Trocha Karla

26. ledna 2012



Jj, módním světem netrpělivě očekávaná kolekce Karla Lagerfelda je konečně odtajněna.

Ačkoli jeho výtvory pro Chanel se mi vždy líbit nemusí (a rozhodně nelíbí), jeho vlastní ohozy se mi naopak vždy zamlouvají velmi - černá, bílá, trochu drama, trochu fallout stylu. Takhle vystajlovaného dědu bych prostě brala všema deseti. Takže dobrý důvod, abych na jeho separátní počin byla upřímně zvědavá.

A Karl rozhodně nezklamal. Alespoň ne nijak výrazně. Je pravda, že některé kousky mě, kulantně řečeno, nezaujaly ani trochu, ale většina je povedená a stylově konzistentní, přičemž celek by se dal popsat pěti slovy: černá, bílá, stříbrná, třpytivá a jeden růžový úlet. Počin navíc není ani nijak extrémně drahý, resp. není nedostupný, pár věcí je dokonce spíše levných.

Kompletní nabídku najdete zde http://www.net-a-porter.com a já nahodím jen to, co bych si vyloženě dovedla představit ve svém šatníku.

Na malém fotu mě rozhodně nejvíc chytl za oko tenhle límeček. Při zvětšení a spatření "K" nadšení trochu ochladlo (na písemné holdy idolům já zrovna dvakrát nejsem), ale i tak je to originální doplněk.







Tutovky pak jsou toto, holt jsem stračí mládě.







Černý křivák je klasika, bílý má ovšem taky něco do sebe. Navíc by mohl vyhovovat i těm, co oblibují střih, ale v černé jim přijde pro ně osobně jako moc velká drsňárna.









Škoda, že mezi doplňky není víc tašek, tahle černá vypadá hodně slibně, úplně si dovedu představit její větší, ockovovanější a tím pádem povedenější sestru.









Hodně fajn je i tahle velká nákupka, kdyby byla levnější (ideálně za €19 jako další nabízený model ;))), byla by jasná volba (ale vypláznout za ni €100, na to jsem moc lakomá).









A jak se kolekce líbí vám? Máte v úmyslu si něco pořídit?

2 comments

26. ledna 2012 v 15:07

já jsem se totálně do té kolekce zamilovala, to co se mi líbilo nejvíc (černá vesta) je už bohužel vyprodáno, tak si nějaký nákup ještě rozmyslím, ale uvidím :))

Nové komentáře nejsou povoleny.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...