Tak jak - na upíry, na jed nebo starověkej anální kolík? (+ výherci ofkóz)

12. ledna 2015

Dneska si odtajníme výherce novoroční soutěže a v souvislosti s tím bude samozřejmě odhalena i funkce záhadného kovového udělátka, kterou jste mohli bonusově hádat (že jste od tý doby zvědavostí nespali, mi vůbec nemusíte psát).

Na fotce pro porovnání velikosti.



Ačkoli jsem slíbila, že tu hádanku přešktrnu, až se někdo trefí, nakonec jsem od tohohle plánu upustila, jelikož vaše tipy se ukázaly jako nadmíru kreativní - a o to jsem nemohla nám známý vesmír ošidit, to jistě chápete (všemi svými volnými chapadly ... bože, co to plácám? ale ne, já to tady už nechám, budu taky kreativní, tak).

Správná odpověď zní: orientální nádobka na kajal a aplikátor, který lze využít na linky/ořasení se.

Koho by to zajímalo - ano, samozřejmě jsem to zkoušela. Na to konto můžu konstatovat akorát to, že by mě nenapadlo, že může bejt něco horšího než řasenky od Rimmelu. Může. Tím pádem se mi vašich 190+ tipů velice hodí - a postupně je hodlám všechny prubnout.


Krom těch tradičnějších nápadů (na parfém, na olej, vývrtka, odpeckovávač), mi padl do oka nápad ... padl nápad ... hmmm, jo, říkám, že budu taky kreativní ... n e b e z p e č n ě ... no nic, dál, mě osobně zaujalo pomlsné využití udělátka na provrtání kokosu (šikovné) ... nicméně pak už následujou samý miloučký zvrácenosti - když opomenu ty již uvedené v nadpisu, tak za zmínku nepochybně stojí papežská hruška (od čehokoli papežskýho nečekejte nic, co byste čekali), nádobka na husí sádlo (k análnímu kolíku), na lubrikant i s aplikátorem (aneb sádlo a kolík tisíckrát jinak), na propichování uší (nechtěla bych jako ... ale to vlastně koneckonců ani žádnou z těch předchozích a následnejch možností), na krev (ale jako je fakt, že čím si budete dělat ty linky, tomu se asi meze nekladou), nádobka na bolehlav a to šroubovací je kapátko zmíněného jedu do uší nic netušící spící oběti (slušný, slušný!), piercing (radši se neptám, kam), na krv.tou vyvrtkou pichneš do srdca a nazbieraš do flašky.šikovná vec do kabelky (šikovná věc do kabelky - oceňuju), natahovací klíček v krásném obalu (začíná to nevinně) - zapíchla bych ho příteli do patřičných míst, natáhla a hrála si s ním :) (jen začíná), na laudanum (lze jen konstatovat, že je velká škoda, že tam žádný nebylo), je to nádoba na horký vosk pro zpestření sexu a ta věc nahoře je plácačka (kvůli velikosti se to na plácačku nekvalifikuje, ale jinak za plnej počet), na vybodávání očí (proč troškařit), niečo veľmi desivé, zvrátené a divné (což nám na závěr pěkně shrnuje vše výše uvedené :D)

Linky jako první uhádla Tereza T.







Ohledně dalších tří výherců už zafungoval Random.








Všen výhercům gratuluju! :)
A pro ostatní mám dobrou zprávu, že už zejtra nebo pozítří si dáme další soutěž.


Koho funkce udělátka překvapila, nechť se svobodně rozhořčí v komentářích :)))



8 comments

12. ledna 2015 v 12:26

Vyhercum gratuluju a u clanku jsem se dabelsky pobavila :D

12. ledna 2015 v 14:32

Jé já jsem vyhrála a ještě k tomu u Moory, hustý! :-D :-D Děkuju, já ještě nikdy nikde nevyhrála :-) Jak se to dělá, mám se někde hlásit? :-D
Jinak teda linky bych netipla, já to pořád viděla velký třeba jako džbán nebo tak, to je fakt prťavý... :-)

12. ledna 2015 v 17:19

Jako já to uhodla jo?? Jsem dobrá :D! Už se těším na výhru a moc děkuju! Jo a heleď co je to ta Dragons blood :-O?

12. ledna 2015 v 17:27

Páni, to by mě nenapadlo, že je to nějaké taková chytrá věcička, moc Terce i ostatním holkám gratuluju :)

Spotřebováno - Prosinec 2014

12. ledna 2015 v 20:07

tak to by mě teda nenapadlo :D to jsou ale věci :)) a výherkyním moc gratuluju :)

14. ledna 2015 v 2:07

Žiiiiš, to je ale malý, jsem zklamaná! :D

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...