Paris Fashion Week 2012 street videa

10. března 2012





Modely návštěvníků Fashion Weeku nejsou o nic méně zajímavé než samotné přehlídky. Já alespoň street fotky miluju. A videa mají narozdíl od nich ještě přidanou hodnotu autentické atmosféry.


Na youtube kanálu uživatele mangenotantoine jich najdete (zatím) 168 - aneb spousta materiálu pro chvíle prokrastinace ;)

Na mnou vybraném je vidět Anna Dello Russo v úžasném péřovém klobouku, Cameron Diaz, sexy dlouhovlasej model Willy Cartier, tři parádně okované grácie, Anna Wintour, Frankensteinova nevěsta Daphne Guinness nebo Dita Von Teese (a bohužel i Beth Ditto :D).





Jinak pokud byste si chtěli někdy na vlastní kůži vyzkoušet, jak strašně otravné může být podobné pronásledování fotografy na každém vašem kroku a neustálé žádosti o zapózování, nemusíte se nutně stát ani modelkou ani fashion celebritou - stačí si pořídit dostatečně výrazný kostým a vyrazit na karneval do Benátek - garantuju, že zažijete úplně to samé ;) a ze začátku vás to bude určitě bavit, ale když časem zjistíte, že v centru nemůžete pomalu udělat ani deset souvislých kroků (nebo si v klidu pokecat se svým doprovodem), aby kolem vás netancoval někdo s foťákem (a ve chvíli, kdy mu zapózujete, nahrne se k němu dalších patnáct snímkuchtivých turistů), pochopíte, proč se focené objekty tváří leckdy tak nenadšeně ;)))

foto: easyfashion.blogspot.com

3 comments

11. března 2012 v 14:23

mám radši fotky, když se mi něco líbí můžu se na to dívat hodinu a nemusím si to pořád vracet:) ale jako zpestření street style fotek k tomu nemám ani půl slova, je docela zajímavé slyšet hlasy a hory fotografů, kteří na fotkách vidět nejsou. Připomíná mi to české bulvární fotografy, kteří jsou schopni tě ušlapat pro fotku ňadra nebo kalhotek nějaké modelíny:))

11. března 2012 v 15:54

Děkuju, mám celé odpoledne co dělat;)

11. března 2012 v 19:01

@luckapucka kdyby radši fotili na FW něco pořádného .. koho zajímaj druhotný pohlavní znaky nějaký tupky, no ne :D
jinak videa mě baví v tom, že modely i dotyčné vidím trojrozměrně, leccos pak vyzní jinak, než jen na fotkách (které jsou ale zase dobré na dtailní čumendu ;)

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...