Blogové legendy: Benefit - They´re Real

24. února 2015

Jak jsem nadhodila u včerejšího článku, řasenek se mi v zásobách nakupilo tolik, že bych tenhle týden (i když, nalijme si čisté micky - klidně i ten další) mohla psát jen o nich. Vzhledem k tomu, že někteří pak v komentech vyjádřili názor, že by je to bavilo, tak koneckonců proč ne ... Výhoda je, že řasenkový recenze jsou docela krátký, což znamená, že bych to s nima dokonce mohla i zvládnout .))

Dneska si tím pádem odfajfkuju tenhle brutální rest, o kterém chci něco napostovat už tak rok.
Aneb Benefit - They´re Real




Tahle černá štětinatá kočka měla od svého uvedení tak hromadně pozitivní recenze, až mě ... 
... fakt strašně dlouho vůbec nelákalo si ji koupit. 
Ale vůbec. 
Páč to všeobecný nadšení se mi zdálo až podezřelý. Zvlášť když jsem si kvůli stejný hysterii kdysi zakoupila Benefit Bad Gal, abych akorát záhy zjistila, že je úplně příšerná a ještě vyschla cca po 14 dnech (mrcha). Tady by se hodilo říct, že Benefit mi někdy přijde zbytečně přehajpovanej a zmíněná zkušenost mě v tom jen utvrdila. Na druhou stranu nemůžu nedodat, že některý produkty mají opravdu super a navíc svojí formou hodně revoluční a nápaditý, tkž za to zase velkej palec nahoru a z marketingovýho hlediska velký uznání.

Ale zpátky k They´re Real. Tak dlouho jsem byla přesvědčená, že ji nepotřebuju, až jsem ji jednou náhodně potkala za cenu, který fakt nešlo říct ne (a taky jsem ho neřekla). Páč za cca 250, neberte to.

K efektu, který vytváří, se dá říct akorát to, že je úplně parádní. 
Řasy jsou opravdu jak u mrkací panenky, dlouhatánský, natočený, neslepený, s objemem. Snad poprvý se mi stalo, že se mě i lidi, kteří mě vídají často, ptali, jestli nemám umělý (což dokládá, že to musel být opravdu znatelný rozdíl).

Oč tu běží, je to, jestli se vyplatí i za svoji standardní cenu, tedy zhruba nějakých těch sedm set  plus. A to si upřímně řečeno nejsem úplně jistá ... 
Jako vždy můžu akorát dodat, že mně pěkný řasy udělá valná většina řasenek bez ohledu na cenu, přičemž těch high-endovejch jsem už vyzkoušela příliš mnoho na to, abych si byla úplně jistá, že jen o ceně to zrovna u tohohle kosmetickýho produktu není. Na druhou stranu si uvědomuju, že to je dáno i tím, že mám řasy přirozeně docela dlouhý a natočený, takže s tímhle výchozím materiálem se pracuje o dost snadněji než například s řasami kratkými a rovnými. 

Uzavřela bych asi tak, že nadšený z ní budete nejspíš za všech okolností. Ovšem v případě, že s vlastníma řasama nejste dvakrát spokojený, tak bych celkem i řekla, že s They´re real byste mohli zaznamenat fakt hodně velkej rozdíl a investice do ní se vám vyplatí.








Co vy a tahle Benefitka? Yay or nay?





31 comments

24. února 2015 v 8:42

Mám. A je perfektní, ale jak píšeš. Nevim zda za tu cenu to stojí.... ;-)

24. února 2015 v 8:53

Nejlepší řasenka co jsem kdy vyzkoušela... Snažím se ji ale objednávat / kupovat v USA, kde je ta cena přeci jenom o něco příjemnější :)

24. února 2015 v 8:55

až mi dojde Lancome grandiose, tak asi sáhnu po téhle legendě :)

24. února 2015 v 8:58

Já tuhle řasenku mám moc ráda, kupuji si ji opakovaně už snad 4 roky, jen mě štve, že má u mě životnost tak půl rok, rychle mi vyschne..

