Zlé dvojče řasenky roku

25. února 2015

Identitu řasenky roku jsem vám nedávno odtajnila. Od té doby jsem si ji dle plánu koupila znovu, ale u třetího kola jsem se bohužel rozhodla být kreativní. Kromě červené je totiž pod názvem Volume Million Lashes v nabídce ještě zlatá, modrá, fialová a černá varianta. Kdo hádá, že poslední uvedená - navíc s podtitulem extra black - nemohla mou černou duši nechat chladnou, hádá správně. Celá ta úvaha byla samozřejmě úplně dle pravidel kosmetický logiky - když červená je dělo, tuplovaně černá bude tuplovaný dělo

No, záhy se ukázalo, že někdy to s logikou člověk úplně nevychytá.





Pokud jde o výbavu, kartáček extra blacku je o něco menší než u červené ségry, ale jinak malují v zásadě podobně, rozdíl bych viděla možná tak v tom, že u černé mají řasy méně objemu, resp. vytvořit ho trvá delší dobu.
Což je samozřejmě blbý, ale není to ten hlavní problém. Ten spočívá v tom, že to, jak je krásně extra black budete moct obdivovat nejen na svých řasách, ale taky všude okolo
Jo, maže se
Když si vezmu, že si ve svý bohatý řasenkový historii nevybavuju jedinou, která by se rozmazávala, tak fakt nechápu, jak si něco takovýho vůbec mohla dovolit. 

Kdo by měl potřebu se na zlé dvojče z jakýhokoli důvodu dívat pozitivně, může ocenit, že vlastně plní takovou funkci 2 v 1 - krom řas vám zajistí i celodenní vybarvení waterline (akorát by to holt nesmělo kolonizovat i pod ní a do stran).

Nicméně, konec keců, cíl mise naplněn (nebrat) a v příštím článku se už můžete těšit na čistokrevnej Satan Approved kousek.









A komu se nerozmazává, dostává bod.



17 comments

25. února 2015 v 8:54

...a můžu tě ujistit, že ani fialovou zkoušet nemusíš, protože jen obarví.. a to je málomálomálo :/

25. února 2015 v 8:56

Diky tve recenzi jsem si koupila cervenou, ale hruza, me vubec nesedi, mega se zmolkuje... fakt to zalezi na cloveku ta rasenka, ktera mu sedne. Me paradoxne nejvce sedi a nejdelsi rasy me udela rimmel extra super lash za cca 90kc :)))

25. února 2015 v 9:34

Po tvém článku o té červené se na ní stále chystám a jsem ráda, že jsem tuhle černou, nad kterou jsem v obchodě fakt hodně uvažovala, nakonec nevzala :-))

Anonymní
25. února 2015 v 10:17

Vidíš, a já mám černou, červenou i fialovou a za mě je pořadí: fialová nej, černá dobrý, červená lehce podprůměr...

Anonymní
25. února 2015 v 10:20

Jé díky za varování, moje oblíbená je ta klasická zlatá. Teď jsem si na tvé doporučení koupila tu červenou a jako první dojem dobrý, jen je na mě ten kartáček zbytečně veliký, ale zas dělá víc kočičí oči, což se mi líbí. Tahle černá mě ale též extrémně lákala, takže jsem fakt ráda, že jsem dostala varování dřív než bych neodolala.
Markéta

25. února 2015 v 10:29

Před Vánoci jsem si koupila červenou verzi a k Vánocům dostala černou...Až teď když jsem si přečetla článek mi docvaklo, že automaticky víc sahám po červené i když je mám pěkně vedle sebe a v podstatě je to ta samá řasenka a tady už vidím proč to tak je :-D V nečem je fakt červená lepší :-)

25. února 2015 v 11:25

Tu černou jsem dostala od kamarádky z lorealu a ani jedna mi vůbec nevyhovuje, jsou děsný obě...

25. února 2015 v 12:15

O řasence jsem uvažovala, ale ted aspoň ušetřím :D

25. února 2015 v 12:33

Za mě je černá jedna z nejlepších řasenek, co jsem kdy vyzkoušela - častěji používám její voděodolnou verzi, ale že bych ji měla všude okolo nějak víc, než ostatní teda ne. To třeba great lash od maybelline (růžová modla) letěla okamžitě pryč, protože jsem ji měla fakt všude a nedalo se s ní mezi malováním ani mrknout. To samý ty větší kartáčky - mám to všude okolo, tenhle mi vyhovuje úplně nejlíp ze všech s tím, že pro maximální výsledek první vrstvu dám Max Factor 2000 Calories. Spolu jsou ty řasenky co do rychlosti namalování a trvanlivosti (voděodolný verze) pro mě teda nepřekonatelný.

25. února 2015 v 16:37

S řasami to mám stejně jako Ty- od přírody dlouhé, husté, černé a natočené, řasenku za tisícovku nepotřebuju. Můj požadavek je jediný- aby neopadávala. Černou loreálku mám podruhé, připadá mi docela dobrá. Nejlepší se mi zatím zdála Bourjois řasenka černá s růžovým víčkem.

Anonymní
27. února 2015 v 13:17

@Anna Ananasová mě taky... od dob prvních lash architect (nebo jak to bylo) mě Lorealky zklamávají zas a znova

Anonymní
27. února 2015 v 17:46

Maže se neskutečným způsobem a když se na sebe podívám, tak musím chvíli přemýšlet, jestli jsem ráno nezapomněla na řasenku

Anonymní
28. února 2015 v 16:45

Mně černá vyhovuje, vůbec se nemaže a řasy taky super...

1. března 2015 v 11:20

@efCZa hm ... tak ty fialce jsem zrovna chtěla dát šanci ;))

Anonymní
2. března 2015 v 16:21

modrá je waterproof a je TOP!

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...