Novinky, tipy, akce

30. července 2015


Jelikož je mi jasný, že stejně nemyslíte na nic jinýho, než kde zase utrácet (a kdo tvrdí, že ne, myslí na to dvakrát tolik), a zároveň je mou blogerskou povinností mluvit o novinkách na scéně pravdu a nic nezamlčovat (čl. 1.1 blogerského desatera), dáme si nska tuhle oblíbenou rubriku nepokrytě vás navádějící ke konzumním nepravostem.


1) Nová pobočka RESERVED v Letňanech

- věc, která mě potěšila ze všech novinek jednoznačně nejvíc. 
Krom toho, že Reservedů není nikdy dost, taky to znamená, že nebudu muset tak často na Čerňák, kam beztak jezdím právě jen kvůli Reserved a Mohitu, páč ostatní tamní shopy jsou na tom s nabídkou a velikostí jednoznačně hůř než ty letňanský (a taky tam nemaj Zaru, což je jako úplně kruciální nedostatek). V provozu od 14.8.2015





2) Redken EXTREME LENGTH

- profi věci na vlasy mě zas až tak nerajcujou (co jsem zkoušela, nikdy bohužel nemělo cenu ospravedlnitelnej efekt), ale tentokrát převážila forma a podkladová báze na vlasy a sérum na konce ve štětci mají rozhodně body za originalitu nápadu.
- dle popisu se jedná o dvojku slibující dosažení maximální délky vlasů, přičemž jak Primer, tak Sealer jsou obohaceny o Biotin, který má předcházet poškození a lámání vlasů a pomáhat budovat silné proteinové řetězce zvyšující růstový potenciál vlasů. Ať už to znamená cokoli, Biotinu v budování fandíme, přičemž v případě séra celkem uvažuju, že prozkoumám, jak mu to budování jde (DC u obou 527,- Kč).









3) 
Vyživující masky na vlasy Ultra Doux
Šampon Elseve Extraordinary Oil pro velmi suché vlasy
Vyživující oleje Miraculous Oil od Garnier

- u vlasovky ještě chvíli zůstaneme, a aby to bylo spravedlivé, tentokrát pro změnu něco málo objevů v drogerkových regálech 
- šampon obsahuje značný podíl olejů a mám ho v plánu; masku možná; olejíčky asi ne, ten šeredný dyzajn mě dost odrazuje






4) Podzimní novinky Urban Decay
- Naked Smoky
- Matte Revolution Lipstick
- Brow Beater & Brow Tamer
- Renovace Eyeshadow Primer Potion

- musím říct, že to, jak si z Urban Decay od doby jeho českého uvedení úplně všichni trhaj rodidla, mě docela dost nudí, ale nemůžu se v tom nechat při podávání novinkového hlášení ovlivnit, žejo ...
- takže co tady máme: jednu vykouřenou paletku (která bude určitě v jejich tradiční kvalitě), jednu matnou rtěnku, která slibuje, že narozdíl od všech ostatních matovek nevysušuje, jelikož obsahuje velký podíl vyživujících složek (směs avokádového, olivového a babassu oleje, bambucké máslo a illipové máslo, vitamíny C a E; kdo by stejně jako já slyšel babassu a illipe poprvé, tak zjištěno, že obé je vyráběno z ořechů, jakýchsi), jednu tužku na obočí a jeden gel na obočí (ani jeden se mi nezdál na vizuálech dost sexy, takže bez fota) a jednu inovovanou bázi pod stíny s novým vzhledem, novým aplikátorem pro snadnější nanášení a novým odstínem (s názvem Minor Sin).
















5) Podzimní kolekce líčení Bloom of Rose od Guerlain

- headlinery kolekce budou bezpochyby barevné pečující balzámy na rty KissKiss Roselip v bílém obalu a tvářenky Rose oux Joues (ty červený odstíny, vrr). Krom nich patří do sady ještě zpevňující baze na nehty, tužka na rty a dvě mini paletky stínů.
- akorát si tedy nemůžu pomoct, ale kolekce na mě působí spíš naprosto jarně ... na podzim bych rozhodně čekala něco víc bubu a tak jako ... tlejícího ;)







Novinkou je pak i odličovací kolekce Beauty Skin Cleansers - ano, už i Guerlain má svoji vlastní micku :)






6) Čisticí micelární ubrousky od Garnier 3v1

- když jsme u těch micek ...
- nicméně nepochybuju, že i tyhle budou stejné zlo jako všechny ostatní odličovací ubrousky (pokud by je tedy někdo chtěl používat dlouhodobě jako denní rutinu a ne jako nárazovku do terénu)




7) Dekorativní novinky od L´Oréal

Color Riche Extraordinaire
- mají kombinovat intenzitu rtěnky, třpyt lesku a péči balzámu
- vzhled i obsah mikro olejů sice evokují něco mezi lakem na rty od YSL a vyřazenými Caresse, ale co jsem zkoušela, tak se mi bohužel moc stainovací nezdály .. 



