LADYBOX

26. září 2012



Tak, svůj lejdí box vám ukážu raději hned, protože až ho bude všude okolo plno, četli by tenhle post už jen přeboxíkovaní čtenáři a tomu bych se ráda vyhnula ;)

Na recenze výrobků je samozřejmě ještě brzo, takže zatím jen první technické dojmy.


Balení

- peckové! :)
Na balení se mi líbí prostě všechno - jak roztomilá růžovo-bílá krabička z pevného kartonu (její následný využití na skladování nějakých nezbytností už jasně vidím), růžové vystlání a mašle, kterou byla ozdobená, tak dopis s voskovou pečetí (aneb dejte mi na něco rudou voskovou pečeť a já vám dám 10 bodů z 10, v tomhle jsem povrchní pizda).













 Čtivo 

- v balení byly i letáky zúčastněných firem a Nobilis Tilia přidala i svůj tlustý almanach, kde je přehled všech jejích výrobků, což kvituju s povděkem, člověk alespoň nemusí pořád čučet při hledání kosmetiky do kompu.
- v dopise s pečetí byl vložen leták představující Ladybox a na jeho druhé straně popis jednotlivých výrobků, které (krom Garnieru) bude možné na webu Ladyboxu následně zakoupit za zvýhodněnou cenu oproti té běžné - co se mi nelíbí, je uvádění lady ceny bez DPH - tedy "cena u nás X Kč + DPH" a v porovnání s tím běžná cena, kde ovšem DPH očividně započítáno je, takže zákazník si zaprvé DPH musí dopočítat sám a zadruhé cenový rozdíl takhle vypadá o dost větší, než je.








Obsah

- už jsem částečně tušila, ale i tak si nejsem jistá, jestli ho mají všichni do puntíku stejný.

Strašně me potěšila přírodní kosmetika Nobilis Tilia, od které jsem zkoušela už leccos a nikdy nic nebylo vyloženě zklamání (o jílu a květových vodách jste si mohli přečíst třeba tady http://cernamoora.blogspot.cz/2012/02/jak-se-zbavit-cernych-tecek.html), takže pokud bude ve spolupráci s Ladyboxem pokračovat i nadále, budu jen ráda.  
Sebamed znám, ale nezkoušela jsem nikdy nic, takže také fajn, páč kdo rád netestuje něco nového. Pure Fiji ani neznám, takže taky viz předchozí věta.
ColorClub a neonový lak ... jak to mám s lakama jsem tady už psala, u tohohle typu výrobku teda nejsem úplně cílovka ;) ale i tak už jsem si stihla nalakovat jeden nehet a musím konstatovat, že ta barva je skvělá, člověku by málem vypálila rohovku, nečekaně to tedy zklamání nakonec vůbec není (ale kdyby to byla třeba modrá, tak už bysme se o tom mohli úspěšně bavit ... laky bych prostě v boxech raději neviděla vůbec).
Garnier a jeho BB krém ... mno ... ... názory jsem na něj četla různé, i zkoušení z testeru proběhlo, ale mně osobně bohužel nevyhovuje, a to hlavně odstínem, takže v jeho případě se úplně nabízí ho poslat dál k někomu, kdo ho upotřebí, protože mu narozdíl ode mě sedl (soutěž?)
Co s kakaem od Iswari jsem na první pohled netušila - jestli se má přidat např. do jogurtu, když je "snídaňové", taková obdoba cereálií, nebo se dá použít klasicky s mlékem, takže jsem se podívala na webovky a kdybyste taky tápali, tak rovnou dodávám, že lze to i to - jak s mlékem, tak zamíchat do čehokoli podle vašich představ.






Konečný verdikt poroty: spokojenost

Oproti předchozímu krabičkovému propadáku od Luxury je Ladybox už s prvním balením na velmi dobré úrovni, která má k populárním zahraničním verzím slibně našlápnuto. Doufám, že úroveň vydrží a do budoucna se bude už jen zlepšovat - zejména, co se značek týče - páč víme, jak to je u těch zahraničních, že jo, ale snad se nějakého high-endu v české verzi taky nakonec dočkáme ;)


A pokud by někdo o Ladyboxu přece jen slyšel teď prvně, tak pro úplnost přidávám i webovky, kde ho lze objednat:  http://www.ladybox.cz/



Co vy, nechaly jste se tento měsíc zlákat Ladyboxem, příp. jiným boxem, nebo vás naopak boxy vůbec neberou (a dáváte přednost spíš boxerům)? ;)

46 comments

26. září 2012 v 15:46

Mně by měl dneska dorazit:-) Ten obsah se mi líbí, jen ten BB krém je trochu mimo... Jinak myslím, že většinu věcí využiju a na to kakao se extra těším a když mi bude chutnat, tak si ho i ráda objednám:-)

26. září 2012 v 15:49

Jeeej, tak to je uplne super :) strasne sa mi paci cely ten napad, aj balenie...pride mi to ako rozbalovanie darceka, clovek ma proste hned lepsi den :)

26. září 2012 v 15:50

Taky mám objednaný LB, na Senzabox se chystám příště a ten třetí to je ještě ve hvězdách...

