Psycho z Ladyboxu (duben 2013)

13. května 2013



Nj, nápisy na sprcháči od značky Anatomicals mě dost pobavily - a to se počítá. Navíc je jasnější než jasný, že tyhle hlášky nevymýšlel žádnej blbec - a vzhledem k tomu, že tento druh osob obecně preferuji, mají další plusko.

Je to prostě zábavnej sprcháč ... což by jeden od sprcháče (resp. kosmetiky obecně) ani nečekal ... tkž bacha, nová doba! :)






Druhý kus, který bude zítra v soutěži.

 Svět smrdí, já ne. Myšlenka dne.

 
 Jděte všichni do prdele. Píchám na vás. Nebo tak něco.



A kdo tam má jít? Všechny tyhle paka, který člověku narušují kruhy svou dmncí.




Ale teď už ke krabce a zbývajícímu obsahu.

Tentokrát růžová; změna, která vykolejí všechny autistické odběratele.

Ačkoli černá jakože bez námitek, tak změnu stylu jen chválím, pokud by byla každá jiná, je to jedině dobře, protože to představuje další zábavný faktor v celé krabičkové záležitosti.



Krém od značky Swisso Logical, kterou vidím prvně. Pak jsem zjistila, že odnož Zepteru. Ten nevidím prvně, ale myslela jsem, že vyrábí hrnce a podobné bazmeky do domácnosti, které pak distribuuje marketingem v jehovistickém stylu (ano, tato značka mi k recenzi nejspíše nic neposkytne). 
Whatever, krém voní jako žvýkačka a neobsahuje žádný silikon, což je překvapivá kombinace, takže zkusím - a uvidím (doufám, že se ze mě nestane hrnec).



Šampon a kondiš od Kiss My Face.
Většina surovin pochází dle obalu z bio zemědělství, je vegan, ale certifikát žádný nemají - což nechápu proč, ale jsem líná po tom pátrat, protože certifikáty už nijak zvlášť neprožívám - pokud někdo víte, tak se podělte.
Oba jsem už zkusila a dojmy jsou takové, že šampon pění výjimečně málo (na šampony bez sulfátů jsem zvyklá, ale tenhle pění jakože fakt hodně hodně málo), kondicionér ok. Vlasy byly po použití neobvykle lesklé.

 



Gel proti celulitidě od Eveline. A dokonce 4D. Hmmm. Nejspíš to má naznačit, že celulitidu odešle do 4. dimenze. Nebo nějakou jinou reálně možnou výhodu. Každopádně, některý tyhle mazadla fungují (třeba to od Weledy, asi vám ho příště vyfotím), takže nebudu předem frfňat.



A největší tahák krabky, kosmetika Mememe. 

Upřímně říkám, že když jsem tuhle barvu vytočila, tak jsem se začala strašně smát. Páč ... to je prostě růžový zvýrazňovač. 
Já sice ještě před rozbalením ze zmínek věděla, že tam budou dva odstíny, jeden pro přirozené líčení, jeden pro výraznější, ale nudně jsem čekala nějakou nude x červenou. Překvápko.

Ona ta barva je na pohled úžasná, ale reálně ji spíš nevyužiju: 1) klasické rtěnky nepoužívám ani ve více příčetných odstínech 2) tmavovlasá a tmavooká holka v ní bude vždycky vypadat až příliš přeplácaně a vulgárně. Hodí se jednoznačně pro někoho světlejšího.

Takže posoudím jen objektivně vlastnosti - rtěnka je VELMI  krémová, vyloženě taje. Vzhledem k tomu jsem čekala, že nic nevydrží a bude se snadno stírat, ale asi je kouzelná, protože drží opravdu skvěle i přes jídlo a pití (ale protože rtěnky nepoužívám, tak nevím, třeba je to běžná vlastnost).
Hydratuje výborně a nezalézá do rýh na rtech.

Výkonem mě překvapila tak moc a tak se mi to líbilo, že jsem dokonce šla prohlížet, jestli by tam neměli nějaký pro mě vhodnější odstín. A možná i jo :D








Konečný verdikt poroty

Anatomicals mi padlo do vkusu. Zjistila jsem, že Zepter nedělá jen hrnce. A možná budu potřebovat klasickou rtěnku. Takže jo, pořád mě to baví :)


Co vy, jak se vám líbilo tohle vydání a jeho obsah? Nosili byste takový odstín na rtech?

