Kosmetický nesmysl roku

1. září 2012

Rok sice ještě neskončil, ale já věřím, že nic víc creepy než tohle už letos neuvidím.

And the Oscar goes to ... Clarins 3-Dot Liner!

Na rovinu, koukala jsem na to se stejným výrazem jako na instantní ručník a tolik kosme šoků v jednom týdnu, o to se nelze nepodělit ;)







Kdyby existoval ještě Kufr, tenhle trojzubeček by soutěžícím dal solidně zabrat. Aneb oční linka jak pro paní Neptunovou ... k čemu to tak asi může být?

Řešení: je to tečkovač, kterým si máte vyplnit mezery mezi řasami, aby vypadaly hustší - alternativa výraznějších očí pro ty, které nechtějí nosit linku.

Jako potud se to ještě nedá úplně odsoudit, nápad to jistě nějakej má. I když už tady se můžeme ptát, k čemu na tohle speciální nástroj, protože podobný tečky si v případě potřeby prostě můžeme úplně jednoduše udělat běžnýma linkama (ať gelovýma, nebo tekutýma) a tak se význam takovýho výrobku může směle přirovnat k významu pouzdra na banán.

Bohužel soudruzi z Clarins provedení úplně nepovychytali, takže ani tenhle ujetej účel to nedokáže splnit - hrotečky jsou zaprvé moc tlusté, zadruhé pouští moc barvy. Na očích to pak vypadá jako omyl, protože je to rozmazané všude, jen ne mezi řasama. Resp. přesně takhle vypadají moje víčka v případě, že mám nějakou blbou novou řasenku, která se mi při aplikaci otiskává těsně nad řasy a já to pak musím stírat vatovou tyčinkou namočenou v micelárce.

Protože tečkovač (samozřejmě) nemám, musela jsem si foto vypůjčit na googlech:   http://www.lovelygirliebits.com/2012/07/clarins-3-dot-liner-review-photos.html, v případě zájmu si pohledejte víc, ony všechny ty recenze vypadají bohužel podobně.



Využití
je teda na dvě věci (zde jak metaforicky, tak doslova) - buď si s tečkovačem můžete vyrobit úžasný šmouhy nad řasama, nebo úžasně křivou a tlustou linku. A to se vyplatí.




Už jste viděli někde tečkovač? (doufám, že se z něj nestane další BB krém, protože jak všichni víme, bíbíčková panna je momentálně snad už jen Balea a Essence, ale i tam to jistě přijde co nevidět)
A co je vaše letošní kosmetické pouzdro na banán?

39 comments

1. září 2012 v 9:32

:D pozerám ako puk, o tomto som ani netušila, ale v živote by ma ani len nenapadlo si takéto niečo kúpiť, nechápem zmysel tohto produktu ani čo marketingový odborníci chcú týmto skvostom dosiahnúť ...

1. září 2012 v 9:35

Jáááj, tak to jsem teda vůbec nepochopila, k čemu to teda jako je :-) No... zajímavé...

1. září 2012 v 9:40

tak j síce púzdro na banán nemám, ale hodilo by sa, ale toto nie:D

Anonymní
1. září 2012 v 9:53

Tak teď nevím, kdo od koho obšlehl nápad, ale protože přesně tuhletu ptákovinu jsem viděla na E-bayi už před nějakou dobou (třeba http://www.ebay.com/itm/Holika-Holika-Wonder-Drawing-Dot-Liner-01-Black-/320970292277?pt=US_Makeup_Eyes&hash=item4abb51fc35), tipla bych si, že u Clarins už dochází inspirace.. Jsem ráda, že konečně vidím, jak to vypadá po aplikaci:)
Alys

1. září 2012 v 11:06

Tohle mi taky přijde jako úžasná šmouhovačka nad očima. Už když jsem viděla ten aplikátor, tak jsem si říkala, že to bude malér!

1. září 2012 v 11:12

ach bože, k čemu takový kraviny?! :D a vsadím se, že to není zrovna nejlevnější..

1. září 2012 v 11:48

:D další zaručený zlepšovák, asi jako pro Pata a Mata ;D

1. září 2012 v 12:18

Boze muj, ti uz nevi, co by vymysleli :DDD.

