Závěrečný řasenkový scuk

9. března 2015

Dneska si dáme poslední díl z řasenkové série, kterým - jak název a úvodní foto napovídá - si odškrtnu zbytek řasenkových restů. 

Délky se obávat nemusíte, jelikož všechny dnes recenzované mají společné to, že k nim vlastně nemám moc co říct, resp. ne tolik, aby to vydalo na samostatné posty ... proto jsem taky jejich hodnocení odkládala ... a odkládala ... až se mi jich nahromadilo dost na alespoň jeden článek ;)







Miss Sporty Studio Lash 3D Volumythic Mascara
- kdo tipuje, že i tohle je následek infarktový situace "ach bože, zapomněla jsem si ráno namalovat řasy", tipuje správně. A jo, tuhle jsem samozřejmě pořídila dřív, než její ségru z pekla, jelikož být to naopak, nelze asi rozumně očekávat, že bych riskovala ještě nějakou jinou (a nepřibližovala se v budoucnu k regálu Miss Sporty pouze v doprovodu otce vymítače). 
- nebyla vyloženě špatná, ale zároveň taky nic, co by stálo za zmínku, řasy mi neudělala ani extra hustý, ani extra dlouhý, prostě průměr, jehož nákup by bylo zbytečné v budoucnu opakovat








 S.he Stylezone Most Beautiful Volume - Ultra Volume Waterproof Mascara
 - k recenzi mi ji poslalo (i s růžovou kolegyní) DM už někdy úplně kdysi. Jelikož s.he není zrovna etalon super kvalitní kosmetiky, nečekala jsem žádný zázrak, ale nakonec jsem musela s překvapením konstatovat, že není vůbec špatná a řasy dokáže pěkně oddělit i prodloužit
- co mi ovšem vadí a nepoužívám ji kvůli tomu zas až tak často - její voděoodolnost. Zaprvé se hůř odličuje, zadruhé dost rychle zasychá a při opakovaných tazích pak má tendence cuckovat, jak koneckonců vidíte i na fotce níže. Ovšem v porovnání s Miss Sporty je to za tu cenu úplný TOP a high-end.







S.he Stylezone False Lash Wonder Waterproof Mascara
- je ještě víc voděodolná než žlutá verze a mě to při odličování prudí tak, že jsem ji použila jen parkrát na zkoušku. Ale i ona řasenkuje obstojně, to nemůžu nedodat.







Alverde Eye Catcher
- kdyby byl Sisyfos ženská, dostala by tuhle řasenku a pokyn "namaluj se tak, aby to bylo vidět". A ona by to zkusila jednou, dvakrát, třikrát ... a pak by si radši řekla o ten šutr. 
Tož tak. Plýtvání penězi, časem i nervy.







L´Oréal Volumissime Carbon Black
- taková moje sázka na jistotu, když mě všechny ostatní řasenky vytočej. Ačkoli má obal hodnej deset let starýho katalogu Avonu, maluje přesně tak, jak od dobrý řasenky čekám (tj. výrazný, oddělený, natočený řasy)







Rimmel Scandal Eyes Rockin´ Curves
- opět mohu pouze konstatovat, že já a Rimmel řasenky nejsme kompatibilní
- ačkoli dle obalu, názvu i progresivního kartáčku by se mohlo zdát, že to bude pěkně divoká hadice, nezmůže se v reálu na nic víc než na tenhle umírněněj knihovnickej efekt. Ve chvíli, kdy byste chtěli něco výraznějšího, máte smůlu, jelikož další vrstvy nedokáže nanést, akorát na střídačku buď slepuje, nebo všechno to slepené naopak stahuje ... a pak ji radši odlíčíte a použijete pro změnu něco příčetného
- (ale samozřejmě chápu, že někomu takhle přírodně vyhlížející řasy můžou vyhovovat)








 Rimmel Lash Accelerator Endless
 - jediný, co si pamatuju, že to byla nuda ... tak nějak jako ta první Miss Sporty





 
A to by bylo vše. A já se můžu vrhnout zas o řasenku dál. Kdo by byl na novinky hodně nedočkavej, tak jen ve stručnosti - Rimmel opět nesplnil očekávání, ale ta Maybelline je více než dobrá.





Doufám, že jsem vás neuřasenkovala do bezvědomí, a příště si dáme už something completely different ...



16 comments

9. března 2015 v 9:32

S tou novou Maybelline som veľmi spokojná, som zvedavá na tvoje hodnotenie :) A máš úplne nádherné riasy!

