Mytický Ladybox (říjen 2013)

25. října 2013



Mýtus dorazil, tak se na něj vrhneme.

Krabka odpovídá tématu a její barva by měla být na bocích a uvnitř nejspíš zlatá, ale já si nemůžu pomoct a vidím spíš khaki :D Ale tak, to je asi fuk, hezká je a změna obalu mě vždycky potěší, je to pak zajímavější a větší překvapení.  



 Kartička také dozlata. Vytkla bych to bílé písmo na druhé straně, opravdu se to docela špatně čte.





Letáky k obsahu.





Že tam bude něco od Mythic Oil došlo asi každému. 
Nevím jak vy, ale já tedy napjatě očekávala praotce celé řady, a to samotný Mythic Oil na konečky. Takže mě fakt dost překvapilo, když jsem vytáhla šampon a kondiš :D Nejdřív teda trochu zklamání, protože jsem čekala silikonový podraz, ale UF, je to bez silikonů :) Oba. Takže se na vyzkoušení docela i teším, mají v sobě třpytky (straka ve mně spokojeně kráká) a i obal získává stračí approval. Hezká věc.








Plátýnková maska od Skin79. Všechny ty, co něco podobného ještě nezkoušeli, to určitě potěší. Já plátýnka zkoušela už před lety, v době asijské posedlosti (v Asii je to děsně populární) a moc ohromená účinky jsem nebyla (zkoušela jsem jak echt asijské značky, tak třeba Neutrogenu nebo Niveu, které se přizpůsobují trhu a také je mají) - jako ono to nebylo špatné, ale prostě zázrak se nekonal. Ale na druhou stranu je to relaxační, tak prostě uvidíte. Já si to koneckonců taky ráda zopáknu.



Řasenka od Catrice. LOL. Nska ráno jsem si zapomněla namalovat řasy (jak se to někomu stane, se radši ani neptejte - spěch je prostě počátek všeho zla) a i vzít si řasenku. Takže jsem si říkala, že jé, kdyby tak v Ladyboxu byla řasenka, by se šiklo :D a hele. Hned jsem ji zkusila a není špatná :) Kartáček je trochu větší, ale řasy mám fajn, zvedlé, natočené, nemůžu si stěžovat. Za to kilko, co stojí, to prostě není propadák.



Rtěnka od Catrice. Tady to už horší. Rtěnkový bůh mě očividně nenávidí a tak jsem opět dostala zcela nepoužitelný řvavě růžový odstín. Můžu teda jen konstatovat, že v něm vypadám pořád stejně blbě. Ale pochválím alespoň obal. Týká se i řasenky. Stříbrná je čistá a elegantní, lajk.



A pak tam byl ještě pytlíčkový vzorek Palmer´s másla.

Verdikt: velká spokojenost, povedený box, poměr hodnota/cena/užitnost výborný. Akorát bych fakt zapracovala na tom výběru odstínů.



Co vy, jak jste na tom s hodnocením? Objednávaly jste, nebo se rozhodly jen pozorovat? A taky jste čekaly spíš olej?

49 comments

25. října 2013 v 11:41

Tyjo, tak říjnový se fakt povedl! Hned jak jsem viděla fotku, jsem si říkala, ještěže jsem si ho neobjednala, třpytivé patlaniny na vlasy se silikony by pro mě byly asi úplně k ničemu:D a hle, nemohla jsem uvěřit vlastním očím, když jsi psala, že v nich silikony nejsou. Jako fakt? To je pecka, začínám si to trošku vyčítat, ačkoli řasenek mám plno, rtěnka se mi líbí, masku bych klidně taky zkusila:)

TheHugeLover

25. října 2013 v 11:50

Ja pouze a zasadne len pozorujem :) Tentokrat to nie je tak marne, sampon a kondicioner Mythic Oil za tu cenu, to sa oplati. Ostatne je vcelku dost trapas. Kozmetika Catrice? Ehm...