Anonymní
24. února 2015 v 9:09

Já jsem zatím nic od téhle značky nezkoušela. Řasenky mi vyhovují většinou levné a to levné Oriflame, Avon a nebo Rimmelky :)

24. února 2015 v 9:19

Já jí tenkrát koupila o svátku bestsellerů, protože blogerská masírka dokáže hodně a... Shrnula bych to tak, že bambulka na konci je super, nalíčí i kratičké řasy u vnitřního koutku. To mě nadchlo. Jelikož mám však krátké řasy celkově, u tohoto kartáčku mi vadily až moc špičaté (a pichlavé) ty jednotlivé bodlinky, bylo to nepříjemný (u jiných řasenek s plastovým kartáčkem jsem nikdy tenhle problém neměla). Znovu si ji nekoupím. Lepší efekt na mých řasách mi udělá "modrá Rocketka" od Maybelline. Řasenky jsou holt tuze individuální, ale jsem ráda, že jsem tuhle legendu mohla vyzkoušet.

24. února 2015 v 9:45

Sama teď tuhle řasenku (její mini verzi) testuju a pořád se nemůžu rozhodnout, zda bych do plné velikosti šla či nikoli...no, uvidíme, dám tomu ještě nějaký čas :-) Ale kdybych ji sehnala za 250 Kč, tak beru všemi deseti - jak se ti tenhle husarský kousek podařil??? :-))))

24. února 2015 v 9:53

Tak za 250 bych do ní šla určitě, ale jinak sedm kil za řasenku je pro mě moc. Po týhle recenzi jsem ale popravdě docela nalomená...

24. února 2015 v 10:42

za mě nay, řasy mám myslím hodně dobré i tak, ale prostě mi nějak nesedí tyhle divné plastové pichlavé kartáčky - akorát strašně prodlouží, žádný objem, výsledek vypadá divně. chci pořádné macaté a přírodní, jako má třeba Maybelline

24. února 2015 v 10:53

Já ji mám v miniverzi z jednoho setu a jako dobrá je, ale stejně pěkné řasy mi udělá i Miss Sporty za 70Kč. Takže do plné bych nešla. Ale já mám celkově řasy pěkné a za řasenky nerada utrácím.

24. února 2015 v 10:54

mám, a za mě je lepší než grandiose... dali mi k ní tu malou verzi, říkali cestovní a sní se prostě maluje hůř, protože se blbě drží... jediná věc, co mi trochu vadí, že se blbě odličuje, jinak super

24. února 2015 v 10:55

@In your face! kdyby stála jak lorealky, tak řeknu "jděte do ní a na ostatní se můžete už navždy vyprdnout" .. ale takhle je to otázka, mno

24. února 2015 v 12:36

Já jsem ji nezkoušela, což je zvláštní, protože od Benefitu jsem měla většinu sortimentu :D. O dost více mě láká ta růžová od Too Faced :). Měla jsem ale ostatní řasenky od Benefitu a vyhovovaly mi :).

Anonymní
24. února 2015 v 12:39

Tak jsem podlehla marketingu. 790,- uááá. Výsledek? Tak jako jo, ale mám pocit, že mi děsně škrábe oči. Takový ten tvrdý pichlavý kartáček, vyloženě nepříjemný pocit při nanášení... Když si dám Lancome, je to jak v bavlnce... Takže 1x mi stačilo. A stejně brzo vyschla. Eva

24. února 2015 v 13:24

Tak o téhle řasence dlouho uvažuji ale 700?

Anonymní
24. února 2015 v 13:28

Mně třeba vůbec nesedla a stále nechápu, co jsem udělala špatně... Dlouhý řasy, to jo, ale naprosto bez objemu a i trošku poslepovaný, takže to vypadalo, že jich snad i méně než ve skutečnosti. Navíc neudržela natočené řasy nijak dlouho. Ani za cenu lorealky bych do ní nešla. Z high-end mi sedla nejvíc Hypnose Star.

