BB krém SKIN79 - SKANDÁLNÍ obalové odhalení!

30. března 2013

Víkend, velikonoční volno, žádá si to nějaké závažné a důležité  téma k řešení.



Nevím jak na vás, ale na mě vždycky tyhle mačkací balení BB-ček od SKIN79 působily jako děsně nedobytná pevnost. Nou wej, že by se jeden mohl podívat dovnitř na obsah, aniž by vzal kladivo. Tím pádem mě dost pobavilo, když jsem nedávno zjistila, že všechno je jinak.

Tak nějak jsem si s pohrávala s jeho vrškem a najednou ... se mi začal zobáček pod rukou uvolňovat. 
Rozbila jsem to! Kua! 

Ale výjimečně nikoli - ono tohle bíbíčko jde totiž úplně jednoduše rozložit na prvočinitele a zase složit.


Stači chytit vepředu za dávkovač a vzadu za prohlubeň a začít tahat nahoru.





Vnitřek lze následně rozšroubovat na dvě části.



A horní část klidně ještě na další dvě.




Přičemž bez jakéhokoli poškození všechno zase složíte zpátky.





K čemu se tenhle poznatek hodí?

- můžete si kdykoli zkontrolovat, jak jste na tom s množstvím
A nedopadnout jak já, že bíbí jednou ráno bez předchozího varování udělá prsk prsk a dojde (mám už na cestě další, ale je to  u t r p e n í  používat zase make-up, to vám povídám).

- prázdnou pixlu použít na něco jiného
Už delší dobu uvažuju na vychvalovaným Revlon ColorStay, ale ta absence pumpičky mě vždycky tak nějak odradí, pro ranní nestíhače je to dost unfriendly fičura. Ale teď už mám asi řešení ;)

- další možnost, jak odhalit padělek
Nevěřím, že fejky budou do detailů stejné (a nepopírám, že by mě jejich vnitřek pro porovnání docela zajímal; EDIT: A už to vím! :) mám fakt děsně světaznalý čtenáře, Jana C tuhle záhadu odhalila v komentáři, fejk má hadičku http://www.youtube.com/watch?v=l-5Fij3lzjE).

- kdyby někdy přestal najednou pumpičkovat, urazil se vám dávkovač, či došlo k jakémukoli jinému nanášecímu zádrheli, víte, že o obsah rozhodně nepřijdete



Taky ve vás tohle balení vzbuzovalo dojem, že rozdělat se rozhodně nedá? ;)

39 comments

30. března 2013 v 17:33

To jsem vůbec nevěděla! A je to dobrej tip, já bych asi vylila BB krém na chodník a dala si do toho Colorstay :D. BB mi fakt nesedí, to ucpávání pórů, pupínky....radši se jim už vyhýbám.

30. března 2013 v 17:41

Moje reakci v první chvíli by byla naprosto stejná - rozbila jsem to! :-D Ale teda, poskládané to vypadá dost luxusně, kdežto ta vydělaná bílá pixla už zdaleka tak luxusní není. No co, aspoň je to funkční a užitečný. ;-)

30. března 2013 v 17:52

Zkoušela jsem to tak dva dny zpět, ale bála jsem se asi zabrat či co, takže jsem taky myslela, že je nedobytná :D. No, dnes už se povedlo :D... nicméně pořád nějak nechápu ten systém, ono se tím pumpováním to dno nějak posouvá nahoru? Že to není klasická pumpička s hadičkou až na dno... Hladinu mám totiž jen asi 2-3 cm od horního otvoru, ale nějak si myslím, že to nemůže být takhle plné. Jak tedy poznám, kdy dojde? A co na to Jan Tleskač?

Anonymní
30. března 2013 v 17:56

Mooro, ty seš geniální! Já spíš řešila to, jak budu z obalu dostávat poslední zbytky. Teď už budu vědět :)

30. března 2013 v 18:02

@In your face! :DD no já si vůbec nemůžu zase zpátky zvyknout, jak se make-up vůbec tak dobře nevsakuje ..

30. března 2013 v 18:03

Ha! Hneď som to skúsila, ani by ma nenapadlo, že sa to dá rozobrať tak jednoducho :D A zistila som, že ho tam mám už žalostne málo, ajaj..

