Netopýrčátko. A tak.

10. února 2012


Mno, upřímně, tenhle příspěvek nebude mít úplně hlavu a patu, jakože ňákej hlavní a jedinej koncept, tož s tím počítejte ;) Původně jsem chtěla hodit jen video, páč je velmi ťuťů a ňuňů, ale pak jsem si řekla, že to je na post trochu málo, takže jsem uvažovala na facebook linkem, ale to by znamenalo tam lízt, no a tak jsem to zase radši zavrhla. Beztak jsem se mezitím rozhodla, že bych měla světu (kterej to teda nevidí sám) sdělit zcela zásadní novinu, a sice, že Temný Morrisův Tanec asi zabral. Páč nám dneska napadlo. Faj´nly! No, asi bych měla dodat, že napadlo znamená v řeči kmene napadlo a vydrželo to víc než tři hodiny. Každopádně v druhým únorovým týdnu ... Zima je tak trochu v prodlení, zdá se. No a s tím souvisí i další věc, že se oteplilo. Což mi na mrazu přijde právě tak zábavný - první vlna je lehce šok, zvlášť když se začne na mínus dvaceti (každopádně já si pochopitelně nestěžuju, mínus dvacet je dobrý), no a pak se oteplí na mínus pět jako dneska a člověk by pomalu vytahoval baleríny. S čímž teda souvisí ještě další věc, a sice, že mě fakt mocně serou lidi, co nedokážou o počasí říct nic jinýho, než že je hnusně - v létě je hnusně, páč je vedro a v zimě je hnusně, páč je zima. Notyvole :D Jeden nemusí bejt zrovna renesanční myslitel, aby mu takovej vývoj připadal snad i trochu logickej. Navíc když to vezmeme z ňákýho toho fešn hlediska, tak přesně kombinace čtyř ročních období je ta největší výhra v Zemský loterii. Bydlet například v nějakým prokletým místě typu Kalifornie, kde je zimní kabát jen teorie na katedře neurčitě mlhavých studií ... no ... to bych teda asi spáchala záhy po narození rituální sebevraždu. Prostě šance nosit čtyři období v roce pokaždý něco jinýho? Dejte to sem i s bonusem a při odchodu zavřete. Dík. Akorát mě teda mírně rozladilo, že jsem před pár týdny malověrně zazdila tu bílou beranici ruský policie s tím, že to asi letos nevynosím; teď bych byla úplná carevna (vodznáček bych si samo sundala). Takže mám jen šedou a zrzavou. Což není špatný, ale mohlo to být lepší, bílá je víc kchůl (a taky jeden z těch vzácných případů, kdy v černý barvě vypadá něco hůř, než v jiný barvě; holt se ztratěj detaily). A abych to ňák zakončila, budu teda doufat, že přes noc napadne ještě tak dvacet cenťáků a následně nastane těch -40, aby to i chvíli vydrželo. Ideálně tak do dubna.

No a teď k tomu videu. Jo, jsem hrozný klišé, samozřejmě miluju netopýry, to asi nemohl nikdo čekat jinak. Jsou to slaďouši. A jedna z mála vyloženě pozitivních věcí na létě, protože to se nám vždycky rojej za barákem. Osobně je tedy dřív slyším, než vidím, o čemž mi bylo několikrát sděleno, že jsem divná, protože netopýry slyšet lidský ucho pořádně nemůže. V tom případě asi lidský ucho nemám, ale zatím spolu žijem v harmonii, tak se přes to ňák asi přenesu. Pískat je totiž pokaždý slyšim velmi zřetelně. Netopýrče (aneb netopýrčího mimíska, mimibazaru zdar) jsem ovšem dneska shlédla prvně a je velmi okomalebný. Takže pokud máte taky rádi letající myši, doporučuju si pustit obě.




9 comments

10. února 2012 v 7:19

Jsou krásný, já se jich trochu bojím, protože můžou a dost často přenášej vzteklinu, ale jsou báječný a užitečný (např. netopýří guano je dost chtěný hnojivo). Jen víc organizací na jejich záchranu :-).

Anonymní
10. února 2012 v 8:46

Já netopýry taky vždycky slyším, ale jinak je nijak zvlášť nemiluju :)

10. února 2012 v 11:16

Jsou rozkošní! Náš kocour jednou vyhrabal a usmrtil malýho netopýrka, co se chudák zazimoval u nás v květináči, to mě ho bylo líto....
A taky je slyším, myslela jsem, že je to normální :)

10. února 2012 v 14:00

Jezuskote to netopýřátko je tak sladký! Jsem je nikdy takhle zblízka neviděla, ale líběj se mi moc:-) A zima taky, doufám, že ještě chvíli vydrží, vždyť sotva přišla!!!

10. února 2012 v 17:34

@dennidavkaironie ta vzteklina je bohužel trochu komplikace v navazování bližšího vztahu, souhlasím :)

Dashulka & Sonidlo: no že jo, spíš bych řekla, že lidi, co je neslyšej, jsou prostě jen nahluchlý :D

Dejnička: netopýr do každé rodiny! :)

10. února 2012 v 20:33

ježiš to je doják... Lil Drac je moc roztomilej, hrozný se mnou, hned bych ho brala domů :)

11. února 2012 v 22:33

Zvířátko je roztomilý, i když s ochočením bych asi váhala :)
A souhlasím, že náš podnebný pás je výhra, nejen (i když hodně) právě kvůli oblékání. Na každým ročním období si hledám pozitiva a na to ostatní se řádně připravím. Nadávače nesnáším a obracím se k nim zády.

A fakt se divím, že se všichni diví, že jsou v únoru mrazy a sníh. Heh.

Verunka, udvouverunek.wordpress.com

17. února 2012 v 22:15

Jaký malý fufínek roztomilučký! Ťuťuťu! Hlavně když byl ještě miniaturní :-)
To byly jedny z mála videí, co jsem dokukala od začátku do konce.

Anonymní
24. října 2012 v 17:54

Miluju netopýrky, moc krásný videa, jsou tak roztomilí :-)
http://everybody-love-fashion.blog.cz/

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...