Zpátky z Londýna

17. srpna 2011

A přitom už to skoro vypadalo, že se to snad ani nepodaří :D
Protože ... už vám někdy uletělo letadlo? (doufám, že mi do komentářů napíšete, že jo, ať se cítím míň jako trotl). Mně totiž v neděli. Haha. Teď teda haha, ale v neděli to moc vtipné nebylo - minimálně tak hodinu, dvě určitě, pak se to už nějak poddalo :D (účast poměrně vtipného týpka, kterého jsme potkaly na letišti, tomu pomohla. A to víno koneckonců asi taky).

Než něco napíšu o výletu samotném, ještě to chvíli budu vnitřně zpracovávat.
Neodbytně ve mně totiž začíná krystalizovat pocit, že se mi tam zrovna moc nelíbilo. A nějak to nedokážu jen tak přijmout. Je vůbec možné, aby se někomu nelíbil Londýn? Tím spíš mně, protože mně se líbilo zatím snad všude, kam jsem vyrazila - což jsem doteď připisovala částečně tomu, že prostě nové neokoukané prostředí mi přijde vždycky zajímavé, tak ještě, aby se mi na vejletě nelíbilo, že jo ... No a tady jsem s touhle teorií tak nějak dojela.

Takže se momentálně snažím najít viníka tohohle netypického pocitu.
Jestli se mi tam prostě opravdu upřímně nelíbilo nebo to je způsobeno něčím jiným.

Třeba tím, že mě už první den začaly neuvěřitelně bolet nohy?
Že bylo hnusné vedro, přestože podle předpovědi mělo být 20 stupňů a zataženo?
Že mé kosmeticko-maniakální sklony nedošly uspokojení, protože jsem za celou dobu nenarazila na jedinou Sephoru či cokoli, co by se jí alespoň trochu podobalo - a jediná možnost byly stánky v obchoďácích? (což mě osobně moc nebaví, je to zdlouhavé a tak vůbec ...)
Že nemají Biodermu? (ne že bych z ní byla tak hotová, ale potřebovala - což je velký rozdíl od pouhého "chtěla" ;) - jsem novou micerálku a z Paříže jsem rozmazlená na dvě 500 ml balení za 13 eur - no a tady jsem z Biodermy nepotkala ani uzávěr. Lékárnu zastupuje povětšinou řetězec Boots, alespoň je jako lékárna označen, ale mně přišel spíš jako drogerka s britskými drogerkovými značkami kosmetiky, a když je trochu lepší pobočka, tak mají Vichy, Avene a La Roche - no a tím to končí. Pch.)
Že Primark je nudná hrabárna hodná vietnamského stánku? DEFINITIVNĚ nechápu, proč ho někdo doporučuje k výhodným nákupům - levné to sice je, ale design a kvalita tomu taky naprosto odpovídá, resp. snad ani neodpovídá, protože je to fakt hodně špatné.
Že většina lidí byla oblečena naprosto nevkusně a tak třetina navíc měla elasťáky nebo nasrávačky a k tomu důchodky? Na ulici se člověk oblažil pohledem leda tak na punkáče a kravaťáky (jj, mně se líbí oboje).



Asi budu muset chtě nechtě uznat, že mě Londýn jako město zase nějak extra neokouzlil. Anebo to bylo prostě tím letadlem :D
Každopádně dávám 6/10.

Nákupy a fota budou následovat, stay tuned :)

5 comments

17. srpna 2011 v 10:19

No letadlo mi neuletělo, ale tetě ujel vlak do ciziny, jsme došli na nádraží a viděli koncový vagón...jela druhý den.

Jsem zvědavá na fotky.

17. srpna 2011 v 11:32

chacha, mě letadlo neuletělo, ale mělo k tomu blízko. bylo to letadlo do ameriky, můj první let v životě, nějak sem se podívala špatně na letenky a stanovila čas odletu podle času příletu a bylo. zjistila jsem to asi padesát kilometrů před prahou... no nic dojela jsem na letiště, odbavila se bleskem, nastoupila jsem do letadla... zavřely se dveře a za pět minut se startovalo.
a co se vlastně dělá, když se zmešká letadlo?

Anonymní
17. srpna 2011 v 12:32

zajímavé, zajímavé.. to bych taky ráda zjistila, jestli bych třeba na Londýn nezanevřela.. ještě jsem tam totiž nebyla, heh.

s letadly problém nemám (letěla jsem jen dvakrát, tak se mi to chlubí, žejo), ale neteř měla loni letět do Anglie na měsíc na jazykový pobyt. spletla si datum, v sobotu jí máma volala, že letí v SOBOTU, ne v neděli, jak si celá rodina půl roku myslela.. naštěstí už byla sbalená, protože byla u babi, takže sedli do auta a za třičtvrtě hodiny (!!!) byli s tátou z Pelhřimova na Ruzyni - stihla to z 10minutovou rezervou, celou cestu brečela strachy.. možná si to měla nechat uletět..

17. srpna 2011 v 14:37

trb: kdyz se leti s klasickou aerolinkou, tak ti let prebookujou; kdyz se leti s nizkonakladovkou (nas pripad), tak si musis koupit novou letenku :D takze jo, vyplatilo se to :DD jednosmerna pro jednu stala tolik, co puvodni zpatecni pro obe (aspon ze dalsi let byl hned rano a ne treba druhy den :D)

iva: pelhrimov-ruzyne za 45 minut je solidni vykon :D

17. srpna 2011 v 20:10

Klídek.) Londýn se musí trefit v typickým počasí, pak je člověk hotovej. A nebo se tam musí jet po dvanácti letech toužení :D

Letadlo mi už taky uletělo - když jsme se vraceli z Buenos Aires a let měl zpoždění, uletěl nám v Madridu přípoj do Vídně, museli jsme zůstat přes noc. V konečném důsledku toho nelituju, aspoň po večeru v Madridu vím, že o nic nepřijdu, když tam už nikdy nepojedu, ale nervy jsem měla třikrát zauzlený.

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...