Inovovaný make-up True Match
- má zajistit sjednocení, krytí a hydrataci pleti díky inovovaným pigmentům a kombinaci olejů
- nezkoušela jsem ani původní, tkž se nemohu více odborně vyjádřit



Make-up True Match Genius
- kompaktní verze 
 




8) Akce na Maybelline 1 + 1 v Rossmannu

- pokud nad řásou desetiletí ještě pořád váháte, teď už fakt nemusíte (platí do 2.8.).
P. S. linkám Master Piece se vyhněte obloukem, nejen, že mají tu nebetyčnou drzost se obtiskávat, ale i dokonce mazat








9) Balea slaví 20 let

- což znamená jednu divoce voňavou limitku navíc (jak už jsem psala na FB, voní to pěkně všechno, ale za pozornost stojí hlavně citronovo-vanilkové tělové mléko, to je hodně origo)
- a pokud se vám líbí můj personalizovaně oetiketovaný balíček, máte teď šanci taky jeden vyhrát, podrobnosti u DM na webu








10) EOS v DM drogerii

- a z DM ještě neodcházíme, neb v jejím sortimentu nepřibylo nic menšího než legendární voňavé pesary aka balzámy od EOS
Ačkoli tyhle vajca doprovázená nadšenými výkřiky vídám na blozích už roky, nikdy jsem se nehecla je odněkud objednávat (jako obyčejný balzám? proč?), ale když jsou teď takhle po ruce, samozřejmě jsem legendu nemohla dále ignorovat. 
- a překvapivě mě fakt baví: příjemně voní (moje červená verze malina&jablko jako žvýkačka, nic umělého), sladce chutná, složení je myslím úplně super neškodné, tvar v zásadě antistresový a aplikace taková správně perverzní (kdo na ní nic perverzního nevidí, tak ať nad tím možná radši ani nepřemýšlí .D) Zapomněla jsem na něco? Jo, vlastně ještě balzamovací výkon ;) - ten mi přijde dost slušný, na rtech hezky drží i přes nějaké to napití a obecně působí docela hutně, takže máte pocit, že jste opravdu použily něco pečujícího. Nejspíš jsem tedy byla eosovizována (nicméně ne zase tak, abych si z nich zakládala farmu, víc než dva kusy asi pořád nějak nechápu).
- v nabídce jsou čtyři druhy - růžový, oranžový, červený a modrý. Pokud jde dostupnost, zjevně je nemají všude (třeba ve Vodičkovce nebyly, důvod neznámý, prostě prý nepřišly). Cena 159,- na první pohled asi vysoká, ale co jsem zkoukla aktuální cenu Babylips (80,-), tak ve skutečnosti standard, jelikož u Eosu dostanete skoro dvojnásobné množství materiálu (a jako bonus ještě jeho zábavný faktor).








A jaké novinky zaujaly v poslední době vás? Pomstěte se mi! :D



23 comments

30. července 2015 v 9:07

Jojo, s eosem souhlasím. Balzám je to jako takovej dobrej, slušnej, lepší než leckterá Bale nebo třeba zmiňované BabyLips...a k tomu natírat si pusu obří bradavkou je prostě zábavný. Baví mě i ten pogumovaný vnější obal a kulatý tvar, díky tomu ho snadno nacházím v hlubinách kabelky. Osobně chci omrknout ještě ten kompaktní make-up True Match, protože mám na kompakty zvláštní úchylku. Jo a řásu století jsem si už koupila, tedy přesněji dně, v dm totiž asi před měsícem měli 1+1, ale ještě jsem nezkoušela. Zaujaly mě ještě zelený řásy od Rimmelu, protože voní po okurkách...to je jakože slabej důvod, ale mně to stačí :D. Jo a btw na parfums.cz mají teď vybraný eosy za 125 (mrk mrk...)

30. července 2015 v 9:37

já už se naopak těším, až svůj eos domažu, ale vzhledem k jeho schopnostem to asi nebude trvat dlouho. já už po čtvrt hodině nevím, že jsem něco mazala... měla jsem tři a ani jeden neoslnil, i když fun factor je vysoký... tak aspoň ušetřím :) a líbí se mi ty matné UD rtěnky, na to mě užije, lesklé ráda nemám, tak na ně určitě pak zajdu!