37 comments

13. května 2013 v 9:32

Recycleman je výborný! :D Od Anatomicals mám lesk na rty z březnového Senzaboxu a už jsem se i dívala na net, co bych si koupila dalšího :) ta rtěnka je hodně výrazná, asi bych si netroufla ji nosit (a to jsem světlejší typ). LB sice sleduju, abych věděla, co v něm bylo, ale zatím se mi nikdy nelíbil, zůstávám věrná SB :)

13. května 2013 v 9:55

Tak pak napiš, jestli z tebe fakt není ten hrnec :DDDDDDDDD Jo, rtěnka = zvýrazňovač, psala jsem o ní tak nějak podobně.

13. května 2013 v 9:59

mě teda ta barva rtěnky totálně uchvátila :O! Je nádherná, ale máš pravdu, že je možná spíš pro nás blondýnky..asi budu muset pořídit. A máš moc krásný rty, fakt že jo

13. května 2013 v 10:05

Mám tmavé vlasy, hnědozelené oči a klidně bych jí brala :D
Jinak ještě nikdo tak hezky nerozpitval balení Anatomicals, ten Psycho obrázek je skvělej :D :D

Anonymní
13. května 2013 v 10:07

Ježiš, ale papaya a mango = ♥. Muí to vonět parádně a jako jo, antiblbce taky můžu. Obal, který mě baví déle, než minutu u působení masky na vlasech při koupání, má plusko.

13. května 2013 v 10:20

Ten obal je super... :) Možná si kvůli obalu nějaký takový sprcháč i pořídím... :))
Vlastnosti rtěnky zní dobře, ovšem z odstínů, které byly k dispozici, se mi nelíbí ani jeden. Obecně jsem spíš raději, že box za mě vyzkoušeli jiní a já můžu jen pořídit co mě zaujalo... :D

13. května 2013 v 10:28

Tak ta rtěnka je super, proč ne, v kombinaci jen s černými linkami na horním víčku třeba, paráda...nebo já osobně, když je na mě rtěnka moc sytá, tak prostě přejedu po rtech jen jednou a ten odstín je pak hned o něco nositelnější:o)

13. května 2013 v 10:50

Tvl Mooro :DDD. Autistické odběratele, jehovistickém stylu, doufám, že se ze mě nestane hrnec :D. No a ten uvod taky stoji za to :D.

13. května 2013 v 11:00

S autistickými odběrateli jsi mě pobavila .)

Anonymní
13. května 2013 v 11:12

@Tereza Kadlecov�
Terko pokud by jste rtěnku chtěla, tak ji mám jen vyzkoušenou na ruku ... KatchaT@seznam.cz

13. května 2013 v 11:39

Recenze na boxy čtu už jen u tebe, pobavilo :)

13. května 2013 v 11:58

@Veronika - Cosmetic Jam pokud ano, tak se tady začnou objevovat recenze na tu nejlepší leštěnku. a tak. :)

13. května 2013 v 11:59

@Nikol M. k hnědozeleným by šla, zelená a růžová spolu ladí, v tomhle případě všechno lepší než kombo hnědá/hnědá

13. května 2013 v 11:59

@Nikol M. taky jsem se divila, že obalu nikdo nevěnoval dost pozornosti :) (nejvíc asi Mia včera)

13. května 2013 v 12:00

@An zHelloBeautyblogu nechce se mi do něj rýpat a očichávat, ale snad jo :) (každopádně ten krvavej naštěstí jako krev nevoní ... i když ... možná díra na trhu :D)

13. května 2013 v 12:01

@Alizzei, I♥make-up když tahle je sytá snad ještě dřív, než se ke rtům dostane :D opravdu výkonná pigmentace

13. května 2013 v 12:16

Vyuziju vsechno,krabicka se moc povedla. Jinak k tomu samponu,je prirodni,takze se nemuze ocekavat,ze bude penit.
Rtenka uzasna,sice jsem tmava,ale licim se vyrazneji,i kdyz tenhle odstin jen tak nosit asi nebudu:D

13. května 2013 v 12:30

Anatomicals ma teda pobavili :D
Farba rúžu je fantastická, ale asi by som ju tiež nepoužívala :)

13. května 2013 v 12:51

"Ano, tato značka mi k recenzi nejspíše nic neposkytne..." No a autističtí odběratelé? Málem mi zaskočil smíchy oběd... (poprskaný monitor nezmiňuju) :-D Dík za tohle pondělní pobavení, Mooro!