25. října 2013 v 11:50

@Jenn jj, fakt tam nejsou :) ani parabeny - já teda koukala nejdřív na složení, ale pak jsem si všimla, že to jejich absence je vypíchnutá jako výhoda i přímo na obalu

25. října 2013 v 11:54

@lučiak kdyby tam byla třeba Essence, tak to sepsu ;) ale tím, jak se Catrice nedá moc sehnat a přitom má docela kvalitní některý věci, tak si myslím, že část lidí bude celkem ráda ;)
navíc bych řekla, že to je taky spíš takovej doplněk k tomu L´Oreálu, pokud jde o cenu ... protože když se vezme jeho hodnota + poštovný .. jako myslím, že fakt dobrý no :)

25. října 2013 v 12:02

Sakra, že já si ho neobjednala, zrovna tenhle šampon a kondiš by mě asi nadchl! Carice by mi taky udělala radost, protože ji v našem kraji není kde sehnat :)

25. října 2013 v 12:03

Já už v boxec nejedu. Vždycky jsem toho stejně tak půlku rozdala a druhou spotřebovala, protože mi to bylo líto vyhodit. Tak už jen sleduju a říkám si, kolik bych toho zas vyhodila. Tento box je po dlouhé době první, ze kterého bych si nechala 3 věci z 5. :) A koukám na ně už výhradně u tebe, protože mi přijde, že i kdyby v tom byla sebevětší kravina, tak to většina bloggerek pochválí. Jako třeba MUA posledně. I holky, co se mi do té doby zdály normální, chválily skvělou pigmentaci těch shitstínů... Pak někomu věř. :)

25. října 2013 v 12:12

@Černá Moora

pockaj, ako to ze Catrice sa neda zohnat? U nas su jej v DM plne stojany

25. října 2013 v 12:18

Ty jo konečně box, kterej zaujal. Rychle přemýšlím, jestli ho ještě nekoupit, šampon a kondic bych brala pro maminu, té by mohl perfektně sedět a já bych docela ocenila i Catrice, u nás není v okruhu 100 km na žádný směr.

25. října 2013 v 12:19

@Sabina

Aha, celý jsem to zblbla, tohle je vlastně teprve říjen a ne listopad... Tak je to vyřešeno ;)

25. října 2013 v 12:20

taky už neboxuju, jediná výjimka by byla, kdyby vyšel další Misshabox. z tohohle bych využila jenom tu masku. navíc boxy furt kupuje tchýně, takže MO vyzkouším a masku asi dostanu O:)

25. října 2013 v 12:21

ja jsem asi fakt mimo... uz jsem to psala k Mile. S mastnyma vlasama /coz mam v dotazniku/ oba myticke produkty nevyuziju... rtenka a rasenka jako dobry, ale tak pardon, pro tu si zajdu do drogerie, ne?

Ach jo:-(

pozn.: na otazku: tak proc si to porad kupujes.... mam bohuzel predplatne, takze budu pravdepodobne remcat do brezna, kdy skonci :-))) a ano, jsem debil, skocila jsem jim na predplatne. Vim, moje chyba :-)

25. října 2013 v 12:32

@lučiakOna Catrice neni v kazde drogerii, jen v nekterych vybranych a v nekterych mestech vubec. Toz tak :).

25. října 2013 v 12:32

@lučiak u nás v DM není bohužel
Catrice je jen v Rossmannech a to ještě jen v některých (a těch některých je málo, já třeba v okolí nemám z 5 ani jeden takový, kde by ji měli) + je možná v Tetě, ale to si nejsem jistá (protože v té jsem snad byla jen jednou, nikde po ruce ji nepotkávám ;)

takže tohle máte lepší no :)

25. října 2013 v 12:33

@Anna Ananasová tak je možné, že třeba měly lepší kus, težko říct no ;) nebo maj jiný požadavky ;)

25. října 2013 v 12:36

@Blondýna to už riziko podnikání no :D tím, že žádná jiná varianta MO nebyla, tak ti buď mohli poslat tohle nebo nic ;) ... jako zas je to fakt pěkný, vypadá to pěkně, před Vánocema se to určitě hodí jako dárek někomu .. s tou Catrice viz výš, spousta lidí ji nesežene, tak ti za ni budou rádi

25. října 2013 v 12:37

První boxový obsah, co mě dost nadchnul :)
Mythic oil bych ráda zkusila, Catrice rtěnky miluji a růžová by mě neurazila. S řasenkou nevím, měla jsem od nich jednu a řasy hrozně slepovala a opadala z nich do 1,5 hodiny.
Btw já na řasenku ráno zapomínám tak často, že už bych jí měla mít v kabelce permanentně společně s mazáním na pusu a korektorem :D