30. července 2015 v 9:38

tieto vyživujuce masky sú super :)

Izabell │my diary/klik/

30. července 2015 v 9:42

Sakra, ty novinky od UD jsou k sežrání :) Asi už konečně neodolám.

a little bit different

Hot diamonds

30. července 2015 v 9:43

Ja jeden ten olej od Garnier na vlasy mám a neviem si ho vynachváliť.. Podľa mňa omnoho lepší efekt (aspoň na mojich vlasoch) ako pri oleji od Nuxe. Áno, zloženie bude asi neporovnateľné, ale ja si na zložení až tak nepotrpím, keď to robí WOW efekt.. :-) A s tými eosmi je to sranda, u nás v dm ich majú už pár mesiacov.. :-D Aspoň niečo k tám došlo o trochu skôr ako do ČR... :-)

30. července 2015 v 10:53

@In your face! no, tak zrovna bradavku jsem si při použití teda vizualizovat nechtěla :D

30. července 2015 v 10:55

@Natálka - Little Gem tak to mě docela překvapilo, páč jak mně třeba nevyhovuje škoro žádnej balzám a u většiny mám pocit, že nic nedělaj, tak zrovna tady všechno klaplo ..

30. července 2015 v 10:58

@Papi Lapi tak ok, já se nad tím ještě zamyslím ;)) jinak s Nuxe se to imo nedá srovnávat,jelikož každej z nich je postavenej úplně jinak a Nuxe je hodně určenej i na tělo, což tady padá, tak i ten efekt bude jinej

30. července 2015 v 16:33

Nějaký ten Eos si budu muset konečně pořídit. Zaujaly mě i novinky od L ´oréal a Urban Decay :)

Se sluncem v zádech + VELKÁ LETNÍ GIVEAWAY

30. července 2015 v 17:18

Vykouřenou paletku mám v plánu, možná i rtěnku. Měla jsem starý True Match, koupila jsem si na Asosu odstín N1, se kterým se moje mrtvolně žlutobledá pleť náramě kamarádila, možná zase pořídím, nejspíš ale zas na Asosu, nečekám, že by se tento odstín u nás prodával. Brala bych i balzám od Guerlainu, ale slyšela jsem, že Sephora zrušila růžové kuponky s 20% slevou, tak buď počkám na Dny Marianne, nebo koupím u konkurence. A co mě zaujalo? Asi nejnovější make-up NARS All Day Luminous Weightless Foundation, koupila jsem ho v Paříži, neb odstín Siberia se tady neprodává (proč taky, že).

30. července 2015 v 19:47

Bezva článek!!! :) Super, děkuji za tyhle informace.

31. července 2015 v 9:58

jakýsí olejíček od Garnier na vlasy mám, jako do konečků dlouhých tedy přesušených vlasů není špatný, ale taky žádný zázrak, má to takovou tu sladko ovocnou vůni, což mi občas vyhovuje, ale občas mi vyloženě vadí.

Ubývá pomalu, druhý si určitě nekoupím.

31. července 2015 v 11:53

Hele díky minulému článku a shodě náhod je ke mně na cestě balzám Nuxe se vzorky. Takže tenhle post jsem jako neviděla jo?!

31. července 2015 v 21:57

@Darkness jak jako, že Sephora zrusila slevy?? kdes to slysela?

31. července 2015 v 22:09

omnomnom to som si pomlaskala najma nad tym UD a Guerlain! A tiez Redken zazrak na vlasy vyzera bajecne, len ci to nebude dalsie predrazene placebo..
Peacock & Pineapples

31. července 2015 v 22:13

@Černá Moora
Četla jsem to na instagramu Rendy z Ordinary Life.

1. srpna 2015 v 15:53

@Černá MooraTřeba u nás v Ostravě jsem je ani nikdy nepotkala, takže mne tato "skandální" záležitost nechává chladnou.

21. srpna 2015 v 10:58

ty lesko-rtěnky od L'oréal nemám moc ráda. Na kompaktní makeup si dělám zálusk a Smoky musím prostě mít. Nevíš, kdy přijde do Čech?
www.plesatazpevacka.blogspot.cz

Žeru westiky
26. srpna 2015 v 9:58

Čau, antiParabenko. Mrkni, třeba Ti to něco dá:
http://video.aktualne.cz/dvtv/vyvoj-kosmetiky-vetsi-posun-nez-u-mobilu-rika-expertka/r~dc7f4b3a45ab11e5b22d002590604f2e/

:)

30. srpna 2015 v 14:18

@Žeru westiky úžasný, já už se bála, že mě nečteš :p :D
pokud, jde o video, díky za snahu, ale ty dvě baby jsou tak strašně nesympatický, že do toho 20 mimut života tomu nehodlám investovat ... zvlášť když ta protivnější z nich je ještě navíc z Ryoru, tkž je jasný, že bude obhajovat to, co tam dělaj (a Ryor jako nedík)

Anonymní
20. září 2015 v 18:03

jak je u 4) babassový olej, není to taková ta kejda podobná palmovému tuku, kterou se nahrazuje kakaové máslo v levných čokotyčinkách? jestli ne tak se omluvám, ale myslím že to je ono

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...