Satan Approved: Miss Sporty Lash Millionaire False Lash Effect All in 1 Mascara

1. března 2015


Pokud by platila přímá úměra, že čím delší název, tím blbější řasenka, byla by Miss Sporty Lash Millionaire False Lash Effect All in 1 Mascara už na první pohled všech blbejch řasenek královna. Ale i když taková úměra (asi) neplatí, na jejím prvenství to rozhodně nic nemění.





Koho napadne úplně logická otázka, proč jsem si proboha kupovala řasenku od Miss Sporty, což je od pohledu značka cílená na první stupeň základní školy, tak 1) protože jsem pizda 2) protože jsem lakomá pizda.
To bylo tak. Nestihla jsem si ráno nalíčit řasy. A zároveň jsem si nevzala ani žádnou ze svejch deseti rozdělanejch řasenek, abych tuhle zásadní vizuální tragédii co nejdřív napravila. Co následovalo? Panika! Pochopitelně. Pizda bez nalíčenejch řas nepřežije dýl než 60 minut. Což ji neomylně zavede do první drogerky, kterou potká. Problém je, že lakomá pizda nemá zrovna dvakrát chuť si kvůli takový krátký epizodce kupovat jedenáctou lorealku za čtyři stovky. Zvlášť, když si je vědoma, že řasy jí přijatelně nalíčí kde co. Takže? Takže mrkne, jestli náhodou nemaj nějakou ideálně za šede. Měli.
No, a to je celý ten ošklivý příběh.






Že to bude průser, jsem zjistila okamžitě poté, co jsem řasenku otevřela ...




... jako, mám ještě něco dodávat?
Imo ne.
(Teda krom toho, proč sakra nevystavujou všechny kartáčky?)

Výsledek byl přesně tak špatnej, jak jen s podobným výchozím materiálem být mohl. Jeho konkrétní podobu jsem už v podrobnostech raději vytěsnila, ale shrnout se ten dá zhruba tak, že víc řasenky než na řasách bylo všude okolo, přičemž když říkám na řasách, mám tím na mysli cca čtyři slepený cuckovatý pavoučí nožky. Jo, a pro umocnění zážitku navíc ta zvrácenost na tyčce píchala jak jehličky.


Cílovka týhle řasenky? 
Jednoznačná.




Verdikt
V případě, že máte čtyři oči rozhozený zhruba nějak podobně, právě jsem vám odhalila váš novej řasenkovej must-have. Tradiční dvouočky se jí ovšem vyhnou rychlým a rozhodným obloukem.


A pokud někomu sedla, tak to snad ani raději nechci vědět.



38 comments

1. března 2015 v 8:53

:DDD už len pri pohľade na tú kefku ma chytil záchvat smiechu!
Pavúčik je ale ňuňu /odhliadnuc od toho, že ak by si na mňa sadol, vreštím ešte tak hodinu PO/, tak nejak vyzerali tie riasy? Že "kde-tu chlp"?
Byť lakomá pizda sa občas nevypláca, no.. ;)
saveonbeauty

1. března 2015 v 8:56

Panebozenanebesich, co je to za zviratko? :D

1. března 2015 v 9:01

Zřejmě se ti naprosto neomylně povedlo sáhnout po té nejhorší z celého stojanu :D Já se podobným failem dostala k takové jejich baculaté fialové a ta je podstatně použitelnější. Minimálně má kartáček, co předtím neprošel mixérem. A nepíchá.
Ten pavouk je psycho. A ňuuu. :3

1. března 2015 v 9:02

Ou... :D No, já si při podobný "ranní epizodce" koupila tu černou, a ta mě vážně překvapila. Kartáček má přesně jak potřebuji a dělá mi řasy krásné :) (ale to mi dělá skoro všechno no)

Anonymní
1. března 2015 v 9:57

Ježiš, ten kartáček je fakt brutál! :-D To má jako CO přesně dělat? Řasy na dvě půlky rozpatlat, následně slepit ´n GO. Výsledek jistě vypadá jako false lash effect, jen asi jinak, než reklama slibovala. :DDD Eva

1. března 2015 v 9:59

@Anna Yaghobová I já mám tu černou a vcelku spokojenost, sice si s ní taky dokážu opatlat horní víčko, ale na to jak mám tragický řasy, dělá docela pěknej efekt.