13. května 2013 v 12:56

tak tá zepter kozmetika je rovnaký šmejd ako ich hrnce, ale tvári sa samozrejme ako vrchol luxusu

13. května 2013 v 13:48

@Charmedka ale jo, však píšu, že jsem na bezsulfátový šampony zvyklá (protože SLS je tenzid, látka odpovědná za pěnivost), ale tenhle je málo pěnivej i na přírodní kosmetiku

13. května 2013 v 13:50

@Alex a ty hrnce teda stojí za prd? zkušenost nemaje, říkala jsem si, že sice jsou v hodnotě nový ledviny, ale snad aspoň kvalitní :D

13. května 2013 v 15:01

@Černá Moora no, po revolúcii bol Zepter vrchol luxusu a tak toto povedomie zostalo v starších ľuďoch dodnes... ale Zepter sú len šmejdi v luxusnom obale... inak Zepter vyrába napríklad aj luxusný príbor

Anonymní
13. května 2013 v 19:12

Och môj bože :D Tak ten sprcháč je fakt neskutočný, myslím že aj bude krásne voňať, ak sú tie dva kusy ovocia dobre napodobené! Zepter ma dostal...Inak s rúžom máš pravdu, ani ja ich nepoužívam, no na tmavých babách vyzerá fakt vulgárne, ale som rada aspoň za konzistenciu, môžem aspoň skúsiť xD

13. května 2013 v 19:43

doporučila bych značce Anatomicals dělat obaly na produkty třeba šestihran, vešlo by se toho na ně víc :D

13. května 2013 v 22:18

Ten Zepter krém je hodně mizerná záležitost. A je to zvláštní, jsem světlovlasá a světlooká a ta rtěnka na mě beztak vypadá psycho. Nedokážu si představit, komu by měl ten odstín slušet. :)

13. května 2013 v 22:36

Swisso Logical je navoněné lejno. Naproto průměrné produkty za astronomické ceny (v poměru k výkonu). Jejich krémy na ruce, například, stojí kolem šesti stovek - za klasický koktejl vody a glycerinu.
Ostatní věci vypadají fajn, ta rtěnka by mě bavila a sprcháč nemá chybu :-)

13. května 2013 v 22:45

neboj, hrniec sa teba nestane :D Swissological má celkom fajn krémy, akurát som ich už asi 10 rokov nikde nevidela :) ten rúž má peknú farbu, ale tiež si seba s niečím takým neviem predstaviť, podľa mňa to vyzerá dobre iba na modelkách, na reálnych osobách to pôsobí vulgárne - teda aspoň na mne, tiež som tmavovláska, zelenooká. a Recycleman je TOP :D

14. května 2013 v 7:36

@Alex

Zepter hrnce jsou sice drahý jako prase, ale máme je už doma x let a není na nich ani škrábanec, jsou těžký, bytelný. Já jsem s nima spokojená, sama bych si je nekoupila, to v žádným případě. Vadí mi styl přímýho prodeje. Ale ty hrnce jsou kvalitní a třeba je jednou zdědím :D

14. května 2013 v 9:09

Růž týdle barvy jsem taky vyfasovala. A hrdě nosím. Páč si myslím, že mi i sluší. Takže až v Brně potkáte vysokánskou babu s výrazňovačem, klidně zdravte, jsem to já. :-)

14. května 2013 v 20:54

Moora začíná rtěnkovat a lakovat - bacha, nová doba! :-)
Nápisy na sprcháči jsou geniální, jaktože ho předvádělo už několik blogů před Tebou a nikdo je nevyzdvihnul? To snad nepochopili nebo tomu nerozuměli nebo co, to jinak není možný, ne? :-)

23. května 2013 v 21:18

Mooro, ty jsi číslo. Nad tvým blogem se bavím už jakou dobu, hned mám lepší náladu, díky :)

26. května 2013 v 16:19

Já bych strašně chtěla tu rtěnku v nějakém normální odstínu, jenže v e-shopu Ladyboxu ty odstíny mají tak blbé nafocený, že z toho stejně nic nepoznám...

7. prosince 2013 v 15:42

Rtěnku bych pokud možno ráda odkoupila

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...