Bourjois a řasenka s gulema

23. února 2015

Faktem je, že tahle recenze bude asi trochu stručná, neb ani po zralém uvážení mě moc nenapadá, jak se nějak smysluplně rozepsat o řasence víc než pár větama. Proto taky tak dlouho trvalo, než jsem se k ní rozhoupala. Jsem totiž v tomhle směru decánko deformovaná a krátký recenze mi přijdou takový ... odfláklý. A nikdo nechce psát ani číst odfláklý recenze žejo. Každopádně se mi tady z tohohle iracionálního důvodu neohodnocený řasenky slušně nakupily. Pomalu uvažuju, že snad udělám nějakej týdenní řasenkovej speciál. 





Ale konec keců. Post jsem tím fikaně o odstavec natáhla a nyní se teda můžeme vrhnout na dnešní gule.
Aka Bourjois Volume 1 seconde mascara.
Na začátek si ujasníme, že jako každá volume řasenka, i tahle mi udělala super dýlku. Murphy. 
A jakože ta dýlka stála za to ... musím říct, že první použití na mě udělalo fakt dojem, neb takový divoce dlouhý sexy řasy jsem si už dlouho nenařasenkovala.
Problém ...
(ano, je tady)
... je v tom, že ten výše popsanej efekt prostě nevydrží.

Jak už jsem párkrát psala, jednoznačně preferuju mega dlouhý a tvrdý (keep calm, stále se bavíme o kosmetice) řasy. Žádný přirozený, pružný, vyživený blá blá blá. Ne. Já jsem holt jasná cílovka efektu umělejch řas. A tahle řasenka ho umí. Akorát vydrží tak dvě hodiny. A pak ty řasy tak nějak ... zpuchřej. Trochu netradiční termín, ale výstižnej. Ona neopadává, nerozmazává se, ne. Jen prostě původní tvrdost a délka se znatelně smrskne, opadne, změkne ... no prostě je to naprd (a na další vrstvu) (a na konzultaci s Freudem, jak si tak čtu předchozí větu).

Můžu akorát konstatovat, že to je mega škoda. Kartáček to dává slušně, ale obsah by bylo potřeba více potunit.

Jo, ještě abych nezapomněla osvětlit ty gule - kartáček má na sobě mezi štětinkama malý kouličky.







Co vy - zkoušeli jste? A pokud máte tip na nějakou false lash effect řasenku, sem s ním ;)



30 comments

23. února 2015 v 8:45

Myslím, že pokud je recenze krátká, ale je v ní uvedeno vše podstatné a důležité, tak není odfláknutá, takže no stress:))
Tak to je škoda, že ten prvotní efekt nevydržel:o/, já jsem od Bourjois řasenku ještě nikdy nezkusila, tak nevím.. Jsem teď ujetá na Flormar Spider Lashes, mám sice 10 řasenek, ale musela jsem si ji pořídit znovu, tu ti moc doporučuji, zrovna dnes ji na sobě obdivuji:)))

23. února 2015 v 8:55

Podle mě recenze odfláklá není :-) Já jí mám doma a přesně z důvodů, které jsi popsala výše ji požívám jen na takovéto domácí líčení, když vím, že půjdu maximalně s košem :-)

23. února 2015 v 8:56

Ja se teda priznam, ze jsem fakt spokojena a planuju tu vodeodolnou!

23. února 2015 v 9:01

Tak na tuhle řásu jsem byla dost zvědavá a to, že ten supr čupr efekt nevydrží mě teda m.dá. Stejně ji ale zkusím...za deset let až vyplácám svých 15 řasenek.

23. února 2015 v 9:40

Ahoj rasenku, ale chtěla bych Vyzkoušet :)

23. února 2015 v 10:43

Chybí mi fotka po nalíčení a po zpuchření:-(

Anonymní
23. února 2015 v 10:50

Tak koukám, že nejsem sama, komu objemovky v první řadě dodávají délku. A to i když pak třebas vůbec objem nedodají (viz Yves Rocher Sexy Pulp, které jsem minulý týden dala na blogu na frak). Prostě když má něco dělat objem, tak ať ho dělá. Nesmí to ale slepovat a obtiskávat nebo opadávat. Na tvrdost řas mi tak nesejde, ale musí vizuálně být husté a to v první vrstvě řasenky.
Markéta

23. února 2015 v 11:32

Taky přicházím na chuť efektu alá umělé řasy, nově teď zkouším řasenku od Sephory a ta má k tomu hodně blízko, příští týden se snad blogově vyjádřím :-))
Kartáček téhle řasenky s těma kuličkama vypadá prazvláštně, ale o to víc mě láká ji vyzkoušet, co kdyby, že? Však víme, že řasenky jsou dost individuální věc :-)))

23. února 2015 v 13:53

Mne vydrží pekne, akurát sa blbo odličuje.