9. března 2015 v 11:26

No to sa tesim, co povies na tie tri nove. Wonderfull je podla mna zly vtip, Sensational som skoro az nadsena (na to, ze je z drogerky)

9. března 2015 v 13:03

Mně třeba ta 3D Volumythic od Miss Sporty vyhovuje, dělá mi opravdu pěkné řasy. Vždy, když nevím, co už bych si na ty svoje řasy koupila, tak sáhnu po ní, protože je to sázka na jistotu :) Ale řasenky jsou hodně individuální záležitostí, co vyhovuje jedné, nevyhovuje druhé a naopak.

9. března 2015 v 14:19

Na tu novou Maybelline jsem hodně zvědavá ;) A docela by mě zajímala i fotka té od L´Oréalu Volumissime, když tak válí :) Já mám přírodní řasy docela obstojné, takže s řasenkami nemám problém, ale poslední dobou jsem si zvykla na dvojroli, nejprve použiju prodlužující od Kiko, a pak nějakou na objem :) bára.kára blog

9. března 2015 v 15:24

Rimmel scandaleyes má absolutně odpudivej kartáček...
žlutou Rimmelku jsem měla a přišla mi na nic od A do Z, hlavně slepovala už od prvního nanesení OMG!
ale zase žlutá MS je moje láska... ideální nejdřív dát žlutou MS a na ní zelenou MS a to jsou řasy až do pr...

tu Lorealku neznám, ale testnu =o) chápu už, proč jí neznám :-D ten obal je fakt děsně nevýraznej

9. března 2015 v 17:30

Neznášam robiť recenzie riaseniek, nechce sa mi totiž fotiť oči - ráno nestíham a po návrate z práce moje oko už nie je vo foteniahodnom stave.
/A tiež ich nerada čítam, v podstate :D/
Navyše, Tvoje riasy vyzerajú dobre, priam "umelo", takže predpokladám, že aj keď sa Ti na ne niekto vyprdí, bude to vyzerať fajn :).
saveonbeauty

9. března 2015 v 18:28

Tyjo, tolik řasenek pohromadě jsem snad (kromě drogerky, samozřejmě :D ) neviděla. Ten efekt Rimmel Scandaleyes se mi líbí, je to pěkně přirozené ;)

10. března 2015 v 9:00

Sisyfos ženská :D Moora, ty tvoje hlášky nemaj chybu :D

10. března 2015 v 15:41

Těch řasenek! Chtěla jsem zkusit Sensational, přeci jenom řasenky jsou velmi subjektivní věc. Momentálně testuju They´re real a jednu řasenku od Estée Lauder a na zadek jsem si asi nesedla...Ještě zkusím tu od Too Faced a pak se když tak vrátím ke své oblíbené 2000 Calories a žluté Colossalce :-)

10. března 2015 v 22:20

Já nedám dopustit na tu žlutou od Miss Sporty, mě totiž dělá naprosto fantastické řasy, úplný opak toho co tobě. Tady je vidět, že opravdu každému sedí něco jiného. Jinak mě hodně zaujala ta žlutá od S-he, ta ti dělá řasy fakt parádní :)

Giveway: I Love... Cosmetics!

Anonymní
11. března 2015 v 9:51

Se žlutou Miss Sporty jsem spokojená, vůbec mi nedělá přirozené řasy ale opravdu objemné a hodně výrazné řasy, jinak od Rimmel mám jen nějakou tu Big boom s obrovským kartáčkem a to je pro mě opravdu Satan aprooved. Obecně mám dobré zkušenosti s Maybelline a Max Factor.

Anonymní
11. března 2015 v 19:52

Mně se ta Rimmelka na tobě líbí, dokonce ani Miss Sportka nevypadá vůbec špatně, a to jsem vůči této značce skeptická.

12. března 2015 v 0:52

a nie sú tu náhodou aj riasenky, ktoré už sa ani nepredávajú? :D

12. března 2015 v 0:53

Krásný článek, a s tou Alverde jsi mě pobavila, tak krásně by to snad nikdo jiný nevymyslel. :) O té Miss Sporty jsem slyšela tolik chvály, tak je zajímavé slyšet i opačný názor. Mě teď hodně zklamala Max Factor False Lash Effect, a takový očekávání jsem měla.

15. března 2015 v 11:09

Já mám třeba zrovna tuhle Miss Sporty moc ráda, mám ji koupenou už tak počtvrté, naopak mně dělají příšerné řasy všechny Maybellinky. Sázka na jistotu je pro mě právě MS a NutriLash od Dermacolu;)

11. června 2015 v 10:29

Já mám Miss Sporty už druhou a jsem s ní naprosto spokojená. Jako jediná řasenka ze všech se mi při malování neobtiskává na horní víčko. Řasy mi udělá krásné, dlouhé, výrazné. Za mě je to TOP1.

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...