26. září 2012 v 15:50

Mě neberou boxy ani boxeři :-D Moc ráda si to přečtu, ale nejsem zas takový fanatik do zkoušení nových věcí, takže neplánuju objednávat, jsem mrcha vypočítavá a radši si počkám, co z přiložených výrobků se osvědčí ostatním, muhaháá! (chich :-D)

26. září 2012 v 15:54

Super článok, ma mi prist asi v piatok, a po tomto sa strašne tešim ten obal vyzera uplen užasne, už mu hladam využitie :) tešim sa :)

26. září 2012 v 15:56

Záleží, kdy ten otravnej pošťák dorazí, ale každopádně dnes by mi měl box taky přijít :).

26. září 2012 v 15:56

Pizda, si me dostala :D. Ale ta pecet me taky dostala :). Vyzkousim asi vse, az na to kakao, to nekomu vrznu :D.

26. září 2012 v 16:02

Já jsem asi stejná pizda, protože tohle na mě taky působí :-) A ten lak vypadá bezvadně, až se ho budeš chtít zbavit, jsem první zájemce :-)

26. září 2012 v 16:07

Můro, ty jedna prodejná potvoro, kvůli tobě se nedostal ladybox k jedné neblogerce. :DDDD

Jinak suveréně dosud nejlepší recenza na LB. ;)

26. září 2012 v 16:09

Že bych se nechala zlákat? Oproti beautyboxu to je jiné kafe :) Ten mě právě odradil od objednání.

26. září 2012 v 16:22

Já jsem taky spokojená, zdá se mi, že jako starter kit je to úspěch.
Ty ceny bez DPH jsou docela běžný marketingový tah, ale taky mě to zarazilo. Zajímalo by mne taky, jak to pak bude s poštovným...
Pečeť mě taky naprosto dostala, tak se na nás musí! :D

26. září 2012 v 16:36

@Mila de Illusoire jj, na to kakao jsem taky zvědavá ... když nad tím tak uvažuju, tak nějaký jídlobox by taky nebyl od věci :D (třeba od Marks & Spencer bych brala hned :D)

26. září 2012 v 16:37

@Tina přesně :) on potěší i normální balík, ale když je to ještě takhle zabaleno, Vánoce jsou hotové

26. září 2012 v 16:40

Ta pizda na začátku mě opravdu rozesmála:))))
Já jen fňukám, chtěla jsem Ladybox, leč nemám, snad příště. U Trb na blogu jsem v diskuzi objevila, že je ješte Senzabox - fakt mi to uniklo...
A jen technický dotaz je ještě něco třetího?

26. září 2012 v 16:45

@Jája dík ;))))

horší je, že na mě se nedostal Senzabox, a to kvůli všem těm neblogerkám! představ si ty spousty kosmetiky, o které nikdo nenapíše! by se mělo zakázat :DD

26. září 2012 v 16:46

@Jája

doufám, že jsi to pochopila jako nadsázku...já občas někdy mluvím (píšu) dvojsmyslně a dotyčný to pochopí jinak, než jsem to myslela

26. září 2012 v 16:48

@Jája

Já mám slíbený říjnový senzabox i ladybox, tak udělám porovnání...ale myslím, že budu předtím zašlapána do prachu, že se propůjčuju davovým akcím :D

26. září 2012 v 16:55

@Kyky mně právě přijde, že to už dneska ani moc běžné není, takže proto mě to zarazilo .. vidím to hlavně u eshopů s elektronikou, kde to možná jistý smysl kvůli odpočtu má, ale u kosmetiky je to prostě divné

26. září 2012 v 16:59

@Noogeta je, výhledově ještě birdbox ;)) http://birdbox.cz/, ale na webu zatím mají jen úvodní list (který se mi graficky ale dost líbí)

26. září 2012 v 17:13

Jej vypadá to parádně :) Už se těším, mám dostat říjnový Ladybox, tak pak budu hodně spěchat, ať to stihnu odhalit stejně brzo jako Ty :))

