Valentýnský must-have podle Lush: princ a jednorožčí dildo

6. února 2015

Valentýn se k nám ve svém osrdíčkovaném růžovo-červeném kočáře blíživě plíží, takže je nejvyšší čas se trochu tématicky naladit. Třeba s novinkami/limitkami od Lush. Jejich kompletní přehled najdete zde.

A jasně, já chápu, že někdo může namítnout, že Valentýn je americká marketingová blbost a že lásku by si lidi měli projevovat každý den a nečekat na nějaký uměle vytvořený svátek, ale jako, není nám čtrnáct, prostě to berte čistě cynicky pragmaticky - tzn. že každá výmluva k tomu koupit si nějakou kjůt kravinku se přece hodí :D




Heart Throb Bubleroon
- koupelová pěna s bambuckým máslem a parfemací African Paradise
- musím říct, že vizuálně mě naprosto dostává, to je tak nádhernej odstín červený ... a co může být víc Valentýn, než dvě takovýhle odstínově dokonalý srdce slepený zlatejma třpytkama, že
(na fotce barva zrovna dvakrát nevyšla, můj foťák holt červenou odjaživa nenáviděl a na tomhle svým postoji tvrdošíjně setrvává, ale mrkněte na web Lushe, tam je dost věrně)






Floating Flower
- něco pro květinové děti, obzvláště ty zatížené na jasmín







Cupids Love
- fíkovo-mučenkové mýdlo, které nejvíc ze všeho připomíná domácí jahodovou dřeň





The Kiss Lip Scrub
- peeling na rty vám tady rozhodně nebudu nutit jako něco, bez čeho nemůžete žít (i já bez něj doteď žila celkem v klidu), ale na druhou stranu, když už, tak kdy si jeho nákup lépe ospravedlnit, než právě u příležitosti svátku polibků .)
- co mě u něj ovšem dost překvapilo a pobavilo, tak chuťově to vůbec není nějaký generický cukrkandl, jak by se na první růžový pohled mohlo zdát - je totiž sladko-slaný. A pokud stejně jako já patříte mezi ty, co nikdy nepochopili, jak se slané preclíky v čokoládě mohly přestat prodávat a vzali si to osobně, tak vám říkám, že z týhle příchutě budete prostě nadšený :D




Unicorn Horn
- dle popisu má naplnit lázeň hvězdičkami, třpytem, duhou a sny, na Facebooku byl nicméně briskně označen přízvisky o dost méně lichotivými. Aneb je třeba si přiznat, že jednorožčí hovínko není vůbec poetické a kdyby to onen jednorožec slyšel, jistě by usedavě plakal hvězdičky. Navíc samozřejmě všichni víme, že jednorožci nekakají (nicméně kdyby tuto temnou činnost přece jen provozovali, jistě nelze ani na chvíli pochybovat o tom, že její produkty by vypadaly a voněly přesně takhle :D). Dildo už je přece jen tématicky přiléhavější ... a v případě, že by nastala absence nějakýho toho prince, že, no, nikdy neříkejme nikdy.








Prince Charming
- obsahuje vanilku, čerstvou šťávu z granátových jablek a ... kořen proskurníku lékařského. Proskurník mi zněl fakt obskurně. Tak moc, že jsem vygooglila, že to je nějaká kytka (by jeden nečekal), českým názvem slézová růže - což musím říct, že teda zní už mnohem líp.
- vůně je hodně cukrová a nelze než souhlasit, že zhruba tak nějak by měla správná princezna vonět, aby nějakýho toho prince na lichokopytníkovi barvy jejíž-jméno-nesmíme-vyslovit úspěšně sbalila (a nemusela teda používat duhový jednorožčí rohy jinak než do koupele). Já k ní můžu říct, že momentálně mám nějakej plicní mor a jsem z toho dost zpruzelá, ale jeho použití (pro vyloučení pochybností - gelu, ne rohu), mi  úplně zázračně vylepšilo náladu, za to mu uděluju velký růžový plus.





Skupinové foto a detaily složení na závěr.






Co vy, slavíte, nebo neslavíte Valentýna? (pokud jo, nějaké veselé historky z natáčení?) A poběžíte pro něco z limitky?



16 comments

6. února 2015 v 8:23

jednorožec je nej :-D není nad to se ráno zasmát :-D

6. února 2015 v 9:26

Tak tohle je vazne kjůůt :D vypada to vsechno tak sladce a ten jednorozec!

Anonymní
6. února 2015 v 9:42

Mně ty věci přijdou jak když to uplácali děti ve školce...

6. února 2015 v 9:43

Ty jo, já chápu, že to musí vypadat fakt handmade, ale tohle je splácaný jak od děcek ze školky, ozvlášť to jednorožčí hovno :D

6. února 2015 v 9:47

Jednorožčí dildo :D :D :D. To je ta pravá valentýnská romantika. Jinak já tenhle svátek moc neslavím, většinou nějak není s kým, ale klidně jsem pro třeba zajít na nějakou večeři nebo dostat kytku, na tom nevidím nic špatnýho. Jo, a asi chci to mejdlový srdce, vypadá krásně, doufám, že taky dobře voní. Navíc, když člověku upadne mejdlo, to je přece pak ten správnej Valentýn...

6. února 2015 v 10:42

Dnes blbej den, ale unicorn horn mě přímo rozchechtal:-) Fakt masakr tohle:-) Po ničem z těchto limitek netoužím. Moje děti vyrábějí podobné věcičky:-))

Anonymní
6. února 2015 v 10:43

:D to jsi mě zase rozsekala, jednorožčí boboš vede! Preclíky v čokoládě byly jendoznačně nejúžasnější junk food na světě a stejně jako ty nechápu, proč už je nedělaj. Ten peeling na rty vypadá fakt vtipně, jak jsou v něm ty cukrové bobíky na dort. Jinak Valentýnské kolekce mě většinou nechávají chladnou, protože parfemace bývá fakt přesladká a to já nerada.
Markéta

6. února 2015 v 13:29

Přeclíky v čokoládě mi občas chyběj, tak si koupím slané tyčinky a namáčím je do Nutelly...

6. února 2015 v 13:29

:D po dnešním chirurgickým zákroku díky za vtipnej článek. Valentýna nějak neslavíme,leda si dáme růžový víno.Ale jak tak uvažuju,měla bych se odměnit za utrpení:))

6. února 2015 v 15:19

Vaentýna neslavím, ovšem kytici růží, dárkům a večeři v restauraci se nebráním nikdy - tak proč bych to měla dělat zrovna na Valentýna, že;-))

JInak precliky v cokoládě miluju, a fakt nevím, proč se to přestalo prodávat!!

6. února 2015 v 15:51

Až na ty třpytky dobrý =D. A to říkal kdo, že jednorožci nevykonávají potřebu? U nás se vždycky říkalo, že jednorožci s**ou duhu =D, takže asi tak ;)

Prima duhovej víkend =D
Michael
www.ontheleaf.net

6. února 2015 v 17:29

@zmrzlaivlete
Ahoj Markét, preclíky v čokoládě prodávají v DM od Alnatury. Jsou myslím z celozrnné mouky (nebo špaldové?) a jsou dooost good :-)

6. února 2015 v 20:21

Byla jsem tam dneska, ale jen na pár minut a nic jsem si nekoupila. Uvidím, jestli si to nerozmyslím ještě :)

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...