Rychlý nákupní tip: L´Oréal Shine Caresse

25. června 2015

Pokud si stejně jako já nepotrpíte na klasické rtěnky (neb nemáte rádi jejich výraznost a nános), určitě si nenechte ujít příležitost pořídit si v Rossmannu něco-jako-lesk Shine Caresse od L´Oréalu za momentální výprodejovou cenu 99 Kč.





Původně jsem tam šla úplně pro něco jiného (jak jinak), ale imo asi nebudu sama, kdo se poslušně drží jednoho ze svatejch přikázání Sekty všech nebezpečně kosmeticky zatíženejch, teda "jsi-li v drogerce, nižádný stojan dekorativky bez zájmu nemineš". Tkž jsem samozřejmě neminula. No a najednou vidím tyhle de facto docela novinky (počátek 2014?) překvapivě ocejchovaný oranžovou akční cenovkou (značící vyřazení ze sortimentu). Jelikož jsem je měla v širším wishlistu, řekla jsem si, že asi nastal čas je z něj odškrtnout - páč zjevně buď teď, nebo nikdy. 

Výběr odstínu byl opruz jako vždy (člověk aby pomalu tahal křišťálovou kouli, jak to asi bude vypadat na rtech), a tady o to víc, že všechny testery bez rozdílu produkovaly cosi pouze velmi jemně tónovaného až průhledného a já si pomalu říkala, že do toho snad ani nepůjdu, neb na bezbarvé lesky mě vůbec neužije. Ale co už ... Nakonec jsem popadla nejvíc řvavou červenou, co tam byla (to by bylo, aby z ní aspoň něco nebylo žejo) a hotovo.

No, po uvedení do provozu jsem se nemohla asi víc divit, co jsem to vlastně koupila :D Takže čistě pro případ, že byste taky potkali tak nefunkční testery jako já, vám nemůžu nenapsat, proč Shine Caresse potřebujete: 

1) Největší překvapení bylo, že to vlastně není až tak moc lesk, ale zato velice schopnej stain. Po nanesení na rty je v první vteřině typicky stainově tekutej, ale záhy se vpije, takže je třeba pracovat rychle (já udělám pár ťupek aplikátorem a pak vklepu prsty).
A musím říct, že výsledek je prostě úplně úžasnej - od počátečního přirozeného mé-rty-jen-mnohem-a-mnohem-lepší můžete navrstvit až do tak rudé, že se sytostí vyrovná rtěnce - zároveň ale bez toho s ní spojeného nepříjemného nánosu, otisků, rozmazávání apod. Dávám 10 z 10.
2) Povinnou daní za tekutou konzistenci stainů bývá, že vysušují. Deal with it. Nebo ne? U Caresse se s tím snažili popasovat přidáním pečující olejové složky (voilá, zde máme důvod, proč se z testrů zdálo, že se jedná o klasický průhledný lesk, asi se tam tahle část nějak vysrážela).
A jako, docela se jim to i povedlo, protože pocit na rtech je opravdu celkem příjemný a hydratační a není nezbytně nutné používat ještě balzám (což říkám jako někdo, kdo bez něj nevychází z domu). Na druhou stranu radši dodávám, že lesk kvůli tomu i trochu lepí - mně osobně to nevadí, vlastně spíš naopak (ne nadarmo jsem si oblíbila lepivé lancomácké Juicy Tubes), ale je známo, že ne každý má tyhle lepivé sklony, tak abyste s tím počítali.










Shrnuto a červeně nastainováno, pokud vás výše zmíněné vlastnosti zaujaly, určitě s koupí za tu cenu neváhejte. Vědět tohle dřív, klidně bych za ně dala i tu původní.
Pokud jde o odstíny, krom mého červeného Juliet 300 se mi zamlouvala ještě temně nude 101, ale co jsem si všimla, tak tyhle přirozenější byly dost probrané.

