Jarně-letní novinky Guerlain

23. března 2015


Představení nové kolekce od Guerlain se tentokrát konalo v butiku Beáty Rajské a to mohlo znamenat jen jediné - perfektní kosmetika byla jako bonus doplněna i perfektními modely, kterážto výchozí situace si předem zaslouží 10 z 10.
Barevně se dýchánek nesl v odstínech zelené. Zelené kvůli parfémové novince La petite Robe noire - Ma Robe Pétales, Eau Fraiche, což je další variace na ikonické malé černé, tentokrát v odlehčené letní verzi. 
Na parfém mám v úmyslu udělat samostatný článek, ale pro začátek bych práskla, že označení odlehčené je tady míněno pouze ve smyslu kompozice jednotlivých složek, jelikož pokud jde o výdrž, ta je výborná a například na šále vydržela několik dní. 
Pokud tedy toužíte po typickém domečkovém flakónku (jestli netoužíte, tak je někde chyba v Matrixu, jelikož to je úplně stejný must-have jako krabička Meteoritek), ale všechny jeho dosavadní náplně se vám zdály příliš sladké a hutné, máte výbornou příležitost si v něm tentokrát ulovit něco zábavně svěžího a květinového, neb tyhle šatičky jsou utkané hlavně z mandarinek, frézií, růži, jasmínu a pistácií, to vše na příjemném mandlově-tonkovém základě.





Aby příjemných překvapení nebylo málo, celou kolekci představil přímo francouzský make-up artista Guerlainu Jose Luis Yuve (který je úplně nejvíc kjůt a já ho chci domů, kde ho budu i s westíkem pravidelně ňuňat). 
Na fotu mi zrovna vytváří návrh líčení (jen škoda, že jsem vám ho v celém tom nadšení zapomněla vyfotit).












A teď už zásadní otázka - co všechno potřebujete?

Sice je mi jasné, že vás to překvapí až šokuje, ale zcela nekompromisně potřebujete nové lisované Meteority
Na fotu sice vidíte jen jeden odstín, ale stejně jako kule jsou k dispozici v odstínech celkem třech. 
Proč je potřebujete? Prostě proto. Ba ne, tak krutá nebudu. Důvod to má úplně zásadní - jejich efekt se totiž opět přiblížil bývalé verzi s reliéfním kuličkovým povrchem (tady ji vidíte na přehledu č. 1), po které jsem já osobně fakt silně tesknila. Její náhradník totiž vůbec nebyl tak úžasně perfecting jako ona, ale bohužel se více podobal úplně klasickému matnému pudru. Nejnovější verze mozaiková je ovšem opět krásně sofistikovaně rozjasňující a onen postrádaný photoshop efekt je tím pádem zase zpět. Prostě potřebujete.

A když už u toho stojanu budete, rovnou vemte i make-up Météorites Baby Glow - perfektně se roztírá, hydratuje a rozjasňuje a dohromady s pudrem tvoří duo, díky němuž budete mít pleť vypadající jako byste s sebou všude vodili svého osobního osvětlovače.

(lak nepotřebujete, tady můžete být úplně v klidu)





Nová kolekce Terracotta

- tady jsem čekala, že se bude jednat o bezpečné území, jelikož prostě bronzer (ne úplně moje cílovka), ale nakonec zrada. Novinka Terracotta Joli teint - Natural Healthy Glow Powder Duo, je totiž hned ve čtyřech variantách a ta největlejší z nich je úplně k sežrání. Má nádherně studený a přirozený odstín a sedět bude i největším bledulím. S integrovanou tvářnkou je to pak opravdové healthy glow duo


V kolekci dále najdete make-up Joli Teint, který má dodávat pleti zdravý sluncem políbený vzhled, dva nové odstíny rtěnky Kiss Kiss - Peach Fizz a Fall in Rose a rovněž dva odstíny lesku Gloss D´Enfer - Maxi Shine (Pink Clipa a Rosy Bang). Můžu akorát říct, že jsem ráda, že aspoň něco nepotřebuju a tím tu dosavadní smutnou statistiku aspoň trochu vylepším.

Cils D´Enfer - Maxi Lash je objemová řasenka, která má řasy zároveň i natočit. Nezkoušela jsem, ale ono úplně stačilo, že paní Beáta Rajská ji ohodnotila tak, že takhle jí řasy ještě nenatočilo nikdy nic a pak už ji nepustila z ruky.

A zajímavost na konec - Terracotta Sun Serum, které má za úkol prodloužit opálený vzhled pleti.








A kdo by měl dost dekorativky, může se realizovat skrze Abeille Royale - Daily Repair Serum a Pleťový olej, jejichž hlavní ingredienci - mateří kašičku - produkují černé včely (jisté chápete, že o tenhle detail jsem vás nemohla ochudit ;)













V komentářích se můžete v rámci terapie svěřit, za co půjdete utrácet jako první (a kdo má pocit, že za nic, tak si to povinně přečte ještě jednou).




17 comments

23. března 2015 v 8:06

uz som si tu kolekciu obzrela v duty free. Ja budem nejaky extremne racionalny a voci Guerlain odolny typ, lebo lebo som zatial vzdy dokazala odolat :) A napriklad Baby Glow ma vyslovene sokoval intenzitou odtienov.