30. března 2013 v 18:08

@Swan Lake jj, posouvá se nahoru pumpováním :) takhle na té fotce je to úplně nadoraz, víc nahoru už to nejde - ale taky mi to přišlo trochu divný, takže jsem ten vnitřek v rámci montování zkusila odsunout až na dno a pak pumpovat - a jo no, zase se vrátil takhle na místo :)

30. března 2013 v 18:08

Takhle přesně jsem rozebírala můj poslední. Jednou ráno zmáčknu a nic..tak si říkám mám ho necelé dva měsíce. Používám ho málo. Dojít nemohl. To bude dávkovač. Rozeberu a tam prázdno a úplně mini kalíšek. 40g zase nebude tak moc. Neodradilo mě to. Už mám doma další a přemýšlím o ještě jednom. Kdybych byla milionář tak je mám doma všechny.

30. března 2013 v 18:09

@Lady :))) akorát tě zklamu, žádný zbytky nezůstanou :/ fakt ani na jedno namazání ... jak to nepůjde už vrchem, tak tam nic není, jen trochu ošpiněné stěny

30. března 2013 v 18:12

@Julia The Lohea to mně vydržel zase docela dlouho ..
ale plánuju se podívat, jak je na tom s množstvím úplně novej

30. března 2013 v 18:17

Wow! Tak to je úžasný! :D Jsi to popsala moc hezky, tak mi to přišlo jako detektivka :D :)

30. března 2013 v 18:28

Taky jsem to musela hnedka zkusit :) vůbec by mě nenapadlo, že to jde rozdělat... ještě malou reklamu na můj e-shop:) www.panmnousek.com - asijské bb krémy (i vzorky) a pleťové masky v plátýnku

30. března 2013 v 18:37

Wow, tak to zírám :), mě to balení vždycky přišlo nepraktické, proto jsem se velkým obalům vyhýbala, ale už nemusím :D

http://cosmetic-styling.blogspot.cz/

Natálka
30. března 2013 v 18:56

O těchto BB krémech uz jsem ruzne cetla, ale nikdy jsem je nezkoumala bliz, tak mam jenom dva novackovske dotazy ke zkusenym :) znam jen ty BB bezne dostupne v obchodech (pouzivam Clinique nebo Garnier), tak me udivilo, ze jsem nevidela nabidku odstinu (konkretne Hot Pink). Je jenom jedna univerzalni barva? A ještě jaky byste doporucily pro problematickou plet s potřebou silnějšího kryti? Dekuju moc :)

30. března 2013 v 19:11

@Natálka zrovna tenhle se c Clinique ani Garnier nedá vůbec porovnávat, nebe a dudy ;)
u většiny asijských je jen jedna barva - od Skin79 má pěkný krytí třeba Oriental Gold Plus nebo Intense Balm

někdo třeba poradí i jiný :)

30. března 2013 v 19:50

@Černá Moora
Nejvíc krycí, co jsem vyzkoušela (a že jsem jich vyzkoušela) mi přijde Missha Cho Bo Yang (alias mletý jelen rules) a mají dva odstíny a je úplně úžasný, skvělý a báječný!
A Mooro, ty malý montére, dík za návod na rozborku a sborku :o)

30. března 2013 v 20:43

Aha!!
taky jsem se chystala se do toho pustit, zda to jde rozložit, supr, že se do toho někdo pustil za mě a já už teď jen budu vlévat Revlon Colorstay:-)!!

30. března 2013 v 20:49

Cha chá, na tohle jsem přišla před několika měsíci, kdy jsem Skin79 koupila přes bazar, s tím že párkrát použitý, mazala jsem se s ním asi týden a jednoho krásného rána zmáčknu pumpičku a nic. Tak jsem se hned vrhla na prodejkyni, že mi asi poslala prázdný BB, a jaké bylo moje překvapení, když jsem pak po kratším pátrání na youtube našla návod, jak BB pikslu rozebrat. A hele ho, uvnitř byl fakticky v podstatě plný!

Díky Tobě se teď dozvídám, jak funguje to pumpování, že se vnitřek vysunuje postupně nahoru... To mě nenapadlo, já si říkala, jak to ta pumpička může jako pobírat, když tam není žádná hadička. Nevím, jaký teda byl problém s tou mojí, ale nerozchodila to už, takže jsem krém dopoužívala tak, že jsem vždycky odšroubovala vršek a nabírala ho prsty, naštěstí ten otvor je dostatečně široký. Ale musím říct, že si díky tomuto zážitku nákup dalšího BB v tomto obalu pěkně rozmyslím. To raději starou dobrou tubu.