1. září 2012 v 12:18

Kokos nechápem ako si toto môže niekto kúpiť? A využiť to?

http://stoker-dewy.blogspot.sk/

1. září 2012 v 12:48

Zrovna včera jsem na tohle viděla recenzi, kde to holka dost vyzdvihovala, tak se to hodí asi jak pro koho no

1. září 2012 v 13:01

@Anonymní ... a ještě navíc tu kravinu obšlehli! no to už je škandál :D

1. září 2012 v 13:03

@Kat tak dej odkaz, fakt by me zajimalo, jestli si s tim nekdo dokaze vyrobit neco smysluplnyho

1. září 2012 v 13:40

Teda tohle by mě fakt zajímalo.. Sama bych si to asi nekoupila, ale ráda bych to vyzkoušela:-) Myslím, že myšlenka byla dobrá, ale praxe asi docela pokulhává:-D

Anonymní
1. září 2012 v 14:34

Jsem prvně myslela, že je to na trojitou oční linku :D

1. září 2012 v 15:59

Má to Bourjois, ale u nás se neprodává (zatím?). Chtěla bych to vyzkoušet a pak až se tomu smát :D

1. září 2012 v 19:24

Tak toto je naozaj pecka! :-) Co tych ludi nenapadne... ako tak by som chapala, kebyze to funguje, ale ked to nefunguje ani ten jediny primitivny ucel, tak to uz mi naozaj rozum zastava :-). Kde len ty na take vychytavky chodis...:D

2. září 2012 v 0:04

Ale ta slecna, od ktere mas ty fotky pise ze je cituji:'' I am in The Ultimate Love with the Clarins 3 Dot Liner.'' tak nevim a cela jeji recenze mi prisla pozitivni. Dalsi slecna ktera to chvali je treba tady:
http://fleurdeforce.blogspot.de/2012/08/clarins-3-dot-liner.html

nebo:
http://www.lovethefabulous.com/2012/07/review-fabulous-clarins-3-dot-liner.html

2. září 2012 v 0:16

@Jeanny no to sice jo, ale mně přijde, že musí v tom případě být ultimátně slepá :D

v tom třetím odkaze to pro jistotu ani na očích není, jen nakreslené na obrázkách, kde se nedá nic zkazit ..

btw. tobě se třeba líbí, jak to na tý fotce viz výš vypadá?

2. září 2012 v 0:29

nelibi, ale vypada to, ze si to rozpiplala sama.Kdyz si nakreslim krivou linku, tak je hold z kriva. Podle toho, co jsem videla, mi prijde ze se s tim da pekne pracovat. Jako katastrofalni obrazky se daji vyhledat i spickoveho produktu, napr. nerozmazany make-up po obliceji, ktery vytvori masku, lak pretreny pul centimetru pres luzko nebo rasenku obtisklou pod obocim, rtenku na zubech....

2. září 2012 v 0:32

Ehm s prominutím... připadá mi to celkem na hovno. Když linku, tak pořádnou a ne děravou a když něco mezi řasy tak tužku, ať to není takhle okatý :) To jsem se zas jednou pobavila :D:D

2. září 2012 v 0:43

Mi neprijde, ze zrovna Clarins by delal veci ''docela na hovno'' a treba me nerostou rasy v jedne rade a kdyz si udelam linku a otevru oko, tak to vypada jako bych ji mela v pulce vicka. A deravou linku :D muzes si bud vyplnit mezery mezi rasami anebo si napred teckami naznacit tvarlinky a pote vykreslit celou, protoze s timto perem se da linka udelat, neni to k dupkovani.
Mrkni treba tady:
http://www.youtube.com/watch?v=BvC3lncSj1I
anebo tady:
http://www.youtube.com/watch?v=OEA-gWvIJpg

2. září 2012 v 1:06

@Jeanny to sice jo, ale tady žádný jiný než katastrofální zatím nejsou :D

2. září 2012 v 1:17

@Jeannypodívala jsem se na ty dvě videa a jen mě to bohužel utvrdilo ... obě si tam patlaj tři minuty linku, kterou by člověk měl s normálním koncem za max. 30 sekund - a to proto, že pořád musej opravovat přesahy a rozmazání, který ty tři konce logicky udělaj ... a ve finále je to jen tlustý a kostrbatý, takže výrok o nesmyslu roku se nemění .)))

