Jsem zlobivá holka ...

22. června 2015

 ... páč jako dva měsíce od posledního článku? ... pfffff. Za trest si koupím tohle triko. A půjdu v něm do práce.




Nicméně, konečně jsem vyřešila svý computer issues, takže podobná prodleva snad už nebude nutná (pokud mě tedy příští týden neroztrhají při návštěvě Bruntálu vlci, to by pak byl asi trochu problém).

A co mi s kompem trvalo tak dlouho? No, bylo to asi takhle:

- Na začátku začal mazlík stávkovat. 
- Asi tak 14 dní jsem se předvědčovala, že to rozchodí.
- Po 14 dnech jsem uznala, že spíš ne. A nevyhnu se novýmu. Néééééééééééééééé.
- Tejden jsem vybírala.
- Pak výběr úplně překopala. Abych se nakonec oklikou vrátila k původnímu.
- Tejden jsem se přesvědčovala, že to FAKT jinak nepůjde a FAKT za něj ty peníze budu muset dát.  
Jako ... já prostě nenávidím nakupování elektroniky. Důvody to má ryze pizdoidní: Všechno to vypadá plus mínus stejně. Tzn. že váš jinak skvělej vkus vám tady nepomůže. Musíte začít studovat parametry. Ale i bez ohledu na ně to všechno dělá plus mínus stejný věci. Na to, jak to (ne)vypadá a co to (ne)dělá, je to ovšem úplně pokaždý až moc drahý. Na nějaký 70 % sales zapomeňte. A jako bonus - za půl roku po nákupu je to totálně out a má hodnotu polovinu. A nikdy už to ani in, ani hodnotnější nebude. Nebo možná tak za dvě stě let. Což ale VÁM už ten nákup rozhodně nevynahradí. Prostě ten nejmíň sexy marketingovej model ever.
-  Jak už asi tušíte, ačkoli to bylo bolestné, nakonec jsem se přesvědčila.
Zde si dáme minutu ticha za nekoupenou kabelku.
- Jelikož jsem lakomá, smířila jsem se s vosmičkama. Sedmy byly dražší.
- Za to jsem si tejden nadávala.
- Momentálně je situace taková, že máme s dlaždicema konkludentní dohodu o neútočení. Já dělám, že tam nejsou. A ony na mě neskáčou moc často (kdo toto mystérium vesmíru - teda smysl dlaždic u nedotykovýho monitoru - rozklíčoval, tak se podělí)
- Když jsme u monitoru, ten si to vzal dost osobně. A začal najednou být pořád MOC. Moc zelenej, moc červenej, moc modrej, moc ostrej, moc neostrej, moc nebarevnej, moc tmavej, moc světlej. Po sto padesátým devátým pokusu o nastavení jsem uvažovala, že nejlepší řešení bude nezapínat už nikdy ani jednoho. Jelikož kupovat ještě novej monitor? Zapomeň. Naštěstí při sto šedesátým pokusu o posouvání všeho možnýho tam a zase zpátky to ten zmetek konečně vzdal a od tý doby se na něj opět dá koukat bez tiku v oku a průběžnýho zírání na zeď, jestli je bílá opravdu dostatečně bílá.



A co dál novýho?

Zaprvý jsem furt řešila nějaký boty.

Nejdřív bylo nutno zhodnotit jejich aktuální stav. Ke svýmu překvapení jsem našla hned troje, co jsem nikdy neměla (A opravdu nechápu, proč jsem místo toho nemohla najít tři kompy, co jsem nikdy nezapla. Svět není spravedlivý).






Ale protože jsem došla k tomu, že by to chtělo ještě nějaký univerzální, letní a na choditelném podpatku, koupila jsem si u Bati tyhle. Choditelný ani letní moc nejsou, ale jestli půjdou do slev, budu je potřebovat ještě v červený (racionalita? kde?).




Pokus č. 2, Geox. Letnost je zřejmá, ale jestli vám ten podpatek přijde úplně stejně vysokej jako u Bati, tak to vám spíš nepřijde. Njn :D
Pokus č. 3 nebude, jelikož nejsem zjevně schopná si koupit něco jinýho.




Krom toho jsem se montovala i do bot cizích a snažila se kámošku ukecat na ty červený úplně vpravo. Uznejte, že jsou z nich nejvíc.




Hadry? Jistě. Ale ty vám radši (zatím) neukážu, protože byste to četli ještě zítra.

Zdokumentovat bylo ale třeba tenhle dokonale strašidelnej hacafrak z Manga. Momentálně je ve slevách za půlku. Jestli se dostane tak na pětikilo, tak neodolám. Jo, ty třásně jsou až na zem, proč troškařit.





Zato u objednávek jídla radši moc neexperimentuju a furt točím to samý.

Třeba Gangsterburger a jejich speciální krabičky na nejlepší burgery v Praze. Skvělý jsou všechny, ale doporučuju zejména některou z půlkilovejch voblud, třeba Lucky Luciana.





