Ultimátní řasenkovej must-have

5. července 2015

Pokud stalkujete můj FB, tak Vás dnešní tip zrovna dvakrát nepřekvapí, neb tam už jsem Vás ke koupi Lash Sensational od Maybelline ponoukala minimálně jednou.
Na úvod je třeba říct, že už mám druhý balení ... což znamená, že jsem si ji koupila dvakrát za sebou ... Chápete jo? ... Aby to bylo úplně jasný, tak koupit si dvakrát za sebou stejnou řasenku je u mě znamením toho, že se musí jednat fakt o super mega extra kousek (neb ucházejícně mě nařasenkuje skoro každá, tak proč ztrácet čas a nepokračovat v dlouhodobým plánu zkusit všechny řasenky světa, že).

Proč ji miluju:
Snad jako první řasenka, co jsem kdy zkoušela, dokáže plnohodnotně jak prodloužit, tak zahustit. A dokonce tomu odpovídá i kartáček, který výjimečně nemá nesouměrný tvar proto, že se některý z produktových vývojářů až moc zhulil (třeba u takový Lancome Grandiose to musel bejt hodně slušnej model), ale je i plně a logicky funkční - aneb kratší strana opravdu zahušťuje a delší strana opravdu prodlužuje. Simple as that.
Jako bonus výborně drží a nerozmazává se. Mně se sice naštěstí nerozmazává skoro žádná, ale tahle drží fakt fest - což jsem pro vás otestovala přímo v terénu přísně vědeckou metodou zahrnující jednu procházku s wesťou a jednu průtrž mračen. Co se po pěti minutách vodního pekla, kdy po mě akorát tááákhle tekly čůrky vody, ani nehlo? Řása, yep.






Foťák detaily líčení jako obvykle nezvládá, tak jen tak pro ilustraci. V reálu jsou řasy výraznější a hustší.




Btw. na FB jste mi někteří psali, že se vám docela špatně odličuje. Já zhruba ve stejné době jako Lash Sensational začala používat i micelární pěnu od Nuxe a tam si vůbec nemůžu stěžovat, odlíčí ji stejně snadno jako každou jinou. Ale prubla jsem to tedy i s klasickou micelárkou a musím říct, že k mýmu velkýmu údivu (neb doteď nikdy nezklamala) to s ní opravdu moc dobře nejde. Řasenka se při mickování nerozpouští, ale spíš drolí a celej ten proces navíc dost trvá. Pro oční okolí fakt nic moc. Její odlíčení je tedy trochu challenge ;)





Co vy, zkoušeli jste? A jaká řasenka je váš momentální must-have?


P. S. V Rossmannu je od pondělí na sortiment od Maybelline min. 30% sleva.

P. P. S. Abych nezapomněla, jako novinku teď mají i (oficiálně) voděodolnou verzi. Tak si to nespleťte, nikdo se nechce odličovat benzínem, že jo ;)



40 comments

5. července 2015 v 8:36

Hm, koukam, ze ten kartac obslehli od Rimmelu (nebo obracene?) a to byl suverenne muj nejhorsi maskara zazitek.... Verim nadseni, ale asi se ji nejakou dobu vyhnu. Ten tvar mi delal vsechno mozny jen ne paradni rasy.

5. července 2015 v 8:38

Ja ju milujem! Kupovala som ju zo zvedavosti hneď, keď sa objavila v drogérkach. Na odličovanie používam odličovač vodeodolného makeupu od Nivei a ten ju zvláda v pohode :)

5. července 2015 v 8:52

Tak to už je po několikáté, co na ní čtu super recenzi. Takže do ní jdu! Dělá ti moc hezké řasy:)

5. července 2015 v 9:38

Přemýšlím nad ní. Mně se zase rozmazává skoro každá řasenka a jako bonus mě hodně řasenek pálí v očích, když mi tam náhodou kousek spadne. Na odličování momentálně používám kokosový olej a jsem z něj nadšená. Řasenku rozpustí v pár vteřinách a je lehčí stahnout pak černou mastnotu z obličeje než šudlat řasy micelárkou.

