Nuxe uvádí: Zázračný parfém a spol.

27. července 2015


Hned na začátek si nalijme čistého oleje - pokud patříte mezi ty, co je legendární suchý olej od Nuxe z hlediska jeho vonných kvalit nijak neuchvátil, nebude to nska bohužel nic pro vás. 
Pokud ovšem naopak patříte mezi ortodoxní nuxofily, můžete směle zahájit oslavný tanec v závoji olejové mlhy, neb se záhy dozvíte, jak svou závislost posunout na úplně nový level. A to chcete (jestli máte pocit, že nechcete, opakujte olejový tanec).






Hlavní hvězdou dnešního postu a nejzásadnější novinkou v nuxí rodince je samozřejmě parfém Prodigieux Le Parfum. 

Zároveň je to asi první parfém na světě, u kterého i bez slova popisu jeho složek už teď přesně víte, jak voní - ano, úplně stejně jako jeho Suše Olejové Veličenstvo.

Proč ho potřebujete, je nejspíše zbytečné vysvětlovat - upřímně totiž pochybuju, že se mezi fanoušky oleje najde někdo, koho při používání ani jednou nenapadlo, jak by bylo naprosto skvělé, kdyby existoval i takový parfém. Voilá ... Teď už se tedy konečně můžete spokojeně impregnovat ve dvou vrstvách. A taky kdekoli a kdykoli, jelikož aplikace je u něj přece jen více user friendly než roztírání oleje ;)

Seženete buď v Nuxe lékárnách nebo v eshopech - předem jsem vám provedla průzkum a z těch prověřených ho mají nejlevněji na El Ninu.








Druhou novinkou je tradiční letní limitka suchého oleje ve 100 ml balení a s tématickým obrázkem na lahvičce.


 



Do třetice všeho zlatého - sprchový olej Prodigieux se zlatými třpytkami.

Vzhledem k jeho ceně (něco přes 200 Kč) a jen dočasné výdrži parfemace je to jednoznačně nejvíce postradatelný člen celé řady. Na druhou stranu vám nebudu kecat - co ho mám, jiné sprcháče nepoužívám, protože ... prostě ta vůně no :D Tak si to nějak přeberte ;)

Pokud jde o použití, pění sice méně než gely, ale pořád úplně dostatečně. Avizovaných třpytek si ale nevšimnete - ani v oleji, ani na kůži. Aneb je na pohled zlatavý, ale to je asi tak vše. V téhle souvilosti pak musím říct, že třpytky u sprcháčů obecně fakt nechápu ... vždyť je přece předem jasné, že se kompletně smyjí, tak PROČ? (zdravíme Snow Fairy) ... člověk je z toho leda tak frustrovaný, kolik maličkých nevinných třpyteček skončí nevyužitě v odpadu, fňuk.
 




Skupinovka na závěr.




Co vy, propadli jste taky Zázračné rodince? A co už jste zkoušeli/chcete zkusit?


 

18 comments

27. července 2015 v 9:22

Mám ho už druhý, loni jsem na něj narazila ve Francii na letišti a jelikož jsem obří fanda oleje Nuxe, tak letěl se mnou. A na dovče jsem měla ten sprcháč, ale mrzí mě, že to není spíš tělové mléko, tam by ty třpytečky alespoň držely.

Anonymní
27. července 2015 v 9:23

Já jsem zatím od této značky nic nevyzkoušela. Často ji vídám na blozích a nebo ve videu. Abych řekla pravdu, zatím mě nic úplně extra neláká, ale třeba jednou začne a něco vyzkouším, uvidíme..

Monča | kosmetickerecenze.cz

27. července 2015 v 9:37

Mám doma ten sprchový olej, koupila jsem si ho jen tak, protože jsem chtěla vyzkoušet tu vůni, a naštěstí mě tolik neuchvátila, takže ušetřím:-) Ty třpytky ve sprcháčích taky nechápu, proč??