Sushitime je klasika. Občas si říkám, že bych mohla prubnout nějakou jinou donášku, ale pak si vzpomenu, jak to dopadlo naposled ... a rozhodnu se neriskovat :D Ale pokud byste měli prověřený tip na něco jinýho, sem s ním.





Místo ďábelského vindaloo jsem vyfotila akorát ubrus. Holt byl víc třpytivej.





Že jste až moc koukali na Gossip Girl, vám dojde ve chvíli, kdy čekáte na limuzínu ... místo ní dorazí tohle ... a vy jste jediný, komu se to zdá divný. Co už.
 



Pokud z baru jdete spíš přejedený než co jinýho, asi se někde stala chyba :D




Občas je třeba proložit dřevní akcí.




A nesmím zapomenout ani na můj nejoblíbenější svátek roku :P




Report z Interbeauty vám furt dlužím. Do podzimního tutově bude .D




Počáteční a konečný stav. Aneb když máte norníka.





Řepka útočí.




Druhá nejlepší vůně jara hned po šeříku.




A když jsme u těch nejlepších vůní - odteď už se s Prodigieux od Nuxe můžete impregnovat v několika vrstvách - nejen, že je k dostání klasická letní limitka oleje, ale nově i sprchový olej a parfém (oba skvělý). 





A to by bylo pro dnešek vše. Doufám, že se vám náležitě stýskalo, a slibuju, že příští post bude následovat ve lhůtě přiměřené :D


40 comments

22. června 2015 v 8:36

Jé, tak z těch botek jsem doslova a do písmene nadšená, nejvíce se mi líbili ty pánské nízké a pak ty na lehkém podpatku - celočerné, přesně můj sty. :-))
Máš vkus.
Zvu tě na můj blog.
http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

22. června 2015 v 9:19

:-D Tak teď jsem se vyděsila - můj notebook už dva měsíce vyhrožuje, že to vzdá (takže ho zapínám se slovy ,,pixličko, pixličko, ještě se zapní, mě chybí ještě x zkoušek". A že by mě představa shánění nového po tvém článku připadala atraktivnější, to se teda tvrdit nedá :-D Ale boty jsou super. A norník je ještě relativně čistý - stále je vidět původní barva :-) (já mám jezevčíka. Naštěstí zjistil, že dnes venku leje a demostrativně noruje pod polštářem)
Ivet

22. června 2015 v 9:20

Tak jo, potřebuju nové boty! Sice jsem si nedávno koupila jedny na super podpatku (tak akorát), ale chci ty čerené se špičkou, ty z bati s páskem, a vůbec. Bot není nikdy dost!

22. června 2015 v 9:54

No ty.vo.le...... Tak urputně jsem klikala každej den několikrát na tvuj blog, až to vzdal i muj komp a smažim to teď na starym notesu, kterej funí a chroptí jak tuberák před smrtí. Aspoň, že jsi zpět 8)

22. června 2015 v 10:05

Pokud máš profesionál verzi osmičky, můžeš si zdarma dát na ten pc sedmy. U home verze bych to musela ověřit, jestli je to taky v pohodě.
Jinak osmy jsou jen jiné grafické rozhraní, takže pokud Ti nesedí, jdou z toho udělat vizuálně sedmy taky.
MS potvrzuje, že u nich se zkrátka povede každá druhá verze :)) takže zatím můžu říct, desítky vypadají dobře :)
Jinak Nuxe je fajn, olej používám roky, parfém mám opakovaně, uvedeny byl už v roce 2012, jen v ČR je to hit až teď, psala jsem před časem i článek na něj a oleje do sprchy jsou na léto ideální, takže už je připravený taky:)

22. června 2015 v 10:31

Super fotky:) Já naopak do elektro chodím hrozně ráda:)) Opravdu krásné lodičky, už jsem obdivovala na facebooku.

Anonymní
22. června 2015 v 10:49

su tie geox nozaj take dobre ako ich vsetci ospevuju? totiz hladam nejake normalne topanky (mam postinute nohy :D ) a nic neviem najst ... :-/

petra
22. června 2015 v 11:54

za to, že se směju ještě teď je ti odpuštěno, ale už nám to nikdy nedělej :)

22. června 2015 v 14:10

Ten výběr nového notebooku mě pobavil =)

PS: flakon Nuxe je naprosto kouzelnej..

Michael
www.ontheleaf.net

Anonymní
22. června 2015 v 17:58

ja jsem ze zoufalstvi zacala sledovat lovelyhair, tak dik za zachranu

22. června 2015 v 18:18

Soucítím s Tebou. Dneska jsem si koupila Chanel rozjasňující pudr ze současné limitky. Vím, že ještě aspoň rok ho budu otvírat s pocitem radosti a štěstí. Ale nový notebook? Hm...

