Insta-Moora

12. října 2015

Jelikož existuje riziko, že bez Moořího instagramu nebude můj a váš život úplný, rozhodla jsem se tuto tragédii již dále neriskovat. Uvidíme.





Instáč mi sice na jednu stranu přijde jako ukázkovej jarmark marnosti, na druhou stranu, ten zrovna pro mě nebude vůbec neznámý území :D. Aneb storka z minulýho týdne na téma vs. normální člověk:

Šla jsem na oběd a v rámci toho jsem kolegyni slíbila, že se jí cestou stavím něco vyzvednout. K místu vyzvednutí jsem musela jít okolo H&M. Přičemž jsem si nemohla nevzpomenout, že jsem tuhle u nich na eshopu zahlédla celkem ucházející černý džíny do zvonu (odpůrci zvonů si zacpou uši, ale já je vyloženě můžu). 
Sice jsem tenhle měsíc nechtěla nic kupovat (fakt :p), ale černou verzi aby člověk i přes jejich momentální trend hledal v krámech s baterkou, neb většinou maj všude jen modrý. V online nákupu mě ovšem zbrzdilo jejich - na H&M trochu nezvyklý - číslování a lá 25 až 36, kdy bych vzhledem k absenci nějaký použitelný velikostní tabulky musela velikost spíš tipovat ... což se mi úplně nechtělo, na to byla ta řada možností moc dlouhá. 
A za vyzkoušení přece nic nedám, třeba budou blbý (vidíte ten naivní alibismus, jo?). 
Takže? 
Cílový džíny jsem nenašla. 
Zato jsem našla šest jinejch věcí, který jsem do tý doby vůbec netušila, že bych mohla potřebovat (a ani jedna z nich nebyly džíny).  
Ale za vyzkoušení nic nedám, třeba to bude všechno vypadat blbě, že jo (alibismus, díl. 2.).  
No nevypadalo. Následovala krátká interní diskuze, jestli něco podobnýho už ve svým šatníkových portfoliu mám, nebo ne. U dvou topů jsem se neukecala (samozřejmě nelze úplně vyloučit, že si je akorát nepamatuju, což by nebylo nic zas až tak neobvyklýho, na druhou stranu, věci který si člověk ani nepamatuje, se přece nepočítaj). 
Nakonec jsem ale byla skoro hodná holčička a vzala jen jeden. Nad druhým se ještě zamyslím (a ideálně vyčkám, než bude nějaká sleva).
Po návratu do kanclu dávám objednávku kolegyni a k tomu jí sděluju, že mi dluží sedm set, jelikož nebýt jí, tak kolem toho h&mka nejdu ... 
"Jakože byl za výlohou?" povídá.
... ... 
"Ne, jakože tam byla výloha".
... Jó, ještě s ní budu mít práci ...



24 comments

12. října 2015 v 9:25

Mě instagram baví moc, pokud sleduješ fajn lidi, je to zábava a mě moc baví teda koukat na různé fotky. Mám instagram už snad 4 roky a rozhodně mě baví více, jak třeba facebook, na kterým je mrtě různých omezení a blbostí, jednou se příspěvek ukazuje, jednou ne, jednou vymyslí takovou funkci, pak takovou.. Instagram je v tomto naprosto v klidu:)

12. října 2015 v 9:53

Ještě nikdy jsem se nepřihlásila na Instagram k někomu, kdo tam nemá žádný fotky... Ale jinak jsem svéprávná a nejsem žádná ovce... obyčejně :D.

12. října 2015 v 9:56

Zvony konečně zpět!! Jo!! Musím si nasyslit zásoby, než zas budou všude slimky...
A instagram jsem taky nechtěla, ale teď mě baví... a chceme na insta wesťu!!

12. října 2015 v 10:22

Já taky ráda zvony a na insťouši tě uvítám :)

12. října 2015 v 11:06

Hip hip hurá:) Já už jsem taky víc na Instagramu než na FB. Tam aspoň nemám zaplevelenou zeď fotkama miminek, svateb a dalším "depresivním" obsahem;)

12. října 2015 v 12:38

Zvony?? V normálních obchodech??! Konečně!

12. října 2015 v 12:52

Osobně si stále myslím, že ta IG apka ohledně oprávnění je jedna z nejhorších (to snad i běžný virus je víc vychovanej ;) , ale bohužel 1) nuda (to je fakt zlo) a 2) neskutečná omezení na FB mě dovedly k tomu, že jsem svůj odpor přehodnotila z "nesnesu" na "přežiju".

Jinak zvony jsou fajn, taky se mi líbí a někomu vyloženě sednou... takže proč ne :)

12. října 2015 v 13:04

=D tak popis mě pobavil =). Ale už dlouho jsem to takto nezažil..jsem teď v nějakém negativním postavení k nakupování oblečení..nevím proč.

A co se insta týče, je to tak jak píšeš, výloha marnosti =D, ale mezi tím vším balastem se dají najít opravdové poklady..ostatně asi jako ve všem jiném v životě ;)

Michael
www.ontheleaf.net

12. října 2015 v 14:27

To by bylo, aby se tam nemihl alespoň kousek Moory! Jo jsem zvědavá ženská a vůbec se za to nestydím. A ty rifle nebyly nebo byly blbé? Jelikož černé zvony - to zní dost dobře.

12. října 2015 v 17:14

Instagram je fajn, hlavně proto, že je to takové nejsnadnější médium. :) A navíc někdy uprostřed noci, kdy nemůžu spát, ráda koukám jen na fotky (ale to asi většina normálních lidí nedělá, ve tři ráno jsou zajímavější věci... :D)
Každopádně výloha marnosti to je. Ale pořád je to výloha. ;)

12. října 2015 v 17:38

haha klasika :D tohle mě fakt pobavila a vůůůbec se v tom nepoznávám že jo

12. října 2015 v 21:46

Instagram no na to téma jsem četla pár dobrých článků a ten tvůj se mi moc líbí a souhlasím.
Zvu tě k mé narozeninové soutěži.
http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/2015/10/muj-blog-slavi-1-narozeniny-to-si.html

12. října 2015 v 23:50

@ilovemakeup to řazení postů na FB mě taky prudí .. sice jsem si to zařídila skrze seznamy, tkž u vybraný skupiny uvidím všechno, ale kdo se s tím tak chce crcat, navíc dost uživatelů ani neví, že něco takovýho jde udělat, v tomhle je insta určitě lepší, nic neselektuje

12. října 2015 v 23:50

@Enka Quanium yep,, než zase započne slimková tyranie :D (wesťa bude)

12. října 2015 v 23:51

@Arwen koukám tady jsou samý zvonofilové, to je good :D

12. října 2015 v 23:52

@Sifkka no já si už některý musela zakázat, se nedalo .. zejména, když se někdo focením tohohle životně realizuje, uf

12. října 2015 v 23:54

@Michael to já zas jsem teď v nějaký negativní konstelaci ke kosmetice .. nějak mě to nebaví moc široce zkoumat a nakupuju spíš co mi tak přeběhne přes cestu

12. října 2015 v 23:55

@margarita určitě tam bude víc kousků .D
rifle jsem právě nakonec nenašla .. resp. jedny měli, ale to byly spíš takový elastický kalhoty, celkem tenký a neměly vzadu kapsy, tak to vypadalo divně už na ramínku

12. října 2015 v 23:57

@Katie jj, a vůbec se mi to nestává moc často :p

15. října 2015 v 21:41

No zvony jsou pro mně nej kalhoty. To jsi mně potěšila :) Instagram se Ti určitě bude líbit!

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...