5. července 2015 v 10:10

Řasy ti dělá nádherný a i když mám Maybelline řasenky obecně moc ráda, do téhle nepůjdu, já se neumím odličovat ničím jiným než micelárkou :-)

5. července 2015 v 10:16

Sice se nerozmazává, ale mně někdy dělá takový ten obtisk řas u obočí. Což dost dobře nechápu, vždyť řasenku musím dávat dolu dvoufázovým odličovačem, díky tomu, jak drží. Záhada. Ale jinak dělá fakt krásné výrazné natočené řasy.

5. července 2015 v 10:17

@Veru - Cosmetic Jam a jakou? jako kvůli tomu bych se jí nevzdávala, Rimmel jsou pro mě ty nejhorší řasenky obecně, neseděla mi ještě ani jedna (a že jsem zkousela v poslední době všechny, co vydali)

5. července 2015 v 10:19

@Darkness to ji prubni, ta hmota dela fakt vsechno, nez ze se rozmazava ..

5. července 2015 v 10:20

@viennettka jasný, taky jsem to měla ještě nedávno podobně :D

5. července 2015 v 11:04

vyzerá skvelo, tak ako aj pena od Nuxe, ešte som od tej zančky nič nemala, tak musím vyskúšať :)
ľúbezná

5. července 2015 v 12:08

Četla jsem na ní už hodně dobrých recenzí, ale nelíbí se mi vůbec ten kartáček, takové já moc nemám ráda. :)

http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

5. července 2015 v 13:34

Mám ju v pláne skúsiť, len mám doma teraz veľa riaseniek, tak to chcem najskôr nejak preriediť. A počkám si aj na nejakú akciu :).

5. července 2015 v 15:06

@Černá Moora
a mně zas ten kartáček silně připomíná tu žlutou řasenku Miss Sporty 3D Volumythic, která je ovšem dost dobrá, což mě hodně překvapilo. Má i dobrou náplň. Tuhle jsem si už dvakrát koupit chtěla, ale nebyla zrovna v akci, tak jsem ji nakonec nevzala. :D Jednou ji ale zkusit chci. Jak říkáš, taky bych si přála zkusit všechny a umírat s pocitem, že konečně vím, která je nejlepší :))) Jen kdyby už zastavily výrobu nových typů. :)))

5. července 2015 v 16:02

Po dlouhý době opravdu skvělá řasenka na trhu a doufám,že ji nepřestanou vyrábět,jinak umřu! Já ji miluju a protože jde vážně těžko dolů,přešla jsem na mokré odličování vodou a gelem a taky dvoufázovým odličovačem od Rioru ,jinak bych si vydřela kůži kolem očí,jelikož se musím líčit denně a pak to sundavat by bylo peklo :) Zajímalo by mě,jak by držela ta voděodolná,opravdu jsem na ni zvědavá.

5. července 2015 v 17:31

Myslela jsem, že Rokettku nic nepřekoná, ale tahle řasenka mě naprosto dostala. Rozhodně top a překoná mnohem mnohem dražší řasenky. Jen si nejsem jistá, jestli ta voděodolná verze bude lepší než klasická. V případě Rokettky tomu tak vůbec není, voděodolná Rocket nedělá takovej efekt jako klasiká, jako by ani moc nebarvila a ani na řasách tolik nevydrží (alespoň ji odlíčím mnohem snáž než tu normální verzi).

Anonymní
5. července 2015 v 19:20

No já jsem opravdu moc spokojená s tou Lorealkou, co jsi doporučila nedávno, tkž asi nic, nemám zatím důvod měnit. Eva

5. července 2015 v 19:48

Prave mam otvorene druhe balenie tejto maskary a este jedno balenie kupene pre istotu do zasoby. Je skvela, len to odlicovanie je jemne horsie, zatial fungujem s dvojfazovym odlicovacom Bione. Nie je to idealne a ked cca o tyzdnen dosluzi, chcem vyskusat hydrofilny olej. Alebo Nuxe penu ?;-) ani jedno som este nemala, tak uvidim co "vyhra".