Anonymní
27. července 2015 v 10:06

Olej mám ráda. Asi jsem divná, ale ta vůně mě vůbec neuchvátila. Respektive mi přijde, že spíš moc nevoní než že by to byla nějaká bomba. Nebo mám vyčichlý balení...?

27. července 2015 v 10:12

já ho budu muset konečně jít někam očichat, prostě z principu, i když samotný olej mě moc neláká, nejsem fanda tohohle typu produktu... ale tolik o tom čtu a vůbec si ji ani nedokážu představit!

27. července 2015 v 10:29

Na parfém sa chystám, očuchávala som ho už v lekárni :). Aj na olejček, ale keďže ho chcem používať na vlasy tak čakám kým spotrebujem tie dva ktoré ešte doma mám. Na telo mi to príde ako drahá sranda :D, lebo hneď by bol preč a u nás v lekárni 100 ml stojí 30 eur :D:D.

27. července 2015 v 10:37

Neznám, nic od této značky nemám, ale vypadá to dobře a určitě, až na ně narazím někde, tak omrknu.

27. července 2015 v 11:10

Ta kresba na flakonu je prostě dokonalá!!!

Michael
> velká giveaway <

27. července 2015 v 17:17

Neštvi mě - 10. mazadlo nepotřebuju a parfém mám vyhlídnutý. Ale asi časem zkusím ten olej, protože minimálně potřebuju zkusit tu vůni.

27. července 2015 v 19:04

Musí nádherně vonět. :)) Zaujalo mě snad všechno, ale nejvíc asi ten parfém :)

http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

27. července 2015 v 19:08

Od Nuxe zatím nevlastním nic, ale přesto se za "nuxeholika" považuju, protože onen olejíček mám v plánu koupit a rozhodně chci zkusit i jiné jejich produkty :) takže musím říct, že se šíleně těším, až jej budu mít doma :)

VELKÁ LETNÍ GIVEAWAY!!!

27. července 2015 v 22:54

@Anonymní se ti spíš nelíbí .. ;) však ona je trochu specifická, mě na začátku taky neseděla, ale nakonec se to u mně teda zlomilo v opak ;)

27. července 2015 v 22:55

@Bilberry Day na tělo taky docela vydrží .. ale hlavně, nikde není psáno, že se s ním člověk musí natírat úplně od hlavy k patě, ja ho třeba používám spíš na horní polovinu, páč ho tam víc cítím, a o to jde ;))

29. července 2015 v 10:28

Tak k tomuto si už fakt musím pričuchnúť!!! netradičné vône mám rada, aj bambucko-maslový krém na ruky od L´Occitanu mi najskôr brutál smrdel a teraz som od tej vône závislá! :D
ANTIgiveaway

30. července 2015 v 9:35

Tak,
úmyselne som bola vyskúšať od Nuxe túto vôňu a zistila som, že zase ušetrím.
Neuveriteľne sa totiť podobá na Parfém od Guerlain z minulého roku Terracotta. Alebo si to možno len nahováram :))).
V každom prípade Terracotta je dokonalá, takže Nuxe parfém tento rok nebude.
Zato ich olejček používam najmä na lakte a kolená, odvádza tam skvelú prácu. na vlasy som sa zatiaľ neodhodlala vzhľadom k tomu, že mám krátke vlasy.

3. srpna 2015 v 8:18

Ahojda,

já Nuxe ráda... ale zase né tolik, abych dala za olej takový prachy...
Parfém mi voní moc hezky a chystám se na něj...
Ovšem co je luxus je balzám na rty... ale né v tyčince (ten je prostě obyč.) ale ten v kelímku, to je neskutečný. Je toho kýbl, krásně hydratuje, dlouho drží, je příjemnej, nelepí a hezky voní. Přesně to, co od balzámu na rty vyžaduju splňuje do posledního puntíku. Pokud ho nemáte, naprosto nutně ho potřebujete... =o)

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...