23. března 2015 v 8:42

Ach ach ach! Potřebuju to všechno! :D

23. března 2015 v 8:51

Jestli se nepletu, tak ty nove meteority jsou v Sephore k sehnani asi tak mesic? Kdyz byla akce 40% na druhy vyrobek, nevedela jsem co druheho vzit.... tak si rikam, no nic, maji tu (zrejme) novy meteority, o kterejch porad basni ta moora. Tak je vezmu, stejne nevim co jinyho vzit :D A od te doby je nedam z ruky! :D A v patek kdyz jsem ocuchvala jejich vune... tak si rikam, sakris, ta moora fakt vi, co je dobry.... :) :)

23. března 2015 v 9:27

Ty Terracota pudry jsou letos strasne moc povedene. V podstate to same jako Chanel Les Beiges podle recenzi, ty mam ve svetlem odstinu, tak ted brousim zuby na Terracota Blond, abych mela trochu zdravejsi barvu na jare :)

Nový článek na blogu Small Everyday Joys - nejlepší a velmi budget-friendly tužka na oči

23. března 2015 v 9:30

Já mám tu rtěnku KissKiss v odstínu Fall in Rose a je parádní. Moc se mi líbí ty bronzující dua, tak uvidíme...:-)

Anonymní
23. března 2015 v 10:42

Já jsem nyní velmi spokojená s pudrem Lingerie de peau, takže si na joli pudřík nechám zajít chuť:). Každopádně novou domečkovou vůni brzy vyzkouším, protože Guerlain vůní není nikdy dost. Isi

23. března 2015 v 12:08

ach jo... akurát sa rozhodujem, ktorý guerlainí mejkap zobrať, no a tie lisované meteority vyzerajú tiež prudko použiteľne :(
saveonbeauty

23. března 2015 v 12:15

noo ja budem potrebovat tie zlisovane meteority. nad cils d'enfer uvazujem uz dlhsie ale laka ma aj noir g :D tak neviem :D
novu lprn som uz skusala a pacila sa mi fakt VELMI :DD dammit guerlain :D

23. března 2015 v 19:42

chci vůni, pudr, baby glow a bronzer ..to mi stačí :)

24. března 2015 v 18:46

Lisovené meteoritky jsem si už koupila. Bronzery ze zásady nepoužívám, neb nechci být opáletá, ale nad tímhle se možná zamyslím. Jediné, co Guerlainu zazlívám, že dělá samé samé tmavé odstíny make-upu, takže i nejsvětlejší odstín je pro mě tmavý. Tekuté meteoritky bych brala.

24. března 2015 v 22:08

ja som zatial Guerlian-nautral, ale tu mascaru si pisem na svoj nekonecny mascarovy wishlist, ked teda aj pani Beata bola spoko :)

26. března 2015 v 8:15

Predovšetkým, pod vplyvom Tvojho blogu (a ešte jedného) som sa začala zaujímať o značku Guerlain. Používam od nich make-up a je úplne božský. Mám už zrelú pleť a potrebovala som niečo iné, než je bežné.
Samozrejme, neodolala som Aqua Allegoria Limon Verde. Bohužiaľ som už nezastihla Terracotta vôňu z minulého roku, ktorá ma úplne totálne dostala. Nemáš info či bude aj tento rok ?

26. března 2015 v 16:18

Slisovanci jsou u nás na trhu dva měsíce, první je měl Marionnaud, měly by nejspíš zůstat ve stálé nabídce. Určitě z jarní kolekce stojí za to kulkotvářenka. A pokud mám správné info, Joli Teint tu ve všech odstínech nebude.

27. března 2015 v 8:16

Já mám ten olej a je voňavej,báječnej,božskej...slisovance určitě chci,jen se ještě nemůžu úplně rozhodnout které...a tu novou vůni musím někde očenichat...Guerlain je pro mě božstvo;-D Musel to být krásný zážitek,ani se nedivím,že jsi ze samé radosti zapomněla fotit...kdyby to šlo vykoupím vše

14. dubna 2015 v 19:30

Dakujem velmi pekne Moora, kedze nejaky makeup zhanam musela som sa ist pozriet na Baby Glow, a ja zistila som, ze tento skutocne potrebujem...ach len ten odtien..2 clair sa mi pre snehulienku zda trosku...no...asi sa opalim :))) a ako uzasne voniii..
samozrejme, ze som musela posmrdlat aj lisovane gule...naozaj instantny photoshop...
a teraz potrebujem 100€ aby som bola krasna a iskriva!

14. dubna 2015 v 19:30

Dakujem velmi pekne Moora, kedze nejaky makeup zhanam musela som sa ist pozriet na Baby Glow, a ja zistila som, ze tento skutocne potrebujem...ach len ten odtien..2 clair sa mi pre snehulienku zda trosku...no...asi sa opalim :))) a ako uzasne voniii..
samozrejme, ze som musela posmrdlat aj lisovane gule...naozaj instantny photoshop...
a teraz potrebujem 100€ aby som bola krasna a iskriva!

Anonymní
14. května 2015 v 16:04

Letos jsem dekorativku Guerlain neměla vůbec vidět. Takže už mám lisované meteoritky, makeup Baby Glow a obojí je úžasné a já mám taky pocit, že jsem úžasná. Kdyby nebyly všude vyprodané bronzery v mém odstínu, tak už mám i ten. Ale já ho někde objevím. :-)

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...