Diamantové trauma ze Švýcarska

29. října 2013





Aneb recenze na novinky v DM.
 
První z nich je sprcháč od Balea z nové limitované kolekce, který jsem si překřtila na diamantové trauma (jsem taaak vtipná). Nebo taky diamantový sen (když vtipný nebudeme, ehm).

Kolekce obsahuje celkem 3 parfemace. Mně osobně se z nich nejvíc líbí ten bílý s vločkou, působí na mě sympaticky vánočně.

Jak vidíte na promo fotu, kromě sprcháčů by měl byl k sehnání i deodorant, krém na ruce, tělové mléko a tekuté mýdlo - ale nejsem ji jistá, jestli ve všech třech variantách, nebo jen a pouze v těch zobrazených kombinacích.



Pokud jde o recenzi, tak co tak můžu říct ... sprcháč sprcháčuje ;) (zajímalo by mě, jestli někdy potkám nějaký, o kterém to říct moct nebudu ;) 
Dle popisu by měl být extra hydratační, ale ničeho takového jsem si nevšimla (nikdy u žádného sprcháče jsem si nevšimla, že by dělal ještě něco jiného, než voněl, pěnil a myl ... ale možná jsem jen sprcháčový ignorant).

Důvod, proč byste mu měli mezi jinými věnovat pozornost, je parfemace. Sprcháče většinou voní jako něco (co většinou tipujete už z obalu) - třeba jako čokoláda, vanilka, pomeranč, jasmín ... Kdežto tenhle nevoní jako nic konkrétního, je to spíš takový parfémový typ vůně, kdy nejde vypíchnout jen jednu hlavní vonnou složku. Takže v případě, že vás nudí všechny ty klasické prvoplánové, tak tuhle Balea limitku omrkněte.

Jo, a je netradičně vyrobenej ve Švýcarsku (většinou to bývá Německo mi přijde, ale zas ne, že bych to u všeho zkoumala).






Dál bych tu měla dvě Balea pěny do koupele - kokos-ananas a olejovou vanikovou..





Kokos - ananas se může na první pohled zdát jako divná kombinace, ale nikoli pro ty, co maj rádi kokosovo-ananasovej Pierot :D (tady!). Takže teď se v něm můžete i koupat.


Vanilka je taková hodně intenzivní, doporučuju před koupí ovonět.

Pokud jde o dojmy, tak jo, pěněj a voněj (asi nejstručnější recenze ever).






A to by tentokrát bylo z balíčku od DM skoro vše, už zbývá jen nová hydratační maska od Alverde, tu si necháme zas někdy napříště (ne, že bych vás chtěla rádoby důležitě napínat, jen jsem od obdržení ještě nebyla v maskový náladě ;)






Co vy, už jste z novinek něco zkoušeli? A máte taky v oblibě nějakou divnou jogurtovou příchuť?

Btw. já a brzká tma jsme normálně věrný kámošky, ale kvůli focení bych se s ní teda nejradši odkámošila, páč současnej režim ráno tma-večer tma je fakt velice blog-unfriendly .. ;)

22 comments

29. října 2013 v 9:21

Heh, ten kokosovo-ananasový Pierot jsem měla dlouhou dobu v oblibě taky, než jsem začala počítat kalorie :o) tak si můžu koupit aspoň tu pěnu jako náhradu :oD

29. října 2013 v 10:22

http://www.madeta.cz/assets/images/Novinky/fitness_ananas_kokos.jpg

třeba by tohle byla dobrá náhrada :)

29. října 2013 v 10:38

@Arwi zas tak hrozný to bejt nemůže, ne? ale radši to snad zkoumat nebudu :D

29. října 2013 v 11:00

Olejová pěna s vanilkou mě moc zaujala,protože vanilkovou vůni přímo miluji!:)

29. října 2013 v 11:01

Škoda, že dávám přednost sprše a pěna by mi byla k ničemu. Ale po diamantech mrknu :)

29. října 2013 v 11:09

Kokos + ananas? Mňam!

Teď mám kvůli tomu chuť na pinacoladu...