1. března 2015 v 10:26

:-D :-D To jako fakt? Obrázek na konci mě maličko vyděsil :-D Ten kartáček - OMG - aplikaci si neumím fakt představit...a hlavně, to má dělat nějaký supr čupr efekt???

1. března 2015 v 10:36

Ošklivý příběh. :-D Zvrácenost na tyčce. :-D Kartáček je vskutku brutální, ten mě upřímně rozesmál a vyděsil zároveň. To jsi měla šťastnou ruku, gratuluji. :-D Určitě jsi spatřila ta esa na obalu a bylo rozhodnuto. No o této řasence slyším poprvé, díky za varování.

1. března 2015 v 10:49

jak nepouzivam rasenku v cerne, tak mam v segmentu "za sede" prakticky nulovy vyber a teda nosim furt jednu rasenku na touchups, na dny kurvanestihlajsemsenalicitamusimvypadatpouzitelne a tak podobne. Multiaction od essence by ti mozna udelala lepsi sluzbu - alespon ma karacek a ne ... vec

1. března 2015 v 10:54

Tyhle kartáčky vůbec nemám ráda,je to,ale škoda,protože od Miss sporty mi většina řasenek pěkně seděla :)

1. března 2015 v 11:15

Ten příběh znám! :-) O to hůř, že jsem s nenamalovanými řasami musela přežít celej den v práci (ráno v půl 8 jsem otevřenou drogerku nepotkala). A přesně, cestou z práce DM a nejlevnější řasenku, co tam měli (taky Miss Sporty - která měla efekt nenamalovaných ale slepených řas) a namalovat řasy, protože ta hodina cesty, než se dostanu domu, by byla bez řasenky asi hrozná trága (pizdovské myšlení o level výš).
Tvar kartáčku wft? Jo a máš bod, poprvé za celej svůj život jsem na pavouka dělala ňuňu, přitom jsem afachnofobik jak vyšitej (možná by všechny pavouci měli hrát psycho barvami, abych se jich nebála?)

1. března 2015 v 11:22

@claire clairmont jakoze ta řasenka je zjevne na dve maly oci za sebou :D

1. března 2015 v 11:27

@Lucy (benita) jo, efekt, kterým člověk ovládne pavoučí mejdan :p

1. března 2015 v 11:33

@Harmony celej den?? Nenechalo to na tobe naky nasledky? :D

1. března 2015 v 11:38

Miss Sporty ale jednu skvělou řasenku má, a sice žlutou, já mám už minimálně třetí a jinou už nepoužívám:)

1. března 2015 v 11:39

:-D tak tahle dobře jsem se po ránu už nezasmála..díky! Řasenka pro pavoučí slečny by možná byl dobrý hit na halloweenskou párty. Ale občas mám podobné pizdovské záchvaty, Posledně jsem ráno cestou do práce zjistila, že se mi oloupal na pravé ruce lak...katastrofa!! Takže jsem hned přepadla první drogerku, Naštěstí se u laků toho nedá moc zmrvit a nehrozí podobné zážitky.

Anonymní
1. března 2015 v 12:19

Můžu se zeptat, proč nefotíš řasenky i na očích? Všimla jsem si toho už hodněkrát a je to škoda, recenze je taková neúplná bez toho.

Petra
1. března 2015 v 13:50

já si teď koupila od Miss Sporty nějakou žlutou za celých 69,- a ochám ještě teď. Jako efekt lepší než červená Loreal, drží celý den jen první malování bylo jak když se maluju poprvé :) nechápu, ale fakt mám po ní nádherný řasy
podotýkám, že jsem na tom jako ty, mám svoje řasy relativně dlouhý a zahnutý takže jediné co nedávám jsou ty super, mega, turbo, future, high vytuněný kartáčky co nepasujou na lidské oko

1. března 2015 v 14:17

podle mě Miss Sporty dokáže dobré řasenky, co jsem tak různě na blozích četla, ale obecně je problém u všech výrobců, že se snaží jednak o co nejdelší a nejdebilnější názvy (ideálně musí obsahovat slovo volume) a hlavně o co nejdivnější kartáčky... zlatá klasika :)

1. března 2015 v 14:52

mohla si odfotiť ako ti namalovala michálnice :D

pokiaľ maš záujem budem veľmi rada ak sa zapojíš do mojej giveawey o dva narhdelniky Giveaway!!!!