22. června 2015 v 19:11

Ja som to uz asi pisala na fb, ale ecco si skusala? Ak si odmyslis design ako pre nemecku dochodkynu, su super :P

22. června 2015 v 22:51

Teď se mi ulevilo. Konečně přišla pravidelná dávka černoty, hned se cítím vyváženěji ;-)

23. června 2015 v 0:01

@Iveta Eliášková tak to drzim pixlicce palce :D a norovani pod polstarem je dobry :D

23. června 2015 v 0:04

@Barbora Tankie hmm, dokonce jsou ty skody na elektro i nakazlivy :D

23. června 2015 v 0:06

@Iwi z Makeupmania.cz diky za tipy, prozkoumam, ale fakt je, ze proste tak nejak z podstaty me sere, ze bych mela neco jeste za ty prachy ladit a upravovat a ze to nemuze bejt pouzitelny samo o sobe, pfff

23. června 2015 v 0:07

@ilovemakeup tak chodit tam mi taky moc nevadi, kupovat uz jo :D

23. června 2015 v 0:07

@Anonymní zatim bohuzel nejsem kompetentni posoudit, na to jsem je nevynosila jeste dost dlouho :)

23. června 2015 v 0:08

@Anonymní ježiš, tak to se ti fakt strašně vomlouvám! :D

23. června 2015 v 0:09

@Darkness smutný je, že průměrnej notebook imo nevydží ani tak dlouho, jak ten rozjasňovač :D

23. června 2015 v 0:10

@Sju dyzajn si bohužel nedokážu odpustit nikdy :D

Anonymní
23. června 2015 v 7:28

Ach, mně se táák stejskalo, pocem, muck :-*
Ale vážně. Líbí se mi ty boty oxfordky, suši a pes, of course.
Eva

23. června 2015 v 13:35

Mooro, plně tě chápu, já si nechala postavit na Vánoce herní počítač, nechápu to, tak jsem se nestarala o parametry, nechala jsem to nechlapovi.... od ty doby PC nefunguje.... když upadne do režimu spánku, již se nikdy neprobere, chybu se nedaří odstranit.... takže ho neumím sama spustit, fakt odmítám lézt pod stůl a spojovat tam dráty či co... pračku se sušičkou a novou lednici jsem vybírala měsíc, proto jsem se nemohla ani přestěhovat, protože praní a sušení je moje druhá nejoblíbenější činnost hned po jídle.
Boty jsou nahovno, nenávidím nákup bot - nakonec je vždy rozdám, protože moje haksny snad nejsou na boty evolučně připravené ještě...
...je to jasmín??? nevím, ale fotila jsem si ten keř na Vyšehradě a říkala jsem si, že váhám mezi tímto a šeříkem!
NUxe jsem ted objevila, že jsem dostala jako dárek loni a nechala si ho, až dojdou jiné oleje, okamžitě jsem se zamilovala! A včera celý večer vybírala další produkty.

23. června 2015 v 22:43

@Meduňka-B no tak to je taky slusny no :D a evolucne nepripravene haksny me teda pobavily :D

keř je pustoryl, prý to to není pravý jasmín boco, ale mně to teda nevadí ;))

23. června 2015 v 23:09

Jooo stýskalo! Aspoň, že v tomhle článku bylo od všeho něco, celkem mi to ten výpadek blogoproudu vynahradilo :D

Anonymní
24. června 2015 v 10:12

@Černá Moora
ale potom urcite daj vediet lebo ja som zufala z toho ake mam postihnute nohy a vsetko ma tlaci, kuse, boli...rozmaznana som :D

25. června 2015 v 11:51

Vítej zpátky, už bylo načase, zase jsem se pobavila:-)

Anonymní
25. června 2015 v 13:31

@Anonymní na Lovelyhair jsem narazila nejakym zahadnym zpusobem az nedavno a nejak nechapu, proc ta holcina ze sebe dobrovolne udela parodii na hezkou holku, ach jo... nesoudim, nekritizuji, ale total to nechapu

26. června 2015 v 5:53

Já na osmách dlaždice ignoruju už úspěšně 2 roky - jak se překliknu na plochu, tak o nich naštěstí nevim.

Anonymní
26. června 2015 v 20:05

Konečne jsem spatřila tvůj obličej. Si Krásná! Bibi

Anonymní
26. června 2015 v 20:43

Ahoj, prosim te, kdyz sis zkousela ty boty Jimmy Choo, nepamatujes si, jestli meli model Mei? Klasicke lodicky v nude/ivory/ruzove, takova zvlastni jemna barva. Shanim je pro sebe na svatbu a nevim, jestli se vydat do prahy nebo za hranice. Zkousela jsem kontaktovat obchod, ale nereaguji.. Diky moc.

Anonymní
27. června 2015 v 22:55

ecco a geox jsou super pohodlny a zdravy pro nohy.

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...