A kdyby Tě zajímal obal faku Skin79, tak myslím, že to bude tento.
http://www.youtube.com/watch?v=l-5Fij3lzjE

30. března 2013 v 20:55

A ještě ke Tvojí otázce v závěru článku - ano, tento obal ve mně každopádně vzbuzoval dojem, že se rozdělat rozhodně nedá. A proto, když mi ten můj přestal pumpovat, tak mě absolutně nenapadlo se do pokusů o rozdělání obalu pouštět, říkala jsem si, že bych to akorát rozbila a bylo by po srandě definitivně. Až díky tomu videu na youtube jsem se do toho pustila a jaké bylo moje překvapení.

30. března 2013 v 21:12

@Jana C díky moc za to video, má zvědavost je ukojena! :))) přidám ho do článku

30. března 2013 v 21:51

@Cern� Moora Není zač :-) Myslím, že majitelka toho fejku se zase díky svým komentářům dozvěděla, že má fejk :-D A ještě jeden rozdíl kromě hadičky - ta bílá plastová nádobka uvnitř faku určitě nebude tak pevná jako u origoše (nebo aspoň ta originální na mě nepůsobí, že by šla jen tak lehce rozstřihnout malýma nůžtičkama jako ta ve videu).

30. března 2013 v 23:50

:-D já jsem čekala co z toho vyleze, že to nepůjde složit zpátky nebo tak! každopádně myslím, že tohle si zaslouží nominaci na objev roku ;-)

Natálka
30. března 2013 v 23:52

@Černá Moora@Enka Quanium
tak to udělám jednoduše, objednám si tu sadu vzorečků a budu testovat :) ale děkuju za rady!

31. března 2013 v 13:08

@Jana C jj, přesně to mě taky napadlo, tohle by nůžtičkama nešlo rozstřihnout ani omylem

31. března 2013 v 15:43

tak teď jsem se fakt pobavila nad představou, jak si všechny přečteme tento článek, utíkáme do koupelny, bereme svého skina a zkoušíme rozložit a udiveně se na něj díváme a říkáme si, že to je fakt pecka! :D

Anonymní
2. dubna 2013 v 13:08

Tak moje reakce byla na to před nějakou dobou úplně stejná jako Tvoje ;)
Taky jsem měla původně pocit, že to je taková pekná, ale nedobytná pevnost. Už jsem byla s tím i smířená, protože denní krém mám na podobném principu, ale tam jsem zatím na žádný "rozděláváací postup" nepřišla.... což mi dost vadí...nevím, kolik ho zbývá a asi zůstanou uvnitř docela velké zbytky narozdíl od BB, což mi vadí (dřív byl v klasickém kelímku a tam jsem vymazala vše do poslední kapky).
Iwi Sluníčko B.

5. dubna 2013 v 21:30

Určite sa to bude hodiť :) Hlavne kvôli náhradnému riešeniu - neznášam veci bez pumpičky a aspoň ich budem mať do čoho strčiť :D

6. dubna 2013 v 19:02

Uau, tak "jednoduché"

Zvu tě k sobě na giveaway http://by-anett-s.blogspot.cz/2013/03/jarni-giveaway.html

7. dubna 2013 v 18:03

Tisíceré díky za tento článek!!! Tento BB krém jsem si vybrala, protože jsem si říkala, že když nic, tak ho můžu vyhodit a dát do něj svůj oblíbený makeup, který nemá pumpičku. Takže první reakce na BB bylo zklamání, že to nejde otevřít :)
Ale stačilo pár dní a BB krémy mě nadchly tak, že dneska ani netuším, kde ten svůj oblíbený makeup mám. :) Nicméně BB už udělal poslední pšouk a já se s ním ne a ne rozloučit, protože si pořád říkám, že v něm ještě něco musí být. Takže díky za návod na rozborku. To by mě asi nenapadlo.

Anonymní
3. července 2013 v 23:19

@Černá Moora
Ahoj, mne hned padol zrak na ten obal. V predchadzajucom clanku si porovnavala original a fake. Na tomto, ktory je vyobrazeny na fotkach nie je ani nazov BB, ani to logo SKIN 79 co ma byt na spodku. Je to original alebo ??

5. července 2013 v 21:48

@Anonymní je to originál, to samé balení, co bylo v tom porovnávacím článku - jen ty pěkné duhové nápisy se za celou tu dobu používání úplně setřely :)

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...