1. března 2015 v 14:52

mohla si odfotiť ako ti namalovala michálnice :D

pokiaľ maš záujem budem veľmi rada ak sa zapojíš do mojej giveawey o dva narhdelniky Giveaway!!!!

1. března 2015 v 16:22

no když jsem viděla ten obal, tak si řikám "tak to je katastrofa"...
... a pak jsem sescrolovala na foto kartáčku...
No a pak uz to vzalo rychlej spád - omdlela jsem, víc si nepamatuju:D

1. března 2015 v 17:46

Tomu se říká fakt smůla :D Ten kartáček je otřesný, o tom žádná... nicméně Miss Sporty má i mnohem lepší řasenky. Já nedám dopustit na jejich žlutou, teď si nepamatuju název. Normálně bych si ji taky nekoupila, ale doporučovala ji ve videu Ája z Beautylife by Ája, tak jsem ji zkusila a fakt jsem zírala, jak je skvělá :)

Giveaway - I love... Cosmetics

1. března 2015 v 19:43

Tak teď jsi mě dostala do kolen....smíchy!!! :D Kartáček je fakt špatný a když k tomu přičtu novou a hooodně mokrou řasenku, umím si představit výsledek. Že sis nekoupila raději od Essence, ty mívají i docela pozitivní recenze ;)

1. března 2015 v 20:21

@Anonymní nekde jsou, ale kde mi to nepřijde podstatny, tak se s nima neotravuju, jelikož s mym fotakem to trva dlouho a výsledky jsou tristní, strasne vyzira barvy a větší nanos neni reseni

1. března 2015 v 23:31

Nebol čas namalovať sa doma, ale ísť do drogérky už áno? :D (Haha, tiež som pizda :P)
A pekný Peacock Spider :)
Peacock & Pineapples

2. března 2015 v 15:08

Já si vyrazila jednou z domu nalíčená jen bílou částí řasenky...byla to ta dvoufázová bílá - obalí a černá nabarví.Já jaksi na druhou fázi zapomněla :D V práci v zrcadle jsem málem omdlela.. Naštěstí mě zachránila kolegyně, která měla řasenku v kabelce..protože se svou vyzáží bych už nevylezla ani z kanceláře a jít do obchodu pro novou by byl teror.

4. března 2015 v 15:30

LENŽE!

"pavúčie nožičky" sú zjavne mega trendy, a to dokonca tvrdí L´Oréal! :D

http://www.fann.sk/krasa-a-styl/detail/loreal-miss-manga-punky

šup šup, chceme foto recenziu! :D

7. března 2015 v 2:58

Spravne jsi podotkla, cim je delsi nazev, tim blbejsi rasenka :) All in one ma znamenat co? Peci o rasy? Nebo volume, curling etc.? Cim vice slibu, tim spravidla horsi produkt. A ty kartacky... kdo je vymysli? Posledni zmena, ktera o neco stala, byly silikonove kartacky (i kdyz hodne lidem nevyhovuji), jinak samy marketing misto inovace :)

Anonymní
8. března 2015 v 9:10

Moora,co mi to robis? Vramci prokrastinacie som si presla tvoj blog a vysledkom bol nakup Mac Blotu a They're real! Dalsie posty uz radsej tak skoro neotvorim :D :D

12. března 2015 v 1:06

:)))))) Ale je super, že sis ji koupila právě ty, nikdo by nám ji líp nepopsal. Nevím, co je šílenější, jestli ten její název nebo pichlavý kartáček. Brrrr... :)))

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...