25. října 2013 v 12:50

Teraz ľutujem, že som ho neobjednala. Ale vydržím aj bez neho. Teším sa na tvoje recenzie :)

25. října 2013 v 13:06

@Černá Moora

no jo, to je asi jedna z mala veci, ktore mame dostupnejsie :) Okrem Pupa :) Kazdopadne, ja mam od Catrice nieco naskusane a teda povedala by som, ze nie je prilis o co stat, rozhodne ju nepovazujem za kvalitativne lepsiu, nez Essence. Myslim, ze nemusite lutovat.

25. října 2013 v 13:06

Já jsem také očekávala od z řady Mythic oil olejíček na konečky :D takže nevím, zda si mám LB pořizovat nebo ne, protože jinak nic moc mě tam nezaujalo... :-/

25. října 2013 v 13:16

Tak ten vypada dobre .... Mela jsem si ho objednat...

www.lucieglam.blogspot.cz

25. října 2013 v 13:18

To je asi první box co se mi celkem libí složením výrobků :) Myslím, že ten šampon i kondicioner jsou fajn a Catrice taky, přece jen každý nemá zrovna po ruce Rossman ve kterém by ji prodávali, jen bych víc uvítala ten jejich nový korektor než takhle růžovou rtěnku.

25. října 2013 v 13:30

@Sabina

Sabi, jestli chceš něco od Catrice, pošli mi mailem co a já ti to koupím a pošlu. Už takhle funguju pro pár bloggerek. :)

25. října 2013 v 13:31

Z vlasovky jsem nejdřív moc nadšená nebyla, ale když je to bez silikonů tak ráda vyzkouším, na masku se těším, řasenka je moc fajn a rtěnka mi taky nevadí. Sice bych to nenazvala nejlepším boxem v dějinách lidstva, ale určitě mi to nebude ležet netknuté doma jako třeba srpen :) :)

25. října 2013 v 13:46

Já teda neboxuju, a nevim, jestli ještě budu. Tohle sice není špatné, ale žádný wow-efekt se taky nedostavil, nevím. No, ale proč ne. A já teď budu aspoň o jiných šamponech, než půl blogerské obce. :D

25. října 2013 v 13:53

Vypadá to moc hezky, ale jak říká slešna nade mnou, wow efekt tentorkát nepřišel..takže mně nemrzí, že jsem říjnový
vynechala. I když rtěnka je boží! :) mně se líbí moc :) já využiji témř každou, takže u mně by se trefili tak jako tak :)

GIVEAWAY

25. října 2013 v 14:06

tak toto je prvý box, ktorý by som sa nehanbil niekomu venovať

25. října 2013 v 14:08

@Lucifrid tak u nás je Catrice aj v najzapadlejšej DMke, to sme teda na tom "lepšie" :D lol, alebo skôr to odráža dopyt po lacnej kozmetike? :D no, ale zas Catrice nie je také velké peklo

25. října 2013 v 15:06

nakonec jsem neobjednávala.. a jsem ráda. tento box by mě moc nenadchnul, snad by se mi ani nelíbil.. ke Catrice se sice dostanu málokdy, ale pořád je to pro mě drogerková značka.. to samé L´Oréal.. a ke všemu je to vlasovka, na kterou já si nepotrpím.. takže, za mě ne-e :)

25. října 2013 v 16:22

Ahojda, tak tenhle box mi taky relativně potěšil!
Šampon s kondišem jsem vyzkoušela, moje vlasy délky pod zadek šly hezky rozčesat, jsou jemné a fakt božsky voní, toť zatím vše, spokojenost... Otázkou je, jestli budou mastné už zítra nebo ještě počkají, to ukáže čas. Ale první dojem super... Popravdě jsem po otevření neměla moc radost hm šampon, hm kondiš... po umytí mám radost...
Řasenka neurazí, nenadchne... udělala mi vcelku hezké zahnuté řasy, docela slepovala, ale to jsem vyřešila špendlíkem... btw tohle není doporučení, jak na slepené řasy...
Maska na obličej, jo už se těším, až si najdu čas ležet s maskou... já totiž s klasickou maskou neplátýnkovou lítám po bytě a vařím, uklízím atd. jednu plátýnkovou už mám doma od Misshy, ale jaksi se nenašel zatím čas :-D takže směle do toho!