Anonymní
29. října 2013 v 11:18

tak ty sprcháče od baley půjdu očuchat, na první pohled se mi taky líbí nejvíc ta bílá varianta. Z těch pěn by byla pro mě asi jen vanilka, kokosový a ananasový vůně nejsou nic pro mě-smrdí mi :-D

29. října 2013 v 11:35

Jee, to vypadá suprově, celá ta vánoční kolekce! Kokos mě fakt láká, s jogurtem jsi mě dostala:D
TheHugeLover

29. října 2013 v 11:48

No, mohla bych tvrdit, že si k tomu půjdu aspoň čuchnout, ale asi ani ne... :( :D

29. října 2013 v 12:02

@Brunwen teď mám kvůli tobě chuť na pinacoladu :D

29. října 2013 v 13:41

Vzdy si rada precitam novinky aj z drogerie, aspon mam prehlad, takze dakujem za ten prehlad! :) Ale ze by som ich bezala vonat alebo kupovat, to asi nie, nie je to pre mna nic ohromujuce, co by som potrebovala mat doma. Aj ked ananas a kokos by sa mi zrejme pacili, asi aj ta vanilka, take vone mam rada.

29. října 2013 v 16:20

To se máš, že vnímáš u sprcháčů jenom to, jestli sprcháčujou.:-) Já jsem si troufla na Balea sprcháč jen jednou a pořád ho ještě mám, hrozně, ale hrozně mě vysušoval, a to nejsem žádná cíťa.

29. října 2013 v 19:12

Já ti dám tip na sprcháč, co moc nesprcháčuje. Je taky od Baley, jmenuje se Ultra Sensitive a je pro alergiky. Takže neobsahuje barviva, konzervanty, parfém a pěnidla. Vůbec nepění a samozřejmě nevoní, navíc po jeho použití nemám takový pocit čistoty jako po obyčejném sprcháči (což možná bude čistě psychický jev). No, ale není to prostě vono... jenže, co má člověk dělat, když je alergickej na parfemaci... Takže jen smutně koukám po tý vanilkový pěně.

Anonymní
29. října 2013 v 23:16

Hannele a nechces skusit prirodne mydla na telo? Ja som napr so skoricovymi, levandulovymi, ci obycajnymi olivovymi velmi spokojna a hlavne nemusim sa kremovat!

30. října 2013 v 9:51

Kokos a ananas mi taky jako první připomene pina coladu (pierota hned potom), takže se mi to vůbec nezdá jako divná kombinace, spíš naopak. A tahle recenze mě fakt pobavila - voní to, pění to, nazdar! :D :D

30. října 2013 v 10:06

@Nela mě paradoxně trochu vysušoval akorát ten extra zvláčňující Palmolive z Ladyboxu ;)

30. října 2013 v 10:09

@Hannele a zkoušela jsi něco bio? třeba Logona Pure nebo Lavera Neutral můžeš, já je používala na psa, protože jsem chtěla něco s OK složením a bez parfemace
pění normálně (přestože neobsahujou SLS)

30. října 2013 v 13:08

Moora a Anonymní:
Zprávou, že jsem alergická, mě doktor potěšil teprve minulý týden, takže jsem prostě vzala první vhodnou věc, co jsem viděla. Čas na zkoumání složení mám teprve teď, takže rozhodně děkuju za tipy. Podívám se po tom :).

Anonymní
30. října 2013 v 13:22

Kokos nemusím, jediné, co zvládám je mléko od Dr. Muller - kokos a pistácie a to je taková bomba, že bych to pila každý den :-D Jinak sprcháče jsou ze Švýcarska běžně, stejně jako z Německa 50/50. Máme doma dva a každý z jiné země :-D

1. listopadu 2013 v 10:13

Kokos a ananas není divný, ale Pierot by mě nenapadl - spíš pi´ňa colada:) Taky jsem ještě nenarazila na sprcháč, který by hydratoval, obecně používání mýdel omezuju a myji jimi jen to nejnutnější anebo používám mycí oleje. Taže i ta oleová pěna mi zní dobře:) Veronika

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...