26. září 2012 v 17:16

Ach jo. Stale na ten svuj boxik cekam...
Az na ten BB cream to vypada dobre:0)

26. září 2012 v 17:22

já se na ten svůj moc těším, ale vyzvednu si ho až zítra. těším se na všechno kromě BBčka od Garnieru. Ale co, budu mít dárky na Vánoce :))

26. září 2012 v 17:59

tyjo, když vidím ten obsah tak úplně slintám a nemůžu se dočkat, až mi dorazí také :D snad do konce týdne.. :)

a ta krabička se mi líbí moc! už abych přemýšlela co s ní :D

26. září 2012 v 18:08

Děkuji!!!Tak snad alespoň jedna krabička vyjde:))))Noogeta

26. září 2012 v 18:55

to balení je nádherný, na to bych se nalákat nechala:D ale objednávat to nebudu, měla bych doma další hromadu komsetiky, kterou vlastně vůbec nepotřebuju...
ty ceny bez DPH, to je docela trapný :D

26. září 2012 v 18:55

joooo, souhlas :) mě též nějaká mrcha neblogerka předběhla a vyfoukla mi ho :D

26. září 2012 v 19:55

Mě včera přišel SenzaBox a taky jsem o něm psala na blogu... LadyBox mám slíbený ten, co bude v říjnu, tak uvidíme :)

Anonymní
26. září 2012 v 20:32

Já jsem z Ladyboxu nadšená. Na Senza box kašlu, normálně mažou komenty a mne smazali dotaz, jen proto,že jsem se mimo jiné zmínila o krabiččce číslo dvě Senzaboxu po Ladyboxu, odepsali mi a pak mne smazali a uplně zatrhli přístup !!! Nemohu napsat na zed Senzaboxu,ani do zprávy !! To je mi chování, Senza box si asi není jistý sám na své půdě :D

26. září 2012 v 20:49

@Veronika Elloni no tak to je tedy dost trapné
pokud už chce firma komunikovat na FB, měla by to marketingově zvládat a ně dělat takovéhle školácké chyby

26. září 2012 v 21:37

To balení je opravdu LUXUSNÍ! :) Až takové jsem ho nečekala ... moc se těším až přijde mě :) Měl už dnes, ale přišla mi sms od pošty, že mají nějaké technické problémy nebo co :/
http://angellovely-things.blogspot.com

26. září 2012 v 21:45

Samé super veci! A úžasne píšeš, strašne dobre sa to číta :) Ja sa svojho ladyboxu dočkám snáď v októbri :)

26. září 2012 v 22:39

@- angellovely-things - moje pošta taky málem měla problém, než jsem otevřela okno, tak už měla ve schránce hozený lístek nezastižen - ale utéct nestačila :D

26. září 2012 v 23:45

@Veronika Elloni
Tak jo ale proč to proboha dáváš do všech diskusí o beauty boxech? Už jsem to dnes četla 2x jinde...ach jo.

27. září 2012 v 15:00

Holky dneska ráno bylo dáno na facebook univerzální kod 0825utre5c . Platí do té doby než se do rozeberou zářijové boxíky které zbyly. Takže kdo ještě nemá, možná ještě má malou šanci. Já jsem měla štěstí a už objednala a to sem byla zoufalá, že už nebude a budu muset čekat na říjen a doufat, že se na mě dostane... Když tak se předem omlouvám. že to tu píšu, kdyby to vadilo :)

27. září 2012 v 16:14

Taky už mi přišel a mám ho úplně stejný :) Tak snad se to do budoucna bude lišit, alepoň podle toho dotazníku, který jsem vyplňovala na stránkách :)

28. září 2012 v 9:04

Já jsem přeboxíkovaná ale i tak jsem si post ráda přečetla. :)

Tea
29. září 2012 v 4:36

Všichni píšou předem, aby nebylo přeboxováno :), no ale aspoň je to dobré varování. Za tohle ty peníze fakt nestojí :). Díky.

29. září 2012 v 14:46

@Tea když to porovnáš s těmi zahraničními verzemi, tak je to samozřejmě trochu zklamání ... na druhou stranu i tak mi přijde, že se to vyplatí - pokud se vezme cena poštovného a to, co zbyde na výrobky, je to pořád deal - zvlášť když ten krém je úplně skvělej (teda po třech dnech, třeba ještě názor změním, o tom žádná ;) - ale kdyby tam pokaždý bylo něco takhle dobrýho, tak nemám námitek

12. listopadu 2012 v 13:54

je úplně skvělý .. mám ho a jsem moc spokojená :)

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...