2. září 2012 v 3:34

@Jeanny
Naznačit si to můžu i tužkou :) Clarins má určitě dobré výrobky, ale každý se může seknout. A pokud např. Chanel přijde na trh s novinkou naprosto k nepoužití, tak nehodlám říct, že je to dobrý výrobek, jen protože je to Chanel. :)

2. září 2012 v 10:51

Souhlasím, že to je nesmysl!! Jinak já mám Fleur de Force docela ráda, ale teď si říkám, jakou mají ty její recenze vlastně váhu, když o takovéhle pitomině píše, že to je super? No nevím no:/

2. září 2012 v 14:44

@Beauty of Body and Mind ta jedna tam píše, že to k recenzi dostala, takže u těch dvou to bude nejspíš podobný ... asi jim jen přišlo nevděčný to kritizovat no ;)

2. září 2012 v 19:08

Chmmm, vypadá to zajímavě. Stejně to ale asi budu muset vyzkoušet, až to bude v prodeji :D

http://aly-beauty-life.blogspot.cz/

2. září 2012 v 21:41

a víš co je ještě větší prdel? že už to začala kopírovat korejská kosmetika http://cosmetic-love.com/etude-house-etudehouse-drawing-show-dot-liner-black.html

2. září 2012 v 22:10

@Jája no to je právě otázka, kdo to kopíruje :D v jednom komentáři výš dával někdo odkaz na to samý od Holika Holika, asi to v Asii bude populární a inspiruje se spíš Clarins

2. září 2012 v 22:29

@Černá Moora

to mi ani neříkej :D já jsem měla o kleráns vysoké mínění

2. září 2012 v 23:00

Ty divny tecky co z toho vznikaj vypadaj uplne stejne jako to, co mam na hornim vicku od rasenky, kdyz se rano maluju jeste v komatu. Vzdycky to pak smazavam uchostourem, ale ono je to ocividne in. Le happy

3. září 2012 v 16:15

Výrobek je opravdu dost divný, to mi připomíná jak kdysi Lancome vyráběl takovou tužku na vytvoření umělých pih:-D, ale máš nádherné oči, ta barva a tvar, achychach:-)

3. září 2012 v 23:29

@Levandule od Lutense barva očí je skvělá, ale bohužel ne moje :)) je to z toho blogu, co je nad nima link

Anonymní
5. září 2012 v 15:31

a) netusim, co mate proti obalum na banan. Ja osobne NESNASIM jakkoliv minimalne otlaceny/zhnedly/jinak degradovany banan a zaroven taham po kabelkach/taskach mimo bananu treba knihy v pevnych deskach, desky, sesity... Opravdu nechapu, jak muze nekdo preferovat rozmazly banan pred cistou taskou...

b) je pravda, ze delat klasickou linku pomoci 3-Dot Lineru je trochu nesikovne a vetsina vysledku, co jsou k videni na netu, maji hodne daleko k dokonalosti, ale pro primarni ucel (a tim je vyplneni mist MEZI rasami - ne nad nimi) je tento produkt opravdu vyborny. Ano, da se to udelat stetcem, ale to je opruz, protoze je moc mekky. Ano, da se to udelat tuzkou, ale je to opruz, protoze musite teckovat jako divi a mit orezano do poradne spice (plytvani produktem). Ano, jde to udelat linkou s pevnym 1 hrotem, ale opet opruz - teckujete 3x vic = riskujete 3x dele, ze se stouchnete do oka ci jinam...

Takze si tu klidne dal spilejte, ja jsem spokojenym zastancem obou - obalu i teckovatek ;P

5. září 2012 v 15:46

@Anonymní tak, proč ne, že jo :D

pointa nicméně je, že ten, kdo není úplně levej, nepotřebuje ani jedno z toho :D

6. září 2012 v 8:08

Skvělej článek Mooro. To je vážě blbina na entou, ale je to důkaz, že vydělávat se dá opravdu na všem. A souhlasim i s bb. :DD :)

Anonymní
25. září 2012 v 13:21

Too Faced má tenhle blbinec též. A též jsem na to zírala dost vyvoraně.
https://www.toofaced.com/p-1255-3way-lash-lining-tool.aspx?

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...