23. února 2015 v 14:31

Také jsem na tuto řasenku koukala, pak ale měli v drogerii Maybelline lash sensational a k tomu kosmetickou taštičku, tak jsem si jí přinesla domů a jsem nadšená, zřejmě to je moje vyvolená :D. Nikdy si nekupuji žádnou řasenku 2x, ale tohle je adeptka na opakovanou koupi :). Nemám ráda přirozené řasy a radši je mám jako mrkací panenka, takže jakýkoliv efekt umělých, extra napumpovaných řas je přesně něco pro mě :D.

Anonymní
23. února 2015 v 14:53

Řasenkový speciál -> ANO !! :))

23. února 2015 v 15:20

Já mám s Bourjois spíš problém s tím, že mi to NEJDE odličovat!
Moje mega láska Bourjois volume clubbing, blbě se shání, moc nestojí, ale dělá řasy až do prd*le! Sice mírně slepuje, což řeším párátkem, ale jako inlove <3 (až na to, že jde blbě dolů)

Anonymní
23. února 2015 v 15:45

No nás všechny ale zajímá, kdy zrecenzuješ tu vodičku, co nastříkáš do hajzlu a pak to voní!

23. února 2015 v 16:03

Za řasenkový speciál bych se přimluvila...
Já jsem řasenkový maniak a pořád hledám tu jedinou a dokonalou, a pořád nenacházím. Potřebovala bych něco, co mi vyrobí takové vějíře, že když mrknu tak to udělá průvan, ale aby to zároveň vypadalo, že mi to narostlo samo od sebe. ;)

23. února 2015 v 17:23

Tuhle řasenku mám a za mě rozhodně jedna z nejlepších.. řasy až do nebe (ehm, k obočí) a dokonce drží a udělá to rychle (taky jsem adept na konzultaci s Freudem)
a za řasenkový speciál se přimlouvám též!

23. února 2015 v 18:46

Na tuhle řasenku se chystám, tak jsem zvědavá. Snad mi ten efekt vydrží dýl :D

23. února 2015 v 18:51

já ji používám nejčastěji někam na večer, kdy si ji nanesu na už ten den nalíčené řasy, protože udělá právě tu mega délku. budu ji ale muset někdy zkusit přes den, abych zaznamenala to zpuchření... taky mi tu leží pěkných pár řasenek čekajících na recenzi, jsem ostuda...

23. února 2015 v 23:15

Vypada dobre, skoda ze ten efekt nevydrzi :-/ Jinak kdyz mam psat o typu produktu, kde se nedokazu moc rozepsat, tak jich davam do jedne recenze vic na srovnani, nedavno jsem takhle psala clanek o balzamech, s rasenkama by to slo taky super, ale tvoje recenze se i tak moc povedla, ocenuji ze se u ni i pobavim :-)

24. února 2015 v 8:50

A vysvětlí mi někdo, co maj konkrétně ty kouličky dělat....a Mooro nemůžeš dávat i fotky před a po nalíčení? Takhle jsou ty recenze dost o ničem mi přijde, když ten efekt nemůžeme posoudit

24. února 2015 v 10:46

@Dejnicka na to nemám techniku, sorry ;) aneb zpuchření by bylo nezachytitelný

24. února 2015 v 10:48

@Anonymní :DDD tak to vás všechny zklamu, neb této fekální vlny jsem se účastnit odmítla

24. února 2015 v 10:49

@Natálka - Little Gem jo, pak by to mohlo fungovat .. ale zkus i samu no ;)

24. února 2015 v 10:50

@Whatever to mě taky nejdřív napadlo, ale pak jsem si říkala, že možná by to zas bylo až trochu moc dlouhý ..

24. února 2015 v 10:53

@Kamila Hrachova netuším :D

a jako před nalíčením??! no to sorry, ale asi si neuvědomuješ, že máš co dělat s přesvědčenou pizdou :P :D já nejdu nenalíčená ani se psem do lesa, natož, abych něco takovýho dávala na net, uáá, noční moora
nalíčený teoreticky dát můžu, ale fotak ty rozdíly stejně imo moc nezachytí, tkž lepší je slovní popis v tomhle případě ..

Anonymní
28. února 2015 v 23:36

Já mám ráda Maybelline - the Colossal Volum' Express Mascara - Smoky Eyes, mně dodává objem i délku :)

7. března 2015 v 9:45

Túto riasenku mám doma v zásobe. Ja momentálne používam na bežné nosenie 100% Pure, ktorá vyzerá prirodzene, ale objem nedodá. Ten ja potrebujem, pretože mám riasy dlhé aj bez nalíčenia. Zatiaľ najlepší zhusťujúci efekt dokázala spraviť Le Volume De Chanel, tá je fantastická. V minulosti mi vyhovovali aj: Diorshow Extase, Look by Bipa Wah Wah Woom a nejaká Manhattan, ktorá sa už asi nevyrába.

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...