Pytlíček blafu na strie letí do koše, z duše nesnáším Palmers a rtěnka je odporného odstínu, takže jí dám babičce, který se tenhle odstín líbí :-D

25. října 2013 v 18:48

Žádný z boxů jsem si ani jednou neobjednala a po zhlédnutí obsahu na blozích jsem ani jednou nelitovala. Tenhle se mi poprvé líbí a asi bych všechno využila. Kdyby teda ta rtěnka byla v jiném odstínu, no.
Dá se Ladybox vůbec objednat zpětně, jako kdybych se teď rozhodla, že tento chci?

25. října 2013 v 19:38

@Alex asi lepší distribuce, jinak to nechápu ;)

25. října 2013 v 19:50

@Jana C teoreticky to nejde, ale muzes jim zkusit napsat, protoze obcas se jim neco dodatecne vrati jako nevyzvednute a ty teda jdou koupit i po vydani

25. října 2013 v 20:51

Rvave ruzovy? :D Skusala si to na pusu? Vsak to skoro nefarbi a je to viac farbiaci balzam ako ruz...Je to asi najjemnejsi ruzovy ruz, aky mam :D

25. října 2013 v 21:46

@Viera zkoušela a je to hruza, proste rvave ruzova, ktera mi vubec neslusi

25. října 2013 v 22:49

Mooro, nejsi jediná, kdo místo zlaté vidí khaki. Mě to došlo asi až na třetí pohled, že to má být zlatá :D Za mě spokojenost, minule to bylo o dost horší. Přivítala bych také spíš olej místo šamponu. Můj článek na Beauterama

26. října 2013 v 14:48

za mě spokojenost, snad poprvé využiju všechny produkty na maximum :) no, rtěnku možná méně, ale využiju. budu se opakovat, ale - opravdu vám všem přijde tak řvavá? :D já na rtěnky nejsem zvyklá, a tato mi přijde naopak přirozená :)

26. října 2013 v 18:30

@Natálje hele fakt s tou rtenkou .. Je to takova zuriva ruzova, pro me proste nenositelna

27. října 2013 v 8:54

Ta asijská vsuvka mě přivádí na myšlenku, že když hodlám prosinec a leden trávit ve Vietnamu, mohl by tam být v drogošce k dostání nějaký kosmetický poklad... asi se tam porozhlédnu, co maj na trhu (a tím nemyslím na tržišti). Jen to složení si asi ztěží přečtu, inu, to je život, jsem ochotná to risknout :).

27. října 2013 v 20:16

Za mě s boxem absolutní spokojenost, jako jasně, zpočátku jsem možná čekala něco malinko úžasnějšího, ale teď s odstupem jsem nadšená a moc ráda, že jsem ji jej nenechala ujít, dokonce uvažuju o předplatném :D
A k té "zuřivé" rtěnce: všude čtu o tom, jak je šíleně výrazná a tudíž naprosto nepoužitelná a popravdě mě taky nejdřív pořádně vydělila, ale už jste ji někdo proboha zkoušeli použít? Byť jen na ruku??? Tahle rtěnka má do zuřivé výrazné růžové asi tak daleko, jako my do Austrálie :D Prosím vás holky, kdo ji máte, zkuste se jí přetřít a budete v pořádném šoku, výrazná není absolutně vůbec a připomíná mi momentálně populární lip butters, protože je fakt taková máslová a fakt vám ručím za to, že výrazná není ani trochu :)

A pokud můžu malinko otravovat, ráda bych pozvala tebe i tvé čtenářky na Giveaway o make-upy Maybelline :)

http://estrella-2012.blogspot.cz/2013/10/blobox-vyhlaseni-giveaway.html

27. října 2013 v 20:17

Tak tohle je první box v celé historii kterej mě zaujal. Jako fakt se mi líbí a možná mě i trochu štve, že ho nemám :/. Že bych teď pociťovala závist?