Co vy, zkoušeli jste, dojmy? A jaká akce v poslední době zaujala vás? (ideálně nějaká na boty, jo :D)


25 comments

25. června 2015 v 13:02

v baťovi prý maj slevy a v tetě tyhle lesky ještě levnějš :) ale oveřeno to nemám

25. června 2015 v 13:03

Naprosto souhlasím. :) Ukořistila jsem dva kousky (v Tetě je mají dokonce za 50 Kč), ten temně fialový (to je řádná palba) a potom jeden z těch růžových příjemných. A jsem spokojená. Zajímalo by mě, co je ve stojanech nahradí. :)

25. června 2015 v 13:08

Mám taky dva (Milady a Eve) z Tety po 50 Kč a jsou úplně skvělý :)

25. června 2015 v 13:15

Moje oblíbené lesky. Miluju odstín Lolita. U nás v Rossmannu mají za 99,- jen jeden odstín tak koukám kde bude v akci Lolitka.

25. června 2015 v 13:26

Moc se mi lítí to balení, je takové honosné.
Aplikátorek je také fajn a i ta barvička ti moc sluší.
Zvu tě ke mě na soutěž.
http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/2015/06/soutez-podruhe.html

25. června 2015 v 13:47

Já jsem minulý týden koupila v Tetě odstín Bonnie (501) za 49 Kč.

25. června 2015 v 14:17

Dneska jako poslední řetězec je zlevnilo i dm, taky za 99. A u nás nemají ani moc probrané barvičky ;-)

25. června 2015 v 16:54

Ja sla pro ne do Tety, ale v akci byl jen hnusny oranzovy odstin.
Beauty of pink / Knižní regál

25. června 2015 v 17:15

No jaaaa ti neviem, Mooro... Ono na perách to vyzerá dosť dobre, ale keď ja mám práve rada presne tie /ne/výrazné, nánosoidné rúže... Okrem toho sa mi nepáči ani obal, pripadá mi tak lacno a nepodareno :D
Ale v konečnom dôsledku nejaký ten nákup nevylučujem :)...
ZIAJA giveaway

25. června 2015 v 17:26

Amen!mam ho od minuleho leta a je perfektny! Ked koncia, este si pojdem po ine odtiene!

25. června 2015 v 18:04

Teta výprodej, 49 kč, dvě jsem ukořistila. :) žádné nude či růžové odstíny (101 vypadala divně omšele v reálu...), ale tuto 300 Juliet a pak fialovou jakou svět neviděl 402 Mylady.
Miluji je a nevím, kterou si dát dřív.

25. června 2015 v 19:20

V Tetě je mají dokonce za 49,- a chvíli jsem váhala jestli si jej nemám koupit. Dokonce přesně tento odstín, akorát já nejsem moc lesková, jsem spíš na rtěnky, tak jsem jej tam nakonec nechala :)

O vlasy se mi stará... SEBAMED

25. června 2015 v 21:33

@An. tak temne fialovy zni taky dost dobre, ten jsem nevidela ani v testeru

25. června 2015 v 21:34

@Claire dobrá zpráva, to bych jich tam právě mohli mít víc, hmhm :)

25. června 2015 v 21:35

@claire clairmont obal je hnusnej, o tom žádná :D a pro rtenkare to nebude urcite must have ..

25. června 2015 v 21:36

jsem cvičně zašla do jedný Tetky a bohužel tam neměli ani jeden, ani testery, prostě nic ... ale ještě se podívám do nějaký další teda ;)

26. června 2015 v 9:22

Cože, v Tetě jsou za 49?! Mám Juliet a Mylady už asi dva roky a taky nechápu, proč to propagovali jako lesk, to bych o ně ani pohledem nezavadila, ale pak jsem si někde přečetla, jak skvěle stainují a byly moje.

Anonymní
26. června 2015 v 12:18

@Černá Moora No, v regále už asi nebudou, ale mají takové košíčky s výprodejema a tam se dají ještě najít ;). E

27. června 2015 v 10:57

@Anonymní dala jsem tomu další pokus a v týhle Tetce pro změnu vůbec neměli Lorealí stojan :D a v DM taky nic .. to už je pomalu výzva na souboj :D

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...