Karen Millen mi zhatila plány .)

23. prosince 2010

Na podzim jsem se bláhově těšila, že letošní povánoční slevy mě nechají úplně chladnou, protože TOMUHLE ::

:: nasrávačky
:: elasťáky
:: velbloudí všechno
:: hadry jak po mormonském příbuzenstvu - což má být nejspíše svérázný pokus o vintage/retro (každopádně, až se v pominutí mysli zatoužím odít do u krku vytahaného bavlněného roláku, doplnit psychoticky vzorovanou sukní pod kolena a celé vkusně doladit pletenou vestou nad kolena - vím kam zajít)
:: svetříky do pasu - nebo spíš pod prsa?
:: nudné parky s umělou kočkou na límci - to leda tak se psem na pole
:: a hlavně obecný nedostatek černé všude

nepomůže ani 90% OFF, abych si to koupila.

A taky, že ne. Nepomůže. A to ještě ani zdaleka nejsme u 90% OFF, spíš se teprve objevují první nesmělé slevové vlaštovky. Což ale vůbec nebrání tomu, abych zkonstatovala, že tady se proroctví v plném rozsahu vyplnilo, a ať zlevní cokoli, co je momentálně v nabídce, tak budu jen znuděně zívat.


Jenomže (no ano, tady se dostáváme k onomu dosud jen tušenému "jenomže") jsem při této předpovědi nějak zapomněla na ty zákeřné značky, které si drží dekorum, a bez ohledu na poblázněnou většinu produkují věci více než slintuhodné.
Jako například KAREN MILLEN.

Důsledkem je, že se tady teď usilovně snažím přesvědčit, že Ten Kabát prostě nepotřebuju. No tak ne. O tom se přesvědčovat nemusím. Ja vím, že ho nepotřebuju. Ale chci ho. Takže se snažím přesvědčit, že ho nechci. Vždyť není ani černý! Nebo to vlastně nevadí? Že bych udělala výjimku? Sice není černý, ale i tak si drze dovoluje být naprosto ú ž a s n ý - a je třeba si přiznat, že nic takového v žádném jiném obchodě hned tak neseženu, rozhodně ne za příčetnou cenu.
Takže?

JO.
Racionalita : marnivost, 0 : 1.







BTW. co mě dnes poměrně pobavilo - ve výloze C&A plakátek "vrchní díly od 250 Kč".
Vrchní díly?? Že by se někdo snažil "přeložit" "tops"?
Těším se, až dojde i na "bottoms" aka "spodní díly".
Ať žije čistonosoplena!

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...