ač nerada, protože střídání kosmetiky mě otravuje a nerada měním věci, co fungují. Ale tuhle řasenku bych oželela jen velmi těžko.

22. září 2014 v 18:09

L'oréal řasenku jsem vyzkoušela od ségry a hodně se mi líbila, nebo ještě Power Volume Collagen mi přijde taky super :) Momentálně jsem si oblíbila Astor Seduction Codes No. 1 :)

22. září 2014 v 18:26

Tu "Benefití" bych vyzkoušela moc ráda :). No a jinak si myslím, že v drogerii jsou Loreal nejlepší řasenky - já mám nejoblíběnější extra volume collagene :)

22. září 2014 v 18:33

Tuto Lorealku som este neskusala, tak hodnotim ciste podla prilozeneho foto: zvyraznuje a predlzuje, to hej, ale finalny vzhlad rias sa mi nepaci, su tam hrudky a musie nohy.
Kolko vrstiev si davas? Viem, ze kedysi si spominala, ze vela :) Mne tiez nikdy jedna nestaci, ale na druhej strane nema rada efekt musich noh.

22. září 2014 v 19:36

Skúšala som od Lorealu riasenku So Couture a bola to snáď moja najlepšia špirála! Takže túto chcem určite vyskúšať. :)

22. září 2014 v 20:15

Mooro, to jsi mi tedy radne nalakala. Ja plastovy kartacky nemusela a vlastne jediny, ktery mi vyhovuje je ten u Diamante od GS, kterou mam uz asi po ctvrte, protoze mi proste vyhovuje. Kdyz to tu tak ale ctu a vidim, tak to zmenim. Navic GS mi dochazi, tak je na case koupit neco noveho. :)

22. září 2014 v 21:15

Tak tuhle jsem ještě nezkoušela, ale obecně mám řasenky od L'oreal ráda a vyhovují mi. Většinou, když si chci koupit novou řasenku, tak si vyberu právě L'oreal. Posledně mi hodně vyhovovala Miss Manga, která mi i dost dlouho vydržela. Příště kupuju tuto! :D

22. září 2014 v 22:53

Já používám už dlouho tu klasickou a miluju jí:) Ale teď jí předčila žlutá Miss Sporty, ta je naprosto famózní a za 69 Kč :D :D :D

23. září 2014 v 1:47

@Lenka Starkova dlouhy je zas tak uplne nemam, spis prirozene dobre natočeny .. a hustší bych taky brala:)

23. září 2014 v 1:49

@Aailyyn to by mozna pro tebe bylo idealni si je jen (nechat) obarvit ... nezkouselas?

23. září 2014 v 1:52

@lučiak kdyz uz, tak moori nohy :D hrudky nedela, resp. nic, co by bylo videt, zas to musis brat, že s lupou na rasy clovek nechodi;)

23. září 2014 v 6:45

Já pořád miluju babydoll od NYX :)

23. září 2014 v 8:50

já dříve ujížděla na lash architect (?), taky L'oreal... pak změnili obal a podle mě i složení... tak jsem prubla tuto - a byla skvělá, to kaýždopádně...problém u mě je, že dělá šmouhy... takže panda :(

23. září 2014 v 9:08

Tuhle Lorealku absolutně miluju (i tu černou se zlatým víčkem), ovšem teď používám Miss Sporty růžovou, už mám třetí balení! a chtě nechtě musím říct, že Lorealce šlape hodně na paty, pokud ji už vlastně nepředčila - minulý týden byla v akci v Rossmannu 1+1 zdarma - tedy 2ks za 79 Kč - poměr výkon cena je prostě neuvěřitelnej, je super černá, řasy jak mrkací panna a ani mi neopadává pod oči. Žlutá od M.Sporty také není k zahození, ale růžová vede.

23. září 2014 v 20:08

Zakopte ma pod ciernu zem,ale moje favoritka je Max shock od Avonu. Sice rychle vysycha,ale je to moja jednicka ;-)

25. září 2014 v 9:19

Příští týden je v Rossmannovi k nákupu výrobků L'Oreal nad 399 Kč jako dárek řasenka Volume Million Lashes Noir Excess. Tak do toho teda jdu a těším se! Teď zrovna používám Volumissime a je úplně super, až na to, že se mi nahoře trochu obtiskuje. Jinak je fakt skvělá žlutá od Miss Sporty.

26. září 2014 v 19:07

Benefit ♥ boží řasenka vyhrála jsem ji a přesně jak píšeš no bohužel je už taková sušší no prostě vyschla no
a tu druhou řasenku zapisuju do wishlistu to zase budu mít řasy jak mrkací panenka

30. září 2014 v 13:24

Ano, na Dnech Marianne jsem si koupila Benefit a miluju jí! <3

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...