5. července 2015 v 21:28

@Radka K. žlutou tady taky někde mám, a i když není špatná, tak s touhle teda úplně neporovnatelná :)
já jsem už delší dobu dost zvědavá na Better than sex, ale tahle mi to zas zhatila ;)

5. července 2015 v 21:30

@Anonymní musím říct, že tahle je ještě mnohem klepší než ta L´Orealka, i když jsem v to už teda vůbec nedoufala :))

Anonymní
5. července 2015 v 21:41

Maybelline mi vždycky dělaly skvělý řasy, mám je už od přírody trochu jako ty, ale všechny do jedný se ukrutně rozmazávaly. Na tvůj popud jsem tuto konkrétní prubla a je fakt skvělá, díky, už si půjdu pro druhou. Tereza

5. července 2015 v 23:37

Já ji měla a byla spíše takový průměr. Miluju Better Than Sex a s tou se fakt srovnávat nedá :). Ale na drogerku je vážně super, poslední dobou mi tam nic nevyhovalo..

6. července 2015 v 1:18

No ale sakra, proc jsem necetla ten tvuj clanek drive? Uz jsem si koupila od Max Factor 2000 calorie curved a zrovna z ni nadsena fakt nejsem. cekala jsem od ni mnohem vic. a to jsem vybirala v drogerce nejmin hodinu a dalsi hodinu narychlo koukala na YT na recenze v shopu haha

6. července 2015 v 9:18

Jj, mne tiez velmi vyhovuje. Ale kvoli tomu komplikovanemu odlicovaniu som nakoniec do druheho balenia nesla

6. července 2015 v 13:07

podle me jsou nejlepsi na svete maybelinky :)

6. července 2015 v 20:34

Po přečtení tvého článku jsem si ji běžela koupit a je fakt super! Ten kartáček nemá chybu. Díky za tip. :)

6. července 2015 v 22:16

Rozhodně jdu do té vodovzdorné verze, protože potřebuji něco, co vydrží několik hodin těžkého pocení při tanečních Latino párty a bazén. :-)

7. července 2015 v 11:20

Dnes jsem si z DM přinesla obě verze ( měla jsme kupon takže dvě za 169,- no neber to :-D ) a jsem moc zvědavá. Jen tak nějaká řasenka mě neoslní .

Anonymní
7. července 2015 v 17:05

@Černá Moora

ale to jsi NEMĚLA říkat!

8. července 2015 v 0:06

@Romana Černá o vydařeným nákupu dle mýho tipu si vždycky ráda přečtu :)

8. července 2015 v 0:08

@medvidatko tipuju ze slevový knížky Active Beauty klubu

8. července 2015 v 8:45

@Černá Moora
Právě že tam žádný takový kupon není! :) Nevadí, tak koupím do zásoby v Rossmannovi, na tvoje doporučení jsem řasenku vyzkoušela a je fakt super! Včera v tom horku mi vydržela až do večera v dokonalém stavu, nevídané. A odlíčit šla v pohodě (doufázovým odličovákem od Garnieru). Na řasy mám stejné požadavky jako ty-pořádné tlusté smetáky, takže na 100% vyhovuje! Je mnohem lepší než zmiňovaná Lorealka.

8. července 2015 v 12:34

za mě ne, na moje dlouhé husté řasy se tyhle kartáčky nehodí. prodlouží až moc, nezhustí, slepuje. odličuju dvoufázákem, které jsem jinak zavrhla, protože mě celkem štípou. ale byla k ní zadarmo fakt krásná taštička, takže jsem nedbala varovného vnitřního hlasu, který křičel, že tyhle kartáčky jsou pro mě na prd...

9. července 2015 v 22:50

Parada, diky za tip, mam sice rozdelanych asi 12 rasenek, ale uz jsem si prave dlouho novou nekoupila, takze asi zkusim tuhle!

Anonymní
11. července 2015 v 17:04

Mně se tato řasenka hrozně rozmazává, což je teda dost problém. Možná vyzkouším tu voděodolnou verzi.

Anonymní
28. července 2015 v 14:22

Po letech používání jiné - a pro mě jediné - značky voděodolné řasenky jsem vyzkoušela výše uvedenou ve voděodolné verzi (pochopitelně s obavami!) a musím říct, že jsem byla mile překvapena - řasenka dobře drží, nedrolí se, nerozmazává se. A k odlíčení stačí dvousložkový odličovač Nivea :-) . Surikata

5. února 2016 v 21:25

Dlho som nechcela veriť, že Maybelline riasenky sú tak skvelé, ale skúsila som dve One by One a najnovšie mám Colossal čiernu a obe riasenky boli úžasné, riasam dodali fantastický objem, poriadne ich zvýraznili, no skrátka nedá sa nič namietať.
Bianka

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...