Skladování kosmetiky

19. dubna 2012




Moje zatíženost na "musí to na pohled ladit" se (bohužel? :D) projevuje i v oblasti skladování líčidel. Nikdy bych si tudíž nemohla pořídit například kosmetický plastový box s přihrádkami, protože sice to je praktické, ale pohled na něj by mě rozhodně silně rozlaďoval ;)
Původně jsem tedy měla na stole pevný kosmetický kufr s ozdobně látkovým potahem a nebylo v plánu to měnit. Ovšem když jsem si v Ikee _prostě musela_ pořídit tyhle ťuťu květináčky (původně na tužky, protože tak pidi kytku žádnou nevlastním), nápad tak nějak vykrystalizoval sám - místo tužek jsem do nich nakonec nastrkala tu nejčastěji používánou kosmetiku a štětce a kufr putoval se zbytkem ne zas až tak frekventovaných krášlidel do vnitřku stolu.
Tohle řešení je zaprvé mnohem přehlednější, protože nemusím nic přehraboval v někdy bezedných hlubinách kufru, zadruhé zabírá mnohem méně místa.
Možná vás napadne kde je make-up (normálně tam taky stojí, ale teď mám pořád ještě vzorky BB) a sypké pudry (ty zase vždycky byly na toaletce a jsou tam i teď), takže tohle řešení mi vyloženě nahrazuje to, co bych jinak hledala v o dost větším kosme kufru, tudíž pro mě ideal.






Jak a kde skladujete kosmetiku vy? :)

23 comments

19. dubna 2012 v 18:16

ááá, mám to úplně stejně. plastové krabičky s milionem přihrádek jsou sice super, ale nedá se na to koukat. vydržela bych to mít na očích deset minut, pak bych to šílenou rychlostí zavřela někam pryč.

19. dubna 2012 v 18:33

Tyhle ťuťu květináče mám taky, musela jsem si je pořídit, i kdyby měly být prázdné. A taky bych si asi nikdy nepořídila ty plastové boxy. Proto mám kosmetický stolek a neumím si představit, že bych ho zprznila plastovým boxem :-D Ale je pravda, že já té kosmetiky oproti ostatním holkám nemám tolik :-)

Anonymní
19. dubna 2012 v 18:47

Ty jseš můj člověk, tenhle styl mám ráda. Hřebeny, kartáče a blbiny do vlasů skalduju obdobně v obalech a nádobách prvotně určených pro květiny. Část líčidel mám v koupelně v zrcadle, protože se tam prostě líčím. Toaletní stolek by i byl v plánu, ale to je časově odlehlejší budoucnost, takže nepodstatné k řešení teď. Mimochodem zaujal mě ten střapec na závěsu. Sháním kávově nebo čokoládově hnědý, ale krapet větší asi tak cca jako ty květináče.
Zuzka

19. dubna 2012 v 18:53

no tak ten napravo je božíí, to si pôjdem kúpiť :)
tiež neznášam tie plastové priehradky, nech je to akokoľvek praktické tak by som to v izbe mať nechcela.. ja mám to moje najviac používané kozmetické minimum uložené v minišuflíku na zrkadle a porcelánovom džbániku :D http://img27.imageshack.us/img27/8044/kozmetika.jpg

19. dubna 2012 v 19:11

To je super :) Ja moc malovátok nepoužívam takže na tých pár čo ja mám mi stačí také manšie púzdro :D

19. dubna 2012 v 19:40

tak já jsem sice hrdým zastáncem plastových boxů, které oceňuji pro jejich praktičnost, ale štětci a rtěnky si taky skladuji v podobných dózách :)

19. dubna 2012 v 20:25

tak to je moc hezký nápad! já mám čtvercové proutěné košíčky - tři - malý, větší a největší a do nich mám rozdělenou kosmetiku kterou používám nejvíc a zbytek mám v šuplíku, na kterém ty košíčky stojí - praktické :)

19. dubna 2012 v 21:10

Já jsem se (už je to dávno) zamilovala do takovejch těch kovovejch krabiček velikosti A5 od čehokoliv.Pak jsem do toho nastrkala veškerou svoji kosmetiku. Serepetičky na vlasy mám v malým kosmetickým pouzdru. A v Brně mám všechno všecičko v jednom svým koupelnovým šuplíčku, kterej mi byl vyhrazen. Ještě, že toho tolik nemám :-)

