Glanc box - vydání prvé

12. listopadu 2015

Nevím, jak mocné bylo promo Glanc boxu, ale pokud by vás kompletně minulo, je třeba asi na úvod říct, že se jedná o počin spadající pod food box Brandnooz, se stejnojmenným časákem to nemá nic společného (pokud tedy tahle tiskovina ještě existuje, to zas nebudu předstírat, že v tom mám přehled).




Já si Glancu všimla na Facebooku a původně jsem nad ním vzhledem ke zkušenostem s jeho jedlým bráchou chtěla mávnout rukou, jelikož tam se obsah imo vydal fakt rozpačitou cestou chipsů, podravky a cukernatých roztoků všech barev ... přičemž představa, že tady to bude to samé v kosmetickém hávu, nebyla samozřejmě zrovna dvakrát rajcovní. Ale zas když tam byl ten slevový kód ... a obsahovat měl novinky až za 900 Kč ... no nakonec jsem se rozhodla překonat předsudky (což se mi stává maximálně dvakrát do roka) a ve jménu bložím ho prubnout.

Plná cena byla 349 Kč, s kuponem za 299 Kč, doprava zdarma.

A jak to nakonec dopadlo?





Překvapivě ne zas tak blbě ;)







Nejdražší věc v boxu byla novinka od Garnier - Miracle Sleeping Cream. Máte se na moc namazat a ráno budete jako zázrakem krásnější. 
Asi ho věnuju máti, ta má podobnej typ vyhlazovacích krémů dost v oblibě.
btw. fakt pěkná krabička






Krém na ruce od Dove
Velký brr. Zaprvý otravně chemicky smrdí, zadruhý mám pocit, jak když jsem si ruce natřela silikonovou bází pod make-up (a to nechcete).






Bylinná pasta Herbadent
Viděla jsem na ni reklamy, ale přiznávám, že koupit by mě ji asi nenapadlo. Čištění s ní je kvůli její chuti ale nakonec docela dost sranda, jelikož silně připomíná vánoční perníček :D (to chcete)






Borotalco
- byl v plánu, takže trefa.






Mixa micelárka
- na odličování fajn klasika
 





Vzorek aviváže Coccolino
- aviváže nepoužívám, tedy jsem ráda, že to je jen vzorek





Odličovadlo koupelny od Cif
- se asi u nikoho neztratí




Letáky jen dva, úplně stačí.





Verdikt?
Ačkoli ne všechny kousky u mě vzbudily nával nadšení, za 299 Kč to nakonec nebyl vůbec špatnej kup, neb hodnota všeho dohromady činí cca 923 Kč, přičemž použitenosti přece jen silně převažujou.



Co vy, jak se vám zamlouvá obsah? Objednali jste taky, nebo už zažíváte postboxové období? (celkem mi totiž přijde, že jejich největší boom odezněl, i v zahraničí). 



17 comments

12. listopadu 2015 v 10:03

Mám pocit, jako bys mi to říkala do ucha jako moje kámoška...a vlastně všchno co napíšeš. Oproti jiným blogerkám píšeš tak jako přirozeně normálně, asi proto Tě mám ze všech nejradši :)
Krabičkové období u mě opadlo po Ladyboxu. A teď to mám asi se všema boxama. Jsem skeptická a než aby se mi doma válely věci co se mi nehodí/nelíbí tak si radši koupím něco, co za to stojí...ideálně zrecenzovanou věc. :)
Jdu ti šmejdit po blogu :)
Měj se krásně

12. listopadu 2015 v 10:04

Já myslím také, že docela dobré. Borotalco super, toho jsem dala v létě dvě balení a ještě lepší a voňavější je to v černém balení. Pastu koupil nedávno přítel a fuj, pro mě hnus, ale já prostě nemám ráda cokoliv bylinkového. Jen mi to přijde trošku nuda ten obsah no, takové nemastné neslané...

12. listopadu 2015 v 10:34

Tak toto mě nějak naštěstí minulo ... obsah nic moc teda :(

12. listopadu 2015 v 14:19

Dík za tu pastu, perníčky já rád =D
Borotalco je supr, Mixa asi taky nikoho nezklame, no ten zbytek je dost smutek..strkat tam hlavně krém, který málokomu může sednout...co už.

Michael
www.ontheleaf.net

12. listopadu 2015 v 14:42

ale jo, to je celkem použitelné! možná někdy nějaký na zkoušku objednám :)
jinak ten Dove... z DM boxu mám tělové mléko (tady asi jen pidi verze, jak vidím na fotce) a teda nevím, no... není to vyloženě echt silikonový pocit a vůně je mi příjemná, ale hydratace absolutně nulová. a to má být na suchou pokožku! dávám si ho po holení, udělá celkem pěkně lesklé nohy, na efekt dobrý, ale jinak propadák.

12. listopadu 2015 v 16:04

Nudaaa... Je sice fajn, ze se ty veci daji pouzit, ale box nekupuju jen proto, aby se dal pouzit. Tapridana hodnota k pouzitelnosti mi tu chybi. Jo a jsem rada, ze jsi mi objasnila jak je to s tim Dove. Za tu cenu se mi slozeni nrjak nepozdavalo a asi jsem to odhadla.

12. listopadu 2015 v 17:29

no, ja neviem... cenu boxu umelo zvyšuje hnusokrém od Garnier a predražená Mixa... chválim za Borotalco a ten Cif sa fakt asi u nikoho nestratí, zubná pasta je tiež kvalitná, ale aj dosť špecifická značka...

12. listopadu 2015 v 18:16

Boxik nevypada vubec spatne, mozna ho taky zkusim objednat :)

12. listopadu 2015 v 18:16

Boxik nevypada vubec spatne, mozna ho taky zkusim objednat :)

12. listopadu 2015 v 20:24

Boxy ma veľmi neberú, doteraz som si žiadne nekúpila, no z tohto by som ti hneď ukradla zubnú pastu - vyzerá byť presne ten typ, ktorý mám rada :)

12. listopadu 2015 v 21:18

byla jsem spokojená, tak jsem zvědavá na další :)

12. listopadu 2015 v 22:30

Odličovadlo koupelny :-D :-D :-D Já tě prostě žeru. ;)

13. listopadu 2015 v 9:53

Složení boxu mi nijak zvlášť nenadchlo =o(
Krém Dove, nechápu, proč jsou z toho všichni tak na větvi... jediný co Dove jakože jo, tak mejdla a spreje proti pocení
xichtokrém, nelíbí
pasta, micka ujde... ale nemám ráda ´Mixu

13. listopadu 2015 v 19:20

Já už tyto boxy ani nesleduji. Většinou mě vůbec nenadchnout. Opakem je Dm box, který je sice těžší vyhrát, ale má opravdu super produkty. Takže doufám, že se mi poštěstí Vánoční vyhrát. Ale jak jsi napsala. Ten jejich velký boom už ji dávno pryč.

pink-student.blogspot.cz

13. listopadu 2015 v 20:10

Já jsem asi velké dítě, boxy s jejich tajemným obsahem miluji. Ani tomuto jsem neodolala a jsem spokojená. Dove mně naopak docela voní.

25. listopadu 2015 v 0:20

Prostě furt ne a ne najít spolehlivě dobrý box. Nejvíc mě zaujala asi ta pasta :D

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...