27. října 2013 v 20:40

@Lucie ach jo ;) samozrejme, ze jsem ji zkousela - samozrejme na pusu :D je to zuriva ruzova, neprirozenej odtin jak pro panenku barbie, co slusi jen svetlejm typum

28. října 2013 v 14:21

No pro mě je absolutní zuřivost spíš tohle:

http://estrella-2012.blogspot.cz/2013/09/rtenka-bourjois-rouge-edition.html

A ještě Rimmel z kolekce Kate Moss má taky podobně děsivý odstín, nebo MeMeMe, která už v boxu byla :)

29. října 2013 v 9:41

tak já už vlasovku zkoušela, a jako jo...dobrý.Nejsem z něj nadšená ptž loreál má lepší řady, ale vlasy jsou fakt hebký, jdou fajn rozčesat. Ale co asi nevydýchám je ta vůně. Já miluju vůni šamponu ale tohle není vůně ale smrad. A všude čtu, jak to holkám voní? Jsem divná? :D

29. října 2013 v 10:33

@Lucie tak možná záleží i na výchozí barvě rtů, ale na mě je ten odstín prostě dost podobnej tomu, co máš v tom linku ;) (jen kapánek světlejší a ne tak fuchsiovej)

29. října 2013 v 10:35

@Veru nejsi, já k tý vůni zatím zachovávám ambivalentní postoj ;) a rozhodnu se až po dalších použitích ... ale jako líbivka mi úplně nepřijde ;)

Anonymní
29. října 2013 v 13:15

Tak pro box si jdu dneska, nechala jsem si ho "chytře" poslat v pátek do práce, kam se mi ovšem nezdařilo dorazit - vidina prodlouženého vík měla na mě KOPRoidní účinky.... Objednala jsem box v rámci "šetření", že za cca 3kila bude víc věcí ke zkoušení a moje posedlost bude trochu uspokojena.
Podle článku se celkem na obsah těším - masky v plátýnku mám ráda - praktická věc, kterou si stihnu dát i ráno v práci (lehnu na pohovku a než dofrčí klienti, stihnu masku a následně namalovat i tzv. pracovní obličej), šampón mám doma v 500ml, ještě nezkoušený, ale maska z té řady byla moc dobrá, naopak olej mi přišel vyloženě slabý za ty peníze ( a ten ty "oblíbené" silikony obsahuje ;) Vůně se mi líbí, já tenhle styl můžu - připomíná mi to trošku styl vůně tělového oleje Nuxe.
U řasenek jsem konzerva, takže jsem vlastně ráda, že se ke mně takhle nějaká "nová" dostane a rozbije moji lehce nudnou rutinu a rtěnky zkouším taky ráda, takže proč ne.
Iwi Sluníčko B.

29. října 2013 v 14:03

@Černá Moora Tak to máš určitě pravdu, na mě zrovna tahle naštěstí tak výrazná a pigmentovaná zdaleka není,takže je pro mě nositelná, ale přiznávám, že jakmile jsem ji otevřela, tak první co mě napadlo fakt bylo: "Bože, další rtěnka na h*vno!" :D

Anonymní
31. října 2013 v 9:12

Z říjnového ladyboxu jsem nadšená!! Objednala jsem ho poprvé a nemůžu si ho vynachválit. Šampon a konďák naprosto úžasný, vlasy jsou krásně jemný a nádherně voňavý!! Nejdříve jsem se bála té konzistence, že není krémový a vlasy budou suché a krepaté, ale nemůžu si vůbec stěžovat! Řasenka opět suprová, nádherně natočí řasy a maluje dost černě, takže stačí jedna vrstva :) Akorát asi ten, kdo je zvyklý na plastový kartáček, tak s tímto turbo kartáčkem má možná trochu problém.. Barvy rtěnky jsem se nejdříve lekla, protože takovéto pastelové růžové se vyhýbám obloukem, ale zkusila jsem to a ono to vypadá dobře :) Nesmí se namalovat velká vrstva, jen tak zlehka a barvička rtů je krásná.. A hlavně to gelové složení rtěnky je parádní a opravdu ty rty nevysuší, je to něco jako jelení lůj :) Ostatní jsem ještě nevyzkoušela, ale každopádně už takto jsem spokojená! :)

7. prosince 2013 v 15:13

Jéé,pokud tu rtěnku nevyužiješ,ráda bych si jí od tebe koupila :)

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...