19. dubna 2012 v 23:24

Můrko, tak tomu říkám organizace s velkým O. Ale abych se přiznala, tak i já jsem zatížená na to mít všechno sladěný. Ale neříkám "bohužel", ale BOHUDÍK! ;-) Vždyť je příjemný obklopovat se jen samýma krásnýma věcma...takže se mi u tebe dneska zase moc líbilo ;-)
Pa, Vivi

20. dubna 2012 v 9:27

taky mám plastový šuplíčky z Kiku :D. Ale na mojí obranu, mám takovej barevnej veselej pokoj, tak se to tam snad i hodí...
Jako jo, obdivuju ty zahraniční videa My make-up collection, kde to skladujou v toaletkách s velkejma šuplíkama ve kterejch maj takový ty ,,přihrádky" a všechno perfektně naskládaný... jenže to u nás bohužel není moc k sehnání, nebo nevím kde hledat :(

20. dubna 2012 v 14:16

@Anonymní střapce mají v Kika např. a i docela velké, tenhle je pozůstatek ještě minulého závěsu, až budu mít čas to řešit, tak si pořídím nějaký trochu jiný, jinou barvu a hlavně s něčím třpytivým (ovšem dávat za něj kvůli pár kamínkům dva litry zase odmítám, to si na něj radši natáhnu náramek :D, takže ještě navíc něco cenově nevyšinutého)

20. dubna 2012 v 14:18

@Domček představ si, že úplně stejnou toaletku mám taky :DD akorát jsem ji nabarvila na tmavo (mám kromě ní ještě jednu novou velkou, ale u ní se stejně nedá pořádně zblízka líčit, takže i tak pořád používám tuhle :D)

20. dubna 2012 v 14:19

@dennidavkaironie krabičky rulez! taky je miluju, ale mám v nich zase jiný blbosti ;)

20. dubna 2012 v 14:21

@Vivi Vivi bohužel proto, že pak by nám odpadly podobné ladící řešičky, jako těm, co jim na tom zas až tak moc nesejde a řeší "důležitější" věci :)))))

20. dubna 2012 v 14:23

@Suzie jestli myslíš takový ten rozdělovník, tak v Ikee by se určitě sehnat dal, jestli toaletku, tak tu tam mají taky :) (btw. jsem jí dlouho odolávala, abych nakonec musela uznat, že by byla tak nějak navíc, ale je pěkná)

20. dubna 2012 v 19:08

vypadá to skvěle! Já mám dekorativky strašně moc, proto jsou pro mě ideální spíše ty plastové boxy, které mám uspořádané. Naštěstí je mám na místě, na které moc nekoukám, takže mi jejich "neestetičnost" moc nevadí. Ale mým snem je mít kosmetický stolek, kde bych měla vše vyladěné. Snad někdy... :)

21. dubna 2012 v 1:03

S úchylkou "musí to vše ladit" jsme na tom stejně. Já jen čekám až si začnu renovovat pokoj a přesně něco takového jsem taky měla v plánu si koupit. Až na to, že jsem to chtěla čiré abych měla ještě větší přehled ^^ Ale v tom druhém napravo, bych viděla už růst svoje "štěstíčko", jak by krásně překypovaly jeho zelený lístečky přes okraje. :)))

http://deerwithorns.blogspot.com/

21. dubna 2012 v 9:45

To je skutečně ťuťu ňuňu:-).
Nikdy mě nenapadlo mít takhle krásně naaranžovanou kosmetiku, ale když to vidím, měla bych vyměnit ty svoje dvě šílený rádoby taštičky a pořídit si něco podobně cool:-)

Díky za tip, fakt nad tím popřemýšlím:-D

22. dubna 2012 v 13:33

vyzerá to skvele 8) ja mám veľký kozmetický kufrík 8)

13. května 2012 v 7:53

@Stashed Jewel haha, jo :D vlastně nechápu, že tady ještě nemá článek :P :D

30. července 2012 v 18:14

ten květináč napravo mám taky, je dokonalý! můžu se na něho dívat pořád :D můj teda opravdu plní roli květináče, ale už sem nad tímto způsobem taky přemýšlela. nebo si pořídím ještě další :D

3. prosince 2014 v 19:10

Odkud nebo kde jsi koupila ten květináček napravo? ja skalduji vše v krabicce zvlast stetce zvlast stiny, ale tohle je nádhera :-) dekujii

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...