24. února 2015 v 14:46

Docela mě láká, ale ta cena je děsivá.

Anonymní
24. února 2015 v 15:09

Akože za mňa super čo sa týka efektu, ale strašne strašne strašne strašne sa mi drolí. A aj hneď po hodine alebo tak mám čierne kruhy pod očami. čiže ju nemôžem nosiť.

24. února 2015 v 15:23

Trochu mě lekají komentáře ohledně pichlavých štětinek. Zrovna do řasenek investovat odmítám, jsem naprosto spokojená s výsledkem, kterého docílím i s Miss Sporty za desetinu ceny. Anebo s L'Orealkami, které bývají zdarma k nákupu v Rossmannovi. Nemám problém hodně utrácet za kosmetiku, ale zrovna za řasenku fakt ne. A myslím, že Benefit trochu přehajpovanej bude - koupila jsem si tvářenku Thrrrob a musím říct, že jsem trochu zklamaná. Jo, je dobrá, jsem spokojená s odstínem i výdrží. Ale tvářenka za litr? Čekala jsem, že si z ní sednu na zadek, ale třeba tvářenky od the Balm jsou kvalitnější.

24. února 2015 v 15:40

Zrovna mám řasenku za stovku a přemýšlím o nějaké další. Tento článek mi kápnul do noty. Tak uvidím, jestli Grandiose nebo Benefit:-).

24. února 2015 v 18:13

mám plné balení společně s pidi balením, vyšla mě velice levně, takže jsem nemohla odolat, mám ji:D je hned další na řadě a už se na ni těším:-)!

Anonymní
24. února 2015 v 19:52

Proč tu není fotka, jak vypadá na řasách?

24. února 2015 v 20:00

haha, taky mě přesně to všeobecný nadšení spíš odradilo :D ale zkusit bych jí chtěla, jen ta cena.. no snad jednou :)
mujfialovysvet.blogspot.cz

24. února 2015 v 21:01

nadávám na tu cenu, ale stejně do ní jednou půjdu :D

24. února 2015 v 21:06

Chcem riasenkove clanky. A chcem tuto riasenku :-D :-D

24. února 2015 v 21:53

Efekt pěknej, ale mně se bohužel hrozně maže, mrcha jedna!

24. února 2015 v 22:26

Uvažuju o koupi miniaturky, už dost dlouho, ale zatím jsem to nikde nepotkala... a kupovat někde na aukru to nebudu, neb nemám jistotu, že je to fakt nepoužitý... =o) ale jako fakt jí nutně potřebuju, jen na ní natrefit

Anonymní
25. února 2015 v 19:37

Jedna z prvních infikací Moorou...a pověst nelhala. Za její plnou cenu 700+ nejsem ochotna si koupit žádnou řasenku, prostě z principu, na nižší cenu jsem chytlavá. S řasama mi dělá vše, co popisuješ, v případě mých řas zázraky. Mrkací oči (které nehlásí "haloo, tady mrká tuna řasenky") mi zatím jiná řasenka neudělala. Krom skvěle drží a nemaže se (a ano, jde hůř dolů, ale zas mnohem líp, jak waterproof). Myslela jsem si, že mi to bude jedno, ale fakt je hezký, když se mi líbí obal, že je furt stejně pěknej a neodírá se. První vydržela půl roku ve stejné, dobré kvalitě. Druhá začala po měsíci sem tam žmolkovat, ale furt únosně. U třetí jsem v poločase a zatím opět dobrý bez žmolků. Různé výrobní série? Jiný (moje) zacházení, vedoucí k zažmolkování? Nevím. Ale dokud bude možné si ji pořídit za nižší, než normální cenu, budu se k ní vracet.

27. února 2015 v 9:24

řasenka je užasná svoje řasy mám dlouhé a tohle udělá z mých řas kočičí oči :) užasný :)až teda na tu cenu no

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...