L´Oréal Elseve - Full Repair, okamžitá zázračná péče

24. září 2012

Když se nad tím zamyslím, tak běžnou vlasovou kosmetiku z droge už delší dobu vlastně vůbec nepoužívám.
Šampony předem diskvalifikují silikony (výjimka Alverde, který si čas od času koupím, protože jsem líná chodit někam do spešl bio obchodu a tohle je v nákupáku při ruce, ale od změny složení mě dost točí, a tak budu muset lenost brzo nejspíš překonat) a u kondicionérů vždycky najdu doma něco "lepšího" (ať profi, nebo objednané z netu).

Takže asi nebude překvapení, že Okamžitou zázračnou péči (OZP) od Loreal si původně koupila máma a já jí tubu až následně zkonfiskovala. Kdyby nebylo toho pěkného třpytivého obalu, tak si jí v koupelně ani nevšimnu, ale obal straku samozřejmě zaujal, že jo ;), takže od toho bylo k vyzkoušení už jen krůček. A jako údiv nad údiv, fakt. 




Zaprvé moc pěkně voní - výrazně, ale pěkně - což je menší zázrak, aby mně jako vůňovému neurotikovi něco z pečující kosmetiky výrazně vonělo a zároveň nevadilo (páč na ovoňování mám parfémy a to ostatní ať neobtěžuje :P můj obecný přístup je, ať to nevoní vůbec nebo alespoň co nejjemnějc). Tohle voní sladce ovocně, a vůbec bych se nedivila, kdybych něco takového našla ve flakonu Escady - nebo z druhé strany můžeme říct, že pokud by byly výtvory Escady na něco vhodné, tak na parfemaci tělové kosmetiky; jo to bude přesnější :D ale tak nic proti Escadě, hehe, fanoušky to asi má.

Zadruhé skvěle funguje. Použila jsem OZP místo kondicionéru (i když vzhledem k tomu, že v řadě nabízejí i kondicionér, měla by se možná použít až po něm) a skvělé fungování spočívá v tom, že vlasy jsou hned po prvním pročísnutí prsty neuvěřitelně hebké a odcuchané a zároveň k tomu stačí velmi malé množství přípravku - říká někdo, kdo si je u některých kousků schopný na vlasy vypatlat půlku lahvičky, protože mu pořád přijdou nedostatečně zkondicionérované, a i u těch povedenějších kondicionérů použiju vždy minimálně 3x tolik, co jsem použila tady (což byl takovej větší lískáč).

Btw. účinky mi přijdou shodné s těmi malými výkonnými pytlíčky na závěrečnou úpravu, co jsou u barev na vlasy od L´Oréal.




Takže výjimečně s názvem souhlasím, ty účinky jsou, i vzhledem k tomu, že to je obyč drogerka, téměř zázračné.

A zázraků není nikdy dost, to dá rozum, takže jsem si hned koupila OZP z řady Arginine Resist, nad kterou jsem po několika vyloženě nadšených zmínkách, že vlasy opravdu posiluje, uvažovala už delší dobu.

Šampon mi k ní pak dokoupila máma, která zastává názor, že když je to řada, tak by se mělo používat víc věcí. Já teda nevím, u šamponů si obecně myslím, že moc velký účinek mít nikdy nemůžou, že záleží až na věcech, které se používají po šamponu, ale když už ho mám, tak uvidim no (páč silikony a já bych si ho kvůli nim sama nepořídila) ... na druhou stranu aspoň budu moci účinky OZP porovnat jak s ním, tak bez něj.

Cena OZP 109 Kč (Globus), šampon cca 80 Kč.




Co vy, používáte něco z "třpytivých" L´Oreal řad? (všimla jsem si, že mají ještě asi tři).

29 comments

24. září 2012 v 13:56

Jeej, no pojdem ho asi kupit... presne ten sampon z rady Arginine resist som pouzivala po tom, ako mi prestali rast vlasy a tento sampon+ampulky od Dixi mi ich dali dost dokopy, takze ja si to chvalim, tesim sa na tvoju recenziu :)

24. září 2012 v 14:08

Oj, asi zaběhnu vyzkoušet, páč neustále řeším jak vlasy uhladit. Momentálně jsem se na kondicionéry úplně vykašlala a dávám si jen Oil Miracle od Swarzkopf. Ten je hodně fajn, ale pořád to ještě není ten můj vytoužený stav.

24. září 2012 v 14:23

To jsem zvědavá a asi si je taky pujdu koupit. Předloni jsem si koupila nějaky echt pečující super šampon a kondicioner na druhou pro kadeřnictví a byla jsem s nim hodně nespokojena. Takže jsem pak už ani nic jineho nezkoušela. Stojí to hodně peněz, musim platit poštovné a efekt žádný. Drogérie to jistí...

Anonymní
24. září 2012 v 14:50

Z arginine řady mám balzám a posilující péči ve spreji a nemůžu si si vynachválit. Přijde mi, že mi aspoň trochu pomohla se slabými vlasy, které vypadávají. A navíc mi na objem funguje více než kdejaký přípravek na objem :)

24. září 2012 v 15:07

Zrovna sháním nějakou novou masku, tak možná vyzkouším!:)

24. září 2012 v 15:12

Ha, ta Escada me zaujala, jdu do toho :D. No jo, ten zazrak s tim ma taky co delat :).

24. září 2012 v 16:17

Já mám teda vlasy ok, ale mamka má vlasy dost zničený, tak jí dám tip, ať vyzkouší:-)

24. září 2012 v 16:27

@Mila de Illusoire ono na zničené vlasy nezabere nic, ale jestli má problém s krepatostí/hrubostí, tak po tomhle budou určitě vypadat líp

24. září 2012 v 16:45

Nie, mne L'Oreal nikdy nevyhovoval, dokonca ani Kerastase :(. Ja pouzivam balzam na vlasy od Manufaktury a sampony od YR resp. Body Shop a taketo kombo mi vyhovuje najlepsie :-). Ale musim uznat, ze obaly ma L'Oreal neskutocne krasne :-).

24. září 2012 v 16:53

S tím "nedostatečným zkondiciérováním" mívám taky problém :D pak se divím, proč mi to vždycky tak rychle dojde, když to stálo tolik :D

24. září 2012 v 17:19

že by zázrak? :-)
já teď zkusila ten nový posilující šampon (na poslední fotce) na jednu stranu jsem byla nadšená, ale nadšení netrvalo dlouho. i přes to, že jsem použila kondicionér, jsem měla na konci dne ze spodních vlasů slušnou koudel. stávalo se mi to dřív, když jsem používala loreal kondicionéry, teď mi to zřejmě zapříčinil tenhle šampon... možná je to i shoda náhod, ještě to vyzkouším, ale za mě by to bylo obrovské mínus!!!

24. září 2012 v 18:02

Ja si vlasy tiez umyvam bezsilikonovymi samponmi, ale nejaka maska by im z casu na cas nezaskodila :) diky za tip, rozhodne vyskusam!

Anonymní
24. září 2012 v 18:46

Nalákals mě, zítra ten zázrak koupím a zkusím... Jinak šampony od L'Orealu mi obecně nesedí, teď jsem koupila nějaký fialový s mořským kolagenem a vlasy mám takové "uplácnuté..." I po jejich maskách je mám nějak přetížené...

24. září 2012 v 19:32

@VeVe (imperfectwonderland.blogspot.com) mě od nich taky nikdy nic neuchvátilo, takže tohle bylo fakt překvapení ;)

24. září 2012 v 19:33

@Mar tak to jsem zvědavá, konce mám hodně suchý (ale tahle OZP mi naštěstí nic takovýho nedělá)

24. září 2012 v 19:34

už vidím ty prázdný regály :D budu požadovat po L´Orealu provize z prodeje :D

24. září 2012 v 20:01

ten první zázrak chci vyzkoušet i já a jakmile jsem přečetla, že je stejná jako ty masky z barev na vlasy, chci jí ještě víc :D já totiž ty malý masky úplně zbožňuju, nikdy po ničem nemám krásnější vlasy.. :D

24. září 2012 v 20:18

@Natálje právě, já taky! :))) a nikdy jsem nic podobnýho nenašla, i když jsem měla třeba kondicionéry z tý jejich profi kadeřnický řady ... sice to šlo, ale nebylo to ono, páč tam nebyl ten výraznej zhebčovací a rozčesávací efekt jako u těch masek

24. září 2012 v 21:21

Ten argaine resist mi nepomohol vôbec mala som masku a príde mi to ako zbytočne vyhodené peniaze.

Moja recenzia :
http://stoker-dewy.blogspot.sk/2012/09/co-si-davam-na-vlasy.html#more

24. září 2012 v 22:16

Ten šampón mi moc nevyhovuje, ale ta péče je skvělá. Střídám jí ještě s profi L´orealem a rozdíl mi nepřijde až tak markantní, takže si jí určitě koupím v drogerce znovu :)

25. září 2012 v 11:58

L´Oreál a já, to ne. Věřím, že tenhle je fajn, ale já se právě rozhodla, že (krom testování teda) už pojedu jenom v super přírodním Hádkovi a jeho mycích olejích. Protože to je opravdu rozdíl. V ceně i ve vlasech po umytí:-D

26. září 2012 v 17:03

Ten mam a miluju ho :) Mam na nej uplne stejny nazor, vcetne vune :D

29. září 2012 v 13:40

Full Repair 5 to je moje láska :)))) Mám už asi desáté balení (používám místo kondicionéru) a nemůžu si jí vynachválit!! Ta vůně je dokonalá! :)
Jinak Arginne Resist jsem v pátek také neodolala, když jsem si kupovala opět další balení full repair tak jsem zvědavá jak mi bude vyhovovat :) Kdo bude lepší ...
http://angellovely-things.blogspot.cz

Anonymní
13. října 2012 v 20:01

Tak jsi mě taky navnadila, malej výkonnej pytlíček ve velkym balení, to je to, co mi vždycky vrtalo hlavou, jestli pak vůbec existuje! :-)Jedu k moři a vlasy mam vždycky jak slamu a nic ne a ne uhladit, tak snad pomůže. Dneska jsem šla pro to do tesca a lámala si hlavu, jakou jsi to měla barvu a nakonec vybrala správně, ale koukám, že máš eště černej, tak jak to vypada s tim objemem?? To by možná vyhovovalo ještě líp. Jinak v tescu akce 85 kč ;-))

18. října 2014 v 19:11

no nedá mi to.moje vlasy sú zrelé akurát odstrihnúť a zapliesť do metly.ak sa ti bude čkať,tak to na teba s láskou spomínam.zajtra pocupitám do obchodu

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...